Jamesc Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Για insiders ή για απλούς; Εγώ που είμαι με επίσημη ψάχνω από χθες αλλά τίποτα.. Με επίσημη το πήρα χθες βράδι κανονικά Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πριν κάνα μηνα είχε βγει μια αναβάθμιση στο recovery tools μονο η οποια από ότι έλεγαν στο windows central ήταν μονο διόρθωσης ε σήμερα την έδωσε και μέσο OTA Ακόμα η 164 είναι η επίσημη δεν άλλαξε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Για insiders ή για απλούς; Εγώ που είμαι με επίσημη ψάχνω από χθες αλλά τίποτα.. απλους φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κάντε ένα κόπο να βάλετε την έκδοση του firmware.. Σε εμένα τίποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κάντε ένα κόπο να βάλετε την έκδοση του firmware.. Σε εμένα τίποτα ακόμα... εμενα μετά την χθεσινή αναβάθμιση το recovery tools μου γραφει έκδοση υλικολογισμικου 01078,00038,16082,36017 έκδοση λειτουργικού συστήματος 10586.13090 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Όχι δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτό.. Αν μπορείς κάνε ένα κόπο και πήγαινε Ρυθμίσεις-->Σύστημα-->Πληροφορίες-->Περισσότερες πληροφορίες και δες αριθμό firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Όχι δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτό.. Αν μπορείς κάνε ένα κόπο και πήγαινε Ρυθμίσεις-->Σύστημα-->Πληροφορίες-->Περισσότερες πληροφορίες και δες αριθμό firmware ε αυτό μου λέει εκεί ότι έχω την 36017 και από κάτω αριθμός αναθεώρησης υλικού 4.0.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έχει βρει κάποιος φορτιστή αυτοκινητου στα 3Α που να κάνει όντως δουλεια όπως πρέπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 εγω εχω παρει αυτον http://www.amazon.de/dp/B01893MIPY με καλωδιο type c. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Μόλις πήραμε επίσημα την αναβάθμιση της κάμερας. Πλέον δεν υπάρχει ένδειξη rich capture αλλά HDR Auto, HDR on και HDR off :D Edited April 9, 2016 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τραγικη η μπαταρια στην τελευταια Redstone .14295...stay away Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vikosipentarchos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα σε ολους σας και καλό σκ.Την βοήθεια σας παρακαλώ.υπάρχει στην αγορά της microsoft app αντίστοιχο με το GWPA finder του android;αν ναι ποιο είναι; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα σε ολους σας και καλό σκ.Την βοήθεια σας παρακαλώ.υπάρχει στην αγορά της microsoft app αντίστοιχο με το GWPA finder του android;αν ναι ποιο είναι; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν αλλά δεν κάνουν δουλειά. Τουλάχιστον όσα είχα εγώ δουλέψει πιο παλιά κανένα δεν δούλεψε σωστά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τραγικη η μπαταρια στην τελευταια Redstone .14295...stay away Θα έλεγα να γυρίσεις στην επίσημη. Δε χρειάζεται να βιάζεσαι. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Για τις Technical Preview εκδόσεις απευθυνόμαστε στο παρακάτω θέμα: Windows 10 technical preview (Insider Program) ΟΧΙ στα θέματα των συσκευών Την επόμενη φορά τα μηνύματα θα διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση :!: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Νεο camera update 2016.404.51.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Νεο camera update 2016.404.51.0 Δεν έχει έρθει κάτι ακόμα. Ίσως αφορά τους insiders.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πως αλλάξουμε το πλήκτρο της αναζήτησης ώστε να μας βγάζει στο google? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Πως αλλάξουμε το πλήκτρο της αναζήτησης ώστε να μας βγάζει στο google? Πρώτα μπάινεις μια φορά με τον edge στο google.com και μετά στο εμφανιζει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις μαζί με το bing. Εκεί το κάνεις default. Edited April 11, 2016 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πρώτα μπάινεις μια φορά με τον edge στο google.com και μετά στο εμφανιζει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις μαζί με το bing. Εκεί το κάνεις default. Ναι βρε, το ξέρω αυτό. Εγώ ρωτάω για το πλήκτρο της αναζήτησης (κάτω δεξιά). Στο 930 της Αδερφής μου και χωρίς να κάνω κάτι, όταν το πατάς σε πάει στο google. Επίσης δεν βρίσκω την δόνηση όταν απαντάει ο άλλος την κλήση μου.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 To δικαρτο έχεις; Και σε εμένα με 950XL DS δεν την έχει την επιλογή για δόνηση. Μάλλον το ξέχασαν, γιατί από ότι είδα, στην redstone υπάρχει και στα DS. Για το άλλο με το πλήκτρο της αναζήτησης δεν γνωρίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ναι βρε, το ξέρω αυτό. Εγώ ρωτάω για το πλήκτρο της αναζήτησης (κάτω δεξιά). Στο 930 της Αδερφής μου και χωρίς να κάνω κάτι, όταν το πατάς σε πάει στο google. Επίσης δεν βρίσκω την δόνηση όταν απαντάει ο άλλος την κλήση μου.... Δε ξέρω πως γίνονται και τα δύο που λες... :rolleyes: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Πως γίνεται αυτά να υπάρχουν στο 930 και όχι στο 950???? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To δικαρτο έχεις; Και σε εμένα με 950XL DS δεν την έχει την επιλογή για δόνηση. Μάλλον το ξέχασαν, γιατί από ότι είδα, στην redstone υπάρχει και στα DS. Για το άλλο με το πλήκτρο της αναζήτησης δεν γνωρίζω... Ναι, το δίκαρτο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Πως γίνεται αυτά να υπάρχουν στο 930 και όχι στο 950???? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, το δίκαρτο Εμ στο 950 υπάρχει. Στο δικαρτο είναι που λείπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Κατεβάστε τώρα την .218 σε επίσημη. Check for updates :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts