a6848 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στο 650 με κανονικα 10 υπαρχει κανονικα η δονιση απαντησης[ATTACH]65021[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στο 650 με κανονικα 10 υπαρχει κανονικα η δονιση απαντησης[ATTACH]65021[/ATTACH] Ούτε στο 950 υπάρχει με .107 Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Συγγνώμη, άλλη συσκευή έχετε; http://i.imgur.com/MZECYBTl.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 μήπως παίζει ρολο αν είναι dual sim? εμενα δεν το έχει και είναι dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 μήπως παίζει ρολο αν είναι dual sim? εμενα δεν το έχει και είναι dual sim Single SIM και EURO 1X. Αν υπάρχει μόνο στα single SIM, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι το ξέχασαν στο firmware των dual SIM. Κάντε ένα post στο Feedback app για να τους ενημερώσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Μπορείτε να μου πείτε τι ποσοστό μπαταρίας χάνετε ανά ώρα; Σε standby το βράδυ με glance κλειστή, έχανα 5% ανά ώρα :cry: Ανοιχτό έχω πάντα το wifi, gps, Bluetooth αλλά και με το 830 με 10 tp που τα είχα πάλι, δεν έχανα τόσο τραγικά ποσοστά. Θα δοκιμάσω και σήμερα με το battery saver ανοιχτό το βράδυ, αλλά και πάλι 5% ανά ώρα μέσα στην ημέρα χωρίς χρήση; Τρίτη φόρτιση βέβαια, ίσως και να στρώσει, αλλά για πείτε, εσείς τι ποσοστό χάνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Μπορείτε να μου πείτε τι ποσοστό μπαταρίας χάνετε ανά ώρα; Σε standby το βράδυ με glance κλειστή, έχανα 5% ανά ώρα :cry: Ανοιχτό έχω πάντα το wifi, gps, Bluetooth αλλά και με το 830 με 10 tp που τα είχα πάλι, δεν έχανα τόσο τραγικά ποσοστά. Θα δοκιμάσω και σήμερα με το battery saver ανοιχτό το βράδυ, αλλά και πάλι 5% ανά ώρα μέσα στην ημέρα χωρίς χρήση; Τρίτη φόρτιση βέβαια, ίσως και να στρώσει, αλλά για πείτε, εσείς τι ποσοστό χάνετε; Καλημερα. Μαλλον υπερβολικο φαινεται το ποσοστο και με glance κλειστο. Μηπως εχεις πολλους λογαριασμους email που συγχρονιζαν ολο το βρδυ;; Το NFC το εχεις κλειστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δύο λογαριασμούς έχω. Και τώρα που το λες και το κοίταξα, το πιο πολύ από την μπαταρία στο παρασκήνιο την έφαγε η αλληλογραφία. Γιατί έχω και τους 2 στον άμεσο συγχρονισμό. Αλλά τα χρειάζομαι κατά την διάρκεια της ημέρας να είναι άμεσα. Αλλά τόσο πολύ να τρώει η αλληλογραφία; Περίεργο... φφφφφ μάλλον θα βάζω οικονομία για το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δύο λογαριασμούς έχω. Και τώρα που το λες και το κοίταξα, το πιο πολύ από την μπαταρία στο παρασκήνιο την έφαγε η αλληλογραφία. Γιατί έχω και τους 2 στον άμεσο συγχρονισμό. Αλλά τα χρειάζομαι κατά την διάρκεια της ημέρας να είναι άμεσα. Αλλά τόσο πολύ να τρώει η αλληλογραφία; Περίεργο... φφφφφ μάλλον θα βάζω οικονομία για το βράδυ Εξαρταται ποσα mail ελαβες την νυχτα απο τους 2 λογαριασμους. Και εγω 2 εχω στο κινη του με αμεσο συγχρονισμο και οι δυο. Το σ/κ που δεν ερχονται πολλα mail η μπαταρια κραταει περισσοτερο απο τις καθημερινες που ερχονται πολλα περισσοτερα. Οποτε αν το βραδυ ελαβες πολλα mail ειναι λογικο να βλεπεις αυξημενη καταναλωση. Αν ομως δεν ηρθαν πολλα mail τοτε δεν ειναι λογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δύο λογαριασμούς έχω. Και τώρα που το λες και το κοίταξα, το πιο πολύ από την μπαταρία στο παρασκήνιο την έφαγε η αλληλογραφία. Γιατί έχω και τους 2 στον άμεσο συγχρονισμό. Αλλά τα χρειάζομαι κατά την διάρκεια της ημέρας να είναι άμεσα. Αλλά τόσο πολύ να τρώει η αλληλογραφία; Περίεργο... φφφφφ μάλλον θα βάζω οικονομία για το βράδυ Αν είναι gmail τρώει πολύ στον άμεσο συγχρονισμό. Βάλτ' το κάθε δυο ώρες ή ανάλογα με τη χρήση. Αν είναι Outlook, δεν τρώει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ούτε στο 950 υπάρχει με .107 υπαρχει στο 950 κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Γνωρίζει κάποιος πώς βλέπω την χώρα από την οποία ήρθε το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Γνωρίζει κάποιος πώς βλέπω την χώρα από την οποία ήρθε το κινητό; Αν βγάλεις το καπάκι, θα δεις δυο κωδικούς. Ο ένας είναι ο κωδικός της συσκευής (RM-...) κι ο άλλος το variant. Κάνε ένα search με το δεύτερο και θα βρεις τη χώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Έχει βγει καινούργιο update.. Τώρα το κάνει. Έχει βρει κανένας change log; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα, Στα διάφορα microsoft stores (Ιταλίας - Γαλλίας κ.λ.π.) βλέπω τη συσκευή αλλά δεν βλέπω να αναφέρεται πως είναι η dual sim. Κάνω κάποιο λάθος; Edit: Στο Γαλλικό το λέει. Αν αγοράσω απο κει όπως θυμάμαι με τα windows δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γλώσσα σωστά; Σε περίπτωση βλάβης τους το επιστρέφω εκεί; Και επωφελούμε των προσφορών για το office; Ευχαριστώ. Edited March 13, 2016 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα, Στα διάφορα microsoft stores (Ιταλίας - Γαλλίας κ.λ.π.) βλέπω τη συσκευή αλλά δεν βλέπω να αναφέρεται πως είναι η dual sim. Κάνω κάποιο λάθος; Edit: Στο Γαλλικό το λέει. Αν αγοράσω απο κει όπως θυμάμαι με τα windows δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γλώσσα σωστά; Σε περίπτωση βλάβης τους το επιστρέφω εκεί; Και επωφελούμε των προσφορών για το office; Ευχαριστώ. Η Ιταλία έχει σίγουρα single-SIM. Αν δεν χρειάζεσαι απαραίτητα δυο κάρτες, το single-SIM είναι καλύτερο γιατί είναι 4G+ ενώ το dual-SIM είναι απλό 4G. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν το δίκτυό σου υποστηρίζει 4G+ στο σημείο που βρίσκεσαι, θα πιάνεις διπλάσια ταχύτητα από ό,τι αν είχες απλή 4G συσκευή. Από εκεί και πέρα, από όπου και να αγοράσεις στην ΕΕ, ισχύει πανευρωπαϊκή εγγύηση παντού. Δηλαδή πρακτικά είναι σαν να αγόρασες στην Ελλάδα. Εδώ θα το πας για service κανονικά. Γλώσσα μπορείς να εγκαταστήσεις όποια θέλεις και όσες θέλεις. Τις προσφορές για να τις πάρεις, πρέπει να βάλεις μια SIM της χώρας στην οποία ισχύει η προσφορά και να ανοίξεις την εφαρμογή Lumia Offers. Εγώ έτσι πήρα και το Display Dock και το Office 365, βάζοντας μια αγγλική SIM, αν και το κινητό το πήρα από την Ιταλία. Αν τυχόν έχεις αγγλική SIM, στείλε μου ένα μήνυμα όταν το πάρεις γιατί τρέχει ακόμη μια προσφορά που δίνει 50 λίρες στο Store, αν συστήσεις κάποιον νέο χρήστη. Εγώ δηλαδή σαν παλιός θα σου κάνω σύσταση και θα κερδίσουμε κι οι δυο από 50 λίρες. Μόνο αν έχεις αγγλική SIM αυτό (ή αμερικάνικη, που μάλλον είναι απίθανο να έχεις). Edited March 13, 2016 by aphonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλημερα σε ολους.προσφατα αγορασα ενα 950XL μονοκαρτο.και παρατηρω οτι αποσυνδεεται απο το wifi αρκετα συχνα.εχω περασμενη την τελευταια εκδοση λογισμικου.συμβαινει και σε αλλους?ενημερωτικα δεν ειχε μεσα ακουστικα το κουτι.καμια προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Όχι δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο από άλλον για το wi-fi.. Δοκίμασε hard reset και αν δεν φτιάξει στείλε να το τσεκαρουν.. Ακουστικά ταιριάζουν όλα από θέμα συμβατότητας μη φοβάσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Να ρωτησω οποιον γνωριζει;μετα απο 30 δευτερα στην οθονη αναμονης μου εμφανιζει την προεπιλεγμενη εικονα που εχω σε ασπρομαυρη εκδοση. Μπορω με καποιον τροπο να την καταργησω και να μην εμφανιζεται;ακυρο. Το βρηκα!!!!!! Edited March 15, 2016 by vaggef1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλημερα σε ολους.προσφατα αγορασα ενα 950XL μονοκαρτο.και παρατηρω οτι αποσυνδεεται απο το wifi αρκετα συχνα.εχω περασμενη την τελευταια εκδοση λογισμικου.συμβαινει και σε αλλους?ενημερωτικα δεν ειχε μεσα ακουστικα το κουτι.καμια προταση? Δοκίμασε άλλο ρουτερ να δεις αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 καλημερα σε ολους.χρονια πολλα.κανεναν καλο και γρηγορο φορτιστη αυτοκινητου για το 950XL γνωριζει να προτεινει καποιος; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλημέρα Για θέματα αξεσουάρ καλύτερα να απευθυνθείς στο παρακάτω τόπικ: [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εξαιρετικη προσφορα απο το amazo Γαλλιας: http://www.amazon.fr/Pack-Microsoft-Lumia-950-Ecran/dp/B01CQQLN8I/#productDetails 950XL μαζι με το continuum dock, μονιτορ 19 ιντσων της Viewsonic, πληκτρολογιο και bluetooth mouse στα 699 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εξαιρετικη προσφορα απο το amazo Γαλλιας: http://www.amazon.fr/Pack-Microsoft-Lumia-950-Ecran/dp/B01CQQLN8I/#productDetails 950XL μαζι με το continuum dock, μονιτορ 19 ιντσων της Viewsonic, πληκτρολογιο και bluetooth mouse στα 699 ευρω. Δεν στέλνει το πακετάκι Ελλάδα. Το τονίζει με κόκκινα έντονα γράμματα. "Nous sommes désolés, nous ne pouvons pas livrer cet article en Grece" (Sorry, we can not deliver this product in Greece) Μόνο σκέτη συσκευή στέλνει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Βρε παιδιά τι γίνεται με τις ειδοποιήσεις των SMS?δεν μου έρχονται πια. Δεν άλλαξα τις ρυθμίσεις. Κλικ άρα τις επιλογές στο μενού αλλά τίποτα. Τι στο καλό;κάποτε δούλευε μια χαρά. Τι άλλο να κάνω;;;;εννοώ ήχο ειδοποίησης και εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts