Jump to content

Μι4c ή κάτι άλλο;

johnakis25
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το G3 μου και προσανατολίζομαι στο mi4c, που είναι ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο και θα απολαμβάνει υποστήριξης για καιρό ακόμα. Υπάρχει κάτι άλλο σε αντίστοιχα specs που να αξίζει προσοχής μέχρι και τα 330 ευρώ περίπου; Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Και ολοκαίνουργιο να μην ήταν στην miui απολαμβάνουν υποστήριξη κινητά και 3ων χρόνων

Όσο για το ερώτημα σου,θέλεις αυστηρά μέχρι 5 ίντσες και dual?

Και ολοκαίνουργιο να μην ήταν στην miui απολαμβάνουν υποστήριξη κινητά και 3ων χρόνων

Όσο για το ερώτημα σου,θέλεις αυστηρά μέχρι 5 ίντσες και dual?

Όχι, δεν με νοιάζει το dual και δεν με νοιάζει το μέγεθος. Ίσα ίσα θα προτιμούσα και το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, αρκεί να έχει μικρά bezel....

Αν και ακόμα θα προτιμούσα το mi4c,δες και τα

Letv One Le 1 X600

Letv Pro

Ειδικά το 2ο ,είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του με μόνο μείον την υποστήριξη του στις αναβαθμίσεις/ρομ σε σχέση με τα xiaomi.

Έπειτα υπάρχει και το ευρωπαικό Huawei Honor 6

Αν και ακόμα θα προτιμούσα το mi4c,δες και τα

Letv One Le 1 X600

Letv Pro

Ειδικά το 2ο ,είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του με μόνο μείον την υποστήριξη του στις αναβαθμίσεις/ρομ σε σχέση με τα xiaomi.

Έπειτα υπάρχει και το ευρωπαικό Huawei Honor 6

Για το LeTV το PRO το είδα κι εγώ, πλην όμως δεν βρήκα κανένα αξιόπιστο εκτενες review για να διαβάσω. Και κυριως να μάθω για τίποτα θέματα υπερθέρμανσης λόγω 810

Σαν εταιρία είναι πολύ γνωστή στη Κίνα απλά τώρα έκανε την πρώτη της κίνηση στα smartphones.

Στο xiaomi mi4c για μένα το μόνο μείον είναι το πλαστικό του,θα το προτιμούσα με μέταλλο όπως το mi4 για να φαίνεται πιο ποιοτικό ,σε όλα τα άλλα είναι απ'τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά.

Για το LeTV το PRO το είδα κι εγώ, πλην όμως δεν βρήκα κανένα αξιόπιστο εκτενες review για να διαβάσω. Και κυριως να μάθω για τίποτα θέματα υπερθέρμανσης λόγω 810

http://www.gizmochina.com/2015/07/08/letv-le-one-pro-x800-review-the-best-smartphone-on-the-market-video/

Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το G3 μου και προσανατολίζομαι στο mi4c, που είναι ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο και θα απολαμβάνει υποστήριξης για καιρό ακόμα. Υπάρχει κάτι άλλο σε αντίστοιχα specs που να αξίζει προσοχής μέχρι και τα 330 ευρώ περίπου; Ευχαριστώ προκαταβολικά...