johnakis25 Δημοσιεύτηκε October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το G3 μου και προσανατολίζομαι στο mi4c, που είναι ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο και θα απολαμβάνει υποστήριξης για καιρό ακόμα. Υπάρχει κάτι άλλο σε αντίστοιχα specs που να αξίζει προσοχής μέχρι και τα 330 ευρώ περίπου; Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Και ολοκαίνουργιο να μην ήταν στην miui απολαμβάνουν υποστήριξη κινητά και 3ων χρόνων Όσο για το ερώτημα σου,θέλεις αυστηρά μέχρι 5 ίντσες και dual? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Mi4i καλύτερα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Mi4i καλύτερα Ως προς τι? σε όλα καλύτερο είναι το mi4c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Και ολοκαίνουργιο να μην ήταν στην miui απολαμβάνουν υποστήριξη κινητά και 3ων χρόνων Όσο για το ερώτημα σου,θέλεις αυστηρά μέχρι 5 ίντσες και dual? Όχι, δεν με νοιάζει το dual και δεν με νοιάζει το μέγεθος. Ίσα ίσα θα προτιμούσα και το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, αρκεί να έχει μικρά bezel.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Αν και ακόμα θα προτιμούσα το mi4c,δες και τα Letv One Le 1 X600 Letv Pro Ειδικά το 2ο ,είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του με μόνο μείον την υποστήριξη του στις αναβαθμίσεις/ρομ σε σχέση με τα xiaomi. Έπειτα υπάρχει και το ευρωπαικό Huawei Honor 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Αν και ακόμα θα προτιμούσα το mi4c,δες και τα Letv One Le 1 X600 Letv Pro Ειδικά το 2ο ,είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του με μόνο μείον την υποστήριξη του στις αναβαθμίσεις/ρομ σε σχέση με τα xiaomi. Έπειτα υπάρχει και το ευρωπαικό Huawei Honor 6 Για το LeTV το PRO το είδα κι εγώ, πλην όμως δεν βρήκα κανένα αξιόπιστο εκτενες review για να διαβάσω. Και κυριως να μάθω για τίποτα θέματα υπερθέρμανσης λόγω 810 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Σαν εταιρία είναι πολύ γνωστή στη Κίνα απλά τώρα έκανε την πρώτη της κίνηση στα smartphones. Στο xiaomi mi4c για μένα το μόνο μείον είναι το πλαστικό του,θα το προτιμούσα με μέταλλο όπως το mi4 για να φαίνεται πιο ποιοτικό ,σε όλα τα άλλα είναι απ'τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Για το LeTV το PRO το είδα κι εγώ, πλην όμως δεν βρήκα κανένα αξιόπιστο εκτενες review για να διαβάσω. Και κυριως να μάθω για τίποτα θέματα υπερθέρμανσης λόγω 810 http://www.gizmochina.com/2015/07/08/letv-le-one-pro-x800-review-the-best-smartphone-on-the-market-video/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το G3 μου και προσανατολίζομαι στο mi4c, που είναι ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο και θα απολαμβάνει υποστήριξης για καιρό ακόμα. Υπάρχει κάτι άλλο σε αντίστοιχα specs που να αξίζει προσοχής μέχρι και τα 330 ευρώ περίπου; Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ευχαριστώ... Λύνει πολλά ερωτήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts