nikos_e34 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 oraio paradeigma vrikes me tis vlaxovoulgares...aftes einai teleiws dip gia dip...mia fora moiraza ego diavatiria kai epeidi ekana lathos ston tonismo enos epithetou mia ilithia den to sikone to xeri...mpaza teleiws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 ΝΤΙΜΗΤΣΕ με φαίνεται το πολύ το πρήξιμο των ανίδεων πελατών έχει ρίξει τις στροφές του εγκεφάλου... τα ρεπό σου τα παίρνεις κανονικά? :p Ανατρίχιασα από το επίπεδο του χιούμορ... :blink: Ασε την ειρωνία σε παρακαλώ και κάντε μια κουβέντα της προκοπής επιτέλους. Όλοι σας... :!: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 To πραγμα με το λαθος τονισμο ειναι πραγματικα αστειο! Μου εχει συμβει και εμενα αλλα δεν ειναι αναγκη να τη βριζεις! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Paidia to kanate ipalliloi vs pelates edw pleon o titlos dn exei KAMIA sxesi me to thema Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Ανατρίχιασα από το επίπεδο του χιούμορ... :blink: Ασε την ειρωνία σε παρακαλώ και κάντε μια κουβέντα της προκοπής επιτέλους. Όλοι σας... :!:την τρίχα τριχιά κάνετε καμιά φορά. μια πλακίτσα τον είπαμε τον ντιμήτσο επειδή δεν έπιασε το νόημα σε 2 παραδείγματα, αμέσως το φόρουμ πολίς να μας τα χώσει... κ δεν ειρωνεύτηκα καθόλου σε πληροφορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy69 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 paidia pantos egw san politis na deite ti exw akousw tin wra pou zitane kati....eidika otan erxete o kserolas kai arxizei kai kala na se psarwsei kai rwtaei ta pleon ilithia....den mporei na paei o nous sas ti exoume akousei k emeis....alla exei tixi na paw kapou kai to paizw pelatis kai exw akousei kai egw apo sinadelfo politi....aseeeeeeeeeeeeee Παράθεση MAY THE FORCE BE WITH US ALL!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Σε ΓΕΡΜΑΝΟ της Καλαμάτας ρώτησα πριν κανα χρόνο περίπου όταν "φορτώθηκα" ένα mitsubishi m342i, ξέρετε αυά με την χωρητικότητα 70 χαρακτήρων στα sms: -Μπορεί να γίνει αναβάθμιση για ν' αυξηθεί το μέγεθος των χαρακτήρων; -Θα το στείλουμε στα κεντρικά μας και αν δεν μπορεί να επιδιορθωθεί η βλάβη, θα το στείλουμε στην αντιπροσωπεία. Περνάνε έτσι 2-3 βδομάδες και μου τηλεφωνούνε από το ΓΕΡΜΑΝΟ λέγοντας μου οτι δυνατότητα αναβάθμισης δεν υπάρχει. Στην αντιπροσωπεία βέβαια ούτε απ' έξω δεν πέρασαν! Σαν δικαιολογία είπαν οτι δεν είχε έρθει το λογισμικό. Απόλυτα ψευδές γιατί όταν πήγα ο ίδιος στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι το λογισμικό είχε έρθει εδώ και αρκετές εβδομάδες και οτι πολύς κόσμος είχε ανάλογο πρόβλημα με την συκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Στο πλαισιο θεσσαλονικης πήγα μ ενα φίλο να πάρουμε τιμονιέρα για το πισι.. Λέει ο φίλος μου: Γκαζοτίμωνο έχετε? Υπάλληλος: ΓκαζωΤΙ???? κι εχουμε πεθάνει στα γέλια όλοι.Βέβαια είναι μαργαριτάρι και για τους 2 το συγκεκριμένο περιστατικό :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Έλεος και αυτός ο φίλος σου. Μάλλον πιο πολύ αυτός φταίει... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madboy1989 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 εγω το μεγαλυτερο κουφο που εχω ακουσει ειναι στην ΝΟΚΙΑ οταν πηγα για αναβαθμιση το 6600 μου.. το ειχα αγορασει απο ενα παιδι εδω μεσα και ειχε μεσα το TIM IMAGINE.. οποτε τους λεω αν μπορουν να μου το βγαλουν..και μου απανταει η υπευθηνη εκει " ααα δεν το ξερεις πως αυτο δεν βγαινει ?? Ειναι σαν το DNA του ανθρωπου αν το χει το χει τελειωσε δεν αλλαζει αυτο με τιποτα !!" και το πιο κουφο ερχομαι σπιτι και κανω την ερωτηση αυτη εδω μεσα το ιδιο λεπτο μου απαντησε ενα 13χρονο παιδι και το εβγαλα σε 1 δευτερολεπτο!!! !!!! Αυτό που σου είπε η υπεύθυνη λίγο απλοϊκά ίσως είναι οτι το λογισμικό που περιέχει μια συσκευή πρέπει σε περίπτωση αναβάθμισης να αντικατασταθεί απο την επόμενη εκδοση του ήδη υπάρχοντος σε αυτήν λογισμικού. Εάν δηλαδή ένα τηλέφωνο είναι πχ I-mode δεν μπορεί να πάρει λογισμικό που να μήν είναι I-mode. Αυτό γιατι είναι υποχρεωμένο το κάθε κατάστημα που θα κάνει την αναβάθμιση να διατηρήσει τα κλειδώματα της συσκευής στη συσκευή. Εάν παραλάβω ένα κινητό πχ Motorola V3xx I-Mode, αφού του βγαλω την μπαταρία θα πρέπει να διαβάσω ένα αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται το λογισμικό της συσκευής. Εάν υποθέσουμε οτι ο πελάτης απο μόνος του έχει αλλάξει το λογισμικό και έχει ξεκλειδώσει την συσκευή, θα πρέπει να το ξανακλειδώσω στο I-mode με την αναβάθμιση... Δυστυχώς έτσι είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts