Jump to content

Μαργαριτάρια πωλητών

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΝΤΙΜΗΤΣΕ με φαίνεται το πολύ το πρήξιμο των ανίδεων πελατών έχει ρίξει τις στροφές του εγκεφάλου... τα ρεπό σου τα παίρνεις κανονικά? :p

Ανατρίχιασα από το επίπεδο του χιούμορ... :blink: Ασε την ειρωνία σε παρακαλώ και κάντε μια κουβέντα της προκοπής επιτέλους. Όλοι σας... :!:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

To πραγμα με το λαθος τονισμο ειναι πραγματικα αστειο! Μου εχει συμβει και εμενα αλλα δεν ειναι αναγκη να τη βριζεις! :lol:

Ανατρίχιασα από το επίπεδο του χιούμορ... :blink: Ασε την ειρωνία σε παρακαλώ και κάντε μια κουβέντα της προκοπής επιτέλους. Όλοι σας... :!:
την τρίχα τριχιά κάνετε καμιά φορά. μια πλακίτσα τον είπαμε τον ντιμήτσο επειδή δεν έπιασε το νόημα σε 2 παραδείγματα, αμέσως το φόρουμ πολίς να μας τα χώσει... κ δεν ειρωνεύτηκα καθόλου σε πληροφορώ.

paidia pantos egw san politis na deite ti exw akousw tin wra pou zitane kati....eidika otan erxete o kserolas kai arxizei kai kala na se psarwsei kai rwtaei ta pleon ilithia....den mporei na paei o nous sas ti exoume akousei k emeis....alla exei tixi na paw kapou kai to paizw pelatis kai exw akousei kai egw apo sinadelfo politi....aseeeeeeeeeeeeee
MAY THE FORCE BE WITH US ALL!!!!

• 3 months later...

Σε ΓΕΡΜΑΝΟ της Καλαμάτας ρώτησα πριν κανα χρόνο περίπου όταν "φορτώθηκα" ένα mitsubishi m342i, ξέρετε αυά με την χωρητικότητα 70 χαρακτήρων στα sms:

-Μπορεί να γίνει αναβάθμιση για ν' αυξηθεί το μέγεθος των χαρακτήρων;

-Θα το στείλουμε στα κεντρικά μας και αν δεν μπορεί να επιδιορθωθεί η βλάβη, θα το στείλουμε στην αντιπροσωπεία.

Περνάνε έτσι 2-3 βδομάδες και μου τηλεφωνούνε από το ΓΕΡΜΑΝΟ λέγοντας μου οτι δυνατότητα αναβάθμισης δεν υπάρχει. Στην αντιπροσωπεία βέβαια ούτε απ' έξω δεν πέρασαν!

Σαν δικαιολογία είπαν οτι δεν είχε έρθει το λογισμικό. Απόλυτα ψευδές γιατί όταν πήγα ο ίδιος στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι το λογισμικό είχε έρθει εδώ και αρκετές εβδομάδες και οτι πολύς κόσμος είχε ανάλογο πρόβλημα με την συκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων.

Στο πλαισιο θεσσαλονικης πήγα μ ενα φίλο να πάρουμε τιμονιέρα για το πισι..

Λέει ο φίλος μου: Γκαζοτίμωνο έχετε?

Υπάλληλος: ΓκαζωΤΙ????

κι εχουμε πεθάνει στα γέλια όλοι.Βέβαια είναι μαργαριτάρι και για τους 2 το συγκεκριμένο περιστατικό :P

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• 1 month later...
  • 2 years later...
εγω το μεγαλυτερο κουφο που εχω ακουσει ειναι στην ΝΟΚΙΑ οταν πηγα για αναβαθμιση το 6600 μου.. το ειχα αγορασει απο ενα παιδι εδω μεσα και ειχε μεσα το TIM IMAGINE.. οποτε τους λεω αν μπορουν να μου το βγαλουν..και μου απανταει η υπευθηνη εκει " ααα δεν το ξερεις πως αυτο δεν βγαινει ?? Ειναι σαν το DNA του ανθρωπου αν το χει το χει τελειωσε δεν αλλαζει αυτο με τιποτα !!" και το πιο κουφο ερχομαι σπιτι και κανω την ερωτηση αυτη εδω μεσα το ιδιο λεπτο μου απαντησε ενα 13χρονο παιδι και το εβγαλα σε 1 δευτερολεπτο!!! !!!!

Αυτό που σου είπε η υπεύθυνη λίγο απλοϊκά ίσως είναι οτι το λογισμικό που περιέχει μια συσκευή πρέπει σε περίπτωση αναβάθμισης να αντικατασταθεί απο την επόμενη εκδοση του ήδη υπάρχοντος σε αυτήν λογισμικού. Εάν δηλαδή ένα τηλέφωνο είναι πχ I-mode δεν μπορεί να πάρει λογισμικό που να μήν είναι I-mode. Αυτό γιατι είναι υποχρεωμένο το κάθε κατάστημα που θα κάνει την αναβάθμιση να διατηρήσει τα κλειδώματα της συσκευής στη συσκευή. Εάν παραλάβω ένα κινητό πχ Motorola V3xx I-Mode, αφού του βγαλω την μπαταρία θα πρέπει να διαβάσω ένα αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται το λογισμικό της συσκευής. Εάν υποθέσουμε οτι ο πελάτης απο μόνος του έχει αλλάξει το λογισμικό και έχει ξεκλειδώσει την συσκευή, θα πρέπει να το ξανακλειδώσω στο I-mode με την αναβάθμιση... Δυστυχώς έτσι είναι...