bel Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εχω διαβασει εδω μεσα οτι μ@λ@κι@ θελει ο καθενας! Καθε δουλεια εχει τις δυσκολιες της! Ειμαι πωλητης εδω και εναμιση χρονο σε μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρικων ειδων! απευθηνωμαι σε αυτους που το παιζουν εξυπνοι εδω μεσα( σχολια δεχομαι σε ΡΜ) ΚΑΝΕΝΑ καταστημα δεν το θαβουμε με μια απλη επισκεψη! π.χ. αλυσιδα Κωτσοβολος που ανεφερε πριν καποιος! δεν ειχει μονο ενα καταστημα, ρωτηστε και σε αλλο καποιος θα ξερει! Μην το παιζεται ξερολες. εχω δει σαν πωλητης μερικα τουβλα πελατες που ειναι να κρατας την κοιλια σου απο τα γελια! Σκεφτητε την επομενη φορα που θα μπειτε σε καποιο καταστημα και κανετε μια ερωτηση ποιος θα φανει πιο βλακας ...εσεις που θα το παιξετε εξυπνοι ή ο αλλος? ελατε στη θεση του πωλητη!!!!περνει μονο 550 ευρω και με αυτα την βγαζει! λετε εσεις να αγορασει περιοδικα και να μπαινει στο internet......δηλαδη ρε εξυπνοι να δινει τα λιγοστα που περνει για να εξυπηρητηση κατι εξυπνους που στη ουσια για πλακα μπαινουν σε ενα καταστημα! και για αυτων που ειπε να ανοιξει ο πωλητης το manual απο καθε συσκευη... :w00t: τωρα να γελασω ή να ξερασω! φιλε μου ερχεσαι τωρα στην θεση του κατηγορου (πωλητη) που κοροιδευεις! εσυ που ΕΙΣΑΙ σπιρτο πες μου απο τα βιβλια που διαβασες ΠΟΣΑ θυμασαι και ποσο εγραψες στις εξετασεις! με τα λεγομαινα σου πρεπει να εχεις παντου 20αρια! :X αφου θα τα θυμασαι ΟΛΑ! αυτα για να μην συνεχισω! Ειμαι πωλητης και θεωρω τον εαυτο μου σωστο επανω στην δουλεια μου! δεν κοιταω να κοροιδεψω! και δεν απανταω σε ερωτησεις που δεν γνωριζω απλα λεω "συγνωμη αλλα δεν το γνωριζω". Υπαρχουν και πελατες που γνωριζουν αντικειμενα περισσοτερο απο εμενα! Οποτε σκεφτητε και εσεις οτι υπαχουν αλλοι που ξερουν περισσοτερα! Αν ποτε πετυχω καποιον που ερχεται στο καταστημα μονο για πλακα ...πιστεψτε με θα τον δουλευω μεχρι εκει που παει! Προσεξτε μην ειστε καποιος απο εσας!!!!!!!! :cool: :worry: Κι εγω μαζί σου. :) Αλλά δεν ανέχομαι όταν ο υπάλληλος μου το παίζει ξερόλας,προσπαθώντας να με πείσει οτι το τάδε προιόν είναι το καλύτερο,προφανώς γιατί απο το συγκεκριμένο προιόν θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 ντιμήτσο, 2 ερωτησούλες: 1.ποιο μαργαριτάρι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, αυτό που πετά ο μαθητής όταν εξετάζεται στο μάθημα ή αυτό που πετά ο επαγγελματίας καθηγητής όταν το παραδίδει? ;) 2.άμα μου πουλήσεις την τάδε συσκευή/προϊον υποσχόμενος ότι θα μου κάνει για κάτι συγκεκριμένο που σε'χω ρωτήσει αλλά τελικά πάω σπίτι κ διαπιστώσω πως είναι ακατάλληλη, με πόση θέρμη τη δέχεσαι πίσω ανοιγμένη? πχ ένα μέμορι στικ με σκισμένη συσκευασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 dmitsos δεν μας τα λες καλά..υποτίθεται ο πωλητής για να κάνει αυτή την δουλειά πρέπει να ξέρει 5 πράγματα και να έχει την διάθεση να τα μεταδίδει στον πελάτη ασχέτως αν του πετάει μαργαριτάρια ή όχι.Απο πότε ο πελάτης πρέπει να τα ξέρει όλα όταν μπαίνει σε ένα μαγαζί;Αν ήταν έτσι τότε να τους καταργήσουμε τους πωλητές,δεν θα μας χρειάζονται σε κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Δηλαδη εχεις γυρισει ΟΛΑ τα καταστηματα κωτσοβολος ωστε να βγαλεις συμπερασμα! Πες εσυ που δουλευεις? Σε ΡΜ! Πλάκα με κάνεις; :rolleyes: Δεν είπα ρε παιδιά ότι έχω γυρίσει όλα τα Κωτσόβολος και μη το πάρετε ως δυσφήμιση. 2 έχω γυρίσει και είδα κάποια πράματα που δεν μου άρεσαν στην συγκεκριμένη εταιρεία ως προς τους πωλητές και ως προς την γενικότερη εμπορική τακτική τους. Συγκεκριμένα άμα θέλετε μπορώ να πω και τα υποκαταστήματα. Τι να φοβηθώ. Σιγά. Εγώ πού δουλεύω; :blink: Ποιος σου είπε ότι δουλεύω σε κατάστημα; Να προσέχετε πώς μιλάτε μερικοί. Δεν είπα κάτι προσωπικό εναντίον σου, το ίδιο απαιτώ και από σένα. Ξαφνικά γίνατε υπέρμαχοι όλων των υπαλλήλων. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι για να μαζεύουν καφάσια στον Πειραιά. Αλλά κατέληξαν να μας εξυπηρετούν σε πολυκαταστήματα. Δεν πρέπει να τα λέμε; Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι. Εσύ γιατί μυγιάστηκες; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εγώ πού δουλεύω; :blink: Ποιος σου είπε ότι δουλεύω σε κατάστημα; Να προσέχετε πώς μιλάτε μερικοί. Δεν είπα κάτι προσωπικό εναντίον σου, το ίδιο απαιτώ και από σένα. συγνωμη δεν ηθελα να το ρωτησω ετσι!! :worry: Εννοουσα που δουλευεις για να συγκρινουμε εργασιες!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 στην αρχη τους εκραζα παρα πολυ τους πωλητες αλλα οταν δουλεψα και εγω σαν πωλητης ειδα καποια πραγματακια. σαν πωλητης που ημουνα για 5-6 μηνες δεν ειχα και μεγαλο προβλημα γιατι εψαχνα απο εδω απο εκει οποτε μαθαινα 5 πραγματα για καθε συσκευη ημουνα και στα 18 δεν ηταν και πολυ δυσκολο. Μετα απο τους δυο μηνες εκει αρχισαν τα δυσκολα αρχισαν να ερχονται πολλες συσκευες(κινητα,υπολογιστες μεχρι και φωτογραφικες συσκευες) και με 9-10 ωρες την ημερα(τι 8ωρο????) για 500Ε καθαρα (τοσα περνει ενας πωλητης τον πρωτο χρονο) δεν ηταν ευκολο να τα προλαβαινω ολα κομματια απο την δουλεια κατευθεια για υπνο , στην δουλεια σε πριζουν και μερικοι πελατες(δεν ειναι ευχαριστη δουλεια αντιμετωπιζεις πολλους καραγκιοζιδες) δεν προλαβαινεις μερικες φορες ουτε το μανουαλ να διαβασεις. και αντε εγω αρκετα τα προλαβαινω να τα μαθω(ποτε ολα) οι αλλοι οι οικογενιαρχες δεν μπορουαν ουτε τα μισα. σαν πελατης τωρα φυσικα και εχω κουφαθει με μπαρουφες απο πολιτες αλλα εμαθα μετα απο την δουλεια να μην τους κραζω αλλα και να μην τους εμπιστευομαι και να ψαχνομαι για καθε πραγμα που θελω να αγορασω γιατι για μενα δεν ειναι δυσκολα να μαθω ενα πραγμα και φυσικα δεν θα εχω την απαιτηση απο τον πωλητη να τα ξερει ολα με αυτα που παιρνει(λεφτα), για τις ωρες που δουλευει αλλα και αυτα που ακουει απο το καραγκιοζη τον προισταμενο(ειναι ψιλοκαθικια). Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 ....κομματια απο την δουλεια κατευθεια για υπνο , στην δουλεια σε πριζουν και μερικοι πελατες(δεν ειναι ευχαριστη δουλεια αντιμετωπιζεις πολλους καραγκιοζιδες) O πελάτης όσο βλακώδεις ερωτήσεις και να κάνει δε παύει να είναι πελάτης. Αλλά βέβαια στην κοινωνία των πολυκαταστημάτων ποσός ενδιαφέρει τους πωλητές αν ψωνίσει ή όχι ο πελάτης. Τον ενδιαφέρει να περάσει το 8ωρο, 9ωρο για να πάει σπιτάκι του. Ε δεν είναι συμπεριφορά υπαλλήλου όμως αυτή. Ένας σωστός υπάλληλος πρέπει να φέρεται άψογα σε κάθε απαιτητικό, "βλάκα", "ηλίθιο", "τιποτένιο" που μπαίνει στο κατάστημά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Εγω τι να πω; :O Προσωπικα οταν θα παω σε ενα ευλογημενο καταστημα θελω δυο τρια απλα πραγματακια... Ενα ειναι η καλη και ευγενικη συμπεριφορα που απαιτω να εχει ο πωλητης προς εμενα (οπως το ιδιο κανω κι εγω). Μετα σαν πελατης που πηγαινω, ειναι γεγονος οτι γι'αυτους ειμαι πορτοφολι. Θελω ορισμενες ερωτησεις μου, να τις απαντησουν οσο το δυνατων πληρεστερα (να μου δωσουν εστω μια σφαιρικη εικονα του θεματος που με απασχολει) ωστε να ξερω που βαδιζω και τι κανω. Ειναι αληθεια οτι οσες περισσοτερες γνωσεις εχει ενας υπαλληλος τοσο καλλιτερα για "εμενα" και τον καθε πελατη. Και πες οτι κατι "περιεργο" δεν το ξερει...ΟΚ. :) Ειναι αδικαιολογητο να μην ξερει βασικα πραγματα, για την δουλεια του. Και ο γιατρος ειναι πιθανο να ανατρεξει σε ενα βιβλιο(ποτε ομως εν ωρα δουλειας), να βρει μια λεπτομερεια για μια σπανια νοσο π.χ. Ειναι αδιανοητο ομως να πας εκει με σπασμενο ποδι και να σου δωσει αντιγριππικο! :p :w00t: Αnyway, για να μην ξεφευγω, εμενα την χαζομαρα την χοντρη μου την εκανε Ιταλος πωλητης.... Πηρα μια καρτα WIND (προ ετων) και οπως ειναι φυσικο του εδωσα το διαβατηριο να συμπληρωσει τα στοιχεια μου... Ονοματεπωνυμο, ονομα πατρος και που γεμννηθηκα... Ελα που εμενα μου διεφυγε εκεινη την ωρα να του δειξω τι να γραψει! Γιατι; Γιατι οι Ιταλοι στην πλειοψηφια τους ξερουν τοσα Αγγλικα οσα κι εγω Βιετνζαμεζικα! :( Για ονομα δικο μου, εβαλε ενα ονομα που εμοιαζε με αυτο του πατερα μου, για επωνυμο, εβαλε...παλλι ενα ονομα που εμοιαζε με αυτο του πατερα μου, επωνυμο...ας το αφησουμε καλλιτερα και γενηθηκα...Ελλαδα!(παλι καλα το πετυχε αυτο) Φυσικα μια φορα που κατι χρειαστικα ανακαλυψα ολα αυτα τα λαθη, αλλα εν παδη περιπτωση καλα που δεν μου δημιουργησε καποιο προβλημα... :O Δεν ειναι "μαργαριταρι" με Ελληνα πωλητη, αλλα ενταξει ρε συ φιλε, τοσο δυσκολο ειναι πια, να καταλαβεις οτι εκει που λεει "ΝΑΜΕ" ειναι το αντιστοιχο "ΝΟΜΕ" στα Ιταλικα! :wacko: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 ΝΤΙΜΗΤΣΟ... ακα DMITSOS... μόνο τις δικές σου παρατηρήσεις θέλεις απαντημένες με φαίνεται... ακόμα σε περιμένω:ντιμήτσο, 2 ερωτησούλες: 1.ποιο μαργαριτάρι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, αυτό που πετά ο μαθητής όταν εξετάζεται στο μάθημα ή αυτό που πετά ο επαγγελματίας καθηγητής όταν το παραδίδει? ;) 2.άμα μου πουλήσεις την τάδε συσκευή/προϊον υποσχόμενος ότι θα μου κάνει για κάτι συγκεκριμένο που σε'χω ρωτήσει αλλά τελικά πάω σπίτι κ διαπιστώσω πως είναι ακατάλληλη, με πόση θέρμη τη δέχεσαι πίσω ανοιγμένη? πχ ένα μέμορι στικ με σκισμένη συσκευασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 ΝΤΙΜΗΤΣΟ... ακα DMITSOS... μόνο τις δικές σου παρατηρήσεις θέλεις απαντημένες με φαίνεται... ακόμα σε περιμένω: 1. που κολλαει ο καθηγητης με τον πωλητη? δηλαδη εσυ οταν πας σε ενα καταστημα περνεις και βιβλια μαζι για να σε κανει εκπαιδευση ο πωλητης; καμια σχεση και ακρως εκτος θεματος η ερωτηση σου! 2. Ποιος σου ειπε οτι δεν την περνουν πισω? Αν ειναι λαθος πωλητη τοτε εχεις δικαιο και το αλλαζεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 στην αρχη τους εκραζα παρα πολυ τους πωλητες αλλα οταν δουλεψα και εγω σαν πωλητης ειδα καποια πραγματακια. σαν πωλητης που ημουνα για 5-6 μηνες δεν ειχα και μεγαλο προβλημα γιατι εψαχνα απο εδω απο εκει οποτε μαθαινα 5 πραγματα για καθε συσκευη ημουνα και στα 18 δεν ηταν και πολυ δυσκολο. Μετα απο τους δυο μηνες εκει αρχισαν τα δυσκολα αρχισαν να ερχονται πολλες συσκευες(κινητα,υπολογιστες μεχρι και φωτογραφικες συσκευες) και με 9-10 ωρες την ημερα(τι 8ωρο????) για 500Ε καθαρα (τοσα περνει ενας πωλητης τον πρωτο χρονο) δεν ηταν ευκολο να τα προλαβαινω ολα κομματια απο την δουλεια κατευθεια για υπνο , στην δουλεια σε πριζουν και μερικοι πελατες(δεν ειναι ευχαριστη δουλεια αντιμετωπιζεις πολλους καραγκιοζιδες) δεν προλαβαινεις μερικες φορες ουτε το μανουαλ να διαβασεις. και αντε εγω αρκετα τα προλαβαινω να τα μαθω(ποτε ολα) οι αλλοι οι οικογενιαρχες δεν μπορουαν ουτε τα μισα. σαν πελατης τωρα φυσικα και εχω κουφαθει με μπαρουφες απο πολιτες αλλα εμαθα μετα απο την δουλεια να μην τους κραζω αλλα και να μην τους εμπιστευομαι και να ψαχνομαι για καθε πραγμα που θελω να αγορασω γιατι για μενα δεν ειναι δυσκολα να μαθω ενα πραγμα και φυσικα δεν θα εχω την απαιτηση απο τον πωλητη να τα ξερει ολα με αυτα που παιρνει(λεφτα), για τις ωρες που δουλευει αλλα και αυτα που ακουει απο το καραγκιοζη τον προισταμενο(ειναι ψιλοκαθικια). πολυ σωστος ο φιλος! εαν δεν μπεις στο χορο δεν ξερεις! Πριν δουλεψω σαν πωλητης και εγω ελεγα βλακειες αλλα τωρα εμαθα να σεβομαι την δουλεια του καθενος αλλα και τον πελατη! :O Να σταματησουμε εδω την διαμαχη γιατι ειμαστε εκτος θεματος και βλεπω κανα κλειδωμα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 1. που κολλαει ο καθηγητης με τον πωλητη? δηλαδη εσυ οταν πας σε ενα καταστημα περνεις και βιβλια μαζι για να σε κανει εκπαιδευση ο πωλητης; καμια σχεση και ακρως εκτος θεματος η ερωτηση σου! Παρομοίωση φίλε μου...αν οι πωλητές δεν γνωρίζουν...τότε απλά να μην μιλάνε...να μην πηγαίνουν στον πελάτη και να το παίζουν γνώστες και να κολλάνε οι εταιρίες ταμπελίτσα "Προσοχή, οι πωλητές μας δεν είναι σχετικοί με το αντικείμενο, παρακαλούμε μην τους εμπιστεύεστε". 2. Ποιος σου ειπε οτι δεν την περνουν πισω? Αν ειναι λαθος πωλητη τοτε εχεις δικαιο και το αλλαζεις! Αν μπλέξεις σε κάναν Γερμανό όπου δεν ξέρουν τί τους γίνεται το πιο πιθανό είναι να το παίξουν κινέζοι και να μην την πάρουν πίσω. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 2. Ποιος σου ειπε οτι δεν την περνουν πισω? Αν ειναι λαθος πωλητη τοτε εχεις δικαιο και το αλλαζεις! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=86296 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Αnyway, για να μην ξεφευγω, εμενα την χαζομαρα την χοντρη μου την εκανε Ιταλος πωλητης.... Πηρα μια καρτα WIND (προ ετων) και οπως ειναι φυσικο του εδωσα το διαβατηριο να συμπληρωσει τα στοιχεια μου... Ονοματεπωνυμο, ονομα πατρος και που γεμννηθηκα... Ελα που εμενα μου διεφυγε εκεινη την ωρα να του δειξω τι να γραψει! Γιατι; Γιατι οι Ιταλοι στην πλειοψηφια τους ξερουν τοσα Αγγλικα οσα κι εγω Βιετνζαμεζικα! :( Για ονομα δικο μου, εβαλε ενα ονομα που εμοιαζε με αυτο του πατερα μου, για επωνυμο, εβαλε...παλλι ενα ονομα που εμοιαζε με αυτο του πατερα μου, επωνυμο...ας το αφησουμε καλλιτερα και γενηθηκα...Ελλαδα!(παλι καλα το πετυχε αυτο) Φυσικα μια φορα που κατι χρειαστικα ανακαλυψα ολα αυτα τα λαθη, αλλα εν παδη περιπτωση καλα που δεν μου δημιουργησε καποιο προβλημα... :O Δεν ειναι "μαργαριταρι" με Ελληνα πωλητη, αλλα ενταξει ρε συ φιλε, τοσο δυσκολο ειναι πια, να καταλαβεις οτι εκει που λεει "ΝΑΜΕ" ειναι το αντιστοιχο "ΝΟΜΕ" στα Ιταλικα! :wacko: :lol: :w00t: Φιλε,εχει συμβει & σε μενα η ιδια ακριβως περιπτωση με πωλητη της wind!!!(λες να το εχει αυτη η εταιρεια? :p )Μιση ωρα εκανε για να καταλαβει ποιο ειναι τ'ονομα & το επωνυμο...τελικα μετα απο τις υποδειξεις μου και τον-απαραιτητο-συλλαβισμο γραμμα προς γραμμα,τα εγραψε σωστα... Απλα ε-λ-ε-ο-ς... :mad: :rolleyes: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=86296 Αυτο τωρα που κολλαει??? το θεμα που σηζητανε ειναι πως να καψουν την ΜΟΒΟ και να παρουν πισω αλλη!!! Τελειως ασχετο! Επειδη ειμαστε απο διαφορετικες πλευρες σταματαμε εδω γιατι βλεπω να περνει αρκετες σελιδες! και θα φαμε και κλειδωμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 loipon paidia osoi vlepete livetv tha eidate oti den iparxei apo xtes sto menu tou vodalive.piga simera se mia voda sto kentro kai mou pan oti gia live tv kai eg kliseis prepei na paw stin nokia gia na mou kanoun kapia eidiki anavathmisi me ena logismiko gia na mpoorw na xrisimopiw aftes tis ipiresies.an kai mexri na <<katevei>> apo to menu tou vodalive to eikonidi tou livetv rvlepa (me mono provlima tin proisorini apothikefsi kathe 10 defterolepta)tha paw mallon simera stin nokia na dw ti paizei...tha grapsw molis exw nea.....aaa kai kati akoma!to paidi sto vodafonomagazi mou eipe oti I SISKEVI DEN EINAI APO MONI TIS 3G (PRAGMATI THELEI KAI TIN VOITHIA TIS VODA GIA NA GINEI KAI TWN SHARP KAI OLWN TWN ALLWN 3GPANTOFLWN VODAFONE SISKEVWN!)EPISIS ME RWTISE APO POY PIRA TO KINITO KAI OTN TOY EIPA APO TIM MOY EIPE OTI AFTO FTEEI KAI TO LOGISMIKO POY EXEI PERASEI MESA I TIM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Αυτο τωρα που κολλαει??? το θεμα που σηζητανε ειναι πως να καψουν την ΜΟΒΟ και να παρουν πισω αλλη!!! Τελειως ασχετο! Επειδη ειμαστε απο διαφορετικες πλευρες σταματαμε εδω γιατι βλεπω να περνει αρκετες σελιδες! και θα φαμε και κλειδωμα!!! Το θέμα να μεν είναι αυτό, αλλά γιατί προέκυψε; Γιατί ο πωλητής είπε ότι ναι υποστηρίζει αυτόν τον επεξεργαστή η Mobo, τον οποίον δεν υποστήριζε και τελικά δεν τον δέχτηκαν πίσω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Το θέμα να μεν είναι αυτό, αλλά γιατί προέκυψε; Γιατί ο πωλητής είπε ότι ναι υποστηρίζει αυτόν τον επεξεργαστή η Mobo, τον οποίον δεν υποστήριζε και τελικά δεν τον δέχτηκαν πίσω... ;) [Offtopic]ΧΑΧΑΧΑ ο τύπος όμως ήταν πολύ γκαντέμης... Έκαψε 2 φορές τη Μ/Β για να πάρει άλλη, και πάλι του δώσαν την ίδια[/offtopic]. Εγώ θα συμφωνήσω ότι πολλοί είναι άσχετοι και για να πάρεις κάτι πρέπει να γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις. Μη τους βάζουμε όμως σε ένα τσουβάλι όλους... Dimitsos συμφωνώ ότι είναι αδύνατο να τα γνωρίζουν όλα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που, ενώ δεν γνωρίζουν κάτι, δε λένε ότι δεν ξέρουν.... Δίνουν και "συμβουλές" παίρνοντας στο λαιμό τους τους πελάτες.... Αυτό είναι απαράδεκτο. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μου έλεγε ότι δεν ξέρει, αντί για να πετάξει μια μ@λ@κία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 [Offtopic]ΧΑΧΑΧΑ ο τύπος όμως ήταν πολύ γκαντέμης... Έκαψε 2 φορές τη Μ/Β για να πάρει άλλη, και πάλι του δώσαν την ίδια[/offtopic] Ο τύπος είμουν εγώ φίλε. Αλλά είχα πουλήσει τον P4 1.6 και δεν είχα pc να ψάξω στο net για συμβατότητες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Ο τύπος είμουν εγώ φίλε. Αλλά είχα πουλήσει τον P4 1.6 και δεν είχα pc να ψάξω στο net για συμβατότητες... :( Μεγάλη γκαντεμιά ρε φίλε... Πάντως καλά τους έκανες τους αλήτες :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Μεγάλη γκαντεμιά ρε φίλε... Πάντως καλά τους έκανες τους αλήτες :mad: Μα δεν τους έκανα τίποτα...Αυτοί πουλήσανε 1 CPU και 1 Mobo, και τους πήγα 2 καμμένες τις οποίες τις παίρνει η Albatron. Οπότε μόνο εγώ και η Albatron ζημιωθήκαμε. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 1. που κολλαει ο καθηγητης με τον πωλητη? δηλαδη εσυ οταν πας σε ενα καταστημα περνεις και βιβλια μαζι για να σε κανει εκπαιδευση ο πωλητης; καμια σχεση και ακρως εκτος θεματος η ερωτηση σου!Αυτο τωρα που κολλαει??? το θεμα που σηζητανε ειναι πως να καψουν την ΜΟΒΟ και να παρουν πισω αλλη!!! Τελειως ασχετο!ΝΤΙΜΗΤΣΕ με φαίνεται το πολύ το πρήξιμο των ανίδεων πελατών έχει ρίξει τις στροφές του εγκεφάλου... τα ρεπό σου τα παίρνεις κανονικά? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 ΝΤΙΜΗΤΣΕ με φαίνεται το πολύ το πρήξιμο των ανίδεων πελατών έχει ρίξει τις στροφές του εγκεφάλου... τα ρεπό σου τα παίρνεις κανονικά? :p Με ξερεις προσωπικα!???? :mad: :X Αν οχι τοτε...... :X Αν θες επιθεση :shoot: στειλε ΡΜ και οχι εδω! Ξεφευγεις!!!!!!! :shifty: :baby: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Αnyway, για να μην ξεφευγω, εμενα την χαζομαρα την χοντρη μου την εκανε Ιταλος πωλητης.... Πηρα μια καρτα WIND (προ ετων) και οπως ειναι φυσικο του εδωσα το διαβατηριο να συμπληρωσει τα στοιχεια μου... Ονοματεπωνυμο, ονομα πατρος και που γεμννηθηκα... Ελα που εμενα μου διεφυγε εκεινη την ωρα να του δειξω τι να γραψει! Γιατι; Γιατι οι Ιταλοι στην πλειοψηφια τους ξερουν τοσα Αγγλικα οσα κι εγω Βιετνζαμεζικα! :( Για ονομα δικο μου, εβαλε ενα ονομα που εμοιαζε με αυτο του πατερα μου, για επωνυμο, εβαλε...παλλι ενα ονομα που εμοιαζε με αυτο του πατερα μου, επωνυμο...ας το αφησουμε καλλιτερα και γενηθηκα...Ελλαδα!(παλι καλα το πετυχε αυτο) Φυσικα μια φορα που κατι χρειαστικα ανακαλυψα ολα αυτα τα λαθη, αλλα εν παδη περιπτωση καλα που δεν μου δημιουργησε καποιο προβλημα... :O Δεν ειναι "μαργαριταρι" με Ελληνα πωλητη, αλλα ενταξει ρε συ φιλε, τοσο δυσκολο ειναι πια, να καταλαβεις οτι εκει που λεει "ΝΑΜΕ" ειναι το αντιστοιχο "ΝΟΜΕ" στα Ιταλικα! :wacko: off topic: Τόχουν αυτό κι εμένα συνήθως στα ξενοδοχεία με περνάγανε με το όνομα του πατέρα μου χωρίς καν να ρωτήσουν lol Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 off topic: Τόχουν αυτό κι εμένα συνήθως στα ξενοδοχεία με περνάγανε με το όνομα του πατέρα μου χωρίς καν να ρωτήσουν lolkai ante se esas ta agoria paei kai erxete...emena mia fora pou moirazan sto leoforeio ta diabathria 2 boulgares kai fonazan "Anastasios!!anastasios" enoontas emena? :wacko: :blink: :w00t: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts