Kanenask Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδες χθες το βράδυ το nexus έσβησε και δεν άναψε ποτέ . Σήμερα το πρωι το άφησα στο σέρβις (tssolutions) όπου μου είπαν ότι σε δύο τρεις εργάσιμες θα έχω νεότερα. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδες χθες το βράδυ το nexus έσβησε και δεν άναψε ποτέ . Σήμερα το πρωι το άφησα στο σέρβις (tssolutions) όπου μου είπαν ότι σε δύο τρεις εργάσιμες θα έχω νεότερα.Για πλακετουλα σε κόβω. Πες τους να σου αλλάξουν και μπαταρία αφού θα ανοίξει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Για πλακετουλα σε κόβω. Πες τους να σου αλλάξουν και μπαταρία αφού θα ανοίξει. Sent from my Nexus 6P using TapatalkΚαι γω για πλακέτα το κοβω. Μπαταρία είχα αλλάξει πριν κάνα τετράμηνο που είχα αλλάξει οθόνη . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Λοιπόν σήμερα με κάλεσε από την tssolutions μια ευγενεστατη κοπέλα να με ρωτήσει αν δέχομαι αλλαγή συσκευης με mate 9 καθώς υπάρχει έλλειψη σε πλακέτες nexus . Φυσικά δέχτηκα. Θα περάσω το απογευματάκι να το πάρω και θα ενημερώσω για τα υπόλοιπα . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Λοιπόν σήμερα με κάλεσε από την tssolutions μια ευγενεστατη κοπέλα να με ρωτήσει αν δέχομαι αλλαγή συσκευης με mate 9 καθώς υπάρχει έλλειψη σε πλακέτες nexus . Φυσικά δέχτηκα. Θα περάσω το απογευματάκι να το πάρω και θα ενημερώσω για τα υπόλοιπα . Ακόμη ένα παιδί πήρε το mate 9 από ότι φαίνεται αν πας για αλλαγή πλακέτας φεύγεις με mate 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Λοιπόν , πέρασα το απογευματάκι και παρέλαβα το Mate 9 το οποίο για καλή μου τύχη είναι και δίκaρτο. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος ενάμησι χρόνο από το nexus και ελπίζω να βγει το ίδιο καλό και το mate. Άψογα τα παιδιά στην TsSolutions με ενημέρωσαν και από κοντά ότι την αλλαγή την προτείνει η ίδια η Huawei καθώς δεν υπάρχουν πλακέτες . Άψογη και η Hauwei. Μεταφέρομαι πλέον στο topic του Mate 9. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_s4 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα φίλε αλλά για κακή μου τύχη απευθύνθηκα κατευθείαν στην Μαχαλακοπούλου και εδώ και 21 ημέρες με κοροϊδεύουν ότι περιμένουν την πλακέτα. Σήμερα μόλις έκανα καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και αναμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μου κάνει εντύπωση που έχουν διαφορετική πολιτική οι δύο εταιρείες. Την γραμμή δεν την δίνει η huawei ώστε να είναι κοινή; Η μία αντικατάσταση με άλλο μοντέλο και η άλλη αναμονή δίχως τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Λογικά η γραμμή είναι ίδια . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν ταυτόχρονα υπάρχει έλλειψη και στο μοντέλο αντικατάστασης . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Καινούργιο στο κουτί δίνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_s4 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εγώ σήμερα επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως θα μιλήσουν με την Huawei και θα με ενημερώσουν. Τόσο καιρό δλδ τι έκαναν? Απλά με κορόιδευαν! Δεν εννοείτε επίσημo επισκευαστικό κέντρο και να μην έχει ενημέρωση από την ίδια την Huawei! Πιστεύω πως είναι η πολιτική τους τέτοια...αν πιάσει καλώς! Αν τους ζορίσει κανένας γίνονται γατάκια... Μου είπαν μέχρι την δευτέρα θα γίνει αντικατάσταση. Αν πάλι δε γίνει τπτ πάλι καταγγελία.. Και όσο για το μοντέλο αντικατάστασης με επίσημη ανακοίνωση της Google δίνεται το Pixel xl και όχι το Mate 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εγώ σήμερα επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως θα μιλήσουν με την Huawei και θα με ενημερώσουν. Τόσο καιρό δλδ τι έκαναν? Απλά με κορόιδευαν! Δεν εννοείτε επίσημo επισκευαστικό κέντρο και να μην έχει ενημέρωση από την ίδια την Huawei! Πιστεύω πως είναι η πολιτική τους τέτοια...αν πιάσει καλώς! Αν τους ζορίσει κανένας γίνονται γατάκια... Μου είπαν μέχρι την δευτέρα θα γίνει αντικατάσταση. Αν πάλι δε γίνει τπτ πάλι καταγγελία.. Και όσο για το μοντέλο αντικατάστασης με επίσημη ανακοίνωση της Google δίνεται το Pixel xl και όχι το Mate 9Έχεις δίκιο αλλά το pixel είναι της google ενώ το nexus θεωρητικά της google αλλά ουσιαστικά της Huawei... Μπέρδεμα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Έχεις δίκιο αλλά το pixel είναι της google ενώ το nexus θεωρητικά της google αλλά ουσιαστικά της Huawei... Μπέρδεμα δηλαδή.Η Google δίνει pixel, η Huawei mate 9. Προφανώς έχει σχέση με το ποιος έχει αναλάβει το after sales. Δεν γίνεται η Huawei να δώσει κινητό made by HTC Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_s4 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μπέρδεμα δε λες τπτ... Ένα χάλι γενικότερα. Βασικά είναι να μην σου τύχει και μπλέξεις . Σε συγκεκριμένο νόμο της Γ.Γ.Κ αναφέρει πως η αντικατάσταση πρέπει να γίνει με ίδιες ή καλύτερες προδιαγραφές του ελλατωματικού προϊόντος. Ειδάλλως επιστρέφεται όλο το ποσό στο ακέραιο εάν ο πελάτης δεν δεχτεί κάποια αντικατάσταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Υπάρχει κάποιος που έχει αλλάξει πλακέτα και μπαταρία και πάλι είχε bootloop? Εγώ άλλαξα στον χρόνο πάνω πλακέτα και μπαταρία (λόγω bootloop) και μου μένουν 8 μήνες εγγύηση. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να φοβάμαι μην έχω πάλι θέμα και έχει τελειώσει η εγγύηση. Έχουν βρει τελικά τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_s4 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Υπάρχει κάποιος που έχει αλλάξει πλακέτα και μπαταρία και πάλι είχε bootloop? Εγώ άλλαξα στον χρόνο πάνω πλακέτα και μπαταρία (λόγω bootloop) και μου μένουν 8 μήνες εγγύηση. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να φοβάμαι μην έχω πάλι θέμα και έχει τελειώσει η εγγύηση. Έχουν βρει τελικά τι φταίει; Επίσης σε ανακοίνωση της Google λέει πως η αλλαγή πλακέτας δεν λύνει το πρόβλημα. Και πως ακόμη και εκτός εγγύηση , συσκευή που πάθει το ίδιο, αντικαταστάτε κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιος που έχει αλλάξει πλακέτα και μπαταρία και πάλι είχε bootloop? Εγώ άλλαξα στον χρόνο πάνω πλακέτα και μπαταρία (λόγω bootloop) και μου μένουν 8 μήνες εγγύηση. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να φοβάμαι μην έχω πάλι θέμα και έχει τελειώσει η εγγύηση. Έχουν βρει τελικά τι φταίει; Η εταιρεία κατέστησε επίσης ότι το boot-loop προκαλείται λόγω σφάλματος του hardware οπότε δεν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Επίσης σε ανακοίνωση της Google λέει πως η αλλαγή πλακέτας δεν λύνει το πρόβλημα. Και πως ακόμη και εκτός εγγύηση , συσκευή που πάθει το ίδιο, αντικαταστάτε κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η εταιρεία κατέστησε επίσης ότι το boot-loop προκαλείται λόγω σφάλματος του hardware οπότε δεν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί.Με λίγα λόγια παίρνουμε κάτι άλλο να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, όσο και αν μας αρέσει το 6p. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_s4 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Με λίγα λόγια παίρνουμε κάτι άλλο να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, όσο και αν μας αρέσει το 6p. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σε ποιο τηλέφωνο όμως θα βρούμε τα χαρακτηριστικά του 6p?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Σε ποιο τηλέφωνο όμως θα βρούμε τα χαρακτηριστικά του 6p?? :)Οτιδήποτε που να φοράει τον 810. Αλλά χλωμό λίγο για την κάμερα. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Δεν θα ήταν λογικό στις νέες πλακέτες να έβρισκαν τι φταίει και να το διόρθωναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_s4 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 (edited) Οτιδήποτε που να φοράει τον 810. Αλλά χλωμό λίγο για την κάμερα. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως η κάμερα του είναι απίστευτη! Έχω επαγγελματική dslr και τέτοια ποιότητα εικόνας δεν έχει.. Κρίμα... ( Για το τηλ. ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα ήταν λογικό στις νέες πλακέτες να έβρισκαν τι φταίει και να το διόρθωναν; Αν κάνεις μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα δεις ότι πλέον δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το 6p...Γιατί άραγε?? Η Google προωθεί το Pixel XL όπου θα είναι και το τελευταίο της... Edited November 10, 2017 by stelios_s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Οπότε να περιμένουμε απλά πότε θα εμφανίσει το νέο bootloop.. Έστω και αν έχουμε αλλάξει πλακέτα και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_s4 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Οπότε να περιμένουμε απλά πότε θα εμφανίσει το νέο bootloop.. Έστω και αν έχουμε αλλάξει πλακέτα και μπαταρία. Ελπίζω και εύχομαι να μην σου ξανά συμβεί το ίδιο και να το χαρείς για όσο ακόμη εσύ θέλεις ! :):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι γιατί μου αρέσει πάραπολύ και εχουν περάσει πααααραπολλα κινητά από τα χεράκια μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Καλησπέρα στο forum. Θέλω να κάνω update το bootloader, αλλά έχω θέμα με το pc για να το κάνω χειροκίνητα. Εάν γνωρίζει κάποιος και να έχει τις γνώσεις για να zipαρει την img και να το περάσω με TWRP. Ευχαριστώ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts