stas2021 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλημέρα μία ερώτηση αν θέλει κάποιος να μου πει να βάλω το μπετά απντειτ που ήρθε?? Η έχει προβλήματα??Να περιμένω την στειμπλ βερσιόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλημέρα μία ερώτηση αν θέλει κάποιος να μου πει να βάλω το μπετά απντειτ που ήρθε?? Η έχει προβλήματα??Να περιμένω την στειμπλ βερσιόν Αν είσαι στο Beta program ενδεχομένως να μην δουλεύουν κάποια πράγματα όπως ήδη έχεις ειδοποιηθεί από τη Google. Γενικά δεν έχει θέμα. Αν θες να είσαι σταθερός κάνε απεγγραφή από το Beta program. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Την έχω βάλει δουλεύει μία χαρά.Δεν έχει καμία ορατή αλλαγή το κινητό Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stas2021 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Το έχει βάλει κανείς άλλος!? Και πως κάνω απεγράφη από τα μπετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Το έχει βάλει κανείς άλλος!? Και πως κάνω απεγράφη από τα μπετα? Για απεγγραφή απ την beta program πρεπει να πας στην σελίδα που εκανες την εγγραφη Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Λαβατε ενημερωση μεσω playstore για μια νεα εφαρμογη που λεγεται carrier services; Την κατεβασα, κανει κατι ομως; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited March 13, 2017 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stas2021 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Για απεγγραφή απ την beta program πρεπει να πας στην σελίδα που εκανες την εγγραφη Δεν έχω κάνει εγγραφή κάπου από μόνο του ήρθε και δεν φεύγει κιόλας από τα νοτιφικεσιονς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Λαβατε ενημερωση μεσω playstore για μια νεα εφαρμογη που λεγεται carrier services; Την κατεβασα, κανει κατι ομως; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Και εγώ το έλαβα στο 5Χ μου. Ίσως το άρθρο στο http://www.droid-life.com/2017/03/13/what-is-google-carrier-services-android/ ίσως λύσει την απορία. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Λαβατε ενημερωση μεσω playstore για μια νεα εφαρμογη που λεγεται carrier services; Την κατεβασα, κανει κατι ομως; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Άφορά τις εταιρίες κινητής και μάλλον έχει να κάνει μελλοντικά με την εφαρμογή Android Messages (RCS-"rich communication services") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι , το κινητό μου έχει να δεχτεί security patch από 5 Ιανουαρίου .Δεν έχει βγει άλλο? Είμαι σε beta με 7.1.2 Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι , το κινητό μου έχει να δεχτεί security patch από 5 Ιανουαρίου .Δεν έχει βγει άλλο? Είμαι σε beta με 7.1.2 Η τελευταία beta αυτό το security patch έχει. Όταν βγάλουν νέα beta ή stable 7.1.2 τότε θα αλλάξει το security patch σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπέρα σας, έχω το τηλέφωνο αγορασμένο από us play store μέσω γνωστού, από Νοέμβριο του 2015. Επειδή μου αρέσει και δε θέλω να το αλλάξω σύντομα, σκέφτηκα να αλλάξω μια μπαταρία (για καλύτερη απόδοση). Επικοινώνησα με arvato και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν τηλέφωνα αγορασμένα εκτός ΕΕ και είναι εντολή του κατασκευαστή. Διευκρίνισα ότι δε με ενδιαφέρει κάποιου είδους εγγύηση και θα πληρώσω το κόστος της μπαταρίας και της εργασίας, αλλά τίποτα... ανένδοτη η κοπέλα στο τηλέφωνο. Μου έδωσε το τηλέφωνο της HUAWEI να μιλήσω, αλλά η ταινία κολλάει στο: "για προίόντα huawei πατήστε 1, για τάδε πατήστε 2".:lol: Ότι και να πατήσω δεν το δέχεται, οπότε και έστειλα email. Σε αναμονή λοιπόν της απάντησης στο email μου, γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος? Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία με την arvato? Ή στην τελική γνωρίζετε που αλλού μπορώ να αλλάξω μπαταρία? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Είπανε για υποστήριξη fingerprint gestures στην δεύτερη δοκιμαστική έκδοση 7.1.2 το έχετε πάρει όσοι είστε γραμμένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Και νέο radio διάβασα στο xda. Αν το βάλει κανείς ας γράψει εντυπώσεις Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Και νέο radio διάβασα στο xda. Αν το βάλει κανείς ας γράψει εντυπώσεις Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εδώ και 3 εκδόσεις έχει αλλάξει. Εκτός και βγήκε νέο update χθες. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Είπανε για υποστήριξη fingerprint gestures στην δεύτερη δοκιμαστική έκδοση 7.1.2 το έχετε πάρει όσοι είστε γραμμένοι? Εχθές το βράδυ ήρθε το update , και ναι πλέον έχουμε fingrprint gestures . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Εχθές το βράδυ ήρθε το update , και ναι πλέον έχουμε fingrprint gestures . ok να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Βγήκε preview για O Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μάγκες ερώτηση, bootloop - δε μπαίνει recovery, τι κάνουμε? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μάγκες ερώτηση, bootloop - δε μπαίνει recovery, τι κάνουμε? Αν μπορέσεις να μπεις recovery κανε clear cache και wipe data άλλα όπως λες δεν μπαίνει δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση εκτός από το service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Είσαι stock???? Είναι ενεργοποιημένο USB debug???? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μπες σε bootloader και φλασαρε από την αρχή το image Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλημερα στην παρεα. Επειδη σκεφτομαι να αλλαξω απο s7 edge σε nexus 6p φωτογραφικα αξιζει το κινητο; θεωρώ πωε απο αποδοση μπορει να ειαι λιγο πιο γρηγορο λογω stock rom παροτι εχει 3gb ram. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Με το 6p θα δεις πιο ρεαλιστικά χρώματα και λίγο παραπάνω λεπτομέρεια σε σχέση με το s7. Η διαφορά είναι πολύ μικρή πάντως μην περιμένεις θαύματα αλλά γενικά φωτογραφικα ανεβαίνεις με το 6p ειδικά στην μπροστινή κάμερα που η ψαλίδα μεγαλώνει. Θα χάσεις όμως σε μπαταρία, οθόνη. Γενικά η σειρά 7 της Samsung είναι αλαγκαριστη από όσο ξέρω. Άρχισαν τα κολλήματα? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Με το 6p θα δεις πιο ρεαλιστικά χρώματα και λίγο παραπάνω λεπτομέρεια σε σχέση με το s7. Η διαφορά είναι πολύ μικρή πάντως μην περιμένεις θαύματα αλλά γενικά φωτογραφικα ανεβαίνεις με το 6p ειδικά στην μπροστινή κάμερα που η ψαλίδα μεγαλώνει. Θα χάσεις όμως σε μπαταρία, οθόνη. Γενικά η σειρά 7 της Samsung είναι αλαγκαριστη από όσο ξέρω. Άρχισαν τα κολλήματα? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ανεπαίσθητα σκαλωνει.θελω εντελως lag free συσκευή just like iphone. Οι βραδινες φωτο του s7 ειναι φοβερες Edited March 25, 2017 by costas_pro Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts