Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ και τους δυο για την άμεση απάντηση σας. Θα το προσπαθήσω

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά με τη φωτεινότητα της οθόνης που ήταν πολύ σκοτεινή ειδικά κάτω από τον ήλιο είχαμε βελτίωση με την 7.1.1 ή πρέπει να βάλουμε πάλι με custom kernel κάποια εφαρμογή για να την βελτιώσουμε;

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχύει ότι και στην 6. Custom kernel και κουμπί ενεργοποίησης. Δεν θυμάμαι γενικά πάντως να έχω θέμα με τον ήλιο.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ευχαριστώ φίλε πως βάζουμε κουμπί ενεργοποίησης για θύμισε μου λίγο

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα και καλη χρονια.

Τις τελευταιες ημερες αντιμετωπιζω προβλημα με την εφαρμογη της καμερας η οποια κρασαρει διαρκως.

Την απεγκατεστησα και ξαναπερασα το τελευταιο update απο το google play αλλα συνεχιζει σε καθε ανοιγμα της να κλεινει.

Μετα απο καθε firmware update κανω παντα wipe cache αλλα και ουτε αυτο διορθωσε το προβλημα.

Το περιεργο ειναι οτι μεσω του facebook messenger μπορω να τραβηξω φωτογραφιες ενω απο την google camera μετα απο τα τελευταία patches εχω θεμα

Δοκιμασα καποιες απο τις πιο γνωστες 3rd party εφαρμογες καμερας απο το play και σε καποιες παιζοντας με τον φακο και τις ρυθμισεις , κρασαρει παλι η λειτουργια :wacko:.

Επισης δοκιμασα και την λυση του safe mode αλλα παλι η μαμα εφαρμογη καμερας συνεχιζει να κλεινει :cry:...

Η μονη λυση να τραβηξω φωτος ειναι μεσω facebook :X

Δοκιμασα καποιες απο τις πιο γνωστες 3rd party εφαρμογες καμερας απο το play και σε καποιες παιζοντας με τον φακο και τις ρυθμισεις , κρασαρει παλι η λειτουργια :wacko:.

Επισης δοκιμασα και την λυση του safe mode αλλα παλι η μαμα εφαρμογη καμερας συνεχιζει να κλεινει :cry:...

Κανονικά η μόνη λύση είναι να το πας Service.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Πέρασε μέσω fastboot εκ νέου το λειτουργικο, όπως προανεφερε ο @Da_rudakos και αν δεν βγαλεις ακρη, το πας για service όπως πτοανεφερε ο @Gialakias

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ελπιζω να δουλεψει γιατι νου φαινεται κουλο που δουλεύει η καμερα σε skype και facebook αλλα κρασαρει μεσω των app φωτογραφιας ... Αυτο εγινε τις τελευταίες ημερες.

Αν το φλασαρω και ανοιξω loader και κανω ρουτ , μετα παιρνει τα updates και τα patches η θα πρεπει να τα περναει με τον πλαγιο τροπο ?

Edited by ikskarda

Ελπιζω να δουλεψει γιατι νου φαινεται κουλο που δουλεύει η καμερα σε skype και facebook αλλα κρασαρει μεσω των app φωτογραφιας ... Αυτο εγινε τις τελευταίες ημερες.

Αν το φλασαρω και ανοιξω loader και κανω ρουτ , μετα παιρνει τα updates και τα patches η θα πρεπει να τα περναει με τον πλαγιο τροπο ?

Γιατί δε κάνεις ένα wipe cache partition?? Και μετά πας για ροοτ

Envoyé de mon Nexus 5X en utilisant Tapatalk

Γιατί δε κάνεις ένα wipe cache partition?? Και μετά πας για ροοτ

ανεφερα πιο πανω οτι εκανα το wipe cache αλλα δεν εκανε τιποτα ...

τωρα του εκανε ενα factory reset και ανοιξα τον bootloader (για να περασω και το rout) και η εφαρμογη της καμερας διχως να εχω φλασαρει την custom λειτουργει μια χαρα με μια πρωτη ματια

Να κάνω μία ερώτηση και εγώ. Αν βάλω custom και μετά περάσω ξανά official χάνω τα ota security updates??

Να κάνω μία ερώτηση και εγώ. Αν βάλω custom και μετά περάσω ξανά official χάνω τα ota security updates??

Αν εχεις περασμένη Custom Recovery, μπορείς να περάσεις την Factory Image μέσω Flashfire με ξετσεκαρισμενο τη ρεκοβερι και το userdata. Αν εχεις Custom ROM περασμενη, περιμένεις μέχρι ο developer ή η κοινότητα (RR, CarbonRom κτλ) και περνάς μονο την Vendor μέσω TWRP.

Ότα updates έχεις μόνο με καθαρά στοκ όλα. Από recovery μέχρι ρομ. Οτιδήποτε από αυτά είναι πειραγμένα δεν έχεις ΟΤΑ.

Google Pixel 9 Pro XL

Ότα updates έχεις μόνο με καθαρά στοκ όλα. Από recovery μέχρι ρομ. Οτιδήποτε από αυτά είναι πειραγμένα δεν έχεις ΟΤΑ.

Αγόρασα ένα Nexus 5x stock φαίνεται με κλειδομενα bootloader ktl αλλά δε πήρα το update του Ιανουαρίου . Κ είπα μήπως το είχε custom ο προηγούμενος και πριν το πουλήσει θα το επανέφερε στα stock .

Αλλά μήπως έτσι έχασα τα αυτόματα official ?

PS: κατι που δεν καταλαβα ... τωρα με ανοιχτο bootloader + root θα παιρνω τα OTA updates η θα πρεπει να τα φλασαρω καθε φορα ? Edited by ikskarda

PS: κατι που δεν καταλαβα ... τωρα με ανοιχτο bootloader + root θα παιρνω τα OTA updates η θα πρεπει να τα φλασαρω καθε φορα ?

Όχι γιατί είσαι ροοτ

Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαλιστα ... κακο αυτο ... θυμησε μου σε παρακαλω γιατι εχω καιρο να ασχοληθω , πως θα περναω το patch καθε μηνα και καθε μεγαλη αναβαθμιση ?

Μαλιστα ... κακο αυτο ... θυμησε μου σε παρακαλω γιατι εχω καιρο να ασχοληθω , πως θα περναω το patch καθε μηνα και καθε μεγαλη αναβαθμιση ?

Κατεβαζεις απο τη σελίδα της Google το factory image για το 6Ρ (αν εχεις το 6Ρ) και περνάς μέσω Flash fire και εχεις τις τελευταίες ενημερωσεις και δεν χάνεις ουτε ροοτ ουτε και καστομ ρεκαβερι. Απλα ξετσεκαρε μονο την ρεκαβερι και το userdata . δηλαδή να μην είναι επιλεγμένα αν θες να κρατήσεις τα αρχεία σου. Bootloader και το radio τα περνάς μέσω fastboot ή αν βρεις κάνα flashable zip στο XDA και το περνάς μέσω της καστομ ρεκαβερι.

Αγόρασα ένα Nexus 5x stock φαίνεται με κλειδομενα bootloader ktl αλλά δε πήρα το update του Ιανουαρίου . Κ είπα μήπως το είχε custom ο προηγούμενος και πριν το πουλήσει θα το επανέφερε στα stock .

Αλλά μήπως έτσι έχασα τα αυτόματα official ?

Σου έχω απαντήσει πριν. ΟΤΑ έχεις όταν όλα είναι στοκ. Αν είναι όλα στοκ τότε δέχεσαι κανονικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορεί να πάρει μέχρι και 15 ημέρες για να πάρουν όλοι ένα update. Επειδή το πήρα εγώ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το πάρεις και εσύ την ίδια στιγμή.

Google Pixel 9 Pro XL