stas2021 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) Το 32 Άρι έχω το κινητό είναι αψεγάδιαστο αγορασμενο 12/12/16 παίζει να είναι και εργοστασιακό Edited December 30, 2016 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα σε όλους . Εχθές διάβασα για κάποιο bootloop που εχει συμβει σε καποιες συσκευές στο εξωτερικό. Επίσης πως πρόκειται για hardware προβλημα . Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοιο θέμα ??? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Καλησπερα φιλε ... Μπηκα για να γραψω ακριβως αυτο το πραγμα ... Το κινητο μου τις τελευταιες ημερες μου εχει κανει μονο του 3 επανεκκινησεις . Την πρωτη μαλιστα απενεργοποιηθηκε τελειως και θεωρησα πως οπως θα το κρατουσα στο χερι θα κρατησα παρατατημενα τιποτα το power διχως να το καταλαβω και θα το εκλεισα ... Την 2η μου εκανε ενα restart και οταν ανοιξε εγραφε ημερομονια 1 Ιανουαριου 1970 :blink: Την τριτη απλα εκανε ενα τιποτα restart PS: Δε ξερω αν ειναι τυχαια γεγονοτα οτι το κινητο μου εφαγε καποιες ωραιες τουμπες απο το κρεβατι στο πατωμα τον τελευταιο καιρο ... Παντως με εχει αγχωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Δεύτερη φορά που δεν μου φορτίζει καιετα από reboot φορτίζει κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. Δεν την παλεύω να το στείλω στο σέρβις... με την πρώτη... Όλα στοκ 7.1.1. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι.. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή χρονιά. Όταν στο ξανακάνει δοκίμασε πριν κάνεις reboot να βγάλεις και να βάλεις τον φορτιστή. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Δεύτερη φορά που δεν μου φορτίζει καιετα από reboot φορτίζει κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. Δεν την παλεύω να το στείλω στο σέρβις... με την πρώτη... Όλα στοκ 7.1.1. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι.. Για αρχή εγκατέστησε factory image από αρχη Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα, έχω κάνει επαναφορά μετά την αναβάθμιση. Με το φορτιστή το έχω δοκιμάσει , όπως και σε διαφορετικές πρίζες.. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Μαλλον φιλε Κωστα θα ερθω στην παρεα σας. Περιμενω απαντηση απο ενα παλικαρι που το δινει.Εαν τα βρουμε στην τιμη εχει καλως, ιδαλως θα κανω εδω ερωτηση εαν καποιος φιλος θελει να το δωσει. Δεν αξιζει φιλε το κινητο, ειδικα στα 350 που εχει τιμη μεταχειρισμενου (απλα κλεψια) Καλυτερα το G5 που φοραει 820 ή το 1+3 που ειναι 4 φορες καλυτερο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Δεν αξιζει φιλε το κινητο, ειδικα στα 350 που εχει τιμη μεταχειρισμενου (απλα κλεψια) Καλυτερα το G5 που φοραει 820 ή το 1+3 που ειναι 4 φορες καλυτερο κινητο. 300 και κάτω η μόνη περίπτωση αλλιώς δεν αξίζει. Σαν καινούριο βέβαια δεν το συζητάω καν από 400 και πάνω που έχει. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 300 και κάτω η μόνη περίπτωση αλλιώς δεν αξίζει. Σαν καινούριο βέβαια δεν το συζητάω καν από 400 και πάνω που έχει. Για να το βρεις κατω απο 300, παει να πει οτι ειναι ενος χρονου κινητο, ουτε εκει αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Για να το βρεις κατω απο 300, παει να πει οτι ειναι ενος χρονου κινητο, ουτε εκει αξιζει. Τέλος πάντων, η συζήτηση είναι για επιλογή συσκευής σε άλλο θέμα του myphone. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα, έχω κάνει επαναφορά μετά την αναβάθμιση. Με το φορτιστή το έχω δοκιμάσει , όπως και σε διαφορετικές πρίζες.. Αν δεν έχει θέμα ο φορτιστής,να το πας στο σέρβις από το να παιδεύεσαι καλύτερα είναι για αυτό είναι και η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Τον χρόνο επισκευής (αν γίνει... Γιατί έχω κακή εμπειρία απο Samsung).. και την arvato σκέφτομαι όχι τίποτα άλλο... Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Τον χρόνο επισκευής (αν γίνει... Γιατί έχω κακή εμπειρία απο Samsung).. και την arvato σκέφτομαι όχι τίποτα άλλο... Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι τι να κάνεις και εμένα με έχει τύχει στο παρελθόν με άλλη συσκευή(samsung από κωτσοβολο ένα μήνα παιδευόμουν ώσπου λύθηκε το πρόβλημα από την smarteck) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κανονικά σήμερα δεν πρέπει να περιμένουμε τα νέα security patches? Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα περιλαμβάνει battery fixes ειδικά για το δικό μας. Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στην google για να διορθώσει το μπάχαλο με την 7.1.1. Μετά πάμε βουρ σε custom που λέτε γενικά καλά λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κανονικά σήμερα δεν πρέπει να περιμένουμε τα νέα security patches? Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα περιλαμβάνει battery fixes ειδικά για το δικό μας. Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στην google για να διορθώσει το μπάχαλο με την 7.1.1. Μετά πάμε βουρ σε custom που λέτε γενικά καλά λόγια. Κάθε 5 του μηνά είναι θανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κάθε 5 του μηνά είναι θανο Α νόμιζα ήταν η 1η Δευτέρα του μήνα. Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Χρονια πολλα παιδια καλως σας βρηκα παλι ξανα κατοχος της συσκευης,64αρα εκδοση φοραει nitrogen υπαρχει καμια αλλη rom που να κανει το τηλεφωνι σαν το pixel και να μην τρωει μπαταρια Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Α νόμιζα ήταν η 1η Δευτέρα του μήνα. Thnx! Καλά νόμιζες. Πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα βγαίνουν. Έχει βγει ήδη του Ιανουαρίου. Και μάλιστα 2 εκδόσεις! Δεν είναι κάθε 5 του μηνός. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Πρωτη φορα παιρνω τοσο γρηγορο ota αλλαξε η πολιτικη της? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καλά νόμιζες. Πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα βγαίνουν. Έχει βγει ήδη του Ιανουαρίου. Και μάλιστα 2 εκδόσεις! Δεν είναι κάθε 5 του μηνός. Λάθος δικό μου άλλα ούτε την δεύτερα βγήκαν εχθές ανέβηκαν και άλλες φόρες πάει και ποιο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καλημερα και χρονια πολλα σε όλους . Εχθές διάβασα για κάποιο bootloop που εχει συμβει σε καποιες συσκευές στο εξωτερικό. Επίσης πως πρόκειται για hardware προβλημα . Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοιο θέμα ??? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Το έπαθε η δική μου συσκευή... Το πήγα Arvato που μετονομάστηκε σε Tsolution και μέσα σε 2 μέρες μου το έφτιαξαν. Το παρουσίασε στα ξαφνικά, το μόνο που μπορεί να ήταν σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά είναι ότι η μπροστινή κάμερα ξαφνικά κοκκίνιζε όλες τις φώτο....γαρίδα!!!! Τώρα μετά την αντικατάσταση της mainboard όλα καλά!!!! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Μου ηρθε το update Ιανουαριου. Εχει καμια σοβαρη διορθωση η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Άρχισα να διαβάζω για το πως μπορώ να περάσω μια νέα ROM στο Nexus 6p για να το κανω να δίχνει και να συμπεριφέρεται σαν Google pixel και μπερδεύτηκα. Διαβάζω για Unlook Bootloader για γλασαρίσματα, για εγκατάσταση custom recovery, twrp και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπαρχει κάποιος οδηγός για το τι πρεπει να κανω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται; Έχω το Nexus 6p 64gb και είναι στην 7.1.1 σήμερα μάλιστα το μεσημέρι μου ήρθε και ενημέρωση που την έκανα. Θέλω να περάσω μια ROM που να κανει το τηλέφωνο να μοιάζει και να συμπεριφέρεται όπως το Google Pixel αλλά δεν ξέρω τον τροπο και φοβάμαι μην χαλάσω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Άρχισα να διαβάζω για το πως μπορώ να περάσω μια νέα ROM στο Nexus 6p για να το κανω να δίχνει και να συμπεριφέρεται σαν Google pixel και μπερδεύτηκα. Διαβάζω για Unlook Bootloader για γλασαρίσματα, για εγκατάσταση custom recovery, twrp και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπαρχει κάποιος οδηγός για το τι πρεπει να κανω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται; Έχω το Nexus 6p 64gb και είναι στην 7.1.1 σήμερα μάλιστα το μεσημέρι μου ήρθε και ενημέρωση που την έκανα. Θέλω να περάσω μια ROM που να κανει το τηλέφωνο να μοιάζει και να συμπεριφέρεται όπως το Google Pixel αλλά δεν ξέρω τον τροπο και φοβάμαι μην χαλάσω το κινητο. Εδώ υπάρχει ένας οδηγός με απαντήσεις στις ερωτήσεις σου https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928 Δες και μερικά video στο you tube κάνε τα βήματα ένα ένα και θα καταφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Άρχισα να διαβάζω για το πως μπορώ να περάσω μια νέα ROM στο Nexus 6p για να το κανω να δίχνει και να συμπεριφέρεται σαν Google pixel και μπερδεύτηκα. Διαβάζω για Unlook Bootloader για γλασαρίσματα, για εγκατάσταση custom recovery, twrp και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπαρχει κάποιος οδηγός για το τι πρεπει να κανω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται; Έχω το Nexus 6p 64gb και είναι στην 7.1.1 σήμερα μάλιστα το μεσημέρι μου ήρθε και ενημέρωση που την έκανα. Θέλω να περάσω μια ROM που να κανει το τηλέφωνο να μοιάζει και να συμπεριφέρεται όπως το Google Pixel αλλά δεν ξέρω τον τροπο και φοβάμαι μην χαλάσω το κινητο. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427986 Θα βρεις τον οδηγό που έχει ανεβάσει ο djkostas20. Περιέχει τα πάντα. Πρέπει να ξεκινήσεις κατεβάζοντας το Android SDK και να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Απλά κάνε τα βήματα με τη σειρά για να μην χαθείς. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts