Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 32 Άρι έχω το κινητό είναι αψεγάδιαστο αγορασμενο 12/12/16 παίζει να είναι και εργοστασιακό Edited by Johny-B
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα και χρονια πολλα σε όλους . Εχθές διάβασα για κάποιο bootloop που εχει συμβει σε καποιες συσκευές στο εξωτερικό. Επίσης πως πρόκειται για hardware προβλημα .

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοιο θέμα ???

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλησπερα φιλε ... Μπηκα για να γραψω ακριβως αυτο το πραγμα ... Το κινητο μου τις τελευταιες ημερες μου εχει κανει μονο του 3 επανεκκινησεις .

Την πρωτη μαλιστα απενεργοποιηθηκε τελειως και θεωρησα πως οπως θα το κρατουσα στο χερι θα κρατησα παρατατημενα τιποτα το power διχως να το καταλαβω και θα το εκλεισα ...

Την 2η μου εκανε ενα restart και οταν ανοιξε εγραφε ημερομονια 1 Ιανουαριου 1970 :blink:

Την τριτη απλα εκανε ενα τιποτα restart

PS: Δε ξερω αν ειναι τυχαια γεγονοτα οτι το κινητο μου εφαγε καποιες ωραιες τουμπες απο το κρεβατι στο πατωμα τον τελευταιο καιρο ...

Παντως με εχει αγχωσει

Δεύτερη φορά που δεν μου φορτίζει καιετα από reboot φορτίζει κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. Δεν την παλεύω να το στείλω στο σέρβις... με την πρώτη...

Όλα στοκ 7.1.1.

Καλή χρονιά να έχουμε όλοι..

Καλή χρονιά. Όταν στο ξανακάνει δοκίμασε πριν κάνεις reboot να βγάλεις και να βάλεις τον φορτιστή.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεύτερη φορά που δεν μου φορτίζει καιετα από reboot φορτίζει κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. Δεν την παλεύω να το στείλω στο σέρβις... με την πρώτη...

Όλα στοκ 7.1.1.

Καλή χρονιά να έχουμε όλοι..

Για αρχή εγκατέστησε factory image από αρχη

Καλησπέρα, έχω κάνει επαναφορά μετά την αναβάθμιση. Με το φορτιστή το έχω δοκιμάσει , όπως και σε διαφορετικές πρίζες..

Μαλλον φιλε Κωστα θα ερθω στην παρεα σας. Περιμενω απαντηση απο ενα παλικαρι που το δινει.Εαν τα βρουμε στην τιμη εχει καλως, ιδαλως θα κανω εδω ερωτηση εαν καποιος φιλος θελει να το δωσει.

Δεν αξιζει φιλε το κινητο, ειδικα στα 350 που εχει τιμη μεταχειρισμενου (απλα κλεψια)

Καλυτερα το G5 που φοραει 820 ή το 1+3 που ειναι 4 φορες καλυτερο κινητο.

Δεν αξιζει φιλε το κινητο, ειδικα στα 350 που εχει τιμη μεταχειρισμενου (απλα κλεψια)

Καλυτερα το G5 που φοραει 820 ή το 1+3 που ειναι 4 φορες καλυτερο κινητο.

300 και κάτω η μόνη περίπτωση αλλιώς δεν αξίζει. Σαν καινούριο βέβαια δεν το συζητάω καν από 400 και πάνω που έχει.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

300 και κάτω η μόνη περίπτωση αλλιώς δεν αξίζει. Σαν καινούριο βέβαια δεν το συζητάω καν από 400 και πάνω που έχει.

Για να το βρεις κατω απο 300, παει να πει οτι ειναι ενος χρονου κινητο, ουτε εκει αξιζει.

Για να το βρεις κατω απο 300, παει να πει οτι ειναι ενος χρονου κινητο, ουτε εκει αξιζει.

Τέλος πάντων, η συζήτηση είναι για επιλογή συσκευής σε άλλο θέμα του myphone.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπέρα, έχω κάνει επαναφορά μετά την αναβάθμιση. Με το φορτιστή το έχω δοκιμάσει , όπως και σε διαφορετικές πρίζες..

Αν δεν έχει θέμα ο φορτιστής,να το πας στο σέρβις από το να παιδεύεσαι καλύτερα είναι για αυτό είναι και η εγγύηση

Τον χρόνο επισκευής (αν γίνει... Γιατί έχω κακή εμπειρία απο Samsung).. και την arvato σκέφτομαι όχι τίποτα άλλο...

Τον χρόνο επισκευής (αν γίνει... Γιατί έχω κακή εμπειρία απο Samsung).. και την arvato σκέφτομαι όχι τίποτα άλλο...

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι τι να κάνεις και εμένα με έχει τύχει στο παρελθόν με άλλη συσκευή(samsung από κωτσοβολο ένα μήνα παιδευόμουν ώσπου λύθηκε το πρόβλημα από την smarteck)

Κανονικά σήμερα δεν πρέπει να περιμένουμε τα νέα security patches? Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα περιλαμβάνει battery fixes ειδικά για το δικό μας.

Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στην google για να διορθώσει το μπάχαλο με την 7.1.1. Μετά πάμε βουρ σε custom που λέτε γενικά καλά λόγια.

Κανονικά σήμερα δεν πρέπει να περιμένουμε τα νέα security patches? Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα περιλαμβάνει battery fixes ειδικά για το δικό μας.

Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στην google για να διορθώσει το μπάχαλο με την 7.1.1. Μετά πάμε βουρ σε custom που λέτε γενικά καλά λόγια.

Κάθε 5 του μηνά είναι θανο

Χρονια πολλα παιδια καλως σας βρηκα παλι ξανα κατοχος της συσκευης,64αρα εκδοση φοραει nitrogen υπαρχει καμια αλλη rom που να κανει το τηλεφωνι σαν το pixel και να μην τρωει μπαταρια

Α νόμιζα ήταν η 1η Δευτέρα του μήνα. Thnx!

Καλά νόμιζες. Πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα βγαίνουν. Έχει βγει ήδη του Ιανουαρίου. Και μάλιστα 2 εκδόσεις! Δεν είναι κάθε 5 του μηνός.

Google Pixel 6 Pro

Πρωτη φορα παιρνω τοσο γρηγορο ota αλλαξε η πολιτικη της?

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Καλά νόμιζες. Πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα βγαίνουν. Έχει βγει ήδη του Ιανουαρίου. Και μάλιστα 2 εκδόσεις! Δεν είναι κάθε 5 του μηνός.

Λάθος δικό μου άλλα ούτε την δεύτερα βγήκαν εχθές ανέβηκαν και άλλες φόρες πάει και ποιο πολύ

Καλημερα και χρονια πολλα σε όλους . Εχθές διάβασα για κάποιο bootloop που εχει συμβει σε καποιες συσκευές στο εξωτερικό. Επίσης πως πρόκειται για hardware προβλημα .

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος τέτοιο θέμα ???

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Το έπαθε η δική μου συσκευή... Το πήγα Arvato που μετονομάστηκε σε Tsolution και μέσα σε 2 μέρες μου το έφτιαξαν.

Το παρουσίασε στα ξαφνικά, το μόνο που μπορεί να ήταν σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά είναι ότι η μπροστινή κάμερα ξαφνικά κοκκίνιζε όλες τις φώτο....γαρίδα!!!!

Τώρα μετά την αντικατάσταση της mainboard όλα καλά!!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

Άρχισα να διαβάζω για το πως μπορώ να περάσω μια νέα ROM στο Nexus 6p για να το κανω να δίχνει και να συμπεριφέρεται σαν Google pixel και μπερδεύτηκα. Διαβάζω για Unlook Bootloader για γλασαρίσματα, για εγκατάσταση custom recovery, twrp και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Υπαρχει κάποιος οδηγός για το τι πρεπει να κανω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται;

Έχω το Nexus 6p 64gb και είναι στην 7.1.1 σήμερα μάλιστα το μεσημέρι μου ήρθε και ενημέρωση που την έκανα.

Θέλω να περάσω μια ROM που να κανει το τηλέφωνο να μοιάζει και να συμπεριφέρεται όπως το Google Pixel αλλά δεν ξέρω τον τροπο και φοβάμαι μην χαλάσω το κινητο.

Άρχισα να διαβάζω για το πως μπορώ να περάσω μια νέα ROM στο Nexus 6p για να το κανω να δίχνει και να συμπεριφέρεται σαν Google pixel και μπερδεύτηκα. Διαβάζω για Unlook Bootloader για γλασαρίσματα, για εγκατάσταση custom recovery, twrp και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Έχω το Nexus 6p 64gb και είναι στην 7.1.1 σήμερα μάλιστα το μεσημέρι μου ήρθε και ενημέρωση που την έκανα.

Θέλω να περάσω μια ROM που να κανει το τηλέφωνο να μοιάζει και να συμπεριφέρεται όπως το Google Pixel αλλά δεν ξέρω τον τροπο και φοβάμαι μην χαλάσω το κινητο.

Εδώ υπάρχει ένας οδηγός με απαντήσεις στις ερωτήσεις σου

https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928

Δες και μερικά video στο you tube κάνε τα βήματα ένα ένα και θα καταφέρεις

Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427986

Θα βρεις τον οδηγό που έχει ανεβάσει ο djkostas20. Περιέχει τα πάντα.

Πρέπει να ξεκινήσεις κατεβάζοντας το Android SDK και να ξεκλειδώσεις τον bootloader.

Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Απλά κάνε τα βήματα με τη σειρά για να μην χαθείς.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk