djkostas20 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ναι ακριβώς έτσι Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαίνεται ξεκάθαρα από την καμπύλη στο τέλος που ουσιαστικά απεικονίζει και το drain! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εγώ είμαι σε U Και έχω παρατηρήσει εκτός από το γνωστό πρόβλημα με το drain να μειώνεται πάρα πολύ η ταχύτητα είτε με δεδομένα ή wifi και να θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει.Μόνο ροοτ έχω κάνει από πείραγμα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Είναι απίστευτη η Google δείχνει πόσο πίσω είναι ακόμα σε software από την Apple και μιλάω εγώ που είμαι χρόνια υπερμαχος του android Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Είναι απίστευτη η Google δείχνει πόσο πίσω είναι ακόμα σε software από την Apple και μιλάω εγώ που είμαι χρόνια υπερμαχος του android Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι έτσι...Δουλεύει συστηματικά στο λογισμικό της με τεράστια αλματα...έλα να δεις στο pixel c που έχω πόσο καλά κάθεται η nougat...ή apple που έχει τέτοιες features όπως στο split screen...καινούργιο λογισμικό είναι υπομονή λίγο...για δες τι γίνεται με το ios 10... μπορείτε να κρίνεται το λογισμικό τον νοεμβριο και μετά... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Δεν είναι έτσι...Δουλεύει συστηματικά στο λογισμικό της με τεράστια αλματα...έλα να δεις στο pixel c που έχω πόσο καλά κάθεται η nougat...ή apple που έχει τέτοιες features όπως στο split screen...καινούργιο λογισμικό είναι υπομονή λίγο...για δες τι γίνεται με το ios 10... μπορείτε να κρίνεται το λογισμικό τον νοεμβριο και μετά... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε το είχα το τηλέφωνο και τώρα έχω ένα s7 edge με μπαταρία τέρας 3600mah τα services είναι απαράδεκτα μετά από την 4.4.4 δεν μπορείς να τα σταματήσεις με τίποτα όλο και κάποιο drain θα βγαίνει καινούριο και έγραψα ότι είμαι φανατικός υπερμαχος του android το οποίο έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά δυστυχώς στο θέμα τις μπαταρίας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αναγκαζοντας τις εταιρείες να βάζουν μεγαλύτερες μπαταρίες για να πιάσουν περίπου τους χρόνους που πιάνουν τα iphone με μπαταρία κου******α,κάτι πρέπει να βελτιώσει στον κώδικα της με τα services και τα battery drain Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Φίλε το είχα το τηλέφωνο και τώρα έχω ένα s7 edge με μπαταρία τέρας 3600mah τα services είναι απαράδεκτα μετά από την 4.4.4 δεν μπορείς να τα σταματήσεις με τίποτα όλο και κάποιο drain θα βγαίνει καινούριο και έγραψα ότι είμαι φανατικός υπερμαχος του android το οποίο έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά δυστυχώς στο θέμα τις μπαταρίας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αναγκαζοντας τις εταιρείες να βάζουν μεγαλύτερες μπαταρίες για να πιάσουν περίπου τους χρόνους που πιάνουν τα iphone με μπαταρία κου******α,κάτι πρέπει να βελτιώσει στον κώδικα της με τα services και τα battery drain Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σεβαστά αυτά που λες αλλά δεν ησουν ευχαριστημένος με την MM??για τα iphone είναι άλλος κώδικας με τα σύν και πλυν...κανένα κινητό δεν είναι τέλειο... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Υπάρχουν κάποια θέματα αλήθεια είναι. Η αυτονομία του 6P είναι ικανοποιητική. Τουλάχιστον με ΜΜ. Γιατί με Ν ακόμα έχει θέμα. Αλλά καταλαβαίνω αυτό που λέει ο vag. Ουσιαστικά σκεφτείτε ένα τηλέφωνο που έχει 3500 μπαταρία! Για τέτοια μπαταρία τότε σίγουρα όχι, δεν έχει ικανοποιητική απόδοση! Φαντάζομαι αυτό εννοεί Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Σεβαστά αυτά που λες αλλά δεν ησουν ευχαριστημένος με την MM??για τα iphone είναι άλλος κώδικας με τα σύν και πλυν...κανένα κινητό δεν είναι τέλειο... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστημένος ήμουν αλλά περίμενα καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τόσο μεγάλη μπαταρία,έχω αλλάξει πολλές συσκευές Android και ξέρω να κρίνω η Google έχει μεγάλη βελτίωση σε εμπειρία χρήσης αλματωδης θα έλεγα όπως λες και εσύ αλλά τα services και τα battery drain είναι απαράδεκτα τρεμεις όταν κανεις update. Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση γιατί ο γραπτώς λόγος παρεξηγειται πολλές φορές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ευχαριστημένος ήμουν αλλά περίμενα καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τόσο μεγάλη μπαταρία,έχω αλλάξει πολλές συσκευές Android και ξέρω να κρίνω η Google έχει μεγάλη βελτίωση σε εμπειρία χρήσης αλματωδης θα έλεγα όπως λες και εσύ αλλά τα services και τα battery drain είναι απαράδεκτα τρεμεις όταν κανεις update. Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση γιατί ο γραπτώς λόγος παρεξηγειται πολλές φορές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκτιμώ το ύφος σου και πραγματικά δεν παρεξηγουμε. Αυτό που λέει ο κωστας με πείθει περισσότερο και δικαιολογημένα τα παράπονα... Αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να τα βελτιώσει...ίσως ο snapdragon ίσως το λογισμικό...πάντως ποτέ δεν κατάλαβα την google... Βάζει nvidia x1στo pixel c( στο οποίο έχει ssd και οι επιδόσεις είναι κατεγιστικες ιδιαίτερα με nougat) συνεργασασου και με την nvidia στα phones... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_tram Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φίλος και συνάδελφος με Nexus 6p έπαθε το εξής: Ξαφνικά το τηλέφωνο έκλεισε σαν να έμεινε από μπαταρία.Όποτε το βάζουμε να φορτίσει είτε από κανονική πρίζα είτε από usb pc αναβοσβείνει ένα κόκκινο led συνεχόμενα αλλά στην οθόνη δεν βγάζει ένδειξη ότι φορτίζει.Μετά από κάποια ώρα βγάζει τη λέξη Google και μένει εκεί. Επειδή του χάλασε το καλώδιο Type C πριν γίνει αυτό αγόρασε άλλο USB A to USB C που δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Επειδή δεν το ξέρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο (κάτοχος LG G4 οπότε ξέρω το bootloop στο δικό μου) αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει μπας και βγάλω καμία άκρη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Φίλος και συνάδελφος με Nexus 6p έπαθε το εξής: Ξαφνικά το τηλέφωνο έκλεισε σαν να έμεινε από μπαταρία.Όποτε το βάζουμε να φορτίσει είτε από κανονική πρίζα είτε από usb pc αναβοσβείνει ένα κόκκινο led συνεχόμενα αλλά στην οθόνη δεν βγάζει ένδειξη ότι φορτίζει.Μετά από κάποια ώρα βγάζει τη λέξη Google και μένει εκεί. Επειδή του χάλασε το καλώδιο Type C πριν γίνει αυτό αγόρασε άλλο USB A to USB C που δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Επειδή δεν το ξέρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο (κάτοχος LG G4 οπότε ξέρω το bootloop στο δικό μου) αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει μπας και βγάλω καμία άκρη. Ευχαριστώ. Αν το καλώδιο είναι καλό δεν έχει σχέση αυτό και ας μην υποστήριζει γρήγορη φόρτιση,μπορει να χάλασε η πλακέτα ας μιλήσει με το service καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Είναι απίστευτη η Google δείχνει πόσο πίσω είναι ακόμα σε software από την Apple και μιλάω εγώ που είμαι χρόνια υπερμαχος του android Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε το είχα το τηλέφωνο και τώρα έχω ένα s7 edge με μπαταρία τέρας 3600mah τα services είναι απαράδεκτα μετά από την 4.4.4 δεν μπορείς να τα σταματήσεις με τίποτα όλο και κάποιο drain θα βγαίνει καινούριο και έγραψα ότι είμαι φανατικός υπερμαχος του android το οποίο έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά δυστυχώς στο θέμα τις μπαταρίας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αναγκαζοντας τις εταιρείες να βάζουν μεγαλύτερες μπαταρίες για να πιάσουν περίπου τους χρόνους που πιάνουν τα iphone με μπαταρία κου******α,κάτι πρέπει να βελτιώσει στον κώδικα της με τα services και τα battery drain Τα εχεις λαθος, ολα. 1) Δεν φταινε τα services συνηθως, αλλα τα apps που χρησιμοποιουν τα services. 2) Δεν ειναι το software αλλα το hardware. Η Apple εχει τον cpu και την εσωτερικη nand να τα παγωσει ολα απο πισω και να τα ξανανοιξει οταν κανεις multitasking. Στο android αναγκαστικα μενουν ολα ανοιχτα, οποτε καταναλωνουν μνημη + μπαταρια. Υπάρχουν κάποια θέματα αλήθεια είναι. Η αυτονομία του 6P είναι ικανοποιητική. Τουλάχιστον με ΜΜ. Γιατί με Ν ακόμα έχει θέμα. Αλλά καταλαβαίνω αυτό που λέει ο vag. Ουσιαστικά σκεφτείτε ένα τηλέφωνο που έχει 3500 μπαταρία! Για τέτοια μπαταρία τότε σίγουρα όχι, δεν έχει ικανοποιητική απόδοση! Φαντάζομαι αυτό εννοεί Το 6p εχει χαλια αυτονομια, για 3500 μπαταρια που εχει. Φυσικα φταιει ο 810 που φοραει. Δες ολα τα φετινα 5.5"αρια, ολα εχουν καλυτερους χρονους. Το s7 edge ειναι ετη φωτος μπροστα, φυσικα. Παρολο το bloat που φοραει. Θα φανει καθαρα και με τα νεα Nexus, η διαφορα θα ειναι μεγαλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Γεια σας λοιπόν το φορτισα πριν από 3ωρες και είναι συνδεμένο με το wifi μετά από 3 ώρες και δεν έχει χάσει ούτε 1%https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160917/494ef260aa63e08f805ebab378310422.jpg Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Υπάρχουν κάποια θέματα αλήθεια είναι. Η αυτονομία του 6P είναι ικανοποιητική. Τουλάχιστον με ΜΜ. Γιατί με Ν ακόμα έχει θέμα. Αλλά καταλαβαίνω αυτό που λέει ο vag. Ουσιαστικά σκεφτείτε ένα τηλέφωνο που έχει 3500 μπαταρία! Για τέτοια μπαταρία τότε σίγουρα όχι, δεν έχει ικανοποιητική απόδοση! Φαντάζομαι αυτό εννοεί Ακριβώς αυτό εννοώ Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 παιδες καλησπερα. διαβαζω καθημερινα το thread σχετικα με την πτωση της μπαταριας και θα ηθελα και εγω να πω την γνωμη μου. το κινητο το εχω απο το Πασχα περιπου και η μπαταρια μου εκανε θετικη εντυπωση εχοντας ανοιχτο παντα Wifi, Data και Bluetooth για το αυτοκινητο για το ποσο καλη διαρκεια ειχε και ποσο μεγαλο ποσοστο μπαταριας ειχα. τον τελευταιο περιπου 1 μηνα παρατηρω και εγω μεγαλη πτωση. για παραδειγμα εχω φορτισει το κινητο το βραδυ και το βγαζω ας πουμε κατα τις 12 απο την μπριζα στο 100% και το πρωι στις 7-8 που σηκωνομαι βρισκεται περιπου στο 70% ... Να αναφερω οτι πλεον εχω ανοιχτα Wifi , Data και GPS (οχι Bluetooth πια) γιατι βρισκομαι στο εξωτερικο και ψαχνω προσανατολισμο. Η αληθεια ειναι οτι αρχισα να απογοητευομαι . Πριν λιγες μερες πηρα ενα μικρο update γυρω στα 20mb, αλλα και παλι το ιδιο. Φταινε οι υπηρεσιες Wifi + Data + GPS που μου τρωνε τοση μπαταρια ακομα και αν το κινητο ειναι σε αναμονη ολη νυχτα η εχω καποιο θεμα ? http://i64.tinypic.com/2qdwkeg.png http://i68.tinypic.com/rvwthd.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 παιδες καλησπερα. διαβαζω καθημερινα το thread σχετικα με την πτωση της μπαταριας και θα ηθελα και εγω να πω την γνωμη μου. το κινητο το εχω απο το Πασχα περιπου και η μπαταρια μου εκανε θετικη εντυπωση εχοντας ανοιχτο παντα Wifi, Data και Bluetooth για το αυτοκινητο για το ποσο καλη διαρκεια ειχε και ποσο μεγαλο ποσοστο μπαταριας ειχα. τον τελευταιο περιπου 1 μηνα παρατηρω και εγω μεγαλη πτωση. για παραδειγμα εχω φορτισει το κινητο το βραδυ και το βγαζω ας πουμε κατα τις 12 απο την μπριζα στο 100% και το πρωι στις 7-8 που σηκωνομαι βρισκεται περιπου στο 70% ... Να αναφερω οτι πλεον εχω ανοιχτα Wifi , Data και GPS (οχι Bluetooth πια) γιατι βρισκομαι στο εξωτερικο και ψαχνω προσανατολισμο. Η αληθεια ειναι οτι αρχισα να απογοητευομαι . Πριν λιγες μερες πηρα ενα μικρο update γυρω στα 20mb, αλλα και παλι το ιδιο. Φταινε οι υπηρεσιες Wifi + Data + GPS που μου τρωνε τοση μπαταρια ακομα και αν το κινητο ειναι σε αναμονη ολη νυχτα η εχω καποιο θεμα ? http://i64.tinypic.com/2qdwkeg.png http://i68.tinypic.com/rvwthd.jpg Δοκίμασε να κλείσεις τα αντίγραφα ασφαλείας από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Το δικό σου drain σχετίζεται άμεσα με το *backup*. Αν το κλείσεις δεν θα το έχεις. Το drain στην 7.0 είναι άλλης φύσης και διαφορετικό. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Γενικά η 7 έχει θέμα με το drain ίσως πρέπει να περιμένουμε λίγο με την 7.1 αν και τότε είναι τόσο χάλια . Μάλλον τότε πρέπει να αρχίσει το κραξιμο Envoyé de mon Nexus 6P en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Το δικό σου drain σχετίζεται άμεσα με το *backup*. Αν το κλείσεις δεν θα το έχεις. Το drain στην 7.0 είναι άλλης φύσης και διαφορετικό. ρε παιδια στο Backup & Reset εχω κλειστο το Backup my data:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ρε παιδια στο Backup & Reset εχω κλειστο το Backup my data:cry: Reboot έχεις κάνει έτσι? Είδα που γράφεις κάτι για εξωτερικό. Από σήμα εκεί πως πάει? Έχεις δοκιμάσει να βάλεις 2g το βράδυ και να κλείσεις τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Reboot έχεις κάνει έτσι? Είδα που γράφεις κάτι για εξωτερικό. Από σήμα εκεί πως πάει? Έχεις δοκιμάσει να βάλεις 2g το βράδυ και να κλείσεις τα δεδομένα? Βρισκομαι Λονδινο και θα βρισκομαι για καιρο ακομα (μεταναστευσα :p ) ... Εχω O2 με 4G παντου ;) Εμενα μου κανει εντυπωση που φορτισα το κινητο χθες βραδυ και σημερα το πρωι που σηκωθηκα που ειχε 67% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Έχεις gps ανοιχτό? Συνέχεια? Τι να το κάνεις? Στο security στα setting του google έχεις κλείσει όσα σχετίζονται με τον device manager? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Έχεις gps ανοιχτό? Συνέχεια? Τι να το κάνεις? Στο security στα setting του google έχεις κλείσει όσα σχετίζονται με τον device manager? Το GPS το χρησιμοποιω συνεχως ... Οκ ισως καλυτερα να το κλεινω το βραδυ και να το ξανα ανοιγω οταν το χρειαζομαι. Θα το δοκιμασω να δω αν εχει καμια διαφορα ... Σχετικα με τις ρυθμισεις και το Google , σχεδον οτι περιεχει εκει μεσα απο services Πχ nearby, google photos backup τα εχω ανενεργα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Το GPS το χρησιμοποιω συνεχως ... Οκ ισως καλυτερα να το κλεινω το βραδυ και να το ξανα ανοιγω οταν το χρειαζομαι. Θα το δοκιμασω να δω αν εχει καμια διαφορα ... Σχετικα με τις ρυθμισεις και το Google , σχεδον οτι περιεχει εκει μεσα απο services Πχ nearby, google photos backup τα εχω ανενεργα Και εγώ το έχω συνέχεια ανοικτό αλλά τόσο drain δεν μου κάνει. Μόνο άμα ξεχάσω ανοικτό το 3G έχω θέμα αλλά και πάλι όχι τόσο έντονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ίσως όμως κάποιο από τα app του να χρησιμοποιεί συνεχώς την τοποθεσία! Δεν ξέρω. Χωρίς αναλυτικά στατιστικά να δούμε τα alarms,partial wakelocks κλπ δεν μπορώ να δω. @ikskarda τα settings μέσα στο security τα έχεις κλειστά? 4 ρυθμίσεις οι οποίες δίνουν συνεχώς το στίγμα του κινητού σου. Για να το βρείς αν το χάσεις ή να κάνεις remote factory reset. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts