xristosetv Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Γεια σε ολους κάτοχος του κινητού και εγώ μερικών ημερών και βλέπω δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα όσοι κατεβάσετε την Ν έχετε δει διαφορά σε λειτουργία,μπαταρια,συμπεριφορα γενικά συσκευής ως προς το καλύτερο. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μπαταρία έχω δει βελτίωση.ειδικά το doze πλέον είναι εξαιρετικό. Το αφήνω το βράδυ και το πρωί δεν έχει χάσει ούτε 1%. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 η κανονική έκδοση μόλις βγήκε οπότε είναι νωρίς για συμπεράσματα Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Πολύ νωρίς για συμπεράσματα... Τα οποία μπορεί να είναι και λανθασμένα. π.χ. αν δεν κάτσει κάτι καλά και υπάρξουν conflicts από την αλλαγή έκδοσης τότε θες reset και άρα ότι έχει γίνει τις προηγούμενες μέρες πάει περίπατο. Εξάλλου είναι καλό να δίνεις 4-5 ημέρες να στρώσει και να δεις πως θα πάει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εγώ είχα την χειρότερη εμπειρία σε nexus με το huawei... το κινητό full στα lag... το πέταξα και τελειωσε η υπόθεση... δεν πήγαινε άλλο...!! :angry: huawei και ιστορίες..... κινεζια στο τέρμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 LOL.... :lol::lol: Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εγώ είχα την χειρότερη εμπειρία σε nexus με το huawei... το κινητό full στα lag... το πέταξα και τελειωσε η υπόθεση... δεν πήγαινε άλλο...!! :angry: huawei και ιστορίες..... κινεζια στο τέρμα...! Nikchris εσύ?? :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Nikchris εσύ?? :D :D φιλε μου δεν τον ξέρω το παιδί μου αναφέρεις... εγώ είμαι μέλος από το 2007 στο forum... φαντάζομαι αυτός είχε παρόμοια εμπειρία με lag? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 φιλε μου δεν τον ξέρω το παιδί μου αναφέρεις... εγώ είμαι μέλος από το 2007 στο forum... φαντάζομαι αυτός είχε παρόμοια εμπειρία με lag? :lol: Αστειεύομαι φίλε μου. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Πάντως κάτι δεν πήγαινε καλά στην συσκευή σου. Το τελευταίο πράγμα νομίζω που μπορείς να πεις για το κινητό είναι το lag. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μετά το G3 είδα το φως το αληθινό! και η θέση του δακτυλικού είναι πολύ βολική. Μηδενικό λαγκ, μόνο το μέγεθος του είναι κάπως, αλλά υποθέτω θα το συνηθίσω. Χαίρομαι επίσης που ακύρωσα την παραγγελία για το 1+3 και πήρα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 το ειδα κι εγω το κινητακι , το πηρε φιλος ..τερας , δεν καταλαβαινει τιποτα , τρομερα ηχεια, καμερα, 32gb χωρος σε σχεση με g2-g3 , γινεται με το δαχτυλικο αποτυπωμα να με βαζει στις ειδοποιησεις ; γινεται να κλεινει με διαφορετικο τροπο(οχι κουμπι κλειδωματος) ; αλλα πχ με double tap στο δακτυλικο αποτυπωμα ή κατι τετοιο αν βρουμε τροπο να κατεβαινει και το κουρτινακι οπως στα LG ισως το παρω κι εγω :D :D Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μετά το G3 είδα το φως το αληθινό! και η θέση του δακτυλικού είναι πολύ βολική. Μηδενικό λαγκ, μόνο το μέγεθος του είναι κάπως, αλλά υποθέτω θα το συνηθίσω. Χαίρομαι επίσης που ακύρωσα την παραγγελία για το 1+3 και πήρα αυτό. Καλορίζικο να το απολαύσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 το ειδα κι εγω το κινητακι , το πηρε φιλος ..τερας , δεν καταλαβαινει τιποτα , τρομερα ηχεια, καμερα, 32gb χωρος σε σχεση με g2-g3 , γινεται με το δαχτυλικο αποτυπωμα να με βαζει στις ειδοποιησεις ; γινεται να κλεινει με διαφορετικο τροπο(οχι κουμπι κλειδωματος) ; αλλα πχ με double tap στο δακτυλικο αποτυπωμα ή κατι τετοιο αν βρουμε τροπο να κατεβαινει και το κουρτινακι οπως στα LG ισως το παρω κι εγω :D :D Ίσως με κάποια custom Rom να γίνεται κάτι από αυτά που θες.Όσοι έχουν μπορούν να βοηθήσουν, εγώ είμαι στοκ. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Factory reset, στήσιμο από την αρχή και επιστροφή στο γνώριμο Nexus. Πετάει πάλι... Επιτέλους, είχα αρχίζει να αγχώνομαι.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 το ειδα κι εγω το κινητακι , το πηρε φιλος ..τερας , δεν καταλαβαινει τιποτα , τρομερα ηχεια, καμερα, 32gb χωρος σε σχεση με g2-g3 , γινεται με το δαχτυλικο αποτυπωμα να με βαζει στις ειδοποιησεις ; γινεται να κλεινει με διαφορετικο τροπο(οχι κουμπι κλειδωματος) ; αλλα πχ με double tap στο δακτυλικο αποτυπωμα ή κατι τετοιο αν βρουμε τροπο να κατεβαινει και το κουρτινακι οπως στα LG ισως το παρω κι εγω :D :D Για το κλείσιμο βάζεις Nova και έχει double tap στην οθόνη. Για το άλλο δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να κάνεις? Εννοείς με το δαχτυλικό να σου κατεβάζει την κουρτίνα? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπέρα και από μενα. Λοιπόν ήμουν ανάμεσα στο nexus και στο g5. Τελικά προτίμησα το nexus ελπίζω να έκανα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπέρα και από μενα. Λοιπόν ήμουν ανάμεσα στο nexus και στο g5. Τελικά προτίμησα το nexus ελπίζω να έκανα καλά Καλώς ήρθες.. Έκανες την καλύτερη κίνηση. Για ότι θέλεις εδώ είμαστε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Να μου είσαι καλά και βασικά καλώς σας βρήκα. Έχω διάβασμα σ αυτό το νήμα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για το κλείσιμο βάζεις Nova και έχει double tap στην οθόνη. Για το άλλο δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να κάνεις? Εννοείς με το δαχτυλικό να σου κατεβάζει την κουρτίνα? Ναι αλλά δεν δουλεύει σωστά το δακτυλικό αν ρυθμίσεις έτσι το Νόβα Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ναι αλλά δεν δουλεύει σωστά το δακτυλικό αν ρυθμίσεις έτσι το Νόβα Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί??? Μια χαρά λειτουργεί το δαχτυλικό! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Γιατί??? Μια χαρά λειτουργεί το δαχτυλικό! Εννοεί ότι δεν ξεκλειδώνει απευθείας εάν το κλειδώσεις με double tap. Πρέπει να βάλεις και τον κωδικό για να σου βγάλει την αρχική οθόνη. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εννοεί ότι δεν ξεκλειδώνει απευθείας εάν το κλειδώσεις με double tap. Πρέπει να βάλεις και τον κωδικό για να σου βγάλει την αρχική οθόνη. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ακριβώς.καταργεί στην ουσία όλη την ευκολία του δακτυλικου Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μόλις πάτησα το κουμπί το δέκτηκε, ήδη κατεβάζει την Ν Εγώ όταν μπαίνω στο beta κλπ δεν έχει την επιλογή καν για enroll Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εννοεί ότι δεν ξεκλειδώνει απευθείας εάν το κλειδώσεις με double tap. Πρέπει να βάλεις και τον κωδικό για να σου βγάλει την αρχική οθόνη. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ακριβώς.καταργεί στην ουσία όλη την ευκολία του δακτυλικου Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το είχα πάρει χαμπάρι καν. Αν και τελευταίο χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς τον nexus οπότε το είχα ξεχάσει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts