vag74 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Κάπου είχα διαβάσει ότι και στην υψηλή ακρίβεια να είναι δεν καταναλώνει μπαταρία αν δεν χρησιμοποιούνται οι ανάλογες εφαρμογές έχει μια λογική αυτό,όσο για την κάλυψη δικτύου το πρόβλημα είναι όταν δεν έχει το ανάλογο σήμα και ψάχνει για να βρει εκεί υπάρχει κατανάλωση μπαταρίας ειδικά όταν υπάρχει ρύθμιση για αυτόματο εκεί συνέχεια ψάχνει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την κάλυψη δικτύου ίσως γιατί η συσκευή έχει πολύ δυνατό δέκτη και στη θεσσαλονικη που μένω έχω παντού 4g. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 4G κλειστό. Δεν ανοίγει ποτέ. Δεν υπάρχει και λόγος. Browsing κάνεις ανετότατα και με H+. GPS κλειστό επίσης. Αν δεν το χρειάζομαι γιατί να είναι ανοιχτό? Όταν το χρειαστώ δεν είναι κάτι να το κάνω toggle από την "κουρτίνα". Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδιά κάτι άλλο κάποιες φορές δεν δουλεύει το smart lock που έχω όταν είμαι στο σπίτι και το ξανάβαζω από την αρχή, το έχετε προσέξει αν το έχετε ενεργό? ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από άποψη τοποθεσίας χάνει την ρύθμιση ας πούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 4G κλειστό. Δεν ανοίγει ποτέ. Δεν υπάρχει και λόγος. Browsing κάνεις ανετότατα και με H+. GPS κλειστό επίσης. Αν δεν το χρειάζομαι γιατί να είναι ανοιχτό? Όταν το χρειαστώ δεν είναι κάτι να το κάνω toggle από την "κουρτίνα". Εγώ Κώστα δεν έχω buttery drain με gps στην εξοικονόμηση και 4g στην αναμονή και ούτε είχα ποτέ με καμία συσκευή εως τώρα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Εγώ Κώστα δεν έχω buttery drain με gps στην εξοικονόμηση και 4g στην αναμονή και ούτε είχα ποτέ με καμία συσκευή εως τώρα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι σε περιοχές με καλό 4G τότε λογικό. Αλλά είναι δεδομένο ότι αν δεν είσαι θα έχεις θέμα. Και δεν υπάρχει και λόγος να σου πω να το έχω στο μυαλό μου. Άχρηστο είναι. GPS επίσης. Αφού δεν χρησιμοποιώ ποτέ το Location πάλι ποιος ο λόγος. Και το NFC ας πούμε δεν έχει drain αλλά το κλείνω. Αφού δεν του κάνω χρήση. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αν είσαι σε περιοχές με καλό 4G τότε λογικό. Αλλά είναι δεδομένο ότι αν δεν είσαι θα έχεις θέμα. Και δεν υπάρχει και λόγος να σου πω να το έχω στο μυαλό μου. Άχρηστο είναι. GPS επίσης. Αφού δεν χρησιμοποιώ ποτέ το Location πάλι ποιος ο λόγος. Και το NFC ας πούμε δεν έχει drain αλλά το κλείνω. Αφού δεν του κάνω χρήση. Συμφωνω μαζί σου αλλά το location το χρειάζομαι για τον καιρό και την κάμερα,επισης το 4g πραγματικά δεν είχε διαφορά σε καμία συσκευή μου με το 3g ίσως να έχουμε καλό σήμα στη θεσσαλονικη,δ δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Συμφωνω μαζί σου αλλά το location το χρειάζομαι για τον καιρό και την κάμερα,επισης το 4g πραγματικά δεν είχε διαφορά σε καμία συσκευή μου με το 3g ίσως να έχουμε καλό σήμα στη θεσσαλονικη,δ δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ στην μιν.....πολη δεν είναι για τέτοιες δοκιμές! :lol::lol: Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Εδώ στην μιν.....πολη δεν είναι για τέτοιες δοκιμές! :lol::lol: Έλα ρε τόσο χάλια σήμα έχετε; Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδιά κάτι άλλο κάποιες φορές δεν δουλεύει το smart lock που έχω όταν είμαι στο σπίτι και το ξανάβαζω από την αρχή, το έχετε προσέξει αν το έχετε ενεργό? ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από άποψη τοποθεσίας χάνει την ρύθμιση ας πούμε Μήπως έχεις κλειστά τα locations? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Συγχωρέστε με για τις πολλές ερωτήσεις αλλα μετά από 5 χρόνια με iPhone έχω κάποια κενά.. :) Για να βάλω κάποια ταινιούλα μέσα (έχω κατεβάσει το VLC) το συνδέω στο PC το βλέπει σαν σκληρό και πάω που για να βάλω την ταινία? πρέπει να δημιουργήσω εγώ κάποιο φάκελο κάπου ή έχει έτοιμο ώστε να βάλω εκεί την ταινία με τους υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έλα ρε τόσο χάλια σήμα έχετε; Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει κέντρο καλά είναι. Τώρα προς τα έξω άλλου έχει άλλου δεν έχει. Εκεί που κινούμαι εγώ τουλάχιστον. Οπότε αφού έτσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρει. Ποιος ο λόγος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Μήπως έχεις κλειστά τα locations? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ανοιχτά τα έχω, δεν μου το κάνει κάθε μέρα αλλά που και που το κάνει αυτό,συμβαίνει κιόλας χωρίς να έχω βγει από το σπίτι Edited July 5, 2016 by tollisth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τις τελευταίες δύο μέρες όταν βάζω τέρμα τη δόνηση, τρίζει το ηχείο. Στο 90% περίπου της έντασης είναι μάλλον οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Συγχωρέστε με για τις πολλές ερωτήσεις αλλα μετά από 5 χρόνια με iPhone έχω κάποια κενά.. :) Για να βάλω κάποια ταινιούλα μέσα (έχω κατεβάσει το VLC) το συνδέω στο PC το βλέπει σαν σκληρό και πάω που για να βάλω την ταινία? πρέπει να δημιουργήσω εγώ κάποιο φάκελο κάπου ή έχει έτοιμο ώστε να βάλω εκεί την ταινία με τους υπότιτλους? Αν δεν υπάρχει, φτιαξε ενα folder movies. Μπορεις βεβαια να την βαλεις οπου θελεις ,δεν θα υπάρχει προβλημα.Κανεις navigate και θα το τρεξεις απο οπου βρίσκεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Αν δεν υπάρχει, φτιαξε ενα folder movies. Μπορεις βεβαια να την βαλεις οπου θελεις ,δεν θα υπάρχει προβλημα.Κανεις navigate και θα το τρεξεις απο οπου βρίσκεται. Ευχαριστώ! Με την φωτεινότητα της οθόνης και την αυτόματη προσαρμογή στον φωτισμό ποια είναι ή λογική; Δηλαδή το βάζουμε στο τέρμα και το ενεργοποιούμε μετα ή κάνουμε κάτι άλλο για να λειτουργεί ομαλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ευχαριστώ! Με την φωτεινότητα της οθόνης και την αυτόματη προσαρμογή στον φωτισμό ποια είναι ή λογική; Δηλαδή το βάζουμε στο τέρμα και το ενεργοποιούμε μετα ή κάνουμε κάτι άλλο για να λειτουργεί ομαλά; Τι εννοείς? Αν το βάλεις στο αυτόματο, λειτουργεί στο αυτόματο. Αν το βάλεις τέρμα και κλείσεις και την αυτόματη τότε έχεις βάλει full φωτεινότητα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τι εννοείς? Αν το βάλεις στο αυτόματο, λειτουργεί στο αυτόματο. Αν το βάλεις τέρμα και κλείσεις και την αυτόματη τότε έχεις βάλει full φωτεινότητα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αν το βάλω τέρμα και ανοίξω το αυτόματο τότε τι κάνει? Ή αν κάνω το αντίθετο το χαμηλώσω και μετά το βάλω στο αυτόματο ποια είναι η διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δεν έχει σημασία αν το βάλεις πριν ή μετά στο αυτόματο! Αυτόματο είναι αυτόματο. Τέλος. Όταν είσαι στο αυτόματο όμως με την μπάρα απλώς ρυθμιζεισ το πόσο πρακτικά θες να το αφήνει να χαμηλωσει την φωτεινότητα. Οσο πιο ψηλά το έχεις τόσο πιο φωτεινό κρατά το τηλέφωνο. Δεν σημαίνει ότι αν το πας τέρμα πάνω θα σου βάλει και τέρμα φωτεινότητα αλλά θα λειτουργεί σε υψηλά ποσοστά. Παίξε και θα δεις πως λειτουργεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Το now on tap οταν το πατάω με πετάει στο Google now,μόνο όταν μαρκάρω βγαίνει επιλογή αναζήτησης χειροκίνητα,επίσης κανονικά έχω αγγλικά σαν γλώσσα κάνω κάτι λάθος ή δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα? Λάθος δικό μου το βρήκα είχα βάλει αγγλικά σαν γλωσσά αναζήτησης ενώ θέλει σαν γλωσσά τηλεφώνου Edited July 9, 2016 by tollisth βρήκα την λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angchoper Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Για ποιο λόγο δεν γίνεται καθόλου θέμα (σε όσες σελίδες διάβασα εγώ τουλάχιστον) για αγορά από amazon.com που αυτή την στιγμή έχει το 64αρι silver 459euro? Υπάρχει θάμα στην μπάντα συχνοτήτων που δουλεύει σε σχέση με αυτήν των Ελληνικών εταιριών, υπάρχει θέμα με την εγγύηση???Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα??? Δεν έχω παραγγείλει ποτέ τηλ από το εξωτερικό και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει γιατί σκέφτομαι να το παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Για ποιο λόγο δεν γίνεται καθόλου θέμα (σε όσες σελίδες διάβασα εγώ τουλάχιστον) για αγορά από amazon.com που αυτή την στιγμή έχει το 64αρι silver 459euro? Υπάρχει θάμα στην μπάντα συχνοτήτων που δουλεύει σε σχέση με αυτήν των Ελληνικών εταιριών, υπάρχει θέμα με την εγγύηση???Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα??? Δεν έχω παραγγείλει ποτέ τηλ από το εξωτερικό και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει γιατί σκέφτομαι να το παραγγείλω. Το .com είναι αμερικάνικο. Δεν συμφέρει για κανένα λόγο άσε που όλες οι συσκευές είναι χωρίς φορολογία. Κοίτα στα δικά μας skroutzομαγαζα έχει πέσει στα 470 Edit βασικά είδα κιόλας ότι δεν στέλνει Ελλάδα Edited July 7, 2016 by than0s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angchoper Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Το .com είναι αμερικάνικο. Δεν συμφέρει για κανένα λόγο άσε που όλες οι συσκευές είναι χωρίς φορολογία. Κοίτα στα δικά μας skroutzομαγαζα έχει πέσει στα 470 Edit βασικά είδα κιόλας ότι δεν στέλνει Ελλάδα Τώρα το πρόσεξα,ευχαριστώ. Το 32αρι που είναι πιο οικονομικότερο αρκεί από χώρο?Γιατί το 64αρι ξεφεύγει στην τιμή. Edited July 7, 2016 by angchoper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Εάν πάρεις Αμερικάνικο θεωρητικά δεν έχεις εγγύηση στην Ελλάδα. Η εγγύηση στις συσκευές είναι πανευρωπαϊκή και όχι διεθνή. Επίσης νομίζω, αν και μπορεί να κάνω λάθος, τα αμερικάνικα έχουν 1 χρόνο εγγύηση. 2 δίνει η EU σύμφωνα με τον κανονισμό της. Ίσως κάνω λάθος βέβαια γιατί εδώ δεν έχουμε ένα κινητό απλά μίας εταιρείας αλλά σε συνεργασία με την google οπότε ίσως σου δίνει η google διεθνή εγγύηση. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπερα παιδια. Μπορει καποιος να μου πει οταν στελνουμε SMS με την default εφαρμογη πως ξερουμε αν παραδοθηκε το μηνυμα μας ? Εχει κολλησει το μυαλο μου. Ειχα συνδεσει Cosmote και νομιζω καθε φορα που εστελνα ενα sms πως εβγαζε ενα μικρο "τικ" κατω απο το μηνυμα. Τωρα μετακομισα Αγγλια και αγορασα μια καρτα Ο2 και εβαλα στο κινητο και δε βγαζει αυτο το "τικ" σαν επιβεβαιωση οτι παραδοθηκε το μηνυμα μου ... Κανω καποιο λαθος ... Μηπως δεν εβγαζε ποτε το κινητο ειδοποιηση ?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπερα παιδια. Μπορει καποιος να μου πει οταν στελνουμε SMS με την default εφαρμογη πως ξερουμε αν παραδοθηκε το μηνυμα μας ? Εχει κολλησει το μυαλο μου. Ειχα συνδεσει Cosmote και νομιζω καθε φορα που εστελνα ενα sms πως εβγαζε ενα μικρο "τικ" κατω απο το μηνυμα. Τωρα μετακομισα Αγγλια και αγορασα μια καρτα Ο2 και εβαλα στο κινητο και δε βγαζει αυτο το "τικ" σαν επιβεβαιωση οτι παραδοθηκε το μηνυμα μου ... Κανω καποιο λαθος ... Μηπως δεν εβγαζε ποτε το κινητο ειδοποιηση ?:blink: Θα πατήσεις μέσα στα μηνύματα επάνω δεξιά τις τελιτσες,ρυθμισεις>σύνθετες ρυθμίσεις και ενεργοποιησε τις αναφορές παράδοσης Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts