vag74 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Ένα συγκριτικό για την κάμερα του 6p σε σχέση με το s7 edge και το htc10 εγώ επειδή είχα το s7 γνωρίζω ότι η καλύτερη κάμερα σε τηλέφωνο αυτή τη στιγμή είναι του 6p και μάλιστα με διαφορά. https://youtu.be/ui8lzuBfx4Y Μετά από ένα μήνα χρήσης μπορώ να πω ότι θα μείνω με μια συσκευή για καιρό καταπληκτική υλοποίηση από huawei και google είδη έχω σπάσει το ρεκόρ του τελευταίου χρόνου(s6,note 4,s6 edge,iphone 6,iphone 6s plus,lg g4,s6 edge plus,note 5,lg v10,s7) 25 μέρες s6 edge plus :p Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 1, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 http://www.androidpolice.com/2015/09/03/quickpic-developer-addresses-sale-to-cheetah-mobile-says-ads-wont-be-coming-soon/ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει? Γιατί 4.5.2 μόνο? Εγώ έχω την τελευταία και δεν έχω κανένα θέμα ούτε με διαφημίσεις ούτε με τπτ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει? Γιατί 4.5.2 μόνο? Εγώ έχω την τελευταία και δεν έχω κανένα θέμα ούτε με διαφημίσεις ούτε με τπτ. Έχεις adaway όμως οι άλλοι μπορεί να είναι stock. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Δεν χρησιμοποιώ adaway Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Δεν χρησιμοποιώ adaway Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Τι βάζεις για τις διαφημίσεις; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Τίποτα! Δεν βάζω κάτι Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Η cheetah είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες με εφαρμογές που πετάνε γενικά διαφημίσεις και στέλνουν κρυφά στατιστικά. Κοινώς αν δν σε νοιάζει τόσο αυτό προχωράς αλλά Εγώ προτιμώ να μην έχω μια εφαρμογή φτιαγμένη από μια εταιρεία με τόσο κακό όνομα οπότε έχω την τελευταία πριν πουληθεί. Δεν είναι λειτουργικό δηλαδή το θέμα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Οσο δεν έχει αλλάξει δε με πειράζει. Τώρα αν βάλει διαφημίσεις προφανώς και θα μπει άλλη. Βέβαια και η piktures είναι πολύ καλή θα έλεγα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εγώ έβαλα τελικά την piktures και προς το παρόν μου αρέσει αρκετα! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thuhu Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να έχω fm radio στο 6p; Πιο κατα την γνώμη σας είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα της συσκευής; Ευχαριστώ Edited July 2, 2016 by thuhu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εγώ έβαλα τελικά την piktures και προς το παρόν μου αρέσει αρκετα! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Έχει πολύ πιο ωραίο UI από QuickPic. Την δοκιμάζω και εγώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά δεν έχει PIN protection ή δεν το έχω δει εγώ(γιατί το δείχνει στις φωτογραφίες στο Play). Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 http://www.androidpolice.com/2015/09/03/quickpic-developer-addresses-sale-to-cheetah-mobile-says-ads-wont-be-coming-soon/ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω το έχω paid κιόλας :( Που βρίσκουμε την 4.5.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εγω το έχω paid κιόλας :( Που βρίσκουμε την 4.5.2 ? Googlare quickpic xda και θα στο βγάλει Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να έχω fm radio στο 6p; Πιο κατα την γνώμη σας είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα της συσκευής; Ευχαριστώ Από όσο γνωρίζω δεν έχει δέκτη, κανένα ελάττωμα δεν έχει, βέβαια τη ζητάει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να έχω fm radio στο 6p; Πιο κατα την γνώμη σας είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα της συσκευής; Ευχαριστώ Μόνο με Bluetooth headset που έχει ενσωματωμένο fm radio Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Δεν μου ανάβει το LED ειδοποίησης όταν έχω αναπάντητη κλήση! Στα μηνύματα είτε SMS είτε messenger Facebook λειτουργεί κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Δεν μου ανάβει το LED ειδοποίησης όταν έχω αναπάντητη κλήση! Στα μηνύματα είτε SMS είτε messenger Facebook λειτουργεί κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Ναι, η Google δεν το χρησιμοποιει. Πρεπει να βαλεις custom rom ή app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πολύ περίεργο.. Βρήκα μία λύση, πας ήχοι και ειδοποιήσεις μετά κατά το κλείδωμα της συσκευής και βάζεις καμία ειδοποίηση. Έτσι σου ανάβει και στις αναπάντητες αλλά χάνεις τις ειδοποιήσεις που σου εμφανίζει στην κλειδωμένη οθόνη... Οι οποίες είναι χρήσιμες.. Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για να δουλεύει το LED χωρίς την παραπάνω διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πολύ περίεργο.. Βρήκα μία λύση, πας ήχοι και ειδοποιήσεις μετά κατά το κλείδωμα της συσκευής και βάζεις καμία ειδοποίηση. Έτσι σου ανάβει και στις αναπάντητες αλλά χάνεις τις ειδοποιήσεις που σου εμφανίζει στην κλειδωμένη οθόνη... Οι οποίες είναι χρήσιμες.. Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για να δουλεύει το LED χωρίς την παραπάνω διαδικασία; Light flow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Googlare quickpic xda και θα στο βγάλει Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα . Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πόση ώρα χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση από το 0% στο 100% ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Πόση ώρα χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση από το 0% στο 100% ? Περίπου 1:30-40 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 4G και GPS τα κλείνετε καθόλου; Λόγω κατανάλωσης εννοώ. Μία που το 4G είναι ενεργοβόρο.. Για το GPS δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 4G και GPS τα κλείνετε καθόλου; Λόγω κατανάλωσης εννοώ. Μία που το 4G είναι ενεργοβόρο.. Για το GPS δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι. Gps το έχω στην εξοικονόμηση ενέργειας,για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης αν έννοιες τα δεδομένα τα έχω κλειστά και τα ανοίγω μόνο οταν μου χρειάζονται αλλά το έχω μόνιμα σε 4g λειτουργία γιατί βαριεμαι τις εναλλαγές δικτύου. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Κάπου είχα διαβάσει ότι και στην υψηλή ακρίβεια να είναι δεν καταναλώνει μπαταρία αν δεν χρησιμοποιούνται οι ανάλογες εφαρμογές έχει μια λογική αυτό,όσο για την κάλυψη δικτύου το πρόβλημα είναι όταν δεν έχει το ανάλογο σήμα και ψάχνει για να βρει εκεί υπάρχει κατανάλωση μπαταρίας ειδικά όταν υπάρχει ρύθμιση για αυτόματο εκεί συνέχεια ψάχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts