Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα συγκριτικό για την κάμερα του 6p σε σχέση με το s7 edge και το htc10 εγώ επειδή είχα το s7 γνωρίζω ότι η καλύτερη κάμερα σε τηλέφωνο αυτή τη στιγμή είναι του 6p και μάλιστα με διαφορά.

https://youtu.be/ui8lzuBfx4Y

Μετά από ένα μήνα χρήσης μπορώ να πω ότι θα μείνω με μια συσκευή για καιρό καταπληκτική υλοποίηση από huawei και google είδη έχω σπάσει το ρεκόρ του τελευταίου χρόνου(s6,note 4,s6 edge,iphone 6,iphone 6s plus,lg g4,s6 edge plus,note 5,lg v10,s7) 25 μέρες s6 edge plus :p

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vag74

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.androidpolice.com/2015/09/03/quickpic-developer-addresses-sale-to-cheetah-mobile-says-ads-wont-be-coming-soon/

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει? Γιατί 4.5.2 μόνο? Εγώ έχω την τελευταία και δεν έχω κανένα θέμα ούτε με διαφημίσεις ούτε με τπτ.

Google Pixel 9 Pro XL

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει? Γιατί 4.5.2 μόνο? Εγώ έχω την τελευταία και δεν έχω κανένα θέμα ούτε με διαφημίσεις ούτε με τπτ.

Έχεις adaway όμως οι άλλοι μπορεί να είναι stock.

Δεν χρησιμοποιώ adaway

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Τι βάζεις για τις διαφημίσεις;

Η cheetah είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες με εφαρμογές που πετάνε γενικά διαφημίσεις και στέλνουν κρυφά στατιστικά. Κοινώς αν δν σε νοιάζει τόσο αυτό προχωράς αλλά Εγώ προτιμώ να μην έχω μια εφαρμογή φτιαγμένη από μια εταιρεία με τόσο κακό όνομα οπότε έχω την τελευταία πριν πουληθεί. Δεν είναι λειτουργικό δηλαδή το θέμα.

Οσο δεν έχει αλλάξει δε με πειράζει. Τώρα αν βάλει διαφημίσεις προφανώς και θα μπει άλλη. Βέβαια και η piktures είναι πολύ καλή θα έλεγα.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ έβαλα τελικά την piktures και προς το παρόν μου αρέσει αρκετα!

Follow the White Rabbit....

Καλησπέρα,

Υπάρχει τρόπος να έχω fm radio στο 6p;

Πιο κατα την γνώμη σας είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα της συσκευής;

Ευχαριστώ

Edited by thuhu

Εγώ έβαλα τελικά την piktures και προς το παρόν μου αρέσει αρκετα!

Έχει πολύ πιο ωραίο UI από QuickPic. Την δοκιμάζω και εγώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά δεν έχει PIN protection ή δεν το έχω δει εγώ(γιατί το δείχνει στις φωτογραφίες στο Play).

Google Pixel 9 Pro XL

http://www.androidpolice.com/2015/09/03/quickpic-developer-addresses-sale-to-cheetah-mobile-says-ads-wont-be-coming-soon/

Εγω το έχω paid κιόλας :(

Που βρίσκουμε την 4.5.2 ?

Εγω το έχω paid κιόλας :(

Που βρίσκουμε την 4.5.2 ?

Googlare quickpic xda και θα στο βγάλει

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Από όσο γνωρίζω δεν έχει δέκτη, κανένα ελάττωμα δεν έχει, βέβαια τη ζητάει ο καθένας

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Μόνο με Bluetooth headset που έχει ενσωματωμένο fm radio

Δεν μου ανάβει το LED ειδοποίησης όταν έχω αναπάντητη κλήση! Στα μηνύματα είτε SMS είτε messenger Facebook λειτουργεί κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;

Δεν μου ανάβει το LED ειδοποίησης όταν έχω αναπάντητη κλήση! Στα μηνύματα είτε SMS είτε messenger Facebook λειτουργεί κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;

Ναι, η Google δεν το χρησιμοποιει. Πρεπει να βαλεις custom rom ή app.

Πολύ περίεργο.. Βρήκα μία λύση, πας ήχοι και ειδοποιήσεις μετά κατά το κλείδωμα της συσκευής και βάζεις καμία ειδοποίηση. Έτσι σου ανάβει και στις αναπάντητες αλλά χάνεις τις ειδοποιήσεις που σου εμφανίζει στην κλειδωμένη οθόνη... Οι οποίες είναι χρήσιμες..

Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για να δουλεύει το LED χωρίς την παραπάνω διαδικασία;

Πολύ περίεργο.. Βρήκα μία λύση, πας ήχοι και ειδοποιήσεις μετά κατά το κλείδωμα της συσκευής και βάζεις καμία ειδοποίηση. Έτσι σου ανάβει και στις αναπάντητες αλλά χάνεις τις ειδοποιήσεις που σου εμφανίζει στην κλειδωμένη οθόνη... Οι οποίες είναι χρήσιμες..

Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για να δουλεύει το LED χωρίς την παραπάνω διαδικασία;

Light flow

Πόση ώρα χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση από το 0% στο 100% ?

Περίπου 1:30-40

Google Pixel 9 Pro XL

4G και GPS τα κλείνετε καθόλου; Λόγω κατανάλωσης εννοώ. Μία που το 4G είναι ενεργοβόρο.. Για το GPS δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι.

4G και GPS τα κλείνετε καθόλου; Λόγω κατανάλωσης εννοώ. Μία που το 4G είναι ενεργοβόρο.. Για το GPS δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι.

Gps το έχω στην εξοικονόμηση ενέργειας,για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης αν έννοιες τα δεδομένα τα έχω κλειστά και τα ανοίγω μόνο οταν μου χρειάζονται αλλά το έχω μόνιμα σε 4g λειτουργία γιατί βαριεμαι τις εναλλαγές δικτύου.

Κάπου είχα διαβάσει ότι και στην υψηλή ακρίβεια να είναι δεν καταναλώνει μπαταρία αν δεν χρησιμοποιούνται οι ανάλογες εφαρμογές έχει μια λογική αυτό,όσο για την κάλυψη δικτύου το πρόβλημα είναι όταν δεν έχει το ανάλογο σήμα και ψάχνει για να βρει εκεί υπάρχει κατανάλωση μπαταρίας ειδικά όταν υπάρχει ρύθμιση για αυτόματο εκεί συνέχεια ψάχνει.