REFEREE1980 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Εσείς ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών χρησιμοποιείτε; Θα ήθελα να παίζει και υπότιτλους.. Το Copy Paste σε ποιο φάκελο θα πρέπει να γίνει? Edited June 25, 2016 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εσείς ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών χρησιμοποιείτε; Θα ήθελα να παίζει και υπότιτλους.. Το Copy Paste σε ποιο φάκελο θα πρέπει να γίνει? Bs player είναι free στο play store, δημιούργησε δικό σου φάκελο όπου και να βάλεις την ταινία θα την βρει,το android είναι πολύ εύκολο στη συνεργασία με οτιδήποτε καμία σχέση με ios Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Θα πρότεινα τόν vlc είναι πολύ δυνατός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ελληνικούς υπότιτλους παίζουν και τα δύο σωστά? Και κάτι για το 4G αν γνωρίζεται. Είναι 4G+ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ελληνικούς υπότιτλους παίζουν και τα δύο σωστά? Και κάτι για το 4G αν γνωρίζεται. Είναι 4G+ ? Ναι και για τίς δύο ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://consumer.huawei.com/minisite/gr/vipservice/index.html Αυτό με την τριετή εγγύηση το έχετε δει? Λογικά ισχύει για όλα τα Huawei σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://consumer.huawei.com/minisite/gr/vipservice/index.html Αυτό με την τριετή εγγύηση το έχετε δει? Λογικά ισχύει για όλα τα Huawei σωστά? Δεν βλέπω να ισχύει στο δικό μας γιατί δεν βρίσκεται προ-εγκατεστημένη η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δεν βλέπω να ισχύει στο δικό μας γιατί δεν βρίσκεται προ-εγκατεστημένη η εφαρμογή. Αν την κατεβάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Αν την κατεβάσουμε? Δοκίμασε το. Δεν χάνεις και τπτ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Έχοντας στην κατοχή μου εδώ και μέρες αυτήν την συσκευή μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι εξαιρετική σε όλα. Ή οθόνη είναι απολαυστική λόγου μεγέθους με ωραία χρώματα,ευκρίνεια και χωρίς πρόβλημα ακόμη και κάτω από τον ήλιο. Στο θέμα της απόδοσης είναι πολύ γρήγορο και όλα γίνονται απροβλημάτιστα. Ή μπαταρία είναι πάρα πολύ καλή,ειδικά το doze κάνει φοβερή δουλειά. Ή κάμερα επίσης φοβερή σε φωτογραφίες όπως και σε βίντεο. Τα ηχεία πιστεύω είναι αυτά που ξεχωρίζουν είναι διπλά στερεοφωνικά και πολύ δυνατά γενικά ότι και να κάνεις τα ηχεία κάνουν την διαφορά. Πολύ ωραία ποιότητα κατασκευής. Γρήγορος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Κάποιο πρόβλημα δεν είχα όλα δουλεύουν ρόλοι και πάλι εξαιρετική συσκευή! Edited June 27, 2016 by tollisth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 εδώ και 2 μέρες είναι πρώτο σε κατανάλωση μπαταρίας και μένει συνέχεια awake το google photos! Εννοείται ότι όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ήδη γίνει backed up και δεν εκκρεμέι κάτι...Σήμερα πρωί έκανε update το google photos, αλλά μέχρι να φτάσω γραφείο είδα ότι είναι awake 50 λεπτά... Κανείς άλλος στην ίδια κατάσταση ή έχω χτυπήσει τζακ ποτ πάλι? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εδώ όλα καλά. Έκανες restart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δεν έχω και εγώ κανένα πρόβλημα,ισως μία εκκαθάριση τής εφαρμογής βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πραγματι τις τελευταιες ημερες το google photos ξεσκιζεται.Προσωπικα το ξηλωσα με titanium και το κινητο ηρεμησε Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμένα μία χαρά λειτουργεί. Βέβαια το έχω ρυθμίσει να κάνει backup μόνο όταν φορτίζει και όταν είναι σε WiFi. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμένα μία χαρά λειτουργεί. Βέβαια το έχω ρυθμίσει να κάνει backup μόνο όταν φορτίζει και όταν είναι σε WiFi. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αυτο που περιεγραψα ειναι με τη χρηση του application χωρις το λογαριασμο google.Ουτε backup ουτε τιποτα.Τοσο με stock rom οσο και με custom. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το εκάστοτε σήμα δικτύου 4G, 3G δεν το δείχνει στην κεντρική οθόνη? Δείχνει το πόσο δυνατό είναι αλλά όχι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το εκάστοτε σήμα δικτύου 4G, 3G δεν το δείχνει στην κεντρική οθόνη? Δείχνει το πόσο δυνατό είναι αλλά όχι αυτό? Το δείχνει κανονικά.Μηπως δεν έχεις ενεργοποιήσει τα data; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το δείχνει κανονικά.Μηπως δεν έχεις ενεργοποιήσει τα data; Απλά δεν το δείχνει όταν έχω ενεργοποιημένο το wifi :) Εφαρμογή "Συλλογή" η "άλμπουμ" δεν έχει σωστά? Μόνο το google photos έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Απλά δεν το δείχνει όταν έχω ενεργοποιημένο το wifi :) Εφαρμογή "Συλλογή" η "άλμπουμ" δεν έχει σωστά? Μόνο το google photos έχει? Οταν έχεις ενεργό το wifi και είσαι συνδεμένος δεν συνδέεται με data αν το κλίσεις τότε θα ενεργοποιηθεί το 4g Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Απλά δεν το δείχνει όταν έχω ενεργοποιημένο το wifi :) Εφαρμογή "Συλλογή" η "άλμπουμ" δεν έχει σωστά? Μόνο το google photos έχει? Όπως είπε και ο φίλος όταν έχεις ενεργοποιημένο WiFi δεν σου δείχνει αν είσαι 3g ή 4g μιας και χρησιμοποιεί το WiFi για τα data.Σωστα έχει μόνο το Google photos. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πολύ καλύτερα που έχει μόνο το google photos! :) Σήμερα είναι ή πρώτη μέρα που έχω το κινητό και έχω μείνει ενθουσιασμένος αρχικά από τον ήχο και μετά από την οθόνη. Επίσης το stock Android είναι πολύ καλό.. Μέχρι στιγμής όλα καλά λοιπόν! ;) Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πραγματι τις τελευταιες ημερες το google photos ξεσκιζεται.Προσωπικα το ξηλωσα με titanium και το κινητο ηρεμησε χχμμ..οκ...το φαντάστηκα..:O η πλάκα είναι ότι κάνεις και force stop και σε λίγο ξεκινάει πάλι μόνο του...Anyway, δε παραπονιέμαι και πολύ, preview είναι , οπότε υπομονή.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ρε παιδια ισχυει τελικά οτι στις nexus συσκευές η Google εδωσε απεριοριστο χώρο για τις φωτογραφίες στην κανονική τους ανάλυση ? Μην αλλάξω την ρύθμισηκαι μεινω απο χώρο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Ρε παιδια ισχυει τελικά οτι στις nexus συσκευές η Google εδωσε απεριοριστο χώρο για τις φωτογραφίες στην κανονική τους ανάλυση ? Μην αλλάξω την ρύθμισηκαι μεινω απο χώρο ... Που το έχεις δει αυτό? Δεν ντο έχω ακούσει αλλά άμα ισχύει να το κάνω. Ωστόσο κάνοντας ένα μικρό research βλέπω ότι είναι να γίνει. Αλλά δεν μας νοιάζει! Η διαφορά του Unlimited με το original resolution έρχεται για φωτογραφίες πάνω από 16MP και βίντεο πάνω από FHD. Άρα και unlimited να έχεις σαν ρύθμιση δεν γίνεται κανένα downgrade της φωτογραφίας σου. Όπως και για εμάς δεν γίνεται ούτε στο βίντεο αν τραβάς 1080. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited June 29, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts