djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με γειά σου!! :up: Σε τι τιμή το βρήκες? Το γυαλί προστασίας χρειάζεται όντως? Δεν έχει gorilla glass 4? Το γυαλί δεν το χρησιμοποιείς για τις μικρογρατσουνιές που δεν θα καταλάβει το Gorilla Glass. Το Gorilla glass δεν είναι άθραυστο! Με το γυαλί προστατεύεις την οθόνη από σπάσιμο σε πτώση. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Το γυαλί δεν το χρησιμοποιείς για τις μικρογρατσουνιές που δεν θα καταλάβει το Gorilla Glass. Το Gorilla glass δεν είναι άθραυστο! Με το γυαλί προστατεύεις την οθόνη από σπάσιμο σε πτώση. Nαι, γιατι αν πεσει η οθονη θα το προστατεψει το tempered. Tα πιστευετε αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Σε εμένα έχει τύχει πάντως... Και έσπασε το tempered. Η οθόνη όχι! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Σε εμένα έχει τύχει πάντως... Και έσπασε το tempered. Η οθόνη όχι! Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο; Επειδη εσπασε το tempered σημαινει οτι γλυτωσε η οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο; Επειδη εσπασε το tempered σημαινει οτι γλυτωσε η οθονη; Δεν θα βγώ off topic εδώ για ένα θέμα που έχουμε διαφορετική άποψη. Ούτε φυσικά είπα ότι προσφέρει 100% ασφάλεια. Υ.Γ.: Εγώ δεν έχω στο δικό μου γιατί κατά την άποψη μου χάνει το feeling η οθόνη. Όσο καλό και να πάρεις. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο; Επειδη εσπασε το tempered σημαινει οτι γλυτωσε η οθονη; Σε πτώσεις μία χαρά προστατεύει. Για να καρφώνει καρφια δεν κάνει σίγουρα.... Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο; Επειδη εσπασε το tempered σημαινει οτι γλυτωσε η οθονη; Ναι και σε μενα εχει γινει αυτο...εσενα ποια ειναι η εμπειρια σου σε αυτο το θεμα;σου εσπασε και η οθονη και το tempered η ετσι λεμε θεωριες και αποψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Παιδιά δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Εκτός και κάποιος έχει ανάλογο τεστ του "bendgate" με κάποιο μηχάνημα να ασκεί στιγμιαία δύναμη σε οθόνη και σε οθόνη προστατευμένη με tempered glass, απλά θα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε με τον nikchris. Εμένα με έχει προστατεύσει. Να αποδείξω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις που εγώ λέω ότι με έσωσε, θα έσπαγε η οθόνη επειδή έσπασε το tempered glass δεν μπορώ! Από την εμπειρία μου όμως από άλλα τηλέφωνα που είχα, πτώση από το αυτί με την οθόνη κάτω σε πετρούλα και να μην σπάσει η οθόνη, εγώ προσωπικά το θεωρώ απίθανό. Σε εμένα δεν έσπασε! Αλλά φυσικά αχρήστευσε το tempered.(όταν το είχα στο G3 μου) Τώρα αν θέλει να μου πει ο nikchris ότι έτσι και αλλιώς δεν θα έσπαγε η οθόνη, ας το πει. Χωρίς πραγματικές αποδείξεις δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κουβέντα. Στο επίπεδο τα πιστεύετε αυτά και είναι μπούρδες κλπ κλπ κλπ κλπ δεν έχει νόημα καν να βγούμε off topic. Αν κάποιος έχει αποδείξεις ας τις παραθέσει! Αλλιώς όποιος νιώθει ότι τοποθετώντας ένα, νιώθει ασφάλεια, ας το κάνει! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Φωτογραφία δεν εχω , αλλα σε πτώση παλιού iphone 5 της συζύγου , έσπασε μονο το tempered και οχι η οθόνη. Θεωρώ οτι πρωτίστως το tempered ειναι για να υπάρχει καλύτερη προστασία αλλα και αίσθηση σε σχέση με μια μεμβράνη (η οποία οσο καλή και να είναι θα αλλοιωθεί αργά η γρήγορα και δεν θα δώσει ποτέ αντιστοιχο touch με ενα tempered). Σε δευτερο ρόλο έρχεται και η αυξημένη προστασία σε πτώση .Αλλες φορές μπορεί να βοηθήσει , αλλες όχι.Καλό είναι να υπάρχει ομως. ΥΓ. Μου πέρασαν στο extreme mobile στο Αιγάλεω την Intelliglass pro .Αψογη εφαρμογή ! Βεβαια επειδή την είχα αγοράσει εγώ , αγόρασα και κάτι αλλο επειδη ντράπηκα . Εξαιρετική εξυπηρέτηση (γιατι τα καλά πρέπει να λέγονται) Edited June 10, 2016 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ποια αυξημενη προστασια σε πτωση ρε παιδια. Τι λετε; Υπερευαισθητο λεπτο στρωμα γυαλιου ειναι, σπαει για πλακα. Η οθονη δεν σπαει τοσο ευκολα για ειναι ενα συμπαγες συνολο. Τι παει να πει οτι αφου εσπασε, προστατευσε την οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ποια αυξημενη προστασια σε πτωση ρε παιδια. Τι λετε; Υπερευαισθητο λεπτο στρωμα γυαλιου ειναι, σπαει για πλακα. Η οθονη δεν σπαει τοσο ευκολα για ειναι ενα συμπαγες συνολο. Τι παει να πει οτι αφου εσπασε, προστατευσε την οθονη; Γιατι να μην την προστατεύει δηλαδή , εστω και σε βασικό βαθμό ? Στις περιπτωσεις που αναφερθηκαν οτι εσπασε μονο το tempered , τι θεωρείς εσυ οτι θα γινόταν στην βασική οθονη του κινητου? Εγω πιστευω οτι αν δεν εσπαγε και αυτή , σίγουρα θα αφηνε ενα ωραιότατο σημάδι (δεν αναφέρομαι μονο σε πτώση , αλλα σε πρισκρουση της οθόνης σε καποιο αλλο υλικό) ... Καποια προστασία σίγουρα παρέχει , απο την αλλη χρειάζεται και λίγη τύχη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ποια αυξημενη προστασια σε πτωση ρε παιδια. Τι λετε; Υπερευαισθητο λεπτο στρωμα γυαλιου ειναι, σπαει για πλακα. Η οθονη δεν σπαει τοσο ευκολα για ειναι ενα συμπαγες συνολο. Τι παει να πει οτι αφου εσπασε, προστατευσε την οθονη; Ειμαστε 3-4 ατομα που μας εχει πεσει το κινητο κατω με temp γυαλι και προσπαθεις να μας βγαλεις τρελους;εσενα σου εχει πεσει κατω το κινητο με γυαλι προστασιας και σου εχει σπασει η οθονη;;;;δεν μπορω να σε καταλαβω....μαλλον μας τρολλαρεις εδω μεσα...μια την μπαταρια,μια την γρηγοραδα του κινητου,μια με το γυαλι...τι να πω....που να αρχισουν για τα καλα οι ζεστες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Παιδιά για το νέο Nexus έχετε ακούσει κάτι; Κάπου διάβασα οτι θα βγει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Nexus 6p από την Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Που έχει φτάσει η τιμή του ρε παιδιά,στο Θεό!Αντί να πέφτει,όλο και ακριβαίνει...:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτό θα γίνεται Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Νταξ.. Εγώ ένα ξέρω.. Πρώτα θα πέσω εγώ και μετά το κινητό... Γάτος λέμε ...χαχαχ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Έπεσε στα 508€ στο Amazon.it για να δούμε θα πάει στα 450€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Χαχαχαχ μάλλον είμαι :p :p Ρουτ θα κάνεις. Δεν είπα να φύγεις από στοκ. Ρουτ = Δικαίωμα διαχειριστή ας πούμε. Είναι κάτι σαν εσύ τώρα να χρησιμοποιείς το κινητό σαν guest χρήστης. Μπακαλιστικα. Δεν λέω ούτε custom roms να βάλεις ούτε τπτ. Αυτό θα το κάνεις αν θες να βελτιώσεις, διορθώσεις κάποια θεματάκια. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk καλησπερα.ειμαι πλεον ρουτ.πως απενεργοποιω το noise ,και οτι αλλο εχετε για προταση ευπροσδεκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 καλησπερα.ειμαι πλεον ρουτ.πως απενεργοποιω το noise ,και οτι αλλο εχετε για προταση ευπροσδεκο Εγκατέστησε το naptime , από το store για αρχή θα δεις διαφορά στη μπαταρία λόγο του force doze Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εγκατέστησε το naptime , από το store για αρχή θα δεις διαφορά στη μπαταρία λόγο του force doze Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα.εχω παρατηρήσει ότι δε φορτίζει αρκετά γρήγορα πια.δεν ξέρω αν οφείλεται στο naptime ή στο root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το έκανα.εχω παρατηρήσει ότι δε φορτίζει αρκετά γρήγορα πια.δεν ξέρω αν οφείλεται στο naptime ή στο root Δεν νομίζω να φταίει το naptime εγώ φροντίζω περίπου σε 1ωρα και 30 λεπτά και έχω το naptime κανονικά,αν θες δοκίμασε και τον Franco kernel στη δική μου συσκευή έκατσε πιο καλά Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Επανερχομαι στο θέμα της φόρτισης μετά το ρουτ.το κινητό φορτίζει πολύ πιο αργά από ποτέ.μαλιστα έχω να σημείωση ότι χρόνο 3 ώρες για πλήρη φόρτιση από 35% δεν έχω ξαναδεί.κατι πάει λάθος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδιά να ρωτησω κάτι. Πως να μπορώ να μάθω ημερομηνία παρασκευής και χώρα προέλευσης της συσκευής μου για το 6p μιλώντας πάντα... Ευχαριστω Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/997fafbd0d826cd65edbcda18fe73215.jpg Γιατί μου βγάζει έτσι την εφαρμογή του Facebook ρε παιδιά το κινητό? Λείπει ένα εικονίδιο από την μπάρα πάνω και οι 360 φωτογραφίες δεν λειτουργούν, μου τις βγάζει στασιμες, ενώ σε άλλες συσκευές φαίνονται κανονικά. (φωτογραφία 360 που ανέβασα εγώ κιόλας). Έτσι είναι και σε εσάς? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλορίζικο ! Έγραψε τις εντυπώσεις σου από το intelliglass pro σε παρακαλώ όταν το εγκαταστησεις . Το εχω λιγες μερες πανω το intelliglass και ειναι απολυτα ικανοποιημενος, στις ακρες καθεται ωραια, με τη θηκη καθεται ωραια. Απλα παρατηρησα οτι εχει ιχνος χνουδι σε ενα σημειο το οποιο φαινεται μονο πανω απο το ασπρο και θα πρεπει να το σηκωσω και να το καθαρισω :p Επισης αυτο ειναι 0.33μμ νομιζω, και μπορεις να το καταλαβεις αμεσως οταν το δεις οτι υπαρχει γυαλι πανω. Δεν ξερω αν ηθελες τιποτα αλλο πιο συγκεκριμενο να σου πω, αυτο ειναι το 2ο γυαλι που αγοραζω στη ζωη ακομα δεν εχω γινει εξπερ :p Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts