tiffany Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έβαλα το vendor.img και μέχρι στιγμής δουλεύει η φωτογραφική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 παιδια η μεταβαση απο s6 edge plus σε nexus 6p λεει;; ποιες η δαιφορες;; Τις ανάγκες σου μόνο εσύ τις ξέρεις φίλε δεν μπορεί κανένας να σου πει αν λέει ή όχι αν δεν το ξέρεις εσύ Έβαλα το vendor.img και μέχρι στιγμής δουλεύει η φωτογραφική Μια χαρά εγώ πάντα μαζί με την ρομ παντα φλασαρω και vendor και έχω το κεφάλι μου ήσυχο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μια χαρά εγώ πάντα μαζί με την ρομ παντα φλασαρω και vendor και έχω το κεφάλι μου ήσυχο Είχα ενάμιση χρόνο να πιάσω Nexus στα χέρια μου. Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα. Βέβαια δε θα μείνω για πολύ σε stock. Απλά είμαι σε φάση που χαίρομαι το τηλέφωνό μου ακόμη και δε θέλω να του αλλάξω τα φώτα. Γενικά πάντως πολύ ευχαριστημένος. Τηλεφωνάρα. Μακάρι να ήταν άλλες οι εποχές και να αγόραζα μεγαλύτερο μοντέλο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 χα...! Δωράκι έσκασε μόλις τώρα...:) :up: και πάμε για unlock-root και στήσιμο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ε τέτοια ώρα, δωράκια είναι μόνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph0togeek Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα παίδες, ψάχνομαι για αγορά νέου κινητού και η αλήθεια είναι οτι το 6p (ως κάτοχος και άλλης nexus συσευής) είναι απο τα λίγα που μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Το θέμα είναι οτι διαβάζω για το πρόβλημα του bending. Τελικά όντως λυγίζει τόσο εύκολα; Έχει συμβεί σε κάποιον μέχρι τώρα; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 χα...! Δωράκι έσκασε μόλις τώρα...:) :up: και πάμε για unlock-root και στήσιμο..:) Καλοριζικο το τηλέφωνο καλά φλασαρισματα Καλησπέρα παίδες, ψάχνομαι για αγορά νέου κινητού και η αλήθεια είναι οτι το 6p (ως κάτοχος και άλλης nexus συσευής) είναι απο τα λίγα που μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Το θέμα είναι οτι διαβάζω για το πρόβλημα του bending. Τελικά όντως λυγίζει τόσο εύκολα; Έχει συμβεί σε κάποιον μέχρι τώρα; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Δεν μου έτυχε εμένα ούτε γνωρίζω κάποιον που έχει την συσκευή να του έχει συμβεί ούτε εδώ στην Ελλάδα ούτε στα ξένα φόρουμ που ασχολούνται με την συσκευή μας, αν αυτός είναι ο μοναδικός σου ενδοιασμος προχωρά άφοβα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph0togeek Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλοριζικο το τηλέφωνο καλά φλασαρισματα Δεν μου έτυχε εμένα ούτε γνωρίζω κάποιον που έχει την συσκευή να του έχει συμβεί ούτε εδώ στην Ελλάδα ούτε στα ξένα φόρουμ που ασχολούνται με την συσκευή μας, αν αυτός είναι ο μοναδικός σου ενδοιασμος προχωρά άφοβα Ενθαρρυντικό που το ακουώ αυτό απο κατόχους της συσκευής. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο, το έχετε καιρο το τηλέφωνο και σε αυτό το διάστημα έχετε κανένα παράπονο; Αλήθεια απο άποψη μπαταρίας πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 unlock--> done root--> done setup--> ongoing :) Το τηλέφωνο είναι σφαίρα σε όλα και εκπληκτικό σε αίσθηση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/06ca3374e2d3d72c9897bb0a75632ae8.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/40426b945796b6bedf25e93aabfa1fff.jpg Cataclysm και elementalx, χωρίς data ανοιχτά μόνο με WiFi όλη μέρα, το βράδυ 8ωρο σε airplane mode και χρήση social media, YouTube λίγο και κανένα 10λεπτο κλήσεις. Φωτεινότητα στη μέση το έχω στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ενθαρρυντικό που το ακουώ αυτό απο κατόχους της συσκευής. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο, το έχετε καιρο το τηλέφωνο και σε αυτό το διάστημα έχετε κανένα παράπονο; Αλήθεια απο άποψη μπαταρίας πως πάει; Κανένα απολύτως η αλήθεια είναι. Απλά γλιστράει λίγο λόγω υλικών. Μπαταρία: σήμερα ήμουν με 36 ώρες και 4,5 ώρες οθόνης. Οι 25 ώρες σε 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph0togeek Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 5 ώρες on screen;; Εγώ προσωπικά ουτε 4 δεν έχω δει στο Nexus 4, όσες rom και αν έχω δοκιμάσει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 unlock--> done root--> done setup--> ongoing :) Το τηλέφωνο είναι σφαίρα σε όλα και εκπληκτικό σε αίσθηση...:) Αυτά είναι , τι μέθοδο Ρουτ ακολούθησες τελικά; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 από τον ενθουσιασμό μου βαρέθηκα να τα κάνω manually, και τα έκανε όλα τσακ μπαμ ο wugfresh :) και είχες δίκιο, το superSU έχει θολή την επιλογή για install into /system , οπότε λογικά παίζω με system root :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 5 ώρες on screen;; Εγώ προσωπικά ουτε 4 δεν έχω δει στο Nexus 4, όσες rom και αν έχω δοκιμάσει :D Σε μια εργάσιμη ημέρα, εύκολα πιάνεις τις 5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 από τον ενθουσιασμό μου βαρέθηκα να τα κάνω manually, και τα έκανε όλα τσακ μπαμ ο wugfresh :) και είχες δίκιο, το superSU έχει θολή την επιλογή για install into /system , οπότε λογικά παίζω με system root :) Νομίζω ότι ο wug έχει διαθέσιμη πλέον την επιλογή στο kit του και για systemless Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph0togeek Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σε μια εργάσιμη ημέρα, εύκολα πιάνεις τις 5! Εκπλήσσομαι πραγματικά! Οπότε γραφίτης ή αλουμίνιο; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εκπλήσσομαι πραγματικά! Οπότε γραφίτης ή αλουμίνιο; :D Έχω το γραφίτη αλλά ίσως το αλουμίνιο να είναι ακόμα πιο ωραίο. Λόγω ποιότητας θα είναι ωραίο, αλλά δε μπορούσα να το αντιληφθώ από τις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το αλουμίνιο πιστεύω προβάλει περισσότερο το premium της συσκευής ημουν και εγώ σε δίλημμα για το χρώμα αλλά δεν μετανιωσα ούτε στιγμή που διάλεξα το aluminum Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph0togeek Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το αλουμίνιο πιστεύω προβάλει περισσότερο το premium της συσκευής ημουν και εγώ σε δίλημμα για το χρώμα αλλά δεν μετανιωσα ούτε στιγμή που διάλεξα το aluminum Ωραία, και εγώ για αλουμίνιο σκεφτόμουν! Οποτε ξεκινάω έρευνα αγοράς απο ελλάδα :D Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160120/77d12cb67a4ba65d2eec57e20407729e.jpg Ήρθε σήμερα , για να δούμε γιατί έχω ακούσει καλά λόγια Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160120/77d12cb67a4ba65d2eec57e20407729e.jpg Ήρθε σήμερα , για να δούμε γιατί έχω ακούσει καλά λόγια Στεφανε λογικά θα στην καλύπτει απ άκρη σε ακρη η Nillkin . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ναι βρε χάρη εντάξει βλακεία δικιά μου με την intelliglass αυτή είναι edge to edge Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160120/77d12cb67a4ba65d2eec57e20407729e.jpg Ήρθε σήμερα , για να δούμε γιατί έχω ακούσει καλά λόγια Γρηγορος! Απο που την πηρες ? Εγω 5 Ιανουαριου εδωσα παραγγελια στο ebay (εφευγε απο Κινα) ακομα περιμενω. Μαζι εβαλα και μια Nillkin Frosted Matte Hard Plastic θηκη, ετσι να δω τι λεει... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Από το επίσημο κατάστημα της nillkin 6 του μηνός έκανα παραγγελία σήμερα ήρθε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts