virland Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Skroutz??? Τόσα USB-C έχει Έχεις δίκιο!!! Την προηγούμενη βδομάδα όμως που είχα κοιτάξει δεν ειχαν type c σε type c... Και τώρα μη φανταστείς ότι έφεραν πολλά...ενα της spigen έχουν φέρει στα 35€ Edited January 16, 2016 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Η βόντα το έχει ήδη διαθέσιμο...από την περασμένη παρασκευή βασικά, αλλά λόγω προβλήματος στο σύστημα της αποθήκης, είναι πραγματικά διαθέσιμο από προχτές Πέμπτη..σε μαγαζί πρέπει να γίνει παραγγελία...μόνο μάυρο 32άρι στα 649! Θήκη επιτέλους έγινε διαθέσιμο το καταπλήκτικό δερμάτινο pouch της mediadevil και κλασικά χτύπησα ένα μάυρο :) http://mediadevil.com/eu/browse-by-device/google/nexus-6p/artisanpouch-leather-pouch-case-google-nexus-6p.html (το πρωτοδοκίμασα στο nexus 6 και ήταν σούπερ...προστασία στην μεταφορά και απόλαυση το τηλέφωνο στην χρήση χωρίς να χάνεις την αρχική αίσθηση ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έχεις δίκιο!!! Την προηγούμενη βδομάδα όμως που είχα κοιτάξει δεν ειχαν type c σε type c... Και τώρα μη φανταστείς ότι έφεραν πολλά...ενα της spigen έχουν φέρει στα 35€ Ε δες ebay και Amazon. Σίγουρα θα έχει!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Η βόντα το έχει ήδη διαθέσιμο...από την περασμένη παρασκευή βασικά, αλλά λόγω προβλήματος στο σύστημα της αποθήκης, είναι πραγματικά διαθέσιμο από προχτές Πέμπτη..σε μαγαζί πρέπει να γίνει παραγγελία...μόνο μάυρο 32άρι στα 649! Θήκη επιτέλους έγινε διαθέσιμο το καταπλήκτικό δερμάτινο pouch της mediadevil και κλασικά χτύπησα ένα μάυρο :) http://mediadevil.com/eu/browse-by-device/google/nexus-6p/artisanpouch-leather-pouch-case-google-nexus-6p.html (το πρωτοδοκίμασα στο nexus 6 και ήταν σούπερ...προστασία στην μεταφορά και απόλαυση το τηλέφωνο στην χρήση χωρίς να χάνεις την αρχική αίσθηση ) :) Τι διαθέσιμο βρε παιδιά εδώ πήγε άνθρωπος σε κατάστημα βονταφον και δεν ήξεραν τίποτα για το τηλέφωνο...ούτε αν το έχουν ούτε αν το έχουν στο site ούτε αν το έχουν στις αποθήκες και το κοιτάνε ήξεραν να τους πουν Edited January 16, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ξαναλέω. Στο ένα κατάστημα δεν ήξεραν τπτ. Το έβλεπαν στο σαιτ αλλά δεν έχουν ενημέρωση. Στο άλλο κατάστημα μου είπε μάλλον από Φεβρουάριο. Αυτά στη Πάτρα. Τώρα Αθήνα ρε μάγκες δεν ξέρω το γίνεται. Ίσως να θέλει αγορά μέσω site. Αθήνα μπορεί ναναι διαθέσιμα στα καταστήματα τι να σας πω. Δευτέρα θα πάω και σε άλλα περιεργεια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 για την ακρίβεια λοιπόν, πέρα από την "εσωτερική" πληροφόρηση που έχω :rolleyes: , πέρασα χτες από κατάστημα, όπου και το βρήκε ο υπάλληλος στην λίστα διαθεσιμότητας, μου επιβεβαίωσε το "μόνο μάυρο 32άρι στα 649" και μου πρότεινε να το παραγγείλω για να το πάρω την βδομάδα που μας έρχεται..;) τώρα αν κάποια καταστήματα βαριούνται να ασχοληθούν ...άλλο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μπροστα στο συστημα ηταν τα παιδια που μπηκαν για να δουν.Προφανως να πουλησουν θελουν και οχι να με διωξουν.Για την αλλη εβδομαδα χαιρω πολυ.Για αυτη τη στιγμη μιλαμε οτι δν υπαρχει.Την δευτερα μπορει να εχουν ολοι δεν ξερω τι γινεται.Και εσυ εισαι Αθηνα οχι επαρχια.Τεραστια διαφορα.Μην το συζηταμε παλι ομως . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 δεν αμφισβητώ το τι λες...σου λέω τι ξέρω εγώ και τι είδα στην πράξη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Να πω μερικές εντυπώσεις από το κινητό μιας και το δουλεύω 3-4 μέρες. - πολύ γρήγορο, καθόλου λαγκ. Nexus είναι, αναμενόμενο ήταν. - θερμοκρασία δεν ανεβάζει καθόλου. Σίγουρα είναι πολύ πιο κρύο από το nexus 6 που είχα. Άμα δεν διαβάσεις τα specs, δεν πιστεύεις πως φοράει τον 810. Δεν το έχω δουλέψει ακόμα με data ανοιχτά γιατί είμαι εξωτερικό. - το doze κάνει πολύ καλή δουλειά. Γενικά έχουν δουλέψει πολύ στην διαχείριση της μπαταρίας στην Google. Καμία σχέση με τα παλιότερα nexus. - κατασκευή κορυφαία. Και πάλι καμιά σχέση με τα προηγούμενα nexus. - μέγεθος, αρκετά μεγάλο σε μήκος. Σε πλάτος βολικό, ειδικά για όσους είχαν το προηγούμενο nexus 6. Στο μήκος σε δικαιωνουν τα ηχεία του. - κάμερα αρκετά καλή. Πολύ καλύτερη από το αναμενόμενο και το βράδυ! Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, δεδομένου πως αγοράζεις nexus συσκευή. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή μέχρι στιγμής. Edited January 16, 2016 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Όπως εχουμε πει αρκετές φορές όσοι είχαμε όλα τα νεξους ίσως είναι το καλύτερο μέχρι αυτή τη στιγμή Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Σε vodafone άλλο χρώμα δεν θα φέρουν; Θέλω αλουμίνιο... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τελικά πήγα στα κλασικά και παράγγειλα την Ringke Fusion σε σκούρο χρώμα και το γυαλάκι από την ίδια εταιρία. Είναι χοντρή μεν σαν θήκη αλλά δεν μπορούσα να το ψάξω άλλο. Στις επόμενες εβδομάδες θα ψάξω καλύτερα για πολύ λεπτή θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ή ringke είναι ίδια ακριβώς με την spigen πάντως Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Ή ringke είναι ίδια ακριβώς με την spigen πάντως Τη φορούσα στο Nexus 4 και μετά στο Note 4. Ενάμιση χρόνο στο Nexus και επτά μήνες στο Note. Καμία δεν μου έκανε τακ. Εξαιρετικές και ίχνος φθοράς. Πχ τα ποδαράκια που είχαν πίσω για τα ηχεία δεν είχαν φθαρεί καθόλου. Το μόνο παράπονο ήταν μια ελαφρά κιτρινίλα και ένα μπλέδισμα από τα τζιν. Και αυτά φαινόντουσαν μόνο και μόνο επειδή το Note ήταν άσπρο. Σήμερα παρουσίασε πρόβλημα στην κάμερα. Χτεσ έκανα ροοτ και σήμερα πήγα να δοκιμασω την stock εφαρμογή αλλά κρεμάει. Έβαλα και άλλες εφαρμογές και ενώ ανοίγουν κανονικά δουλεύει μόνο ή μπροστινή. Σε μια εφαρμογή μάλιστα περιστρέφει την εικόνα κατά 180 μοίρες. Edited January 18, 2016 by tiffany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 ό,τι να'ναι η βόντα..από Τετάρτη τώρα διαθέσιμο...ππφφφ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τη φορούσα στο Nexus 4 και μετά στο Note 4. Ενάμιση χρόνο στο Nexus και επτά μήνες στο Note. Καμία δεν μου έκανε τακ. Εξαιρετικές και ίχνος φθοράς. Πχ τα ποδαράκια που είχαν πίσω για τα ηχεία δεν είχαν φθαρεί καθόλου. Το μόνο παράπονο ήταν μια ελαφρά κιτρινίλα και ένα μπλέδισμα από τα τζιν. Και αυτά φαινόντουσαν μόνο και μόνο επειδή το Note ήταν άσπρο. Σήμερα παρουσίασε πρόβλημα στην κάμερα. Χτεσ έκανα ροοτ και σήμερα πήγα να δοκιμασω την stock εφαρμογή αλλά κρεμάει. Έβαλα και άλλες εφαρμογές και ενώ ανοίγουν κανονικά δουλεύει μόνο ή μπροστινή. Σε μια εφαρμογή μάλιστα περιστρέφει την εικόνα κατά 180 μοίρες. Πριν να ρουταρεις δουλευε κανονικα η καμερα;Μετά το Ρουτ εβαλες άλλη ρομ ; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Να αναφέρω οτι ρώτησα στη Vodafone άμα θα φέρνουν και τα υπόλοιπα χρώματα και μοντέλα και μου απάντησαν ότι δεν θα έρθουν. Δεν ξέρω αν δεν έρθουν γενικά αλλά απ τη Vodafone δεν θα έρθουν σίγουρα. Οπότε μένει στο Graphite με τα 32gb :| Επίσης ξέρει κανένας να μου πει γιατί δεν έχει βγει καθόλου σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά; τι γίνεται πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πριν να ρουταρεις δουλευε κανονικα η καμερα;Μετά το Ρουτ εβαλες άλλη ρομ ; Φυσικά. Κανονικά. Είχα βγάλει 4-5. Απ' ότι διάβασα πριν λίγο είναι κλασικό πρόβλημα και πρέπει να ξαναπεράσω το vendor.img. Θα δω το βράδυ. Δεν έβαλα άλλη ROM αλλά πείραξα την stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Φυσικά. Κανονικά. Είχα βγάλει 4-5. Απ' ότι διάβασα πριν λίγο είναι κλασικό πρόβλημα και πρέπει να ξαναπεράσω το vendor.img. Θα δω το βράδυ. Δεν έβαλα άλλη ROM αλλά πείραξα την stock. Εάν δεν είσαι στην τελευταία 29P χρειάζεται να φλασαρεις τον τελευταίο μέσω fastboot εκτός και αν κατεβάσεις το zip για να το κανείς μέσω twrp Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εάν δεν είσαι στην τελευταία 29P χρειάζεται να φλασαρεις τον τελευταίο μέσω fastboot εκτός και αν κατεβάσεις το zip για να το κανείς μέσω twrp Είμαι στην απολύτως τελευταία έκδοση. Το κουλο είναι πως δε δουλεύει ή πίσω κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ξαναφλασαρετο δεν χάνεις τίποτα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Να αναφέρω οτι ρώτησα στη Vodafone άμα θα φέρνουν και τα υπόλοιπα χρώματα και μοντέλα και μου απάντησαν ότι δεν θα έρθουν. Δεν ξέρω αν δεν έρθουν γενικά αλλά απ τη Vodafone δεν θα έρθουν σίγουρα. Οπότε μένει στο Graphite με τα 32gb :| Επίσης ξέρει κανένας να μου πει γιατί δεν έχει βγει καθόλου σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά; τι γίνεται πια; Κρίμα. Σε μαύρο δεν μου αρέσει. Εν τω μεταξύ και σε amazon δύσκολα το βρίσκεις με πωλητή το ίδιο το amazon. Συνήθως το πουλάνε τρίτοι πωλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Απο αυριο μεθαυριο θα ειμαι και γω στη παρεα σας!Το κινητο ηδη ερχεται,και ειναι αλουμινιο 64 γαλλικο!To edge πουληθηκε σημερα.Αντε να θυμηθουμε τα παλια! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έλα Μήτσο καλώς να έρθεις στην παρέα μας ,σου τα έχω πει δεν είμαστε εμεις για Samsung Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 παιδια η μεταβαση απο s6 edge plus σε nexus 6p λεει;; ποιες η δαιφορες;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts