SergioChr Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Όποιος προλάβει...το γαλλικό Αμαζον το έχει σε προσφορά στα 500 ευρώ http://www.gsmarena.com/amazon_france_sells_the_nexus_6p_32gb_at__euro500__euro150_off-blog-15421.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobos550 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ελπίζω να έρθει Ελλάδα πριν την Πρωτοχρονιά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/09/aafeca2ed82ddc603510e65a2e0e2dcb.jpg Να και η 6.0.1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Παιδιά για όσους το έχουν πως είναι η οθόνη του σε φωτεινότητα γιατί η huawei έχει ένα θέμα με την φωτεινότητα στις οθόνες της .Και αν κάποιος την έχει συγκρίνει με το s6 πως είναι του nexus 6p ευχαριστώ και περιμένω κάποια απάντηση γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ή οθόνη του είναι φωτεινή για τα δικά μου γούστα σε σχέση με το s6 plus που είχα είναι μια με δύο σκάλες πιο κάτω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Συμφωνώ και γω με τον stef όπως τα λέει είναι. Το κινητό έχει πολύ καλή φωτεινότητα όχι σαν το s6 αλλά αν ενδιαφερεσαι για την οθόνη στον ήλιο είναι αρκετά ικανοποιητική δεν θα έχεις πρόβλημα. Μην ξεχνάς ότι έχει super amoled και αυτή έχει το ίδιο πάνελ της samsung με το note 5 ακόμη και στα ppi μόνο που στο s6 την έχουν πολύ κορεσμένη ενώ στο 6p έχει ωραία χρώματα έντονα και πολύ ευδιάκριτη. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Συμφωνώ και γω με τον stef όπως τα λέει είναι. Το κινητό έχει πολύ καλή φωτεινότητα όχι σαν το s6 αλλά αν ενδιαφερεσαι για την οθόνη στον ήλιο είναι αρκετά ικανοποιητική δεν θα έχεις πρόβλημα. Μην ξεχνάς ότι έχει super amoled και αυτή έχει το ίδιο πάνελ της samsung με το note 5 ακόμη και στα ppi μόνο που στο s6 την έχουν πολύ κορεσμένη ενώ στο 6p έχει ωραία χρώματα έντονα και πολύ ευδιάκριτη. Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Έλα να σκάνε σιγά σιγά τα ΟΤΑ για 6.0.1![ATTACH]64600[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Ε βρε τυχερε! Από τους πρώτους είσαι! Edited December 10, 2015 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Μικρό update τελικά όλη η φασαρία για το emoji στο πληκτρολόγιο ευτυχώς δεν έχει αλλάξει την συμπεριφορά του τηλεφώνου 3 4 μέρες που την έχω επάνω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobos550 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Πήγα στο Public και ρώτησα για το εάν και πότε θα φέρουν το κινητό και μου είπαν πως θα το φέρει αποκλειστικά η Vodafone. Μετά πήγα στη Vodafone για να ρωτήσω και δεν είχαν ιδέα. Δεν ήξεραν καν ότι το κινητό έχει βγει γενικά. Για να δούμε πότε θα έρθει Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Δε νομίζω να παίζει κάτι. Μιλάμε για Nexus συσκευή που και με το 'νόμο' μπορείς να πειραματιστείς. Developer τηλέφωνο είναι. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δε νομίζω να όλοι σα τη μοτορόλα που αν το ξεκλειδώσεις σου μαυρίζουν το imei και χάνεις την εγγύηση. Εχει flag τυπου knox που δεν γυρίζει στην αρχική κατάσταση. Μπορεί πχ να καλύπτεσαι μονο απο αγορά απο play store και οχι απο αλλου. Στο xda γράφονται διάφορα. Το ότι είναι devlepoper δεν αλλάζει τους νόμους της εγγύησης αν θυμάμαι καλά. Και το Galaxy Nexus που είχα αν το πήγαινες ξεκλείδωτο και ρουταρισμένο δεν είχες εγγύηση. Τώρα για το flag που λέει το παίδί, ισχύει ότι υπάρχει αλλά δεν έιναι σαν το Knox. Είναι μία qfuse και μάλιστα από ότι φαίνεται δεν ενεργοποιείται και ας το ξεκλειδώσεις. Όποιος θέλει ας διαβάσει εδώ... http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/help/qfuse-t3229346/page2 Και όποιος το έχει ας μας το επιβεβαιώσει ότι δεν τριγγάρεται Εδώ παραθέτω και σχόλια από άτομα που το έχουν... Then what I don't understand is what in the world is this QFuse used for then? Has anyone flashed a ROM and seen if it trips the QFuse? Anyone re-locked the bootloader and tested to see if QFuse has been tripped or now? Oh and I can also confirm that unlocking the bootloader DOES NOT trip QFuse - Haven't re-locked the device yet. Has anyone flashed a Custom Recovery (modified boot.img) or ROM and looked to see if the QFuse has tripped? Ignore Qfuse. I have flashed multiple Roms, Rooted, Unlocked and Re Locked Boot-loader and no change. Relax Guys.. It Nexus FFS!! Ok so one more time. I can freely Unlock Bootloader, Root, Custom ROMS, Flash Stock - Relock Bootloader and I'm still ok on the Qfuse? What about Kernels? Based on recent articles, the "QFuse enabled" you see on the Nexus 6P is actually Huawei's way of displaying Qualcomm's "Secure boot enabled". This is an e-fuse that has already been tripped at the factory, preventing the flashing of unsigned bootloaders. So, since it has already been tripped, nothing you can do will affect it. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Τώρα πότε ενεργοποιείται δεν ξέρω... Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω εγώ επειδή βαρέθηκα με συσκευή μη nexus και δεν αντέχω άλλο αυτό το πράγμα δεν λειτουργεί καλά, εκείνο δεν είναι συμβατό, εκεί γράφει ο knox εκεί το άλλο και σκέφτομαι να πάρω το 6P. Σε ρομς, κερνελ έχει διαφορά το 32αρι από το 64αρι? Έχει δει κανείς? Εγώ τώρα μπαίνω στην διαδικασία να ξεκινήσω να διαβάσω xda για custom και λοιπά. Π.χ. στο G3 βγάζουν σε AOSP για 16gb και για 32gb διαφορετικά. Γιατί σκέφτομαι και το 64αρι καθώς κουβαλάω πάντα πολλά αρχεία συνήθως. Edited December 12, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csfiatkos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Το κινητό είναι το καλύτερο android που είχα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Το ότι είναι devlepoper δεν αλλάζει τους νόμους της εγγύησης αν θυμάμαι καλά. Και το Galaxy Nexus που είχα αν το πήγαινες ξεκλείδωτο και ρουταρισμένο δεν είχες εγγύηση. Τώρα για το flag που λέει το παίδί, ισχύει ότι υπάρχει αλλά δεν έιναι σαν το Knox. Είναι μία qfuse και μάλιστα από ότι φαίνεται δεν ενεργοποιείται και ας το ξεκλειδώσεις. Όποιος θέλει ας διαβάσει εδώ... http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/help/qfuse-t3229346/page2 Και όποιος το έχει ας μας το επιβεβαιώσει ότι δεν τριγγάρεται Εδώ παραθέτω και σχόλια από άτομα που το έχουν... Τώρα πότε ενεργοποιείται δεν ξέρω... Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω εγώ επειδή βαρέθηκα με συσκευή μη nexus και δεν αντέχω άλλο αυτό το πράγμα δεν λειτουργεί καλά, εκείνο δεν είναι συμβατό, εκεί γράφει ο knox εκεί το άλλο και σκέφτομαι να πάρω το 6P. Σε ρομς, κερνελ έχει διαφορά το 32αρι από το 64αρι? Έχει δει κανείς? Εγώ τώρα μπαίνω στην διαδικασία να ξεκινήσω να διαβάσω xda για custom και λοιπά. Π.χ. στο G3 βγάζουν σε AOSP για 16gb και για 32gb διαφορετικά. Γιατί σκέφτομαι και το 64αρι καθώς κουβαλάω πάντα πολλά αρχεία συνήθως. Όλες οι ρομ που κυκλοφορούν για το 6p είναι οι ίδιες δεν έχει σημαία αν είναι 32 64 ή 128 gb και άντε επιτέλους να το πάρει κάποιος που είναι διατεθειμένος να το ρουταρει αμαρτία να έχουμε nexus και ακόμα να μην υπάρχει νήμα για τροποποιήσεις της συσκευής Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Πήγα στο Public και ρώτησα για το εάν και πότε θα φέρουν το κινητό και μου είπαν πως θα το φέρει αποκλειστικά η Vodafone. Μετά πήγα στη Vodafone για να ρωτήσω και δεν είχαν ιδέα. Δεν ήξεραν καν ότι το κινητό έχει βγει γενικά. Για να δούμε πότε θα έρθει Ελλάδα.. Εγώ στη wind που Ρώτησα,μου ειπαν οτι θα το φερουν για τις γιορτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλά το ότι δουλεύει κάποιος σε αυτά τα μαγαζιά δεν σημαίνει ότι ξέρουν και κάτι, πωλητές είναι απλά, με 5 λεπτά την ημέρα εδώ μέσα εσύ γνωρίζεις περισσότερα από αυτούς Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Απο το σάιτ τους στο Facebook: Yannis to Huawei Device Greece 9 December at 10:14 Καλημέρα σας, διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και θα ήθελα να ρωτήσω πότε τελικά θα κυκλοφορήσει το nexus 6Ρ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ Huawei Device Greece Καλησπέρα Yanni, Την Παρασκευή θα ανακοινώσουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Google Nexus 6P από την Huawei! Λίγη ακόμα υπομονή. Η Παρασκευή βέβαια πέρασε αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Και γιατί δεν το παίρνετε από έξω βρε παιδιά; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Όλες οι ρομ που κυκλοφορούν για το 6p είναι οι ίδιες δεν έχει σημαία αν είναι 32 64 ή 128 gb και άντε επιτέλους να το πάρει κάποιος που είναι διατεθειμένος να το ρουταρει αμαρτία να έχουμε nexus και ακόμα να μην υπάρχει νήμα για τροποποιήσεις της συσκευής Μα υπάρχει άλλος λόγος να πάρεις Nexus? :D:D:D Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Έλα μου ντε αυτή την απορία έχω και εγώ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μέχρι στιγμής το μόνο που με σταματάει για να μην το αγοράσω είναι το τεράστιο μέγεθος του που γενικά τα ξεπερνάει όλα τα 5.5 και 5.7 που κυκλοφορούν σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στο χέρι πάντως κάθετε μια χαρά μπορεί να έχει μεγαλύτερο μέγεθος από το note 5 ή στο s6 plus αλλά έχει πολύ καλύτερο grip Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Όλες οι ρομ που κυκλοφορούν για το 6p είναι οι ίδιες δεν έχει σημαία αν είναι 32 64 ή 128 gb και άντε επιτέλους να το πάρει κάποιος που είναι διατεθειμένος να το ρουταρει αμαρτία να έχουμε nexus και ακόμα να μην υπάρχει νήμα για τροποποιήσεις της συσκευής Στέφανε...ρουταρίστηκε και έχω ἠδη δοκιμάσει 2 ρομ. Αυτή που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η Pure Nexus αλλά για κάποιο λόγο δεν μου δούλευε η κάμερα και όχι μόνο η στοκ αλλά και άλλη εφαρμογή που πέρασα απο το market. Έτσι είμαι με την Chroma, καλή...αλλά η Pure πολυ πιο παραμετροποιήσιμη. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Συνήθως στο thread της pure nexus η συμβουλη για την κάμερα ήταν να ξανα φλασσρεις τον vendor.Img και στην chroma έχει παρουσιαστεί να μην δουλεύει η κάμερα ,εξαιρετικές ρομ και οι δύο αν και υπάρχει πόλεμος μεταξύ των δύο dev με αυτόν της pure όπως και άλλοι να κατηγορούν της chroma ότι το μόνο που κάνει είναι compile τα sources των άλλων ρομ στην δικιά του, εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος με dirty unicorns και θα την αλλάξω μόνο όταν βγει η validus για angler Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ρε παίδες για δώστε και κανέναν ενδεικτικό sot να δούμε τι γίνεται σε πραγματικές συνθήκες. Με τι ανοιχτό και τι κλειστό φυσικά Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts