Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο τύπος που το λυγίζει είναι σαν τον Bane από τον Batman. Μιλάμε για ταυρί! :lol: Δεν γίνεται σε 10 άτομα ( νορμάλ ) να μην λυγίζει και σε αυτόν να γίνεται αυτό!

Δείτε το βίντεο

Οντως γομάρι ο καραφλοδαίμονας,ΟΚ εντάξει....αλλά είμαι σίγουρος ότι στην Huawei θα έχουν ψιλοφρικάρει από αυτό που είδαν.....:lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αύριο παραλαμβάνω!:) Ήρθε απόθεμα στο UK και η Google στέλνει τηλέφωνα σαν τρελή! Edited by geovass

Δεν ξέρω εάν ο τύπος είναι όντως ο Bane ή όχι :p αλλά με τρόμαξε για τα καλά.

Καταλαβαίνω ότι με μια καθημερινή χρήση το κινητό δεν πρόκειται να σπάσει στα δυο όπως συνέβη στο βίντεο. Ο προβληματισμός μου είναι όμως εάν θα λυγίσει επειδή θα βρίσκεται στην τσέπη.

Αύριο παραλαμβάνω!:) Ήρθε απόθεμα στο UK και η Google στέλνει τηλέφωνα σαν τρελή!

Τυχερέ!!!

Παντως κανένας κάτοχος δεν έχει παραπονεθεί για λύγισμα της συσκευής. Αν θυμάστε την περίπτωση με το iPhone 6 plus , με το καλημέρα οι κάτοχοι παραπονέθηκαν ότι η συσκευή λυγίζει και μετά έγινε το περίφημο βίντεο με τον Lui που το δοκιμάζει.

Στην αρχή όντως, θα τους ήρθε κάπως αλλά πιστεύω ότι δεν θα τρελαθούν . Δεν νομίζω η Google να μην το εξεταςε Αυτό. εξάλλου τα nexus δεν είναι κινητά για να κάνουν πωλήσεις αλλά όπως φαίνεται το n6p θα κάνει ρεκόρ

Edited by alexakos90
Κόλλησε το ταμπλετ

Έφτασε το θηρίο!

http://s11.postimg.org/978vjztqb/IMG_20151105_141332.jpg

http://s11.postimg.org/lgrwandxf/IMG_20151105_141349.jpg

http://s11.postimg.org/gw5pvpu83/IMG_20151105_141638.jpg

http://s11.postimg.org/6alujpnwj/IMG_20151105_141655.jpg

http://s11.postimg.org/6watftiyr/IMG_20151105_142627.jpg

http://s11.postimg.org/6bvsd4pqb/IMG_20151105_142611.jpg

Έρωτας ή συσκευή...

Στιγμιαία απόκριση της οθόνης και εκπληκτικο multitasking.

Μπαταρία όλο το βράδυ με όλα ανοιχτά σε wifi και έφαγε 4% στο 6ωρο.

Όμορφη συσκευή αλλά μεγάλη!

Έρωτας ή συσκευή...

Στιγμιαία απόκριση της οθόνης και εκπληκτικο multitasking.

Μπαταρία όλο το βράδυ με όλα ανοιχτά σε wifi και έφαγε 4% στο 6ωρο.

Όμορφη συσκευή αλλά μεγάλη!

Καλοριζικο!

Η θηκουλα ποια ειναι?

Πως βλεπεις την οθονη?

Οθόνη πολύ φωτεινή (ποιο πολύ από όσο χρειάζομαι) και πολύ ωραία χρώματα. Για την θήκη δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Γλιστράει αρκετά και δεν δείχνει τόσο ωραία με το κινητό. Περιμένω και μια Spigen [ultra Hybrid] AIR CUSHION [Crystal Clear]*από Amazon την επόμενη εβδομάδα.

Οθόνη πολύ φωτεινή (ποιο πολύ από όσο χρειάζομαι) και πολύ ωραία χρώματα. Για την θήκη δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Γλιστράει αρκετά και δεν δείχνει τόσο ωραία με το κινητό. Περιμένω και μια Spigen [ultra Hybrid] AIR CUSHION [Crystal Clear]*από Amazon την επόμενη εβδομάδα.

Αυτη η θηκη δηλαδη ηταν μεσα στο κουτι?

Αυτο που θελω να δω με την οθονη ειναι αν η σαμσουνγκ εδωσε αυτη τη φορα τα κορυφαια πανελς της στη Huawei ή παλι εκανε "εσκεμμενα" εκπτωσεις...

Δεν είχε θήκη το κουτί.

Αγόρασα την Clear Frost - ADOPTED Protective Case for Nexus 6P, απο το Store;

Εσκεμμένα τίποτα δεν γίνεται... όλα έχουν το κόστος τους!

Geovass πιστευεις ότι αξίζει η μετάβαση από το s6 απλό σε nexus 6p ? Αν το μέγεθος δεν παίζει κάποιο ρόλο μιας και είχα Note 3, το οποίο μας αφησε χρόνους και η αγόρα του s6 έγινε αναγκαία διότι δεν είχα άλλο κινητό.

Αυτή η μπαταρία και ο Knox με έχει δέσει χειροπόδαρα :mad::(

Μπαταρία να μας πεις πως πάει μόνο όταν μπορέσεις και θα είσαι ο καλύτερος. Είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου πλέον.

Μπαταρία να μας πεις πως πάει μόνο όταν μπορέσεις και θα είσαι ο καλύτερος. Είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου πλέον.

Geovass πιστευεις ότι αξίζει η μετάβαση από το s6 απλό σε nexus 6p ? Αν το μέγεθος δεν παίζει κάποιο ρόλο μιας και είχα Note 3, το οποίο μας αφησε χρόνους και η αγόρα του s6 έγινε αναγκαία διότι δεν είχα άλλο κινητό.

Αυτή η μπαταρία και ο Knox με έχει δέσει χειροπόδαρα :mad::(

Είχα S6 Edge και μπορώ να σου πω ότι από θέμα ταχύτητας το N6P είναι πολύ μπροστά. Άμα δεν σε ενοχλεί το μέγεθος τοτε η συσκευή θα σε καλύψει πιστεύω. Η μπαταρία δείχνει καλή, αλλά είναι ακόμα νωρίς.

Μετά απο λίγα 24ώρα μαζί με το νέο Νεξους έχω να μοιραστώ τα παρακάτω.:)

Η ταχύτητα είναι εξωπραγματική. Ότι και να ανοίξεις ανοίγει αστραπιαία - όσες εφαρμογές και να τρέχεις απο πίσω.

Multitasking καλά... εδώ παίζει μπάλα μόνο του το εργαλείο! Βλέπω το S6 Edge και το Μ8 που έχω δίπλα και βάζω τα γέλια!

Η μπαταρία φαινεται να βγάζει άνετα πάνω απο 5 με 5.30 ώρες SOT - ανάλογα βέβαια και με την χρήση.

Το βράδυ (8ώρο) χάνει περίπου 4% με όλα ανοιχτά σε WiFi.

Την οθόνη την έχω σε manual cοntrast αρκετά χαμηλή - γιατι όπως ξαναείπα είναι πολύ φωτεινή. Έχω απενεργοποιήσει και το adaptive brightness.

Το Doze κάνει θάυματα σε stand-by! Το αφήνεις και η μπαταρία ξεχνάει να ...πέσει!

Το έχω σε θήκη (Clear Frost - ADOPTED Protective Case for Nexus 6P) απο την πρώτη στιγμή που το κάνει λιγο bulk. Χρήση με το ένα χέρι μπορώ να πώ οτι μπορείς να κάνεις - με λίγη προσπάθεια.

Ακόμα η 6.0.0 (MDB08M) δεν έχει σκάσει σε ΟΤΑ, οπότε απο μέρα σε μέρα.

Edit: Να πώ οτι το φορτίζω με ενα high speed USB charger με USB Type-C to Micros USB Adaptor και φορτίζει απο 49% σε full μέσα σε 25 λεπτά με 2.1mA. (γράφει και charging rapidly)

Edited by geovass

Τέτοια να μας λες. Έτοιμος είμαι να σκοτώσω το Note 4. Οπότε με κανένα custom kernel θα βλέπουμε 6ωρα SOT άνετα. Με κούρασε το Note 4 σε θέμα αυτονομίας και ειδικά multitasking. Καιρός να γυρίσω σε Nexus.

Το μόνο που με κάνει σκεπτικό είναι το sar το οποίο είναι λίγο υψηλό :wacko:

Εντάξει τις περισσότερες φορές με hands free είμαι αλλά δεν παύει να ισχύει.

Τέτοια να μας λες. Έτοιμος είμαι να σκοτώσω το Note 4. Οπότε με κανένα custom kernel θα βλέπουμε 6ωρα SOT άνετα. Με κούρασε το Note 4 σε θέμα αυτονομίας και ειδικά multitasking. Καιρός να γυρίσω σε Nexus.

Που φτάσαμε..να λέμε να πάρουμε νεξους για να έχουμε αυτονομία εκεί που ήμασταν με το 4 κρεμασμένοι από τους φορτιστές:p:p

Που φτάσαμε..να λέμε να πάρουμε νεξους για να έχουμε αυτονομία εκεί που ήμασταν με το 4 κρεμασμένοι από τους φορτιστές:p:p

Χα. Κρεμασμένοι δε το λες. Nexus 4 με Carbon 4.2.2. Και Franco Kernel r122 και έβγαινε άνετα η μέρα με 5+ SOT. Το θυμάμαι ακόμα και κλαίω! Τέλος το off topic θα μας σκίσουν. Από κούνημα στο video πως πάει? Όπου να ναι θα γίνω μπαμπάς και δε θέλω κουνήματα καλόμαθα με OIS στις τελευταίες συσκευές μου.

Με τα ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα που βλέπω δεν ξέρω πια τι να πρωτοπιστεψω. Πρώτα το bendgate, τώρα το cameragate. Ή όντως αληθεύουν και οι Google και huawei πρέπει να επιληφθούν του θέματος, ή απλά όλα αυτά βγαίνουν για να προσπαθήσουν κάποιοι να ρίξουν τις πωλήσεις. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι οι δύο εταιρίες πρέπει να μιλήσουν επίσημα και σύντομα για το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να βλέπουν τέτοια δημοσιεύματα που εξαπλώνονται συνεχώς και να τηρούν σιγην ιχθύος.

Πιστεύω ότι θέλουν να μειώσουν τις πωλήσεις γιατί έχει δημιουργηθεί τεράστιο HYPE γύρω από το n6p. :)

Ακόμα η 6.0.0 (MDB08M) δεν έχει σκάσει σε ΟΤΑ, οπότε απο μέρα σε μέρα.

Πως γίνεται αυτό, αφού το δικό σου και το 5Χ έρχονται με marshm..

Google Pixel 5

Πως γίνεται αυτό, αφού το δικό σου και το 5Χ έρχονται με marshm..

Και η MDB08L που μάλλον τρέχει τώρα Marshmallow είναι.Εννοεί ότι δεν έχει πάρει το επόμενο update που είναι το MDB08M.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."