notisx Δημοσιεύτηκε October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2015 θα ήθελα να αγοράσω ένα απο τα 2 αλλά ειμαι σε δίλημμα εσείς τι προτείνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 θα ήθελα να αγοράσω ένα απο τα 2 αλλά ειμαι σε δίλημμα εσείς τι προτείνετε Προσωπικά θα αγοραζα από Κίνα με τα μισά χρήματα, αλλά μια που θέλεις να τα χαρίσεις στην Samsung, προτείνω s5 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisx Δημ. October 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 απο κινα εχω ακουσει διάφορα του στυλ οτι κολλάνε μετά απο καιρό αλλα δεν ξερω κατα πόσο ισχύουν κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα εκτος απο κινα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αν δεν σε ενδιαφερουν τα 0,5 της οθόνης παραπάνω στο Α7 πιστεύω το s5 είναι μονόδρομος,βεβαία δεν ξέρω τι τιμές έχουν Ελλάδα,αν το Α7 είναι πιο φθηνό οκ. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Asus ZenFone 2 (4GB RAM) LG G3 32GB (3GB RAM) Και με μια υπέρβαση ή λίγο υπομονή να πέσει η τιμή εδω: LG G4 Αλλιώς σε αυτά που προτείνεις το Galaxy S5!! Edited October 4, 2015 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisx Δημ. October 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες σας :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μετά από αρκετό ψαξιμο, κατέληξα ,κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά όχι για το s5 αλλά για το s5 neo κυρίως λόγω φρεσκότατου λειτουργικού, τελευταιας αναβαθμισμένης touchwiz που δεν θα πάρει το κανονικό s5 και φυσικά του ραδιοφώνου αλλά κακ της καλύτερης αυτονομίαας του. Αν κατασταλάξω και στις ίντσες... ξεμπέρδεψα. Επειδή δεν έχω πάρει ποτέ μου 5μισάρι, πιστεύετε ότι είναι δύσχρηστο? Κουβαλιέται εύκολα σε τσέπες, ή θέλει αποκλειστικά τσαντάκι μέσης; Εκεί κολλάω γιατί στα υπόλοιπα πάνω κάτω είναι ίδια τα κινητά από επιδόσεις κτλ (με πιο όμορφο και λεπτότερο το Α7 βέβαια) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Προσωπικά με μικροσκοπικά δαχτυλάκια T-rex τύπου, οι 5,5" είναι το όριο για άνετη χρήση με ένα χέρι. Στην τσέπη οι 5" είναι μεγάλες κατ' εμέ. Όταν πήρα το πρώτο 5" πήγα σε τσαντάκι και ησύχασα. :P Προσωπικά εγώ θα πήγαινα σε LG G3 32gb. Είναι το μόνο "φτηνό" και "επώνυμο" με 3gb που θα πάρει Marshmallow. Η αναβάθμιση από G3 σε G4 κατ' εμέ δεν αξίζει. Όχι όσο κυκλοφορεί το vfm G3. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το κακό είναι πως το G3 όταν έγινε λολι, πήγε χειρότερα σε θέμα μπαταρίας απ' ότι είδα. Ποιος μας εγγυάται πως με τη Μ θα είναι καλύτερο; κι εγώ το γουστάρω γιατί είναι υπερπλήρης σε features και γενικώς τούμπανο για τα λεφτά του,, με το σημαντικότερο όλων είναι 5μισάρι σε διαστάσεις 5ιντσου, αλλά αυτή η μπαταρία του τα καταστρέφει όλα. Γι αυτό και πάω για S5 neo που λένε ότι έχει ακόμα καλύτερη μπαταρία από το ήδη καλό S5. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Προσωπικα δεν ειδα διαφορα απο KitKat σε Lollipop στο G3 μου... 1μιση μερα σταθερα και με τη μεν και με τη δε. Αλλα σαν χαρακτηριστικα ειναι παρομοιες συσκευες, και η καμερα του S5 neo ισως ανταξια του G3 απο τις ναυαρχιδες της σειρας του... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vbarbara Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλημέρα σας !! Είμαι καινούργια στο forum και επειδή μου χάλασε το κινητό μου , κάνω μια έρευνα αγοράς για να πάρω ένα καλό κινητό!! Είμαι όμως σε δίλημμα... Να πάρω το Α7 ή το S5 ; Διαβάζω τα χαρακτηριστικά και των δύο, καταλαβαίνω κάποιες διαφορές που έχουν, αλλά δεν ειμαι σίγουρη ποιο απο τα δύο τελικά να διαλέξω. Δεν το θέλω για άκρως επαγγελματική χρήση. Το θέλω για e- mail , networking, αλλα δεν θέλω να κολλάει και σε 6 μήνες να έχω μετανιώσει για την επιλογή που έκανα! Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει να αποφασίσω!! Ευχαριστωωωωωω!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για επαγγελματικη χρηση θα πηγαινα στο S5. Εχεις καποιο budget? Αν μπορεις να ανεβεις στα 400 ευρω, πηγαινε στο G4. Πολυ αξιοπιστη συσκευη. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vbarbara Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για να ειμαι ειλικρινης τα Lg λίγο τα φοβαμαι... Ειχε παρει ο αδερφος ενα πιο παλιά και του βγει άχρηστο στον 1,5 χρονο... Απο τότε έγινα λιγο δλυσπιστη ως προς αυτα!! Για άκρως επαγγελματική χρήση δεν θα ελεγα οτι το θελω αλλα επειδη η διαφορα τιμής μεταξύ των δύο αυτών μοντέλων είναι μικρή γι'αυτο και ρωτησα εσας να μου πειτε την γνωμη σας! Σε ευχαριστώ πολύ!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Το α7 βγήκε κυρίως με συγκεκριμένο σκοπό που είναι ένα καλό κινητό με υπέροχη αισθητικά και κάμερα. Από την άλλη το σ5 είναι ναυαρχίδα και αυτό τα λέει όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ουτε εμενα μου αρεσουν τα παντοφλε αλλα δυο παρατηρησεις για το μεγεθος. Οπως φαινεται απο το avatar μου εχω το G2 1) Στις 5.2 εχοντας μετρια χερια δεν κανεις κανονικη χρηση με ενα χερι, απλα δεν ειναι και απαγορευτικο. Στις 5.5 που λεει ο φιλος πανω δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να το χειριστω με ενα χερι. 2) Παροτι 5.2 το G2 χωραει σε ολες τις τσεπες απο τα παντελονια μου, δεν ειμαι γιγαντας, 1.85 ειμαι. Δεν χρειαζεται τιποτα εξτρα για να το κουβαλας (πχ τσαντακι, μπανανα κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Να προσθεσω, μην συγκρινουμε μονο διαγωνιους οθονης. Παιζουν ρολο και οι διατασεις της συσκευης ;) Και παντα η πιο σωστη λυση ειναι, αν υπαρχει η δυνατοτητα, να δεις τη συσκευη σε καποιο καταστημα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts