akalos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Γιατί το κάνετε αυτό έχετε χάσει κλήσεις ή δεν είχατε καλή επικοινωνία; Δε σας καταλαβαίνω :O Φίλε μου έχει τύχει να με δείχνει εκτός δικτύου και φυσικά δε μπορώ να κάνω κλήση Δεν λέω οτι φταίει το κινητό αλλά δεν κανουμε και κάτι κακό ...αν δω οτι δεν βελτιώνεται το ξετικαρω Εγώ δεν έχω καν καταλάβει τι κάνατε,πάντως με το σήμα δεν έχω κανένα πρόβλημα!! LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Φίλε μου έχει τύχει να με δείχνει εκτός δικτύου και φυσικά δε μπορώ να κάνω κλήση Δεν λέω οτι φταίει το κινητό αλλά δεν κανουμε και κάτι κακό ...αν δω οτι δεν βελτιώνεται το ξετικαρω LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Ναι οκ αλλα να ξερεις οτι ολο σχεδον τον αυγουστο τα 2 δικτυα ειχαν και εχουν θεματα καποιες ωρες και περιοχες κοσμοτε και βοντα επειδη δουλευω και τα δυο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγώ την 3η μπαταρία που αγόρασα από Κίνα με ήρθε σε 10 μέρες την πήρα 10 ευρώ γνήσια. Θα σε στείλω το λινκ μετά από το pc! :) Sent from my awesome LG V10 Black Με ξέχασες....... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πω όντως χίλια συγνώμη αλλά με τον γιο να με παιδευει όλη μέρα το ξέχασα. Σε λίγο που θα ανοίξω το pc στο στέλνω. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Με ξέχασες....... Αν εχει 17 ευρω στην προκορντια αξιζει να κανεις διαδικασιες αγορας και αναμονη απο εξω δεν εχει τρελη διαφορα λεω εγω τωρα!!!:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εδώ είμαστε http://www.ebay.co.uk/itm/391445346491?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Σχετικά με το σήμα, με την προηγούμενη συσκευή μου, ένα samsung s4, εντός σπιτιού δεν μπορούσα να μιλήσω καθόλου, στο κέντρο της Αθήνας. Ηταν και ενας απο τους λόγους που το πούλησα αφού αναγκαζομουν και χρησιμοποιουσα μονο το σταθερο για να μιλησω. Με το V10 μιλάω κανονικά σε ολους τους χώρους του σπιτιού χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Αν εχει 17 ευρω στην προκορντια αξιζει να κανεις διαδικασιες αγορας και αναμονη απο εξω δεν εχει τρελη διαφορα λεω εγω τωρα!!!:) Η procordia στέλνει? γιατί δεν είμαι Αθήνα. Ευχαριστω Johnny....λέει όμως quantity 0 :( Edited August 16, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Η procordia στέλνει? γιατί δεν είμαι Αθήνα. Ευχαριστω Johnny....λέει όμως quantity 0 :( Λογικα ναι γιατι οχι;παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα αν θες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλημέρα παιδιά αλλά φίλτρα για την κάμερα μπορούμε να βρούμε κάπου?η Αυτά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλημέρα παιδιά αλλά φίλτρα για την κάμερα μπορούμε να βρούμε κάπου?η Αυτά είναι? Τι σοϊ θες δηλαδή δε σε καλύπτει αυτή ή καμερα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τα φίλτρα δεν με καλύπτουν Όχι η κάμερα διάβαζε πρώτα και μετά πες ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Κατέβασε κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας από το store, το cameringo ας πουμε. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τα φίλτρα δεν με καλύπτουν Όχι η κάμερα διάβαζε πρώτα και μετά πες ότι θες. Με συμπαθας λαθος καταλαβα κεκτημενη ταχυτης. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδιά οκ απλά ρώτησα για αλλά φίλτρα για την δική του κάμερα έχω και άλλες επιλογές αλλά έστω απ τo lg store έλεγα μήπως είχε αλλά δεν,τεσπα ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λογω του οτι δεν διαθετει η συσκευή λεντ ειδοποιήσεων λογω της δευτερης οθονης, υπαρχει τροπος να εχω στην δευτερη οθόνη τις ειδοποιήσεις μου αλλα να την εχω ρυθμισει να ειναι κλειστή οταν ειναι κλειστή η οθόνη? Δηλαδη οταν ειναι κλειστή η οθόνη να αναβει μονο αν εχω ειδοποιήσεις και οχι να ειναι συνεχως ανοιχτή. Γινεται κατι τετοιο? Γιατί οσο εψαξα δεν βρηκα λύση. Ομολογώ πως δεν ξετρελαθηκα απο την χρηση της δευτερης οθονης Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λογω του οτι δεν διαθετει η συσκευή λεντ ειδοποιήσεων λογω της δευτερης οθονης, υπαρχει τροπος να εχω στην δευτερη οθόνη τις ειδοποιήσεις μου αλλα να την εχω ρυθμισει να ειναι κλειστή οταν ειναι κλειστή η οθόνη? Δηλαδη οταν ειναι κλειστή η οθόνη να αναβει μονο αν εχω ειδοποιήσεις και οχι να ειναι συνεχως ανοιχτή. Γινεται κατι τετοιο? Γιατί οσο εψαξα δεν βρηκα λύση. Ομολογώ πως δεν ξετρελαθηκα απο την χρηση της δευτερης οθονης Όχι φίλτατε δεν γίνεται. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λογω του οτι δεν διαθετει η συσκευή λεντ ειδοποιήσεων λογω της δευτερης οθονης, υπαρχει τροπος να εχω στην δευτερη οθόνη τις ειδοποιήσεις μου αλλα να την εχω ρυθμισει να ειναι κλειστή οταν ειναι κλειστή η οθόνη? Δηλαδη οταν ειναι κλειστή η οθόνη να αναβει μονο αν εχω ειδοποιήσεις και οχι να ειναι συνεχως ανοιχτή. Γινεται κατι τετοιο? Γιατί οσο εψαξα δεν βρηκα λύση. Ομολογώ πως δεν ξετρελαθηκα απο την χρηση της δευτερης οθονης Πάντως αν φοβάσαι για την κατανάλωση αδίκως.Ειναι πολύ ελάχιστη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λογω του οτι δεν διαθετει η συσκευή λεντ ειδοποιήσεων λογω της δευτερης οθονης, υπαρχει τροπος να εχω στην δευτερη οθόνη τις ειδοποιήσεις μου αλλα να την εχω ρυθμισει να ειναι κλειστή οταν ειναι κλειστή η οθόνη? Δηλαδη οταν ειναι κλειστή η οθόνη να αναβει μονο αν εχω ειδοποιήσεις και οχι να ειναι συνεχως ανοιχτή. Γινεται κατι τετοιο? Γιατί οσο εψαξα δεν βρηκα λύση. Ομολογώ πως δεν ξετρελαθηκα απο την χρηση της δευτερης οθονης Σου λείπει το ledακι... LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Εδώ είμαστε http://www.ebay.co.uk/itm/391445346491?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παρήγγειλα 1. Είναι αυθεντικές? Έρχονται με το κουτί τους ή χύμα? "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Χύμα έρχονται σε φάκελο αλλά αυθεντική με φενεται Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Χύμα έρχονται σε φάκελο αλλά αυθεντική με φενεται Sent from my awesome LG V10 Black Θα δούμε. Αν βγάζουν 4 ώρες οθόνης αυθεντικές θα είναι. Αν βγάζουν 6 θα τις στείλουμε πίσω. Θα τους αφήσουμε και αρνητικό feedback "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παράγγειλα και εγώ.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τόσο κρατάει ναι χαχα. Αντε με το καλό να έρθουν. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους !!! Το παρήγγειλα κι εγω σήμερα και το αναμένω αύριο - μεθαύριο λόγω του ότι μένω επαρχία !! Να πω την αλήθεια πως έχω τρομάξει με αυτα που λέτε για την μπαταρία ... έχω το S5 και κουμπώνω 3 μπαταρίες την ημέρα για να με βγάλει αν δουλεύω με data ... ελπίζω αυτο να τα πηγαίνει καλύτερα :) Πρέπει να προσέξω κάτι ? πρέπει να κάνω κάποια φόρτιση στην αρχή και γενικα κάτι με την μπαταρία ώστε να ''στρώσει'' ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts