KillaBee Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Βαγγελη εχεις καταφερει να παιξει το Google Fit με το Android Wear 2.0? και αν ναι για δωσε τα φωτα σου...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Βαγγελη εχεις καταφερει να παιξει το Google Fit με το Android Wear 2.0? και αν ναι για δωσε τα φωτα σου...... Επιβεβαιώνω ότι το Fit παίζει με side loading στο AW 2.0 dp 3. Επίσης παίζουν τα watchmaker, google messenger, google maps (δυστυχώς δεν κάνει πλοήγησης), wear GPS, Browser, Ghostracer, PCRadio 2016. Μιλάω πάντα για standalone χρήση, χωρίς το ρολόι να συνδέεται με κάποιο τηλέφωνο. Αυτό που ψάχνω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για location sharing και κάποιο για GPS navigation που να παίζουν. Υπάρχει καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Επιβεβαιώνω ότι το Fit παίζει με side loading στο AW 2.0 dp 3. Επίσης παίζουν τα watchmaker, google messenger, google maps (δυστυχώς δεν κάνει πλοήγησης), wear GPS, Browser, Ghostracer, PCRadio 2016. Μιλάω πάντα για standalone χρήση, χωρίς το ρολόι να συνδέεται με κάποιο τηλέφωνο. Αυτό που ψάχνω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για location sharing και κάποιο για GPS navigation που να παίζουν. Υπάρχει καμιά ιδέα; Και πως καταφερες και το εκανες να παιξει. Για δωσε λιγο αν σου ειναι ευκολο τα φωτα σου με πιο αναλυτικες πληροφοριες σε παρακαλω. Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis9484 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα και απο εμένα. Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ smartwatch και μάλλον έχω καταλήξει εδώ. Μία ερώτηση μόνο, θέλω πχ να πάω για τρέξιμο και δεν θέλω να κουβαλάω το κινητό μαζί μου. Δουλεύει σαν τηλέφωνο κανονικά έτσι; Και αν θέλω μιλάω με BT; Και επιπλέον εφαρμογές τύπου fb messenger, viber και sms λαμβάνει και στέλνει κανονικά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Και πως καταφερες και το εκανες να παιξει. Για δωσε λιγο αν σου ειναι ευκολο τα φωτα σου με πιο αναλυτικες πληροφοριες σε παρακαλω. Ευχαριστω. Έκανα sideload μέσω ADB το τελευταίο google Fit wearable apk. Το μυστικό είναι να εντοπίσεις μέσα στο android apk το wearable apk. Εν ολίγοις αποσυμπιέζεις το android apk (το apk format είναι απλώς ένα container) στο δίσκο σου και βρίσκεις το wearable apk. Αυτό είναι συνήθως στο folder /res/raw ή στο /assets με προφανές όνομα. Αυτό το wearable apk είναι που ανεβάζεις στο ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εδώ και δύο μέρες κυκλοφορεί το Android Wear 2.0 dev preview 4. ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ του ρολογιού. Δυστυχώς και χωρίς να υποτιμώ το Gear S3 Frontier (που σχεδιαστικά το γουστάρω πολύ) το LG είναι μονόδρομος αν θες κάτι πραγματικά standalone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 δουλεύουν όλα ?αξίζει τον κόπο να το βάλω ?τώρα μπορείς να συνδέσεις Bluetooth headset στο τηλέφωνο μαζί με το ρολόι και το ρολόι να σου δείχνει ποιος σε καλεί? σε ευχαριστώ για την βοήθεια Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτό που δεν ξέρω είναι τι παίζει με τη μπαταρία. Θα χρειαστεί χρόνος. Κατά τα άλλα είναι σταθερό, το playstore παίζει σωστά στο ρολόι, επανέφεραν το back με swipe που για κάποιο ηλίθιο λόγο το είχαν κόψει στη dp3. Θα έλεγα να το βάλεις, ναι. Αυτό που λες με το bt μου παίζει από τη dp3. Στην dp4 δεν έχω τρόπο να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε Asus zenwatch 3 κ στο LG. Καλεί τελικά μόνο του το LG? Κ μπορείς να έχεις τον ίδιο αριθμό? Α κ το λουράκι του είναι πλαστικό ? Δερμάτινο δεν έχει η LG? Στο Asus το λουράκι του είναι πολύ καλό απ ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 καλεί κανονικά .επίσης μπορείς να το έχεις με δεύτερη σιμ με τον ίδιο αριθμό. έτσι το έχω εγώ. αφήνεις το κινητό σπίτι σε κατάσταση πτήσεις αλλά με ανοιχτό το wifi του και παίρνεις το ρολόι μαζί μόνο. οι ειδοποιήσεις έρχονται όλες στο ρολόι κανονικά και μην ρωτήσεις πως γίνεται. δεν έχω καταλάβει ακόμα. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή Χρονιά σε όλους. Έχω το ρολόι λίγες ημέρες τώρα (ας είναι καλά ο Αϊ Βασίλης χοχοχο) και προσπαθώ να το φέρω στα μέτρα μου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Δεν μου αρέσει όμως οπτικά το λουράκι. Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλει το δερμάτινο σε μαύρο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι όμως με το bt headset που χρησιμοποιώ. Όταν καλώ από την sim του ρολογιού όλα καλά. Περνάει τον ήχο από εκεί. Όταν καλώ μέσω της sim του κινητού όμως δεν μπορώ να περάσω τον ήχο, ο οποίος πάει στο ηχείο και το μικρόφωνο του ρολογιού. Δεν έχω περάσει την τελευταία beta που είδα ποιο πάνω, έχω την 1.5...... Υπάρχει κάποια ρύθμιση κάπου ή δεν το υποστηρίζει η έκδοση μου; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Δεν το ξέρω φίλε μου γιατί το δουλεύω αποκλειστικά standalone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 καλή χρονιά φίλε. το λουράκι δεν αλλάζει. όσο για το δεύτερο είναι μια βλακεια του ρολογιού που δεν σε αφήνει να είσαι συνδεδεμένος με headset και με αυτό ταυτόχρονα. αν το κάνεις απλά δεν θα βλέπεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο. εγώ για να λύσω αυτό το θέμα έβαλα Android wear 2 στο ρολόι όπως αναφέρουν πιο πίσω τα παιδιά και το έλυσα το θέμα. ελπίζω να βοήθησα Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ευχαριστώ. Μήπως υπάρχει επίσημα ενημέρωση για την ημέρα που θα στείλουν την τελική έκδοση του wear; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Όχι ακόμα όσο ξέρω Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Καλησπέρα, όταν προσπαθώ να τρέξω το flash-all μου βγάζει ένα μήνυμα "waiting for any device" Καμιά ιδέα? OK άκυρο, έτρεχα το bat όταν είχε bootάρει το ρολόι ενώ ήθελε ενώ ήταν στον bootloader. Edited January 3, 2017 by gmorfeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Παρόλα αυτά λοιπόν το θέμα με το bt δεν το έλυσα. Υπάρχει περίπτωση να το έβγαλαν στην 4; Κάνατε κάποια έξτρα ρύθμιση εσείς που το φτιάξατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Βγάλε από την ρύθμιση connectivity cellular advanced watch shares number with phone .. Ξετικαρετα.. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Δεν ήταν τικαρισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τι ακριβώς σου κάνει τότε?μαλλον δεν κατάλαβα. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Έχω συνδέσει το nexus 5x με το ρολόι. Επίσης έχω και ένα bt headset. Το συνδέω με το ρολόι και το κινητό. Όταν καλώ από το ρολόι μέσω της sim του μιλάω με το bt κανονικά. Όταν καλώ από το ρολόι μέσω της sim του κινητού ο ήχος ακούγεται από το ηχείο του ρολογιού και η ομιλία γίνεται από το μικρόφωνο του ρολογιού. Εγώ όμως θέλω να μιλάω από το bt headset. Απλά και αυτονόητα πράγματα δηλαδή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει τόσο πολύπλοκο. Παραπάνω αναφέρθηκε πως αυτό γινόταν στην 3η beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Μήπως υπάρχει λινκ για την τρίτη έκδοση των developers να δοκιμάσω. Στην χειρότερη αν μπορεί να το ανεβάσει κάποιος σε κανένα drive θα ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Πλέον είναι η beta 4. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Την έχω βάλει την 4 αλλά δεν παίζει αυτό με το bt που λέω ποιο πάνω. Ήθελα να βάλω την 3 που κάποιος είπε πως έπαιζε αυτό που θέλω να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts