Jump to content

Αγορά κινητού,μεταχειρισμένου ή όχι;

AccountSaver
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

Σύντομα θα δώσω το Samsung S4 μου ,που είναι σαν να βγήκε από βιτρίνα με ένα κάρο αξεσουάρ.

Σύνολο στην άκρη μαζί με αυτά που θα συμπληρώσω θα έχω περίπου στα 250€.

Τώρα δεν ξέρω,τι να πάρω όμως,τόσα κινητά τόσες επιλογές ,τόσες δυνατότητες.

Έχω ακούσει καλά λόγια για το G3LG αλλά ότι έχει ένα θέμα κάτι με 3 γραμμές; δεν το κατάλαβα αυτό.

Από εκεί και πέρα,τι ζητάω.

• Να είναι γρήγορο χωρίς κολλήματα,να είναι αναβάθμιση από το S4 και όχι να έχω το ίδιο πράγμα, ίσως ελαφρώς καλύτερη μπαταρία, και μεγαλύτερη οθόνη δεν θα με χαλούσε,στα 5.2" 5.5" κτλ.
  • Dual SIM ? δεν με καίει αλλά δεν θα πώ και όχι.
  • MUST MUST MUST είναι να έχει 4G για ίντερνετ,καθώς χρησιμοποιώ αρκετά.
  • Λέω για μεταχειρισμένο να πάω...

Κάποια πρόταση;

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

Lg g4 από εμένα!

Αλλά μπερδεύτηκα λίγο με τα χρήματα. Μπορείς να διαθέσεις μόνο 250€ ?

LG G4 ? Πόσο βγαίνει σε χρήματα ?

Ναι,λάθος μου έχω όριο τα 250€ είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

xiaomi mi4c,xiaomi redmi note 2,meizu mx5,meizu mx4 pro

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Από ότι βλέπω τα πρώτα κινητά που μου είπες δεν έχουν καν κάποια στοιχειώδη προστασία σε σχέση με το ΜΧ5.

http://s28.postimg.org/8ndkas00d/image.jpg

http://s13.postimg.org/t5wqjic13/image.jpg

Από αυτά εσύ πιο θεωρείς ότι είναι το πιο δυνατό,που μου πρότεινες all-around ?

Από ότι βλέπω τα πρώτα κινητά που μου είπες δεν έχουν καν κάποια στοιχειώδη προστασία σε σχέση με το ΜΧ5.

Τι εννοείς με αυτό?

Τι εννοείς με αυτό?

Corning Glass,εκτός και αν κάνω λάθος.

για την προστασία με ένα tempered glass καθάρισες,δύσκολη επιλογή,το mi4c έχει ίδιο επεξεργαστή με το lg g4 και είναι καλύτερος απο τον x10,το note 2 έχει sd card slot και είναι 100 ευρώ φτηνότερο αλλά έχει 2 γιγα ραμ,το mx5 έχει ίδιο επεξεργαστή με το note 2 αλλά 3 γιγα ραμ και δεν έχει sd card slot,εχει ποιο premium κατασκευή fingerprint sensor,καλύτερη κάμερα με laser auto focus και amoled οθόνη,όταν έψαχνα πριν μερικές μέρες ήμουν μεταξύ mi4c,mx5 και honor 7,το mi4c το απέρριψα γιατί τώρα εχω το mi4i που είναι ίδιο με διαφορετικό επεξεργαστή,το mx5 επίσης γιατί στις 5.5 ίντσες δεν θα με βόλευε και κατέληξα στο honor7 αλλά είναι ποιο ακριβό απο τα άλλα

http://s28.postimg.org/8ndkas00d/image.jpg

http://s13.postimg.org/t5wqjic13/image.jpg

Από αυτά εσύ πιο θεωρείς ότι είναι το πιο δυνατό,που μου πρότεινες all-around ?

Αν βολευεσαι με 5" θα προτεινα το mi4c,αλλιως letv x600 απο vickmall στα 185.Θα το παρω κι εγω μαλλον

για την προστασία με ένα tempered glass καθάρισες,δύσκολη επιλογή,το mi4c έχει ίδιο επεξεργαστή με το lg g4 και είναι καλύτερος απο τον x10,το note 2 έχει sd card slot και είναι 100 ευρώ φτηνότερο αλλά έχει 2 γιγα ραμ,το mx5 έχει ίδιο επεξεργαστή με το note 2 αλλά 3 γιγα ραμ και δεν έχει sd card slot,εχει ποιο premium κατασκευή fingerprint sensor,καλύτερη κάμερα με laser auto focus και amoled οθόνη,όταν έψαχνα πριν μερικές μέρες ήμουν μεταξύ mi4c,mx5 και honor 7,το mi4c το απέρριψα γιατί τώρα εχω το mi4i που είναι ίδιο με διαφορετικό επεξεργαστή,το mx5 επίσης γιατί στις 5.5 ίντσες δεν θα με βόλευε και κατέληξα στο honor7 αλλά είναι ποιο ακριβό απο τα άλλα

Καθάρισες;Σίγουρα όμως;Καλύτερα ας υπάρχει σαν Protection εξ'αρχής.

Έχει αλλά αν θες μπορείς να αγοράσεις την ακριβή του έκδοση με 3GB Ram.

Εγώ δεν έχω θέμα με τις ίντσες έτσι και αλλιώς δεν το βάζω σε τσέπες κτλ. έχω ειδικό "τσαντάκι" που χωράει μέσα "μεγάλο" κινητό και είναι της μηχανής μου το τσαντάκι.

Το πιο φθηνό ΜΧ5 που βρίσκω είναι στα 294€ .Καμία σχέση με τα λεφτά που δίνω,εκτός και αν ψάχνω σε λάθος ιστοσελίδα.

Αν βολευεσαι με 5" θα προτεινα το mi4c,αλλιως letv x600 απο vickmall στα 185.Θα το παρω κι εγω μαλλον

Και με 5" και με 5.2" και με 5.5" βολεύομαι με είχε αρέσει πολύ το G4/G3 γενικότερα που είχαν μεγαλύτερη οθόνη από το S4 πλεόν μου φαίνεται μικρή σαν οθόνη.

Τι φάση το LETV X600 ?Σαν LEDTV μου ακούγεται.

Τον ίδιο περίπου βαθμό προστασίας έχει και το corning .

Δηλαδή θες να μου πείς ότι ένα κινητό που δεν έχει ουδεμία προστασία θα είναι το ίδιο με κάποιο που έχει Corning Glass 3?

274 το χρυσό ,αν θα είχα αυτήν την δυνατότητα θα το έβαζα σαν χρώμα μιας και όλη μου η ζωή είναι άσπρα κινητά.

Το ΜΧ4 PRO υπάρχει κάποιος λόγος πρότασης κτλ ; ότι είναι ίδιο κτλ ή ότι απλά είναι πιο φθηνό;

274 το χρυσό ,αν θα είχα αυτήν την δυνατότητα θα το έβαζα σαν χρώμα μιας και όλη μου η ζωή είναι άσπρα κινητά.

Το ΜΧ4 PRO υπάρχει κάποιος λόγος πρότασης κτλ ; ότι είναι ίδιο κτλ ή ότι απλά είναι πιο φθηνό;

ποιο φθηνό,καλός επεξεργαστής(ίδιος με του galaxy alpha),2κ οθόνη

κατά τα άλλα το ΜΧ5 σαν κινητό εξ'ολοκλήρου το θεωρείς κατά προσωπική γνώμη καλό;

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα να το αγοράζεις πιο φθηνό σε σχέση με άλλες; (Τελωνείο το γλυτώνω ή θα το φάω και θα πώ και ευχαριστώ παρότι θα το κάνω declare low fare ?)

Αν είναι για τα 20€ να τα αξίζει θα τα δώσω ,στην τελική.

κατά τα άλλα το ΜΧ5 σαν κινητό εξ'ολοκλήρου το θεωρείς κατά προσωπική γνώμη καλό;

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα να το αγοράζεις πιο φθηνό σε σχέση με άλλες; (Τελωνείο το γλυτώνω ή θα το φάω και θα πώ και ευχαριστώ παρότι θα το κάνω declare low fare ?)

Αν είναι για τα 20€ να τα αξίζει θα τα δώσω ,στην τελική.

ναι,πολύ καλό,το minideal το έχει φθηνότερα απο όλους,τελωνείο το γλυτώνεις 99%,τώρα αν σου κάτσει στο 1% τι να σου πω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419033

Κατάλαβα.

Πάντως διαβάζω και αρνητικά περί του wifi του MX5 και ότι υπέρ-θερμαίνεται .Αλλά γενικότερα ότι είναι καλό κινητό.Με φοβίζει λίγο το Κίνα θα είναι η πρώτη παραγγελία για εμένα,για άλλους που έχω κάνει όλοι είναι ταμάμ μέχρι και σήμερα,αλλά λέω μήπως είμαι ο γκαντέμης εγώ.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι,πολύ καλό,το minideal το έχει φθηνότερα απο όλους,τελωνείο το γλυτώνεις 99%,τώρα αν σου κάτσει στο 1% τι να σου πω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419033

Χώρια ότι είδα στο link που μου έστειλες ,αρχική στην 1η σελίδα έγραφαν για 290$,και πλέον είναι περισσότερα.

Κατάλαβα.

Πάντως διαβάζω και αρνητικά περί του wifi του MX5 και ότι υπέρ-θερμαίνεται .Αλλά γενικότερα ότι είναι καλό κινητό.Με φοβίζει λίγο το Κίνα θα είναι η πρώτη παραγγελία για εμένα,για άλλους που έχω κάνει όλοι είναι ταμάμ μέχρι και σήμερα,αλλά λέω μήπως είμαι ο γκαντέμης εγώ.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χώρια ότι είδα στο link που μου έστειλες ,αρχική στην 1η σελίδα έγραφαν για 290$,και πλέον είναι περισσότερα.

290 είναι για την κινα,τα κινεζομαγαζα θα βγάλουν και κάτι

290 είναι για την κινα,τα κινεζομαγαζα θα βγάλουν και κάτι

Κατάλαβα,μεγάλη σκέψη καθώς προέρχομαι από S4 Samsung και είμαι ευχαριστημένος γενικότερα με το κινητό μου με το παραπάνω,αλλά ήθελα εδώ και λίγο καιρό αναβάθμιση προς τα πάνω.

Οπότε δεύτερη επιλογή μετά το MX5 πιο λες να είναι ; Σαν δεύτερη καλύτερη επιλογή με βάση αυτά που θέλω εγώ;

Κατάλαβα,μεγάλη σκέψη καθώς προέρχομαι από S4 Samsung και είμαι ευχαριστημένος γενικότερα με το κινητό μου με το παραπάνω,αλλά ήθελα εδώ και λίγο καιρό αναβάθμιση προς τα πάνω.

Οπότε δεύτερη επιλογή μετά το MX5 πιο λες να είναι ; Σαν δεύτερη καλύτερη επιλογή με βάση αυτά που θέλω εγώ;

xiaomi mi4c

ψάχνοντας βρήκα και το letv pro με snapdragon 810,4 γιγα ραμ,32 γιγα ρομ,κάμερα με OIS,οθόνη 5.5 ίντσες 2k,http://www.minideal.net/letv-le1-pro-4g-lte-android-5-0-qualcomm-snapdragon-810-2-0ghz-octa-core-4-32gb-5-5-inch-2k-screen-smartphone.html, μην ρωτάς αν είναι καλό ή όχι,δεν εχω ιδέα

xiaomi mi4c

ψάχνοντας βρήκα και το letv pro με snapdragon 810,4 γιγα ραμ,32 γιγα ρομ,κάμερα με OIS,οθόνη 5.5 ίντσες 2k,http://www.minideal.net/letv-le1-pro-4g-lte-android-5-0-qualcomm-snapdragon-810-2-0ghz-octa-core-4-32gb-5-5-inch-2k-screen-smartphone.html, μην ρωτάς αν είναι καλό ή όχι,δεν εχω ιδέα

Τα είδα.

Ρε συ με φοβίζει λίγο το Κινέζικο όσο να'ναι ότι θα έχω να κάνω με εξωτερικό και αναμονή σε περίπτωση 1/10 βλάβης.Μόνο αυτό με φοβίζει τίποτα άλλο.

Αλλά και πάλι γιατί να πληρώσω τα μαλιοκέφαλα μου στο skroutz για ένα υποδιέστερο από το S4 ?

Μη δώσεις το s4 για xiaomi mi4 c!!!καλύτερα μείνε με το s4 κ περίμενε να πέσουν λίγο οι τιμές σε σοβαρές ναυαρχίδες

Ενω η xiaomi δεν είναι απο τις σοβαρότερες εταιρίες :rolleyes:

Δηλαδή θες να μου πείς ότι ένα κινητό που δεν έχει ουδεμία προστασία θα είναι το ίδιο με κάποιο που έχει Corning Glass 3?

Όχι άλλο κατάλαβα,δικό μου λάθος.