aristidis540 Δημοσιεύτηκε September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2015 Έχω ψάξει αρκετά δεν ξέρω εαν μου διαφεύγει κάποιο. κανένα 5ιντσο δεν είναι πλήρες εκτός από το coolpad f1.(για κινητό από κίνα μιλάμε) Άλλα το ξανασκέφτομαι γιατί ήθελα ενα ποιο καινούργιο μοντέλο. να προσθέσω οτι κόβονται,το honor γιατί δεν έχει φυσικά πλήκτρα,το xiaomi για το SAR του. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 το lenovo a8 warrior θα σου ελεγα εγω καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 εχω φέρει 3 Α8 για φίλους για τα χρήματα που ζητά είναι άριστο,όμως δεν έχει notification led. και το Μ2 που έβλεπα δεν γράφει sar,και δεν έχει ράδιο.:( Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 εχω φέρει 3 Α8 για φίλους για τα χρήματα που ζητά είναι άριστο,όμως δεν έχει notification led. και το Μ2 που έβλεπα δεν γράφει sar,και δεν έχει ράδιο.:( και παλι εγω στο α8 θα πηγαινα. εχω το ματε 7 τωρα σκεψου και του εχω βαλει τετοια θηκη π κρυβει το λεντακι και εχω συνηθισει να το παταω εγω το κουμπι ξεκλειδωματος για να δω αν εχω ειδοποιηση. ολα μια συνηθεια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 p6000 pro (δυο εκδοσεις: 2gb, 3gb) link Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 p6000 pro (δυο εκδοσεις: 2gb, 3gb) link Τι SAR έχει το Elephone; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Mη σε απασχολεί τόσο το sar αν χρησιμοποιείς (που πρέπει να χρησιμοποιείς) ακουστικό hands free ή με καλώδιο. Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το GPS που (δεν :devil:) έχει και το λιιιιιιιιίγο αυξημένο βάρος του!!!! Ανακριβές, άμα πιάσει δορυφόρους....χθες που είχα πάει πάλι κάπου και το χρειάστηκα όχι μόνο δεν κλείδωνε αλλά δεν έβλεπε κανέναν! Πάλι θέλουμε καθάρισμα, φλασάρισμα καινούριας ρομ κλπ κλπ και δεν έχω πλέον κουράγια. Ενώ παλιότερα θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα, τώρα όχι....;) Θα χτυπούσα άνετα το οικονομικότατο meizu m2 mini (που του λείπει όμως η 800ρα συχνότητα στο 4G) και το υπερ-τούμπανο xiaomi mi4 (που του λείπει όλο το 4G :lol: και η εξωτερική κάρτα αποθήκευσης), εκτός και αν ανέβαινε και άλλο το μπάτζετ για το mi4 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καταλαβα δεν υπαρχει αλλη επιλογη...ε τοτε θα περιμενω να δω το σαρ του m2 η το coolpad που δεν του λειπει τιποτα(το m2 ειναι πολυ πιο ομορφο) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) @demakhs σε ποια συσκευη απο τις παραπανω αναφερεσαι? πχ το p6000 pro δε χρειαζεται καθαρισμα-φλασαρισμα διοτι εχει πολυ καθαρη ρομ, με ελληνικα απο την εταιρια και updates. επισης διαθετει τη συχνοτητα 800mhz. @aristidis αν καταλαβαινω καλα, θες να εχει φυσικα πληκτρα (home button)? @panos εχοντας δοκιμασει και το lenovo a806 και το p6000, θεωρω το p6000 καλυτερο σε ολα εκτος απο την καμερα. ομως με την αναβαθμιση του p6000 στην εκδοση pro (αναμεσα σε αλλα βελτιωση καμερας, νεος αισθητηρας κτλ) γνωμη μου ειναι πως το p6000 pro ειναι ξεκαθαρα καλυτερη επιλογη. ισως το a806 να βγει σε καποια νεα εκδοση καθως εχει περασει καποιος καιρος και θα μπορουσε να το αναβαθμισει η lenovo. παντως και μονο η μη υπαρξη notofication led ειναι κατι που αποθαρρυνει και θα επρεπε η lenovo να μην ειχε τσιγκουνευτει. Edited September 25, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 ναι εννοείται να εχει φυσικά πλήκτρα,αλλιώς θα επερνα το honor 6 που είναι πλήρες. πήρα πριν μια εβδομάδα το m2 note για την κοπέλα μου,πολύ ωραίο κινητό άλλα 5.5 δεν είναι η σωστή διάσταση για έμενα. p6000 pro 172 γραμμάρια τρώει Χ να πω την αλήθεια βλέπω τώρα και το vibe x2 άλλα με αυτή την ανάλυση μόνο 2300 μπαταριά !!:worry: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 ναι εννοείται να εχει φυσικά πλήκτρα,αλλιώς θα επερνα το honor 6 που είναι πλήρες. πήρα πριν μια εβδομάδα το m2 note για την κοπέλα μου,πολύ ωραίο κινητό άλλα 5.5 δεν είναι η σωστή διάσταση για έμενα. p6000 pro 172 γραμμάρια τρώει Χ να πω την αλήθεια βλέπω τώρα και το vibe x2 άλλα με αυτή την ανάλυση μόνο 2300 μπαταριά !!:worry: ρωτησα διοτι ανεφερες στο αρχικο ποστ οτι το coolpad f1 ειναι οκ. ουτε το f1 δεν εχει φυσικο κουμπι. επισης το f1 ειναι 151g. το p6000 pro 172g με μεγαλυτερη μπαταρια. γενικα, αν θες καλη μπαταρια, θα ανεχτεις μεγαλυτερο βαρος. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 @telefoneri εννοώ πως πρέπει να ξαναπερασω ρομ από την αρχή γιατί κ την προηγούμενη φορά, μετά από κάμποσο καιρό από το αρχικο φλασαρισμα (vibe 2.5 τελευταία έκδοση) το gps δεν έβλεπε καν δορυφόρους, όχι να κλειδώσει κιόλας, οπότε ξαναφλασαρα απο την αρχη κ είχα gps. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ιδια, gps νεκρό. Είναι δουλειά αυτή, να θες να χρησιμοποιήσεις το gps κ να ΞΕΡΕΙΣ πως GPS ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? Το θέμα επίσης του βάρους είναι για Χ όπως λέει κ ο φίλος πριν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποσο πολλά είναι τα 172gr σε σχέση με τα 120 του lg l9 ii, όσο προβληματικό κ αν βγήκε κ αυτό....είμαι έτοιμος να γυρίσω εκεί! Ακόμα κ το hd2 το ετος 2009 με 157gr ελαφρύτερο ήταν (άσχετα που είχε μικρότερο μέγεθος οθόνης)! Επίσης σε 5.5", μετά την συνύπαρξη μου με 5-ιντσο δε θα πλησιαζα. Αυτά....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 @telefoneri εννοώ πως πρέπει να ξαναπερασω ρομ από την αρχή γιατί κ την προηγούμενη φορά, μετά από κάμποσο καιρό από το αρχικο φλασαρισμα (vibe 2.5 τελευταία έκδοση) το gps δεν έβλεπε καν δορυφόρους, όχι να κλειδώσει κιόλας, οπότε ξαναφλασαρα απο την αρχη κ είχα gps. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ιδια, gps νεκρό. Είναι δουλειά αυτή, να θες να χρησιμοποιήσεις το gps κ να ΞΕΡΕΙΣ πως GPS ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? Το θέμα επίσης του βάρους είναι για Χ όπως λέει κ ο φίλος πριν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποσο πολλά είναι τα 172gr σε σχέση με τα 120 του lg l9 ii, όσο προβληματικό κ αν βγήκε κ αυτό....είμαι έτοιμος να γυρίσω εκεί! Ακόμα κ το hd2 το ετος 2009 με 157gr ελαφρύτερο ήταν (άσχετα που είχε μικρότερο μέγεθος οθόνης)! Επίσης σε 5.5", μετά την συνύπαρξη μου με 5-ιντσο δε θα πλησιαζα. Αυτά....:) @demakhs σε ποια συσκευη απο τις παραπανω αναφερεσαι? Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 λοιπόν για να βάλουμε τα πράματα σε μια σειρα ,, 1- ο φιλος demakhs αν δεν κάνω λάθος,αναφέρετε στο p6000 2 - to f1 έχει κουμπιά (δεν υπάρχει θέμα εαν είναι capacitive) 3- το βάρος δεν παει απολυτά με την μπαταριά πχ το honor εχει 130gr με 3100 μπαταρια και μια χαρα διαστασεις.(οπως και το m2 note 5.5 --3100 μπαταρια 149gr)κτλ με λίγα λογία για 5ιντσο δεν θα ήθελα να ειναι πάνω απο 150 gr.. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Επιβεβαιώνω τα όσα λέει ο Αριστείδης ο Δίκαιος για το 1!!! :lol: Ασπάζομαι επίσης τα 2 & 3... Έχει 5-ιντσα με 3000 και μπαταρία με το σωρό. Το Xiaomi mi4c 16GB για παράδειγμα στα 220 ευρώ (πρέπει να ναι καινούριο και έχει και έκδοση στα 260 ευρώ με 32GB/3GB) έχει specs που φυσάνε και διαστάσεις 138.1 x 69.6 x 7.8mm με βάρος 130gr. Οκ, του λέιπουν κανα δυο συχνότητες από το 4G και δεν έχει εξωτερική κάρτα αποθήκευσης...και τι έγινε, ποιά συσκευή είναι τέλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 τα xiaomi μου αρέσουν πολύ σαν εμφάνιση και δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω αυτά τα χρήματα για το mi4. Άλλα το πρόβλημα με όλα τα xiaomi είναι ότι στο SAR χτυπάνε όλα κόκκινο(χειρότερα και απο iphone,δηλαδή πάνω από μονάδα) μάλλον πρέπει να κάνω μια επιλογή, γιατί το πρόβλημα με το υπάρχων κινητό εχει αρχίζει να μου την δίνει (δεν εχω άλλη μνήμη για εφαρμογές) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts