al_exis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Σε εμενα ενα παλιο Thl 4000 που μου ειχε σπασει τα νευρα καθε πρωι αφου το εχω στην αυτοματη ενεργοποιηση, τωρα το δοκιμασα και δουλεψε!:) Νασε καλα φιλε! Είναι όντως αυτή η ρύθμιση, ή από αλλού γίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ναι αυτή είναι η ρύθμιση αλλά σε μένα όπως και η προηγούμενη εφαρμογή αφού ανοίξει το τηλέφωνο παραμένει σε αθόρυβη λειτουργία. Οπότε δεν μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ναι αυτή είναι η ρύθμιση αλλά σε μένα όπως και η προηγούμενη εφαρμογή αφού ανοίξει το τηλέφωνο παραμένει σε αθόρυβη λειτουργία. Οπότε δεν μου κάνει. Μήπως μετά πρέπει να πας στο "Ρυθμίσεις έντασης'' και να τις βάλεις στα επίπεδα που θέλεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ε ναι αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά. Καλύτερα να κάνει τον ήχο εκκίνησης γιατί πολλές φορές δεν μπορώ να περιμένω να ανοίξει για να ξαναβάλω τούς ήχους οπότε θα χάσω κλήσεις μέχρι να θυμηθώ να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ε ναι αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά. Καλύτερα να κάνει τον ήχο εκκίνησης γιατί πολλές φορές δεν μπορώ να περιμένω να ανοίξει για να ξαναβάλω τούς ήχους οπότε θα χάσω κλήσεις μέχρι να θυμηθώ να το κάνω. Έλεγα μήπως στου κρατάει τη ρύθμιση. Δεν το έχω δουλέψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Έλεγα μήπως στου κρατάει τη ρύθμιση. Δεν το έχω δουλέψει. Μπα όχι το δοκίμασα και έτσι όπως είπες αλλά δεν κατάφερα κάτι προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Μπα όχι το δοκίμασα και έτσι όπως είπες αλλά δεν κατάφερα κάτι προσωπικά. Ίσως να μη γίνεται, δεν ξέρω. Μακάρι να είχε bootaudio το f5 να το δοκίμαζα. Αλλά και έτσι που το δοκίμασα, ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή, δεν χρειάστηκε μετά να πάω να δυναμώσω ήχο κλήσης ας πούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Σε εμενα ενα παλιο Thl 4000 που μου ειχε σπασει τα νευρα καθε πρωι αφου το εχω στην αυτοματη ενεργοποιηση, τωρα το δοκιμασα και δουλεψε!:) Νασε καλα φιλε! Ανοιγοντας το τηλεφωνο, εβγαλε αρχικα το σημα επανω του αθορυβου αλλα σε 2-3 δευτερα αυτο εσβησε και δουλευει κανονικα απο ηχους! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ανοιγοντας το τηλεφωνο, εβγαλε αρχικα το σημα επανω του αθορυβου αλλα σε 2-3 δευτερα αυτο εσβησε και δουλευει κανονικα απο ηχους! Θα το δοκιμάσω ξανά αν είναι ίσως κάτι δεν πήρε με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ανοιγοντας το τηλεφωνο, εβγαλε αρχικα το σημα επανω του αθορυβου αλλα σε 2-3 δευτερα αυτο εσβησε και δουλευει κανονικα απο ηχους! Άρα για κάποιο λόγο δεν κάθεται στη συσκευή του kostasw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα. Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό? Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα. Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό? Δεν υπάρχουν εγκαταστημένες υπηρεσίες. Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εξήγησε καλύτερα που στο εμφανίζει... Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Για αυτό μιλάω αν ξέρει κάποιος. Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Α, νομίζω αν εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή που ζητάει πρόσβαση, θα στην εμφανίσει εκεί. Για παράδειγμα, μια εφαρμογή που αν εγκατασταθεί σου βγαίνει εκεί για να απενεργοποιήσεις την πρόσβαση σε κάποιες υπηρεσίες του λειτουργικού, είναι το tasker. Και διάφορα άλλα, απλά αυτό μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σωστά το σκέφτεσαι το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν αφήνει η συσκευή να εγκατασταθεί καμία εφαρμογή παράδειγμα το greenify. Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εχω την εντύπωση ότι πρόκειται για bug της R15 οπότε μάλλον δε γίνεται κάτι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εχω την εντύπωση ότι πρόκειται για bug της R15 οπότε μάλλον δε γίνεται κάτι. Οk τότε θα το επαναφέρω στην αρχική για να δω και ενημερώνω. Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goalkeeper Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160510/79b54bd4bc4df99b36f4514ba40b4612.jpg μήπως ξέρετε πως ενεργοποιώ αυτή την λειτουργία?... ευχαριστώ... Sent from my HT6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εάν κάποιος θέλει να το πουλήσει ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά σε σωστή τιμή. Επικοινωνία με πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εχω την εντύπωση ότι πρόκειται για bug της R15 οπότε μάλλον δε γίνεται κάτι. Αν δεν ειναι bug τοτε ισως το τηλεφωνο πρεπει να ειναι ρουτ για να δουλεψουν αυτες οι υπηρεσιες Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Αν σε αλλά τηλέφωνα που δεν είναι root δουλεύουν, τότε μάλλον πρόκειται για bug. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Αν δεν ειναι bug τοτε ισως το τηλεφωνο πρεπει να ειναι ρουτ για να δουλεψουν αυτες οι υπηρεσιες bug πρέπει να είναι γιατί γύρισα στην αρχική και κανει το ίδιο ακόμα και με ρουτ. Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Προσωπικά απο ότι θυμάμαι δούλευε κανονικά.Πλεον το κινητό αποτελεί παρελθόν αφού τελικά το βάρος του συνέτελεσε να μου πέσει σε μάρμαρο με αποτέλεσμα να ραγίσει η οθόνη.Το άνοιξα να δω τι παίζει και πλέον έχω ένα διαλυμένο κινητό που περισσεύουν μια μπαταρία,θήκη,πλακέτα και κομμένο το καλωδιάκι του ηχείου στην προσπάθεια μου να αποκολλήσω την οθόνη.Κρίμα και μου άρεσε ως κινητό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Έβγαλαν νέο update...τώρα που είμαστε root τι κάνουμε? Sent from my HT6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts