kostasw Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δοκιμασε να βαλεις εναν αλλο launcher και αν εισαι ρουτ απεργοποιησε τον δικο του Ρουτ δεν είμαι. Από την στιγμή πού δεν το κάνει εγκατάσταση δεν με ενοχλεί να το κάνω παραβλεψη. Τελικά μήπως έχει θέμα η homtom με όλα αυτά; σε όλες τις συσκευές διαβάζω ότι υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Και εγώ έχω διαβάσει για κάποια τέτοια θέματα στο HT7 αλλά το ΗΤ6 το έχω απο την έκδοση R08 και δε μου έβγαλε ποτέ τέτοιο θέμα.Εσύ με ποια έκδοση είσαι τώρα? Την R15 που είναι η τελευταία την κράτησα 4 ημέρες και δε παρατήρησα τέτοιο πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Και εγώ έχω διαβάσει για κάποια τέτοια θέματα στο HT7 αλλά το ΗΤ6 το έχω απο την έκδοση R08 και δε μου έβγαλε ποτέ τέτοιο θέμα.Εσύ με ποια έκδοση είσαι τώρα? Την R15 που είναι η τελευταία την κράτησα 4 ημέρες και δε παρατήρησα τέτοιο πρόβλημα Με την τελευταία είμαι κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το βγάζει σε καθημερινή βάση. Θα παρατηρήσω αν το κάνει μετά από κάποια ενημέρωση εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλημέρα. Μου βγάζει μήνυμα η συσκευή να εγκαταστήσω κάποιον hola launcher. Αυτό γίνεται από τότε πού την πήρα και όχι μετά από εγκατάσταση κάποιας άλλης εφαρμογής. Σε κάποιον άλλο το βγάζει; Εαν σερνεται κιολας εχεις παρει ιο/malware (το επαθε γνωστος μου ξαφνικα με ενα jiayu s3,του εβγαλε διαφημιση και μετα επανεκινηση μονο του) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Υπαρχει η πιθανοτητα ο launcher να πεταει διαφημισεις. Εγω το βλεπω το πιο πιθανο γιατι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το umi , δεν ηξερα τι ηταν , τα antimalware/antivirus δεν μου εδειχναν προβλημα και απο τοτε που εβαλα εναν launcher της google δεν ξαναδα διαφημιση, εδω και 2-3 μηνες. Αυτο που δεν ξερω ακομη ειναι οτι ενω το τηλεφωνο για πανω απο ενα χρονο δουλευε οκ, και χωρις να κανω καμια αναβαθμιση, αρχισε ξαφνικα να πεταει διαφημισεις. Να πω οτι κατεβασα καποιο προγραμμα και αυτο περασε καποιο κωδικα στον launcher για διαφημισεις, να πω οτι ο launcher αρχισε απο μονος του μετα απο χρονικο διαστημα να το κανει, δεν ξερω. Παντως μικρο το κακο. Τον πετας εξω και ησυχαζεις. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Όχι για να σέρνεται δεν το κάνει. Είπα ότι δεν είναι εκνευριστικό γιατί το κάνει σπάνια οπότε δεν είναι πρόβλημα η παραβλεψη. Θα προσέξω βέβαια μήπως ανέβει η συχνότητα εμφάνισης και θα αναφέρω. Απλά ρώτησα μήπως το είχε κανένας άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι προσωπικά το κινητό το έχω πάντα root και χρησιμοποιώ nova launcher.Στοκ (με sp flash tools πλήρες φλασάρισμα) το γυρνάω μόνο για να πάρω τα ota,το κρατώ έτσι για 2-3 ώρες (συνδέομαι στο wifi,βάζω gmail και τσεκάρω για τυχόν bugs πριν αρχίσω να βάζω εφαρμογές) και μετά πάλι το ρουτάρω για να περάσω twrp recovery και xposed και στη συνέχεια με titanium backup επαναφερω τις εφαρμογές μου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Πάντως από ότι φαίνεται μέχρι τώρα για το ht6 πρέπει να είμαι ο μόνος πού το ανέφερε αυτό οπότε ίσως και να είναι από κάποια εφαρμογή. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Αν κάποια στιγμή γίνει πιο έντονο το πρόβλημα και το κάνω επαναφορά θα δείξει. Είναι πολύ καλό τηλέφωνο και για την χρήση πού το κάνω δεν χρειάζεται ρουτ για μένα οπότε και δεν μπαίνω στην διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ναι δεν έχει αναφερθεί σε αυτό το νήμα ο χαμός που είχε γίνει στο απλό ht7. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ναι δεν έχει αναφερθεί σε αυτό το νήμα ο χαμός που είχε γίνει στο απλό ht7. Εχουν βρει που ωφειλεται στο ht7? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εχουν βρει που ωφειλεται στο ht7? Σε καποιες συσκυες που ηταν presale υπηρχαν θεματα,ακομα δεν εχει γινει σαφες εαν υπηρχε θεμα με τα καταστηματα που τα πουλαγαν. Εχω φερει συνολικα 19 ht7,σε κανενα δεν ειχα ποτε θεμα,οπως και πολλα αλλα ατομα που το αγορασαν. Αλλα ειμαστε και εκτος θεματος εδω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τα 16 gb μνημης που εχει ειναι εννοποιημενα η ειναι δυο partition και χρειαζεται καμια moda για να τα κανεις ενα? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ενοποιημενα ειναι και γυρω στα 11.5gb ελευθερα Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω backup με twrp, ενώ είμαι root μου βγάζει όταν κάνει reboot ένα android ανθρωπάκι που γράφει no command! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εχεις περά.σει το twrp; το ξαπλωμένο ρομποτακι σημαίνει πως έχεις το στοκ ρεκοβερυ και όχι το twrp Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Όντως νόμιζα ότι το εγκατέστησε αλλά στο twrp manager δεν υπάρχει ή επιλογή του τηλεφώνου μου. Να επιλεξω άλλο τηλέφωνο? Να επιλεξω android one second generation mtk? Edited April 12, 2016 by stfpn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Οχι μην βάλεις απο αλλο κινητό.δε θα δουλέψει.δες αυτο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64869974&postcount=1 κατεβασε το twrp 3.0.2 και αφου είσαι root,επέλεξε απο ρυθμίσεις-->επιλογες για προγραμματιστες-->ξεκλειδωμα ΟΕΜ και φλασαρε το απευθείας από το κινητό μεσω flashify app Για τη διαδικασία με flashify δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6335395#post6335395 Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 12, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Σε υπερευχαριστω έγινε η δουλειά! Sent from my HT6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Οχι μην βάλεις απο αλλο κινητό.δε θα δουλέψει.δες αυτο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64869974&postcount=1 κατεβασε το twrp 3.0.2 και αφου είσαι root,επέλεξε απο ρυθμίσεις-->επιλογες για προγραμματιστες-->ξεκλειδωμα ΟΕΜ και φλασαρε το απευθείας από το κινητό μεσω flashify app Για τη διαδικασία με flashify δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6335395#post6335395 Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανα backup κανονικά με το twrp και τώρα λέω να φλασαρω την ρομ του κ6000 εάν δε μου αρέσει μπορώ κανονικά να κάνω restore όπως ημουν? Sent from my HT6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Nαι με restore επιστρέφεις κανονικά στη παλιά ρομ Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ρε παιδια ειμαι off topic, αλλα βρηκα το oukitel k6000 pro στα 128€ και λεω να το χτυπησω. Τι λετε? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ναι ειναι καλυτερο σε χαρακτηριστικα απο το HT6 Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 To παραγγειλα τελικα στα 132€ απο tinydeal. Τελος Μαιου θα ρθει πιστευω Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 θελω να αγοράσω 2 φτηνα κινητά και κοιταγα για το ht3 και μόλις ειδα το ht6 . Τι λένε τα κινητά να τα προτιμήσω ? Με ενδιαφέρει να δουλεύουν χωρίς κολλήματα out of the box χωρις πολλά πολλά. Τα αγοράζω 72 και 90$ αντίστοιχα. Αξίζουν η μπαταρίες ειναι αληθινές η να κοιτάξω εναλλακτικά του ht6 πχ το umi rome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Για το ht3 δε ξέρω αλλά το HT6 έχει αληθινή χωρητικότητα.Αλλα είναι τα προβλήματα αυτού του κινητού και τα οποία συνοπτικά είναι 1.Τα πλαστικά αυτάκια στο sim slot που σπάνε σχετικά εύκολα 2.Το ηχείο που σταμάτησε σε κάποιους να λειτουργεί χωρίς όμως να έχει πάρει προς το παρόν διαστάσεις "επιδημίας" 3.Το μεγάλο του βάρος κοντά στα 240γρ που αμα σου πέσει λειτουργεί επιβαρρυντικά ως προς την αντοχή της συσκευής και ίσως καποιον τον κουράσει σε καθημερινή χρήση 4.Δε παίρνει ταυτόχρονα 2 sim + sd.Μόνο μέσω πατέντας που ίσως δεν την πετύχεις με την πρώτη Κατά τα άλλα σοβαρά sw bugs δεν έχει και τα περιφερειακά του δηλαδή wifi,gps κτλ λειτουργούν άψογα.Προσωπικά δεν έχω μετανιώσει απο την αγορά του παρόλο που μου έβγαλε το θέμα με το ηχείο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts