Mark_K Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Νομίζω πως δεν έχει. Κάτι βγάζει στο antutu σαν mtk gyro, αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν λειτουργεί. Ομοίως και για πυξίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Νομίζω πως δεν έχει. Κάτι βγάζει στο antutu σαν mtk gyro, αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν λειτουργεί. Ομοίως και για πυξίδα. Μηπως μπορεσεις να κατεβασεις μια εφαρμογη τεστερ οπως το "sensor box for android" απο play store για να μου πεις σιγουρα? Edited March 30, 2016 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Το έχω δοκιμάσει και με αυτήν την εφαρμογή και βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή. Γενικά σε αυτήν την κατηγορία μην περιμένεις τίποτα πέρα από τα απολύτως απαραίτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 χμ.. το κινητό σήμερα μου έκανε κόλπα με το ηχείο.Εκει που έβλεπα ένα βίντεο στο youtube ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται ήχος.Θυμήθηκα όμως που είχες γράψει παρόμοιο πρόβλημα και το πίεσα με κάποια δύναμη στο επάνω μέρος δίπλα απο την κάμερα και επανήλθε ο ήχος.Ελπίζω να μην το ξανακάνει αλλά τελικά δεν είναι και τόσο ποιοτική η κατασκευή του.Και αυτό χωρίς να μου έχει πέσει ποτέ κάτω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ναι, έχεις δίκιο στο συμπέρασμά σου. Εμένα δεν ήταν το ηχείο, αλλά το ακουστικό που χρειάζεται για τις κλήσεις. Και δε θυμάμαι το ηχείο πως ήταν όταν το είχα ανοίξει για να σου πω αν κάνει επαφή με τον ίδιο τρόπο(οι ακροδέκτες του είναι ελάσματα που εφάπτονται στην πλακέτα). Από τότε που το πήρα, το δούλευα χωρίς κάρτα μνήμης και με 2 κάρτες sim. Πριν λίγες μέρες αντικατέστησα την 2h κάρτα με μία micro SD Kingston 32άρα class 10, που είχα από άλλα κινητά. Γενικά μου φάνηκε πως το κινητό σερνόταν γενικά, αλλά και ειδικότερα όταν χρειαζόταν κάτι να την προσπελάσει. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως, ενώ είναι που είναι κάπως αργή η κάμερα, τραβώντας μια εικόνα με HDR το πρωί, η διαδικασία λήψης φαινόταν σαν "slow motion" για να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ. Τελικά το απόγευμα την έβγαλα την κάρτα και έβαλα ξανά την 2η sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Eγώ έχω μια 16αρα kingston class10 και δεν παρατηρώ κάποια καθυστέρηση.Την 2η κάρτα που είναι vodafone και την έχω μόνο για δεδομένα την έβαλα στο zte mf910/megafon wifi router. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 χμ.. το κινητό σήμερα μου έκανε κόλπα με το ηχείο.Εκει που έβλεπα ένα βίντεο στο youtube ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται ήχος.Θυμήθηκα όμως που είχες γράψει παρόμοιο πρόβλημα και το πίεσα με κάποια δύναμη στο επάνω μέρος δίπλα απο την κάμερα και επανήλθε ο ήχος.Ελπίζω να μην το ξανακάνει αλλά τελικά δεν είναι και τόσο ποιοτική η κατασκευή του.Και αυτό χωρίς να μου έχει πέσει ποτέ κάτω Κάπως έτσι άρχισε και με μένα και σταμάτησε εντελώς. Το ανοιξα μήπως έφυγε κάποια επαφή αλλά μάλλον το ηχείο χάλασε. Ψάχνοντας βρήκα έναν κινέζο που το πουλούσε http://m.aliexpress.com/item/32623958943.html αλλά δεν απάντησε στα μυνήματα μου. Οπότε ψάχνω ακόμη να βρω ηχείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Μου έπεσε χθες βράδυ απο τραπέζι ύψους 1 μέτρου με την οθόνη.Δεν ράγισε η οθόνη αλλά μαύρισε και όταν το ανοίγω δείχνει ότι φωτίζεται αλλά δεν δείχνει τίποτε.Απο ότι βλέπω η οθόνη κάνει γύρω στα 60$ συν τα περαστικά μιας και εμένα δε πιάνουν τα χέρια μου,οπότε να ζήσουμε να το θυμόμαστε και πάμε για άλλα.. Καλό ήταν όσο έζησε :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Κρίμα... Τελικά το βάρος της συσκευής μάλλον δρα επιβαρυντικά σε περίπτωση πτώσης, και θέλει πολύ προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ναι δυστυχώς.Προσπάθησα πριν λίγο να το ανοίξω μπας και τελικά έφυγε κανένα καλωδιάκι αλλά δε πιάνουν τα χέρια μου και λέω θα το καταστρέψω εντελώς.Οπότε μιας και δεν έχω σκοπό να το φτιάξω,αν κάποιος το θέλει για ανταλακτικά πχ ακουστικό,ηχείο,μπαταρία ας μου στείλει ένα πμ να το του χαρίσω για να μην κάθεται τσάμπα στο συρτάρι μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Επειδή είναι καινούριο ακόμη, λέω μήπως αν πάρεις αυτήν την οθόνη αξίζει να το φτιάξεις : http://m.ebay.com/itm/Genuine-LCD-and-Touch-Screen-for-Homtom-HT6-Replacement-Tools-/201553005100?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Μου έπεσε χθες βράδυ απο τραπέζι ύψους 1 μέτρου με την οθόνη.Δεν ράγισε η οθόνη αλλά μαύρισε και όταν το ανοίγω δείχνει ότι φωτίζεται αλλά δεν δείχνει τίποτε.Απο ότι βλέπω η οθόνη κάνει γύρω στα 60$ συν τα περαστικά μιας και εμένα δε πιάνουν τα χέρια μου,οπότε να ζήσουμε να το θυμόμαστε και πάμε για άλλα.. Καλό ήταν όσο έζησε :p Κριμα βρε φιλε ...........:( Δεν ειναι μεγαλο το υψος που επεσε αλλα ισως φταιει και το βαρος οπως ειπε και φιλος..... Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Nαι καλή ιδέα.και για να το ανοίξει κάποιος και να μου το φτιάξει,πόσο να κάνει; Aπο την άλλη με "τρώει" να δοκιμάσω και κανένα απο αυτά του 50αρικου με τον 6580 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Βρε δεν είναι δύσκολο να το ανοίξεις. Βρες μια πλαστική πένα από κιθάρα για να μη χαλάσεις το καπάκι και ανοίγει άνετα. Θα έλεγα μακριά από τον 6580. Το x5 (απλό, όχι pro) είναι μακράν χειρότερο από το ht6. Κι εμένα αρχίζει και με χαλάει το βάρος. Μάλλον σε λίγες μέρες θα πάρω κανένα Moto x play, και ή θα κρατήσω για 2ο το HT6 ή θα το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Τόσο χάλια ε; Να μην ασχοληθώ καν δηλαδή; Γιατι τουλάχιστον απο τα benchmarks δε δείχνει μεγάλη διαφορά. Θα το ψάξω άμα είναι για επισκευή μιας και η οθόνη που μου έδειξες στα 33€ περίπου είναι καλή περίπτωση αν βρω κάποιον να μου την περάσει σε συμφέρουσα τιμή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Κι εγώ όταν είχα το Χ5 σκεφτόμουν πως δεν είναι δυνατόν να έχουν μεγάλη διαφορά, στηριζόμενος στα benchmarks. Όμως τελικά δεν παίζει ρόλο τόσο αυτό. Φαντάσου ότι στο 3d benchmark του antutu τα πάει καλύτερα ο 6580, αλλά παιχνίδι που έχει σπασίματα στο Χ5 πάει μια χαρά στο HT6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Mάλιστα.Οπότε απορρίπτεται αυτή η σκέψη.Εν τω μεταξύ ευχαριστώ τον συντοπίτη φίλο που μου έστειλε πμ για την πιθανότητα της επισκευής του κινητού.Προς το παρόν λοιπόν αναμονή να μάθω αν γίνεται τελικά και πόσο θα μου κοστίσει και βλέπουμε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Μου έπεσε χθες βράδυ απο τραπέζι ύψους 1 μέτρου με την οθόνη.Δεν ράγισε η οθόνη αλλά μαύρισε και όταν το ανοίγω δείχνει ότι φωτίζεται αλλά δεν δείχνει τίποτε.Απο ότι βλέπω η οθόνη κάνει γύρω στα 60$ συν τα περαστικά μιας και εμένα δε πιάνουν τα χέρια μου,οπότε να ζήσουμε να το θυμόμαστε και πάμε για άλλα.. Καλό ήταν όσο έζησε :p Ulefone power.... Εγώ επέστρεψα το ΗΤ6 εδώ και καιρό και αναμενω το παραπάνω... Δες στο ever και την προσφορά στα oukitel..... ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κρίμα... Τελικά το βάρος της συσκευής μάλλον δρα επιβαρυντικά σε περίπτωση πτώσης, και θέλει πολύ προσοχή. Ω ΝΑΙ και μιλώ εκπειρας... Edited April 3, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ulefone power.... Εγώ επέστρεψα το ΗΤ6 εδώ και καιρό και αναμενω το παραπάνω... Δες στο ever και την προσφορά στα oukitel..... ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ω ΝΑΙ και μιλώ εκπειρας... Κριμα και το ζαχαριαζα. Αλλο τηλεφ. που να κραταει η μπαταρια του τοσο πολυ και να ναι οικονομικο? Διαβαζα για το oukitel k6000 pro αλλα η τιμη του θα ναι μεταξυ 170-210$. Ψιλοακριβο για μενα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Nτάξει με κούφανε εντελώς το τηλέφωνο..Το είχα στο συρτάρι και πάνω που ετοιμαζόμουν να παραγγείλω την νέα οθόνη,μου έρχεται να δοκιμάσω αν ανοίγει.Και δείχνει κανονικά!!! :blink: Αυτό που δε δουλεύει όμως είναι το ηχείο.Οπότε τώρα πάω για ηχείο; Θα συνεχίσει να δουλεύει η οθόνη; who knows :confused: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μπράβο, ευχάριστα νέα! Το ηχείο μπορεί να μην είναι κάτι σπουδαίο. Να έχει ξεκουμπωθεί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ναι ευτυχώς γλίτωσα την οθόνη.Τώρα πρέπει να βρω κάποιον που να αναλαμβάνει να το ανοίξει και να δει τι παίζει με το ηχείο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα. Μου βγάζει μήνυμα η συσκευή να εγκαταστήσω κάποιον hola launcher. Αυτό γίνεται από τότε πού την πήρα και όχι μετά από εγκατάσταση κάποιας άλλης εφαρμογής. Σε κάποιον άλλο το βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα. Μου βγάζει μήνυμα η συσκευή να εγκαταστήσω κάποιον hola launcher. Αυτό γίνεται από τότε πού την πήρα και όχι μετά από εγκατάσταση κάποιας άλλης εφαρμογής. Σε κάποιον άλλο το βγάζει; Δοκιμασε να βαλεις εναν αλλο launcher και αν εισαι ρουτ απεργοποιησε τον δικο του Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Σε εμένα δε μου έχει βγάλει τέτοιο μήνυμα.Ημουν με την R15 που την πήρα με OTA και πριν λίγο έβαλα custom rom και συγκεκριμένα την Alternative Rom v2.1 Black Edition απο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64869988&postcount=3 Σε σχέση με την γνήσια είναι rooted,έχει την επιλογή miravision για να ρυθμίζεις τα χρώματα στην οθόνη (εγώ πείραξα λίγο την θερμοκρασία χρώματος προς το θερμότερο),το float gesture για γρήγορες λειτουργίες,το ραδιόφωνο ανοίγει και χωρίς ακουστικά συνδεδεμένα και μερικά ακόμη προγράμματα. Edited April 9, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts