bbbb Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα του κινητού συγκριτικά με τα χρήματα που κοστίζει.Και για το 4G θα έλεγα ότι οκ έχει ακόμη περιθώρια εξάπλωσης και βελτίωσης αλλά το γεγονός ότι οι σελίδες και γενικά ότι κάνεις στο ίντερνετ εν κινήσει ειναι το ίδιο γρήγορο σαν adsl ή και vdsl σε κάποια σημεία και υπάρχει ειδικά απο cosmote σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις-πρωτεύουσες νομών,για μένα είναι λόγος να μην προτιμώ πια κινητά χωρίς 4G Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Συμφωνώ για την κάμερα, είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Σχετικά με τη μπαταρία. Γενικά τις καθημερινές στη δουλειά το λιώνω και έτσι για να είμαι σίγουρος το φορτίζω μία φορά τις 24 ώρες, έστω και αν είναι στο 40-45% συνήθως η μπαταρία. Τις τελευταίες μέρες όμως που είχα μια πιο νορμάλ χρήση, το άφησα να πάει μέχρι το 15% να δω τι θα γράψει, και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την αυτονομία του. Δύσκολα μπορεί κάτι άλλο να το πλησιάσει. http://s10.postimg.org/ur64mt1yh/xrhsh.png Να τονίσω πως τα έχω όλα ανοιχτά. 4G στη μία κάρτα με μόνιμα ανοιχτά τα δεδομένα και wi-fi. Εντός σπιτιού δουλεύει wi-fi, με το που βγω δεδομένα κινητής. Φωτεινότητα την ρυθμίζω χειροκίνητα, και την έχω χαμηλά εντός, και γύρω στο 70% σε εξωτερικό χώρο το πρωί. Αυτόματο συγχρονισμό ενεργοποιημένο, ενώ κατά τα άλλα είναι εντελώς στοκ, ούτε root, ούτε greenify. Τρέχω τα πάντα από εφαρμογές που καταναλώνουν (facebook, messsenger, skype) και για browser firefox. Η τοποθεσία είναι στο εξοικονόμηση ενέργειας πάντα, εντός από κανένα 40λεπτο που το χρησιμοποίησα για πλοήγηση και ήταν στο υψηλή ακρίβεια. Σε όλες τις συκευές μου, πετυχαίνω εμφανώς καλύτερη αυτονομία αν βγάλω το αυτόματο συγχρονισμό και την τοποθεσία. Κάποια στιγμή λέω να το δοκιμάσω και με αυτό να δω τι θα γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το μόνο καλύτερο και με αξιοσημείωτη διαφορά πιστεύω πως θα είναι το oukitel k10000.Τα άλλα με -+6000mah πχ oukitel k6000,leagoo shark,ulefone power κτλ εκει πως πιστεύω θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ναι οκ. Μιλάω γενικά για κινητά που έχουν σχετικά μεγάλη μπαταρία και λογική κατανάλωση. Οτιδήποτε είναι με αντίστοιχη μπαταρία είναι λογικό να έχει όμοιες επιδόσεις και καλύτερες αν έχει όπως το άλλο 10.000 mAh μπαταρία. Γενικά πιστεύω για τα χρήματα που ζητάει, είναι απλά τέλειο. Το μόνο λιγάκι "δύσκολο" σημείο του είναι το βάρος, που αρκετούς θα τους χαλάσει/αποτρέψει. Προσωπικά το έχω συνηθίσει και δεν ενοχλεί. Κάτι άλλο. Από τη στιγμή που έβαλα tempered glass δεν μπορώ να γράψω σωστά με swipe. Είναι σαν να σηκώνω το δάχτυλο ενώ δεν κάνω κάτι τέτοιο, και γράφει 2 λέξεις άσχετες με αυτό που σκόπευα. Ωστόσο ανακάλυψα πως γίνεται μόνο όταν γράφω με το ίδιο χέρι που το βαστάω χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα. Αν το κρατάω πχ με το αριστερό και γράφω χρησιμοποιώντας τον δείκτη του δεξιού χεριού, τότε γράφω μια χαρά. Υποθέτω πως δεν είναι καλής ποιότητας το συγκεκριμένο τζάμι, και σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη επιφάνεια που έχει ο αντίχειρας χάνεται κάτι από την ακρίβεια(είμαι 100% βέβαιος ότι με την εργοστασιακή ζελατίνα δεν γινόταν αυτό). Κρίμα, γιατί ένα άλλο τζάμι που έβαλα στο doogee x5 που έχω για 2ο "λειτουργεί" υποδειγματικά. Δε βαριέσαι, θα το συνηθίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ναι οκ. Μιλάω γενικά για κινητά που έχουν σχετικά μεγάλη μπαταρία και λογική κατανάλωση. Οτιδήποτε είναι με αντίστοιχη μπαταρία είναι λογικό να έχει όμοιες επιδόσεις και καλύτερες αν έχει όπως το άλλο 10.000 mAh μπαταρία. Γενικά πιστεύω για τα χρήματα που ζητάει, είναι απλά τέλειο. Το μόνο λιγάκι "δύσκολο" σημείο του είναι το βάρος, που αρκετούς θα τους χαλάσει/αποτρέψει. Προσωπικά το έχω συνηθίσει και δεν ενοχλεί. Κάτι άλλο. Από τη στιγμή που έβαλα tempered glass δεν μπορώ να γράψω σωστά με swipe. Είναι σαν να σηκώνω το δάχτυλο ενώ δεν κάνω κάτι τέτοιο, και γράφει 2 λέξεις άσχετες με αυτό που σκόπευα. Ωστόσο ανακάλυψα πως γίνεται μόνο όταν γράφω με το ίδιο χέρι που το βαστάω χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα. Αν το κρατάω πχ με το αριστερό και γράφω χρησιμοποιώντας τον δείκτη του δεξιού χεριού, τότε γράφω μια χαρά. Υποθέτω πως δεν είναι καλής ποιότητας το συγκεκριμένο τζάμι, και σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη επιφάνεια που έχει ο αντίχειρας χάνεται κάτι από την ακρίβεια(είμαι 100% βέβαιος ότι με την εργοστασιακή ζελατίνα δεν γινόταν αυτό). Κρίμα, γιατί ένα άλλο τζάμι που έβαλα στο doogee x5 που έχω για 2ο "λειτουργεί" υποδειγματικά. Δε βαριέσαι, θα το συνηθίσω... Ναι μου εχει τυχη και σε εμενα παρομοιο θεμα.Και ναι δεν ηταν καλη η ποιοτητα του glass.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το μόνο καλύτερο και με αξιοσημείωτη διαφορά πιστεύω πως θα είναι το oukitel k10000.Τα άλλα με -+6000mah πχ oukitel k6000,leagoo shark,ulefone power κτλ εκει πως πιστεύω θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα. Το oukitel k10000 παιζει στα 160-170€ και το ht6 στα 90-110€. Αξιζει αυτη η διαφορα για μεγαλυτερη αυτονομια? Στα σπεκς ειναι ιδια νομιζω. Πιο ομορφο το ht6. Ψηνομαι να το παρω σε ασημι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το βλεπω στο Γκικ στα 99 ντολαρ για οποιον ενδιαφερεται! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το oukitel k10000 παιζει στα 160-170€ και το ht6 στα 90-110€. Αξιζει αυτη η διαφορα για μεγαλυτερη αυτονομια? Στα σπεκς ειναι ιδια νομιζω. Πιο ομορφο το ht6. Ψηνομαι να το παρω σε ασημι. Ναι σε specs είναι ίδια σε cpu/gpu και rom/ram.Δε ξέρω τι παίζει απο κατασκευή,ποιότητα κάμερας,οθόνης κτλ πχ το ht6 έχει το ψευτοπλαστικό sim slot το οποίο αρκετοί την έχουμε πατήσει και σπάσαμε τα "αυτάκια". Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ναι σε specs είναι ίδια σε cpu/gpu και rom/ram.Δε ξέρω τι παίζει απο κατασκευή,ποιότητα κάμερας,οθόνης κτλ πχ το ht6 έχει το ψευτοπλαστικό sim slot το οποίο αρκετοί την έχουμε πατήσει και σπάσαμε τα "αυτάκια". Νομιζω οτι για ενα πλαστικουλι, ειναι μεγαλη η διαφορα. Να προσεχουμε και λιγο ε?:p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Φίλε εντελώς ψεύτικο είναι.Το πρώτο που μου έσπασε ήταν μόλις η 2η φορά που είχα ανοίξει το slot.Βάζω το εργαλειάκι στην τρυπούλα,πατώ να ανοίξει και με το που το τράβηξα κόπηκε το πλαστικό.Και όχι δεν το τράβηξα απο την άκρη να πεις ότι ασκήθηκε πίεση εκεί και έσπασε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εσεις που το εχετε, σας εχει τυχει να κολλησει καπου για να χρειαστει να βγαλεις μπαταρια για να το επαναφερετε? Αν ναι , τι κανατε? Υπαρχει καποιος τροπος reset? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Συνήθως στις συσκευές με ενσωματωμένη μπαταρία, σε περίπτωση κολλήματος αν κρατήσεις παρατεταμένα το power για πάνω από 10" ισοδυναμεί με αποσύνδεση και επανασύνδεση της μπαταρίας και το τηλέφωνο πραγματοποιεί επανεκκίνηση. Κατά 99% έτσι θα είναι και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ναι με παρατεταμένο πάτημα του power κάνει reset.Μια φορά χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω μέχρι στιγμής.Το μεγαλύτερο πάντως "κόλλημα" που έφαγε μέχρι τώρα ήταν κάποια στιγμή που έμεινε εντελώς απο μπαταρία και δεν φόρτιζε με τον φορτιστή του.Ετσι του έδωσα ρεύμα απο μετασχηματιστή 9v και άνοιξε.Και αυτό γιατι ο φορτιστής του είναι μεν 9v/2Α αλλά αυτά τα δίνει μόνο όταν αναγνωρίσει το κινητό και όταν φορτίζει απο το 0 εως το 90% περίπου.Το υπόλοιπo τo φορτίζει με 5v Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyll Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 ξερει κανεις απο που μπορουμε να βρουμε ανταλακτικο sim card tray Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 http://m.aliexpress.com/item/32620574981.html?aff_click_id=a358cddf8b94436b9781b052cb91cdc4-1458287852316-00992-mimqNbY3R&aff_platform=y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ξερει κανεις απο που μπορουμε να βρουμε ανταλακτικο sim card tray Βλεπετε οτι καποια στιγμη θα σπασει η με λιγη προσοχη δεν εχουμε θεμα? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Αν δεν το βγάζεις συνέχεια δεν θα έχεις πρόβλημα. Στη δικιά μου συσκευή έχω αφήσει την μια κάρτα που χρησιμοποιώ πάντοτε στην 1η θέση, και έτσι μπορείς να αλλάζεις μόνο την 2η βγάζοντας το tray μέχρι τη μέση. Έτσι, αν και δεν τις εξαλείφεις, μειώνεις την πιθανότητα να το σπάσεις πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Εχω παθει πλακα . Ο ηχος απο το ηχειο επανερχεται για λιγο και ξανα βουβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλημέρα. Εμένα σταμάτησε να έχει διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε κάρτα σιμ.Παίζει πάντα τον τελευταίο ήχο που επιλέγω. Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolofutre Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παιδιά καλησπερα.Μπορει να ειναι χαζή η ερώτηση μου αλλα μπορει το κινητο να κανει εγγραφη ραδιοφώνου?.Εχει εφαρμογή ραδιοφώνου αλλα δεν εχουν όλα τα κινητα την επιλογη"εγγραφη". Επισης ακόμη δεν κατάλαβα αν οι περιγραφές είναι για το doogee ή το homtom. Υ.Γ.1.Τελικά είναι 170 γραμμάρια? Υ.γ.2.Το ηχείο είναι δυνατό? Υγ.3.Μπορείς να το παραγγείλεις rooted?Αν ναι πώς? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Οι περιγραφές ειναι για το homtom.Εγγραφή fm μπορεί να κάνει. 1.Ειναι κοντά στα 240gr 2.Nαι αρκετά δυνατό 3.Οχι.Αλλά είναι εύκολο να το κάνεις εσύ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolofutre Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Οι περιγραφές ειναι για το homtom.Εγγραφή fm μπορεί να κάνει. 1.Ειναι κοντά στα 240gr 2.Nαι αρκετά δυνατό 3.Οχι.Αλλά είναι εύκολο να το κάνεις εσύ. "1.Ειναι κοντά στα 240gr" Μα εδώ για το doggee λέει 170 γραμμάρια... http://www.devicespecifications.com/en/comparison/53fe4a8c6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Εχμ, δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους συγκεκριμένους κινέζους στα συγκεκριμένα νούμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Με ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας το μέτρησα 237gr. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Bongiorno. Μπορειτε να μου πειτε αν το τηλεφ. εχει γυροσκοπιο και αν λειτουργει κανονικα, διοτι θελω να το χρησιμοποιησω με μια συσκευη vr που εχω? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts