Jump to content

Doogee HOMTOM HT6

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά δεν μου φαίνεται πως είναι ότι καλύτερο. Αν έβαζα θήκη θα κοιτούσα να βρω κάποια που να έχει υποδοχή για το τηλέφωνο που κουμπώνει. Προς το παρόν το έχω με την εργοστασιακή του "θήκη" που προστατεύει κυρίως την πλάτη και τις γωνίες, και τη βάζω μόνο όταν βγαίνω από το σπίτι.

Όταν ήρθε είχε και ένα αυτοκόλλητο κολλημένο στην πλάτη. Είδα και έπαθα να το βγάλω χωρίς να φαίνεται κάτι. Και να έχει μείνει κανένα ίχνος κόλλας, επειδή είναι ασημί το δικό μου δε φαίνεται. Αν ήταν μαύρο θα ήταν πιο δύσκολο πιστεύω...

Βασικά πιστεύω πως είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που ΔΕΝ το επέλεξε για την μπαταρία του... :P

• Απαντήσεις 543
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sorry που ρωταω εδω, αλλα ειμαι μεταξυ αυτου του τηλεφ. και του oukitel k6000. Ποιο να διαλεξω?

Δεν εχω βρει καποιο νημα για το oukitel για να δω τυχων προβληματα και για το homtom εχω διαβασει εδω πως εχει καποια προβληματα με τα ηχεια/ακουστικα κ.λ.π και εχω φοβηθει λιγο :cry:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Sorry που ρωταω εδω, αλλα ειμαι μεταξυ αυτου του τηλεφ. και του oukitel k6000. Ποιο να διαλεξω?

Δεν εχω βρει καποιο νημα για το oukitel για να δω τυχων προβληματα και για το homtom εχω διαβασει εδω πως εχει καποια προβληματα με τα ηχεια/ακουστικα κ.λ.π και εχω φοβηθει λιγο :cry:

γιατι δεν κοιτας το doogee T6 H Ulefone power??

Kai to HT6 καλο ειναι, αναποδιες ομως τυχαινουν

In the down down of the writing we became robes...

Το ίδιο είναι πιστεύω ποιοτικά. Αφού η Doogee είναι πίσω από τη Homtom.

Ναι ατσι ειναι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Υπαρχει σε ευρωπαικη αποθηκη? Περναει η πληρωμη λογω cc?

Τα σπεκς με το doogee ειναι τα ιδια. Λετε το doogee να ειναι πιο καλο ποιοτικα?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by zenix

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Θέλει ψάξιμο, αν και όταν είχα παραγγείλει δεν υπήρχε νομίζω στην Ευρώπη.

Κατά την άποψή μου, δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά ποιοτικά με το doogee. Αν είναι να σου τύχει ένα ελαττωματικό κομμάτι, μπορεί να σου βγει τέτοιο είτε είναι homtom, είτε doogee είτε κάτι πιο επώνυμο.

Εμένα μου απαντήσανε από το geekbuying για το ακουστικό πως έχω τις εξής 2 επιλογές. Είτε να το πάω σε κάποιο σέρβις εδώ να το φτιάξουν και να τους δείξω την απόδειξη για να μου στείλουν τα χρήματα, είτε αν κοστίζει πολύ/δεν το αναλαμβάνουν εδώ να το στείλω πίσω και με τη σειρά τους να το στείλουν στο εργοστάσιο... Εκτός του ότι δεν έχω τη διάθεση να μείνω 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο, την τελευταία βδομάδα δουλεύει κανονικά...

Edit:

Το απόγευμα είπα να δοκιμάσω να το ανοίξω μόνος μου μιας και κόπηκε ξανά ο ήχος από το ακουστικό. Αφού έβγαλα αρκετά εύκολα τελικά το καπάκι και 11 βίδες, έβγαλα το εσωτερικό πλαστικό. Στην αρχή είδα ένα καλωδιάκι που αργότερα ανακάλυψα πως είναι από το digitizer, το οποίο αν πιεζόταν σε κάποιο σημείο σταματούσε το ακουστικό να δουλεύει. Δοκίμασα να βάλω λίγο χαρτάκι με σελοτέιπ να το κρατάει κάπως σταθερό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα τελικά. Και μη έχοντας άλλη επιλογή, έβγαλα μερικές βίδες ακόμη και ελευθερώθηκε κάπως μια πλακέτα που έχει πάνω πάνω. Έχοντάς την σε μικρή σχετικά γωνία, γιατί δεν ήθελα να το διαλύσω παραπάνω μην τυχόν και χαλάσω τίποτα, κοίταξα και είδα πως το ακουστικό είναι στερεωμένο στην "πρόσοψη" και απλά εφάπτεται πάνω στην πλακέτα. Έχει 2 ελάσματα που είναι οι ακροδέκτες του. Απλά λοιπόν με ένα μικρό κατσαβιδάκι, όσο χωρούσε, προσπάθησα να στραβώσω τα ελάσματα αυτά ώστε να έχουν μεγαλύτερη κλίση προς τα επάνω και άρα καλύτερη επαφή με την πλακέτα. Το συναρμολόγησα μερικώς και το ανάβω και έδειχνε να είναι οκ. Το βιδώνω κανονικά και βάζω το καπάκι και είναι πλέον εντάξει. Δοκίμασα να το πιέσω σε διάφορα σημεία και το ακουστικό δεν καταλαβαίνει τίποτα πια. Καμία διακοπή. Μάλλον τη γλύτωσα φθηνά....

Το ωραίο είναι πως ένα αυτοκόλλητο που έχει στο κεφάλι μιας από τις βίδες κατάφερα και το έβγαλα ανέπαφο, και έτσι δεν φαίνεται ότι έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο...

Edited by Mark_K

Φίλε μου με τι το άνοιξες και πώς, δωσε μου καμιά οδηγία γιατί εχω προβλημα με το ηχείο. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο ηχείο πές μου εαν θέλεις.

Με ένα πλαστικό εργαλείο που μου είχαν δώσει αγοράζοντας για να αλλάξω μια οθόνη για κινητό. Εναλλακτικά ίσως γίνει δουλειά με μια πένα κιθάρας. Αν βγει το καπάκι βγάζεις 11 βίδες και ξεκουμπώνεις το πλαϊνό πρόβλημα(που έχει τα πλήκτρα). Μετά έχεις πρόσβαση σε όλα. Κάτω χαμηλά έχει ένα κάλυμμα και αν θυμάμαι καλά βγάζοντάς το βλέπεις το ηχείο.

Εγώ έβαλα καθαρή εγκατάσταση την R14,αναβάθμισα με ota στην R15 έβαλα twrp,root και xposed και στήσιμο απο την αρχή.Προς το παρόν δε βλέπω κάποια αξιοσημείωτη διαφορά σε σχέση με την 14.

Ψαχνω να το παραγγειλω και γω αλλα απο κει που θελω να το παρω δεν περναει η καρτα (eu warehouse). Παντως ειναι μανικι καθε φορα που βγαινει αναβαθμιση να ξαναστηνεις το τηλ. απο την αρχη. Δεν υπαρχει αλλος τροπος? Σκεφτομαι οταν το παρω να μην το ρουταρω για να παιρνω αναβαθμισεις αλλα απο την αλλη χρειαζομαι μερικα apps οπως greenify και luckypatcher. Οποτε ισως το ρουταρω και μεινω με αυτην την ρομ.

Οι αναβαθμισεις ειναι συχνες ? και επισης οσο οι μερες περνουν εισαστε ευχαριστημενοι απο το τηλ.? Ειδικα απο την μπαταρια?

Χθες παρέλαβα και εγώ. Συνολικά 9 ημερολογιακές ημέρες από Gearbest ( EU Warehouse ).

Με 45% μπαταρία μου ήρθε και με 4 ώρες wifi, συνολικά 6 ώρες ανοιχτή η οθόνη με συνέχεις εγκαταστάσεις προγραμμάτων και ρύθμιση, κλήσεις κ.λ.π. και 9 ώρες standby έφτασα στο 10% οπότε το έκλεισα για φόρτιση.

Ενημερώσεις έβαλα μέχρι στιγμής την 14. Την 15 την πήρε αλλά δεν την έβαζε γιατί ζητούσε μπαταρία πάνω από 30%.

Δοκίμασα να βάλω xposed για Gravity Box και Greenify αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι ο επεξεργαστής δεν είναι συμβατός. Δοκίμασε κανείς να βάλει και αν ναι πια έκδοση ?

Θα βάλεις την έκδοση απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 xposed-v80-sdk22-arm.zip

εγώ πριν λίγο έβαλα την custom rom που βασίζεται σε αυτή του oukitel k6000 http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=709131&view=findpost&p=47119937

ως πρώτη εντύπωση καλά πάει.Οι ρυθμίσεις είναι άσπρες και ένα επιπλέον που βλέπω σε σχέση με την γνήσια του ht6 είναι το κουμπάκι float gesture με το οποίο κάνεις διάφορες λειτουργίες και επίσης ο launcher δεν έχει app menu

Οι διορθώσεις που λέει ότι περιλαμβάνει

Best energy efficiency (for example, to drain the firmware you have enough charge for two days of normal use, this firmware, you will miss a charge of 3 days)

The network works better

Sewn Dolby Atmos

Improved performance

interface is faster and smoother

sound louder and better quality of the speakers and headphones

Heating less than

The latest apps from Google

russified absolutely everything

Neto nedoperevoda

All non-russified applications now have a Russian language

connection to wi-fi faster

Ideal APN configs

alarm clock works even when the phone is in silent mode,

plenty of free RAM

επισης έχει αναφερθει ότι η κάμερα με τα αρχεία απο την ρομ του T6 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες.Και υπάρχει σύγκριση εδώ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=680514&st=2480#entry47331694 μαζί με τα αρχεία για εγκατάσταση μέσω twrp

Edited by bbbb

Χθες παρέλαβα και εγώ. Συνολικά 9 ημερολογιακές ημέρες από Gearbest ( EU Warehouse ).

Με 45% μπαταρία μου ήρθε και με 4 ώρες wifi, συνολικά 6 ώρες ανοιχτή η οθόνη με συνέχεις εγκαταστάσεις προγραμμάτων και ρύθμιση, κλήσεις κ.λ.π. και 9 ώρες standby έφτασα στο 10% οπότε το έκλεισα για φόρτιση.

Ενημερώσεις έβαλα μέχρι στιγμής την 14. Την 15 την πήρε αλλά δεν την έβαζε γιατί ζητούσε μπαταρία πάνω από 30%.

Δοκίμασα να βάλω xposed για Gravity Box και Greenify αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι ο επεξεργαστής δεν είναι συμβατός. Δοκίμασε κανείς να βάλει και αν ναι πια έκδοση ?

Περασε η καρτα σου κανονικα? Προχτες δοκιμασα και εγω αλλα δεν...

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα βάλεις την έκδοση απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 xposed-v80-sdk22-arm.zip

εγώ πριν λίγο έβαλα την custom rom που βασίζεται σε αυτή του oukitel k6000 http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=709131&view=findpost&p=47119937

ως πρώτη εντύπωση καλά πάει.Οι ρυθμίσεις είναι άσπρες και ένα επιπλέον που βλέπω σε σχέση με την γνήσια του ht6 είναι το κουμπάκι float gesture με το οποίο κάνεις διάφορες λειτουργίες και επίσης ο launcher δεν έχει app menu

Οι διορθώσεις που λέει ότι περιλαμβάνει

Best energy efficiency (for example, to drain the firmware you have enough charge for two days of normal use, this firmware, you will miss a charge of 3 days)

The network works better

Sewn Dolby Atmos

Improved performance

interface is faster and smoother

sound louder and better quality of the speakers and headphones

Heating less than

The latest apps from Google

russified absolutely everything

Neto nedoperevoda

All non-russified applications now have a Russian language

connection to wi-fi faster

Ideal APN configs

alarm clock works even when the phone is in silent mode,

plenty of free RAM

επισης έχει αναφερθει ότι η κάμερα με τα αρχεία απο την ρομ του T6 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες.Και υπάρχει σύγκριση εδώ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=680514&st=2480#entry47331694 μαζί με τα αρχεία για εγκατάσταση μέσω twrp

Η ρομ που βασιζεται στου ουκιτελ ειναι ρουτ?

Ναι είναι root.Βασικά πρέπει να είναι port της ρομ του k6000 για το blackview bv5000 μιας και το boot logo γράφει blackview.Δε με απασχολεί όμως αυτό αφού την τρέχω απο το πρωϊ,έβαλα και xposed και προς το παρόν δεν έχω βρει κάποιο bug.Και πανω-κατω όλα τα mtk ίδιας cpu έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.Θα την κρατήσω για κάποιες μέρες να δω αν ισχύει και αυτό που λέει για την μπαταρία.

Αλλο πρόβλημα.

Ενώ στην αρχή η λειτουργία ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ λειτουργούσε κανονικά τώρα καμμία εφαρμογή δεν μπορεί να βάλει υπηρεσία εκεί.

Δοκίμασα και με το greenify, με το app lock και άλλες εφαρμογές που ξέρω ότι βάζουν μία καταχώρηση εκει αλλά τίποτα.

Βάσει του χρόνου που δημιουργήθηκε το πρόβλημα ίσως να φταίει κάτι από τα παρακάτω

Αναβαθμιση στην R15

Εγκατασταση xposed 9 το apk μόνο χωρίς φλασάρισμα και επειδή δεν είχα κανει root ακόμα το απεγκατεστησα.

Εγκατασταση gravity box και επειδη δεν είχα xposed δεν λειτουργούσε και το απεγκατεστησα.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ?

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

zenix με κάρτα δεν νομιζω να μπορεί να γίνιε αγορά εκτός αν εχει αλλαξει κάτι τους τελευταίους μήνες.

Εγώ την αγορά την έκανα με διπλό λογαριασμό στο paypal.

Επειδη δεν βρισκω λυση σκεφτηκα να τα σβησω ολα και να ξεκινησω απο την αρχη. Η επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων θα διαγραψει και το root ωστε να μπορεσω να ξαναβαλω τις αναβαθμισεις η πρεπει πρωτα να το απεγκαταστησω με καποιο αλλο τροπο ? Γενικα η επανοφορα θα λειτουργησει η πρεπει να φλασαρω την αρχικη ROM ?

Επειδη δεν βρισκω λυση σκεφτηκα να τα σβησω ολα και να ξεκινησω απο την αρχη. Η επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων θα διαγραψει και το root ωστε να μπορεσω να ξαναβαλω τις αναβαθμισεις η πρεπει πρωτα να το απεγκαταστησω με καποιο αλλο τροπο ? Γενικα η επανοφορα θα λειτουργησει η πρεπει να φλασαρω την αρχικη ROM ?

Καλύτερα περνα την τελευταία ΡΟΜ μεσω flash tools, αφού ξαναβαλεις στοk recovery,

Ενώ παράλληλα μετά κανεις ΟΤΑ

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

Η διαδικασία που το πέρασες ?

Μέσω μενου για update όπως για το root ή με recovery ?

Custom recovery ή αυτό που έχει ήδη ?

Περιμένω να φορτίσει περνάω νέα ROM και ξεκιναω από την αρχή με όλα τα update.