Jump to content

Doogee HOMTOM HT6

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωχ. Ελπίζω να μην είναι αυτό

Κατάλαβα.

Θα το κάνω φορματ....

Λέτε να φταίει ή R15??

Θα σας πω νεότερα....

Κρίμα....κορυφαίο VFM

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 543
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικό μου ήταν τηλέφωνο 3 ετών σχεδόν και ήταν δύσκολο στην επισκευή και έκρινα πως δεν άξιζε να επενδύσω άλλο πάνω του.

Το δικό μου ήταν τηλέφωνο 3 ετών σχεδόν και ήταν δύσκολο στην επισκευή και έκρινα πως δεν άξιζε να επενδύσω άλλο πάνω του.

Exω σκάσει

Πολυ καλο τηλέφωνο, σε τιμή σουπερ

Edited by celtic1453

Aν δε στρώσει με φορματ.....βουρ KINA

Edited by celtic1453

Kαι σε οτι αφορα το ανταλακτικό που μάλλον μόνο το touch θα έχει πρόβλημα αν δε φαίνεται καποιο ράγισμα στο digitizer δες στο ebay

Aν δε στρώσει με φορματ.....βουρ

Φορματ δε δούλεψε

Θα το στείλω πίσω Κίνα γιατί είναι ακόμα εγγυηση

Πάντως, επειδή έχει το βάρος του λόγω μπαταρίας και μεγέθους, θέλει προσοχή. Αν πέσει είναι ευκολότερο να πάθει ζημιά συγκριτικά με κάποια μικρότερη συσκευή. Έχω πιάσει τον εαυτό μου ενώ χαζεύω στο YouTube ξαπλωμένος να με παίρνει λίγο ο ύπνος και να πέφτει λίγο άσχημα. Σε βαθμό που σκέφτομαι αν δεν έπεφτε πάνω μου αλλά από ύψος θα είχαμε θέμα.

Αυτό που δε βλέπω με τίποτα στο eBay είναι κάποια απλή θήκη σιλικόνης. Ώστε να τη φοράς και να γλιστράει λιγότερο. Γιατί και η πλαστική θήκη που έχει γλιστράει επίσης. Μου κάνει εντύπωση που έχει για άλλα μοντέλα με παρόμοιο μέγεθος (πχ HT7) και όχι για το δικό μας. Παρά μόνο κάτι άθλιες τύπου πορτοφόλι που κολλάνε με αυτοκόλλητη ταινία στην πλάτη του τηλεφώνου.

Θα το στείλω πίσω...

Για την ιστορία περασα τη ΡΟΜ του Τ6 στο ΗΤ6...

Το δικό μου έπαθε ξανά το ίδιο με το ακουστικό. Ξαφνικά δεν δουλεύει καθόλου. Το μόνο κοινό που μπορώ να σκεφτώ μεταξύ του σημερινού συμπτώματος και του προηγούμενου είναι πως άκουγα ώρα Ραδιόφωνο με handsfree. Σκέφτομαι μπας και γίνεται κάτι και μπερδεύεται...

Το δικό μου έπαθε ξανά το ίδιο με το ακουστικό. Ξαφνικά δεν δουλεύει καθόλου. Το μόνο κοινό που μπορώ να σκεφτώ μεταξύ του σημερινού συμπτώματος και του προηγούμενου είναι πως άκουγα ώρα Ραδιόφωνο με handsfree. Σκέφτομαι μπας και γίνεται κάτι και μπερδεύεται...

Eπιστροφη λέμε.......

Λοιπόν... Τελικά δεν κάνει επαφή το ακουστικό. Όταν "βουβαίνεται" αν το πιέσω στην αντίθετη πλευρά από αυτήν που είναι η κάμερα τότε επανέρχεται. Δεν έχει να κάνει με software τελικά. Την προηγούμενη φορά που διορθώθηκε είχα ασκήσει πίεση εκεί προσθέτοντας να το ανοίξω και το έκλεισα μετά. Συμπτωματικά είχα κάνει και reset και νόμιζα πως οφείλεται σε αυτό.

Τώρα που ξέρω τι είναι, και πως γίνεται αντιμετωπισθεί, μου φαίνεται θα το κρατήσω. Έτσι κι αλλιώς συνήθως έχω συνδεδεμένο Bluetooth ή ενσύρματο hands-free. Από την άλλη δεν έχω όρεξη να μπω στη διαδικασία να το στέλνω και να περιμένω 1-2 μήνες.

:cry:...και σε μένα τώρα έχει κοπεί εντελώς ο ήχος του ηχείου :mad: το είχε κάνει και πρίν ένα μήνα αλλα επανήλθε ξαφνικά μετά απο 2-3 επανεκκινησεις, τώρα όμως μούγκα :X, εχει καμιά ιδέα κανείς ρε παιδιά? Edited by stfpn

Πίεσέ το στο πλάι στην αντίθετη πλευρά από εκεί που είναι τα πλήκτρα της έντασης την ώρα που καλείς(ένα δάχτυλο να πιέζει την οθόνη ελαφρώς και ένα πίσω την πλάτη). Αν έχεις καρτοκινητό πχ πάρε εκεί που σε πληροφορεί για το υπόλοιπο και δοκίμασέ το.

Πίεσέ το στο πλάι στην αντίθετη πλευρά από εκεί που είναι τα πλήκτρα της έντασης την ώρα που καλείς(ένα δάχτυλο να πιέζει την οθόνη ελαφρώς και ένα πίσω την πλάτη). Αν έχεις καρτοκινητό πχ πάρε εκεί που σε πληροφορεί για το υπόλοιπο και δοκίμασέ το.

Δεν εχω πρόβλημα με το ακουστικό αλλα to loudspeaker!

Λοιπον αν μπορει να βοηθησει καποιος: πατησα power vol+ κι επελεξα recovery mode, εβγαλε ενα μηνυμα "no command" κι αφου εκανα επανεκκινηση εκανε reset σε ολα. Υπάρχει περίπτωση να αναιρεθεί αυτό?

Όχι, δυστυχώς. Είναι σαν να έχεις κάνει format και μόλις περάσει καθαρό λειτουργικό στον υπολογιστή σου.

Από μόνο του στα έχασε όλα μπαίνοντας στο μενού που οδηγεί στη recovery ή μπήκες ο ίδιος και επέλεξες wipe data/factory reset;

Όχι, δυστυχώς. Είναι σαν να έχεις κάνει format και μόλις περάσει καθαρό λειτουργικό στον υπολογιστή σου.

Από μόνο του στα έχασε όλα μπαίνοντας στο μενού που οδηγεί στη recovery ή μπήκες ο ίδιος και επέλεξες wipe data/factory reset;

Μπηκα στο μενου μπας και βρω λυση στο προβλημα του ηχου αλλα τζιφος

Καλησπέρα και από εμένα.

Εν αναμονή της άφιξης του HT6 να θέσω και εγώ τις ερωτήσεις μου.

1) Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος φόρτισης ιδίως τις πρώτες φορές για να έχουμε την μέγιστη δυνατή χωρητικότητα της μπαταρίας ?

2) Σε περίπτωση φόρτισης όχι με τον δικό του φορτιστή αλλά με ένα κοινό κινέζικο φορτιστή αυτοκίνητου θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στην μπαταρία ?

3) Τα διάφορα update στο λειτουργικό που διαβάζω εδώ τα κάνω πριν επιχειρήσω να κάνω την συσκευή root και ποιον τρόπο συστήνεται ως καλύτερο για root ?

4) Ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση του κινητού με δικό του φορτιστή ή με άλλο κοινό όπως π.χ. αυτόν του αυτοκινήτου δημιουργεί προβλήματα ?

5) Το tracking number που πήρα χθες απόγευμα από gearbest προς το παρόν δεν εμφανίζει κάτι. Ξέρετε σε πόσες μέρες θα αρχίσει να εμφανίζει πληροφορίες. Η αγορά έγινε από EU Warehouse της Gearbest.

Επισης ολοι εσεις που εχετε αναφερει προβληματα κυριως με τον ηχο μηπως εχετε βαλει καποιο ανεπισημο update του λογισμικου η τροποποιησατε καποια σημαντικα αρχεια συστηματος αμεσα η εμεσα μεσω εφαρμογης που εγκαταστησατε οχι απο google play αλλα χειροκινητα ?

Kαλώς να το δεχτείς.

1.Οχι.Απλά αν έχεις χρόνο στη διάθεσή σου πχ το βάζεις για φόρτιση το βράδυ άστο να φορτίσει με φορτιστή 5v 1A

2.Παίζει και να μην φορτίζει καθόλου ή πολύ αργά αν ταυτόχρονα το χρησιμοποιείς πχ για gps.Οταν λέω αργά μπορει πχ σε μια ώρα να πάρει 2-3%

3.Ναι πρώτα κάνεις τα update και μετά το root.Αντίθετα δεν γίνεται root.Εγώ έκανα με αυτόν τον τρόπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6404129#post6404129

4.Aπλά θα ζεσταθεί παραπάνω αν το δουλεύεις και φορτιζει ταυτόχρονα

5.Θέμα σχετικά με τις αποστολές απο κίνα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6550140#post6550140

Για τον ήχο αν κάποιος δεν έχει θέμα πχ απο πτώση,μπορεί να είναι απο κακό quallity control της εταιρείας.Καθόλου απίθανο

Επισης ολοι εσεις που εχετε αναφερει προβληματα κυριως με τον ηχο μηπως εχετε βαλει καποιο ανεπισημο update του λογισμικου η τροποποιησατε καποια σημαντικα αρχεια συστηματος αμεσα η εμεσα μεσω εφαρμογης που εγκαταστησατε οχι απο google play αλλα χειροκινητα ?

Tίποτα από όλα αυτά. Από τη στιγμή που το δικό μου ακουστικό που και που δεν κάνει επαφή και αν το πιέσεις σε συγκεκριμένο σημείο αρχίζει και λειτουργεί κανονικά, είναι καθαρά θέμα hardware. Και κατά προέκταση δεν είναι πρόβλημα(σφάλμα), αλλά φυσικό επακόλουθο χαμηλής ποιότητας υλικών ή/και συναρμολόγησης. Και να είχαμε πειράξει το λογισμικό του τηλεφώνου, δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά. Έχω πειραματιστεί με αρκετά android smartphone περνώντας άλλο λογισμικό κλπ, και ποτέ δεν είχα κάτι τέτοιο. Πρέπει να είναι πολύ πρόχειρα φτιαγμένη μια rom π.χ. για να μη σου δουλεύει το ακουστικό.

Παρατήρησα πως αν μου κοπεί ο ήχος καμιά φορά στρώνει αν πιέσω το sim tray. Δεν ξέρω μπας και παίζει ρόλο το ότι χρησιμοποιώ 2 nano sim. Η μία είναι Multi sim που σπάει και συναρμολογείται σε οτιδήποτε και η άλλη είναι με αντάπτορα που την κάνει micro sim. Η αλήθεια είναι πως αν βγάλω το tray θέλει λίγο προσοχή στο πως θα μπει γιατί επειδή οι κάρτες είναι με αντάπτορες και όχι εντελώς flat όπως μια κανονική Micro sim και κατά την εισαγωγή βρίσκει λίγο. Αλλά και πάλι μου φαίνεται λίγο περίεργο και ακόμα και να έχει να κάνει με αυτό, ίσως είναι θέμα χαμηλής ποιότητας που έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Προς το παρόν δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχω μάθει τι πρέπει να κάνω αν χάσω τον ήχο στο ακουστικό, ενώ κατά 90% χρησιμοποιώ bluetooth και δεν έχω κανένα θέμα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Περιμενω να ερθει το δικο μου. Διαλεξα το συγκεκριμενο κυριως για την μπαταρια του.

Για τις θηκες με αυτοκολητη ταινια τι γνωμη εχετε. Υπαρχει τροπος να βγουν χωρις να καταστρεψουν το καπακι αφηνοντας υπολειματα ?