Jump to content

Doogee HOMTOM HT6

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Παίδες

Ποια είναι ή τελευταία επίσημη ΡΟΜ του ΗΤ6?????

ΚΑΙ αυτή έρχεται με ΟΤΑ;;

Μόλις παρέλαβα και μου έκανε 2 φορές αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ

In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 543
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ota μου έχει έρθει μέχρι την R14.Στο needrom είδα σε μορφή sp flash tools την R15 http://www.needrom.com/download/homtom-t6/ αλλά δεν ασχολήθηκα να την βάλω με flash tools

Με ota μου έχει έρθει μέχρι την R14.Στο needrom είδα σε μορφή sp flash tools την R15 http://www.needrom.com/download/homtom-t6/ αλλά δεν ασχολήθηκα να την βάλω με flash tools

Και στο δικο μου μεχρι την R14 εχει.Δεν το ακουμπαω μια χαρα παει το εργαλειο!!!:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Γιατί να μην την περάσετε με flashtools????

Και αν γίνει ακόμα καλύτερο;;;

Ανδροιδες 6-Μ θα πάρει;;;

Καμία CM???

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το κινητάκι.

Πολύ ωραίο και πηγαίνει μια χαρά με το λίγο που το δούλεψα.

Πάντως κρίμα να μην πάρει την 6.

Εγώ το έχω λίγες μέρες και παίζω μαζί του. Να πω ότι έχω και ένα Doogee X5 που χρησιμοποιούσα επί 3μηνο πριν πάρω το HT6. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως αν και χειρότερο το X5(mt6580 με 1gb) δείχνει να πηγαίνει καλύτερα/πιο άνετα στο antutu. Δείτε ένα συγκριτικό που προσπάθησα αρκετά να πετύχω να βγει έστω και λίγο μπροστά το HT6 :

http://s8.postimg.org/yp2yhwa2t/antutu.png

Όχι ότι έχει σημασία να πετύχει καλό σκορ. Απλά περίμενα να πηγαίνει άνετα καλύτερα από το X5. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως επειδή το άλλο δουλεύει στο 1,3GHz ενώ το HT6 στο 1, τα καταφέρνει καλύτερα, στο benchmark. Ειδικά το 3D "garden" του antutu, πάει εμφανώς ταχύτερα στο X5.

Ωστόσο στην πραγματική χρήση η διαφορά υπέρ του HT6 σε ταχύτητα/αμεσότητα/άνεση στο Multitasking είναι τεράστια. Πιστεύω πως λόγω των 2GB RAM ίσως, είναι πολύ πιο άνετο. Το έχω γεμίσει με τα πάντα(facebook,skype κλπ) και δεν κολλάει πουθενά. Το άλλο ζορίζεται πολύ με όλα αυτά. Για να κάνω σωστή μέτρηση είχα εγκαταστήσει τις ίδιες εφαρμογές και στα 2. Το HT6 άδειο θυμάμαι πως μου έβγαλε πάνω από 25000 την πρώτη φορά που το έτρεξα. Επίσης ένα Moto E 2nd gen που έχω(Snapdragon 410 1gb ram) και φτάνει πάνω από 26000 στο συγκεκριμένο benchmark κυριολεκτικά σέρνεται σε σύγκριση με το HT6.

Για να δουμε και το GPS.

Παιδια ξερει κα ενας πως μεταφερουμε τα μηνυνατα του Viber απο κινητο σε κινητο;;;

Δε γίνεται νομίζω. Κάθε φορά που ενεργοποιείς το viber σε ένα κινητό ξεκινάει από την αρχή. Μόνο σε δευτερεύουσα συσκευή(pc/tablet) θα φαίνονται τα παλιά.

Για το viber δες κάποιους τρόπους στο http://www.jihosoft.com/android-recovery/restore-viber-messages-android.html

Το έβαλα εχθές για πρώτη φόρτιση και ήταν αρκετά ζεστό.

Είναι λόγο πρώτης φόρτισης; επειδή έχει μεγάλη μπαταρία;

Το κάνει και στους υπόλοιπους ή να το δω αν μετά από κάποιες φορτισεις στρώσει;

Νομίζω πως είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται. Φορτίζει με 9v σε αντίθεση με τα 5 που δέχονται τα περισσότερα τηλέφωνα. Θα πρότεινα να μην το δουλεύεις έντονα όσο φορτίζει για να μην επιβαρυνθεί επιπλέον.

Zεσταίνεται αλλά δεν το έχω δει να ζεματάει σε σημείο που να μην μπορείς να το πιάσεις.Προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό σε συνάρτηση και με το πόσο γρήγορα φορτίζει.

Το είχα κλείσει για φόρτιση. Κι εγώ το είδα λογικό να είναι ζεστό. Θα το παρακολουθώ στις επόμενες φορές.

Τελθκα περασε κανενας tην τελευταια αναβαθμιση μεσω SP Flash??

Μπα. Μην περιμένεις να δεις κάποια διαφορά. Το είχα κάνει στο Doogee X5 αυτό(αναβάθμιση που δεν ερχόταν με OTA και την πέρασα μέσω flashtool). Στο τέλος έβαλα την παλιά γιατί κάτι αλλαγές που είχε στον τρόπο που ενεργοποιείς τα δεδομένα δε μου άρεσαν, και προτιμούσα το παλιό στυλ.

Α, και είχα πει πως στο Homtom δεν θα πειράξω τίποτα αν δουλεύει όπως πρέπει. Battery drain δεν έχει, οπότε δεν ασχολούμαι. Αν έρθει ποτέ αυτόματα τότε ας τη βάλουμε.

Μια απο τα ίδια και εγώ.Μένω στην R14 καθώς δεν έχω κάποιο παράπονο απο την λειτουργία του

Μια απο τα ίδια και εγώ.Μένω στην R14 καθώς δεν έχω κάποιο παράπονο απο την λειτουργία του

exete καποιο θεμα με το double tap και την ευαισθησια της οθονης??

Ναι και σε εμένα το double tap.Το έχω παρατηρήσει πιο πολύ όταν το κινητό είναι σε κάποια επίπεδη επιφάνεια πχ τραπέζι.Αν το κρατώ στο χέρι 9 στις 10 φορές λειτουργεί με την πρώτη.Απο την άλλη τα gestures σχεδίασης λειτουργούν πάντα ανεξαρτήτως επιφάνειας και κρατήματος

Ναι και σε εμένα το double tap.Το έχω παρατηρήσει πιο πολύ όταν το κινητό είναι σε κάποια επίπεδη επιφάνεια πχ τραπέζι.Αν το κρατώ στο χέρι 9 στις 10 φορές λειτουργεί με την πρώτη.Απο την άλλη τα gestures σχεδίασης λειτουργούν πάντα ανεξαρτήτως επιφάνειας και κρατήματος

Παντως 6! ωρες οθονη

Με 2! Ωρες eradio

Στην πρωτη φορτιση......

Απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.........

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ touch/WiFi/4G

GPS το ψαχνω....

Φυσικά και πιάνει.

Μετά την πρώτη φόρτιση έχω πιάσει και πάνω από 11 ώρες οθόνη. Με 4G συνεχώς τις 10 τις έχω εύκολα. Είναι πιο εύκολο να εξαντληθώ εγώ και να βαρεθώ παρά η μπαταρία του.

Μιας και ειπώθηκε για το gps, μόλις δοκίμασα να το αφήσω ανοιχτό μόνο του(μόνο συσκευή), και το τσέκαρα στη σχετική δοκιμή στο engineer mode. Κλείδωσε σε κάτι λιγότερο από 7".