amelidis Δημοσιεύτηκε December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2004 Λοιπον εχω μια καμερα (Canon Mv300) και αυτο που θελω ειναι να περασω το video που εχω γραψει στον υπολογιστη...! Δυστυχως η καρτα που εχω δεν εχει καποια θυρα για Video in ΑΛΛΑ τυγχανει να εχω μια καρτα τηλεορασης (Winfast TV200 XP Deluxe) η οποια εχει μια εισοσο (γραφει πανω της CVBS)! H καμερα τωρα εχει αν δεν κανω λαθος, μιας και δεν ειναι και δικια μου,εχει 3 εξοδους για video: Μια ειναι η DV-out, h δευτερη ειναι η S-video out και η τριτη ειναι η A/V out και το καλωδιο της καταληγει στα κλασσικα 3 βισματα RCA!! Πως θα καταφερω να τα συνδεσω μεταξυ τους??? Υπαρχει καποιος ανταπτορας για τα καλωδια και τις εισοδους που περιγραφω η ειναι αδυνατη η συνδεση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 exw mia canon mv5imc kai tin sundew me to pc me thura firewire 1394... einai polu eukolo kai nomizw pws exei kai h dikh sou... einai dv?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts