JIMBOAthens Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Πέρασα και εγώ σήμερα την 6.0.1. στο dual GX8 μου με τον απλούστατο τρόπο που περιγράφουν στην προηγούμενη σελίδα τα παιδιά. Η έκδοση είναι κανονική και επίσημη χωρίς root κ.τ.λ. Υπάρχουν μικροαλλαγούλες στις ρυθμίσεις και δυστυχώς δεν υπάρχει πια η απενεργοποίηση της οθόνης μέσω soft button (Το double tap για ενεργοποίηση της οθόνης εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά). Σχεδόν τα πάντα είναι ένα click πιο σβέλτα. Επίσης έχει βελτιωθεί η φωτεινότητα της οθόνης. Για την μπαταρία θα ενημερώσω μετά από καμιά δυο φορτίσεις. Γενικά θεωρώ ότι με την αναβάθμιση σε ΜΜ η συσκευή είναι πιο ολοκληρωμένη και δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις και ναυαρχίδες άλλων εταιριών. Προχωρήστε άφοβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 ...και δυστυχώς δεν υπάρχει πια η απενεργοποίηση της οθόνης μέσω soft button... UPDATE: Τελικά υπάρχει στο menu του αιωρούμενου button! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 καλησπερα.πηρα σημερα το τηλ. μεταχειρισμενο.εχει την 180 και οταν κανω ελεκχο για αναβαθμιση δεν μου βγαζει τιποτα.κατεβασα το zip απο εδω http://huafirmware.com/huawei-g8 εκανα εξαγωγη και μου εβγαλε εναν φακελο bload που μεσα ειχε το UPDATE.APP.ηθελα να ρωτησω πιοον βαζω στην sd τον πρωτο και κανω αναβαθμιση η τον δευτερο μην κανω καμια πατατα για αυτο ρωταω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) το gx8 που εχω εχει firmware οπως στην εικονα που επισυναπτω http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/Screenshot_2016-09-29-04-38-30.png μπορω να κανω την αναβαθμιση οπως περιγραφετε στα προηγουμενα post;;; πρεπει να περασω πρωτα καποια αλλη εκδοση ή κατι αλλο;;; Edited September 29, 2016 by ST7250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Εγώ είχα την Β180 σε δίκαρτο και όπως περιέγραψα όλα έγιναν νεράκι. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ να κατεβάσετε το σωστό αρχείο αναβάθμισης για ΜΟΝΟΚΑΡΤΟ ή ΔΙΚΑΡΤΟ γιατί ΔΕΝ είναι το ίδιο. Μετά απλά ξεζιπάρετε στο PC σας, κάνετε copy-paste το folder dload το οποίο περιέχει μέσα το αρχείο UPDATE.APP στην SD κάρτα ή χύμα στο κινητό και πατάτε Τοπική Ενημέρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Εγώ είχα την Β180 σε δίκαρτο και όπως περιέγραψα όλα έγιναν νεράκι. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ να κατεβάσετε το σωστό αρχείο αναβάθμισης για ΜΟΝΟΚΑΡΤΟ ή ΔΙΚΑΡΤΟ γιατί ΔΕΝ είναι το ίδιο. Μετά απλά ξεζιπάρετε στο PC σας, κάνετε copy-paste το folder dload το οποίο περιέχει μέσα το αρχείο UPDATE.APP στην SD κάρτα ή χύμα στο κινητό και πατάτε Τοπική Ενημέρωση.... ωραιος.το εκανα ακριβως ετσι και ολα καλα.εγινε η αναβαθμιση κανονικοτατα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Περασε κανεις την leak B400; προσπαθησα να τη περασω απο B340 και δεν περνουσε,ασε που μου χαλασε οδηγους wifi, και ξαναπερασα B340 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grod Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 HELP. Γνωριζει κανεις αν η συσκευή είναι συμβατή με mhl καλώδιo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) παιδιά θέλω τη βοήθεια σας .εχω προσπαθήσει να περάσω το μαρσμελοου και δε τα καταφέρνω...μου βγάζει συνέχεια fail ποια έκδοση πρέπει να.περασω τελικά RIO-LO2 B150 Edited November 14, 2016 by nasos206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 παιδιά θέλω τη βοήθεια σας .εχω προσπαθήσει να περάσω το μαρσμελοου και δε τα καταφέρνω...μου βγάζει συνέχεια fail ποια έκδοση πρέπει να.περασω τελικά RIO-LO2 B150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qvovantis Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Επιβεβαιώνω πως αυτός είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για να αναβάθμιση. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μόλις πέρασα την 6.01 Kαι εγώ επιβεβαιώνω ότι αυτός είναι ο συντομότερος και πιο εύκολος τρόπος. Από το link που παρέθεσαν πιο πάνω, http://huafirmware.com/huawei-g8 Χρησιμοποίησα την πρώτη επιλογή μιας και το κινητό μου φορούσε την b190 και είναι με μονή sim. Δούλεψε μια χαρά! Εικονίδια, εφαρμογές, επαφές όλα στη θέση τους! Τώρα τρέχει την Β330...:):D Ευχαριστώ! Edited November 23, 2016 by qvovantis Παράθεση Linux rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 το gx8 που εχω εχει firmware οπως στην εικονα που επισυναπτω http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/Screenshot_2016-09-29-04-38-30.png μπορω να κανω την αναβαθμιση οπως περιγραφετε στα προηγουμενα post;;; πρεπει να περασω πρωτα καποια αλλη εκδοση ή κατι αλλο;;; ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ME THN HUAWEI MOBILE ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ: Υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για τη συσκευή σου! :D Από τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://consumer.huawei.com/pl/support/search/index.htm?keywords=G8 Θα κατεβάσεις το αρχείο με την ονομασία: HUAWEI GX8 Firmware(RIO-L01, Android 6.0.1, EMUI 4.0, C432B360CUSTC432D002, Poland, Dual SIM, Channel-Others) 2016-10-25 Στον υπολογιστή σου θα κατέβει ένας συμπιεσμένος φάκελος. Θα τον αποσυμπιέσεις, θα τον ανοίξεις και θα πάρεις το φάκελο που γράφει dload. Θα τον μεταφέρεις (με copy paste) σε μια memory card (SD card ) ή στην μνήμη ROM της συσκευής και θα την βάλεις στο κινητό σου. Έπειτα θα απενεργοποιήσεις την συσκευή σου και θα πατήσεις για περίπου 5 δευτερόλεπτα ταυτόχρονα τα 3 κουμπιά της συσκευής (Αύξηση ήχου, μείωση ήχου και το κουμπί του ΟΝ/ΟFF), τότε το κινητό σου θα αρχίσει να φορτώνει αυτόματα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 HUAWEI GX8 Firmware(RIO-L01, Android 6.0.1, EMUI 4.0, C432B360CUSTC432D002, Poland, Dual SIM, Channel-Others) 2016-10-25 B340 έχω εγώ , αξίζει η αναβάθμιση ; Ξέρεις τι διορθώνει ; Σβήνει τα παλιά δεδομένα ή τα κρατάει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 B340 έχω εγώ , αξίζει η αναβάθμιση ; Ξέρεις τι διορθώνει ; Σβήνει τα παλιά δεδομένα ή τα κρατάει ; επικοινωνησε με την huawei μεσω facebook, σε εξυπηρετουν αμεσα. Δωσε το imei σου να σου πουν ποια ειναι για την συσκευη σου, απο που θα την κατεβασεις και πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grod Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nisi Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Γεια σας το δικό μου G8 ειναι RIO-L01 και B130 Υπάρχει αναβάθμιση .. Ξέρει κανεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Ήρθε στα χέρια μου ένα G8 δίκαρτο, και τώρα έχει μέσα την Β170 ,EMUI . Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αλλάξω ROM / Twrp και να πάω σε Lineage OS κτλ. έχει δοκιμάσει κανείς αν υπάρχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας; Ευχαριστώ. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Καλησπέρα επειδή μπερδεύτηκα λίγο διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει θέλω να κάνω update την συσκευή μιας και από ότι είδα κυκλοφορεί android 6.0.1 firmware και εγώ έχω το 5.1 αυτός ο οδηγός με το αρχείο είναι σωστός? http://huafirmware.com/huawei-g8 αν όχι μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για τον σωστό οδηγό μαζί με το αρχείο rom που πρέπει να κατεβάσω? edit Εντάξει το έκανα νομίζω ότι όλα πήγαν καλά θα δείξει Edited May 11, 2017 by kotsos75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 μετά την αναβάθμιση αυτή η εφαρμογή μου ζητάει δικαιώματα τι είναι? τις δίνω τα δικαιώματα που ζητεί? μήπως πρέπει να την διαγράψω? και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Καλησπέρα , έχω backup κατά καιρούς απο το κινητό και τώρα που σβήστηκαν κάτι σημειώσεις μου απο το σημειωματάριο κατά λάθος θέλω να τις ανακτήσω απο το HiSuite . Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts