Jump to content

Meizu Pro 5

antdel_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το παραγγειλα απο το επισημο σιτε της meizu στις 3/10,αυτοι μαλλον αναθετουν τις παραγγελειες σε ενα αλλο site.και μετα απο πολυ αναμονη και αλλαγη χρωματος χτες εφυγε απο Ολλανδια και ερχεται εδω.οποτε αρχη της επομενης εβδομαδος θα γραψω οτι θελετε και θα ανεβασω οτι θελετε.

Σημερα εριξα και εγω μια παραγγελια καθοτι στην τελικη τιμη που μου βγηκε δεν μπορεσα να αντισταθω>>>>370dollars:):)

Το 3γιγα ram _ 32 rom

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 719
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σημερα εριξα και εγω μια παραγγελια καθοτι στην τελικη τιμη που μου βγηκε δεν μπορεσα να αντισταθω>>>>370dollars:):)

Το 3γιγα ram _ 32 rom

Πες σε παρακαλω και σε εμας που το βρηκες με 370 δολλαρια?

Πες σε παρακαλω και σε εμας που το βρηκες με 370 δολλαρια?

Σου στελνω pm, γιατι εδω θα πεταζτουν πολλοι και θα πουν αναξιοπιστο μαγαζι-πουλαει κλωνους και αλλα διαφορα:lol:

Σου στελνω pm, γιατι εδω θα πεταζτουν πολλοι και θα πουν αναξιοπιστο μαγαζι-πουλαει κλωνους και αλλα διαφορα:lol:

Στείλε και σε μένα φιλε

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Και εμενα με ενδιαφερει αδερφε... Αν και στοχευω σε 64αρι σε gold χρωμα. Το οποιο δε βρισκω πουθενα. Και να το βρω θα ειναι chinese version. Για international ουτε λογος ακομη.

Αυτο λεει μαλλον ο φιλος με κουπονια...

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-PRO-5-32gb.html?u=163443

Εριξα και γω μια παραγγελία γιατι βλεπω οτι τα εκπτωτικα κουπονια ληγουν σημερα.

Παιδιά είδατε ότι σε αυτή την τιμή δεν στέλνουν το κουτί του κινητού? Με το original κουτί το κινητό κοστίζει 480$ και με αγορά πάνω από 450$ δεν μπορείς να πληρώσεις μέσω paypal... Edited by miketra
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Αυτο λεει μαλλον ο φιλος με κουπονια...

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-PRO-5-32gb.html?u=163443

Εριξα και γω μια παραγγελία γιατι βλεπω οτι τα εκπτωτικα κουπονια ληγουν σημερα.

Αντε να γινουμε μπολικοι....:)

Τελικά το παράγγειλα και εγώ αλλά το κινητό δεν στοιχίζει 370€. Στοιχίζει 391€ λόγω χρέωσης του paypal και μάλιστα με χρήση ενός κωδικού που μου έκανε έκπτωση περίπου 20€.

Επίσης ξεκαθάρισα το θέμα με το κουτί, μου είπαν ότι δεν αφορά το συγκεκριμένο κινητό και ότι θα σταλεί κανονικά με το κουτί του

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Τελικά το παράγγειλα και εγώ αλλά το κινητό δεν στοιχίζει 370€. Στοιχίζει 391€ λόγω χρέωσης του paypal και μάλιστα με χρήση ενός κωδικού που μου έκανε έκπτωση περίπου 20€.

Επίσης ξεκαθάρισα το θέμα με το κουτί, μου είπαν ότι δεν αφορά το συγκεκριμένο κινητό και ότι θα σταλεί κανονικά με το κουτί του

Ακου να δεις....

Χθες βραδυ οταν εβαλα το link για καμποση ωρα το ειχε αρχικη 403$

Βαζοντας τον κωδικο που υπηρχε επαιρνες και 8% εκπτωση....

Οποτε κανε την πραξη και πες μου!

Ξερω πολυ καλα ποσο πληρωσα, 370 Δολλαρια λεω και οχι ευρω!!!!

Ακου να δεις....

Χθες βραδυ οταν εβαλα το link για καμποση ωρα το ειχε αρχικη 403$

Βαζοντας τον κωδικο που υπηρχε επαιρνες και 8% εκπτωση....

Οποτε κανε την πραξη και πες μου!

Ξερω πολυ καλα ποσο πληρωσα, 370 Δολλαρια λεω και οχι ευρω!!!!

Εντάξει...σήμερα έχει 425! Εξάλλου ποιος σε αμφισβήτησε? Εγώ έγραψα αναλυτικά διάφορα πράγματα και ποτέ δεν έγραψα κάτι για το δικό σου post, οπότε, που είναι το περίεργο?? :wacko::wacko:

Εντάξει...σήμερα έχει 425! Εξάλλου ποιος σε αμφισβήτησε? Εγώ έγραψα αναλυτικά διάφορα πράγματα και ποτέ δεν έγραψα κάτι για το δικό σου post, οπότε, που είναι το περίεργο?? :wacko::wacko:

Ολα καλα φιλε μου , κανενα προβλημα, εγω για αυτον τον λογο εγραψα εξαλλου τι ειχα βρει εκεινη την ωρα για να το παρουν οσοι θελουν και να ειμαστε αρκετοι αυτοι που το εχουμε....

Καλοριζικο και σε σενα και θα τα λεμε εδω συχνα!

Ολα καλα φιλε μου , κανενα προβλημα, εγω για αυτον τον λογο εγραψα εξαλλου τι ειχα βρει εκεινη την ωρα για να το παρουν οσοι θελουν και να ειμαστε αρκετοι αυτοι που το εχουμε....

Καλοριζικο και σε σενα και θα τα λεμε εδω συχνα!

Μα και εγώ επειδή το είδα σήμερα, έγραψα τόσο αναλυτικές πληροφορίες. Εννοείται βέβαια, ότι η τιμή είναι σούπερ, ακόμα και τα 390€ που έδωσα εγώ. Οπότε, μόνο καλό έκανες! :D

σημερα βγηκε και το review σε gsmarena...

καταπληκτικη μπαταρια...μαλλον εχουμε το νεο top σε μπαταρια αυτονομια και δυναμη σε ενα φοβερο πακετο.

Μολις παρει την Flyme5 το κινητο θα σπερνει ολοκληρωτικα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

http://m.gsmarena.com/meizu_pro_5-review-1336.php όποιος θέλει ας διαβάσει το θέμα της μπαταρίας.. Μολονότι δεν εμπιστεύομαι τα σαιτ παρά μόνο τα δικά μου μάτια συμβαδίζει με όσα έχω αναφέρει περί μπαταρίας..

Παλι σημερα 403$ τωρα παιδες.....https://www.fastcardtech.com/MEIZU-PRO-5-32gb.html

παρατηρησεις...

1.το κινητο με την καλυτερη μπαταρια σημερα . και -

2.το κινητο με το καλυτερο σημα σημερα,ανωτερο ακομα και απο huawei.

3.το κινητο με τον καλυτερο ηχο σε ακουστικα και ηχο κλησης σημερα

αν σε αυτα προσθεσουμε την πολυ καλη οθονη και το οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ λαγκ....

τοτε...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παρατηρησεις...

1.το κινητο με την καλυτερη μπαταρια σημερα . και -

2.το κινητο με το καλυτερο σημα σημερα,ανωτερο ακομα και απο huawei.

3.το κινητο με τον καλυτερο ηχο σε ακουστικα και ηχο κλησης σημερα

αν σε αυτα προσθεσουμε την πολυ καλη οθονη και το οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ λαγκ....

τοτε...

Καμεραααααααααα:)

Flyme 5, very soon:)

Eπιτυχια νομιζω καναμε αφου το αγορασαμε οσο ενα LG G4:X:X

Καμεραααααααααα:)

Flyme 5, very soon:)

Eπιτυχια νομιζω καναμε αφου το αγορασαμε οσο ενα LG G4:X:X

με την Flyme5 ειμαστε στην τελειοτητα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Οθόνη έχει καλύτερη απο Letv pro ??

Και ήχο καλύτερο απο το meizu mx5 ?? (γιατί σε συγκριτικό με lgg4 που εκανα το lg είχε πιο καλό ήχο στο ηχείο μιλάω.)

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

επειδή και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω αυτο με τη κάμερα που ειπώθηκε ποιο πάνω τι παιζει

όντος δεν εχει σταθεροποιητή εικόνας?? και παίζει όντως σημαντικό ρόλο για τισ φοτος?

ευχαριστώ

επειδή και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω αυτο με τη κάμερα που ειπώθηκε ποιο πάνω τι παιζει

όντος δεν εχει σταθεροποιητή εικόνας?? και παίζει όντως σημαντικό ρόλο για τισ φοτος?

ευχαριστώ

Φιλε μου μαλλον δεν εχει ois αλλα στο review το λεει ξεκαθαρα οτι ο νεος φακος και σε συνδυασμο με το software τραβαει σχεδον τελειες φωτογραφιες σε ολες τις συνθηκες ακομη και στο αυτοματο....

είμαι ανάμεσα στο letv pro και στο meizu pro 5

απλα αυτο με τη κάμερα με προβλημάτισε λίγο

σε ποιο απο τα 2 πιστεύετε ??

πρώτη φορά σε android