Jump to content

Nα υπήρχε μια συσκευή όπως τη θέλω και τι στο κόσμο!

ALXGS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και καιρό ψάχνομαι για μια συσκευή όπως τη θέλω, αλλά πάντα μα πάντα, εκεί που λέω "εδώ είμαστε" κάπου διαβάζω στα τεστ ότι έχει το 'να έχει τ' άλλο, δεν είναι έτσι, δεν είναι αλλιώς και ξενερώνω. Και άντε πάλι ψάξιμο!:wacko:

Αυτά που ζητάω είναι (η σειρά που τα γράφω, είναι η σειρά της σημαντικότητας για μένα)

1) Max 300 είτε Κινέζικο από Κίνα είτε Κινέζικο ή επώνυμο από Σκρουτζομάγαζο

2) Μπαταριάραααα. Να βγάζει με οθόνη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ώρες.

3) RAM τουλάχιστον 2Gb

4) Οθόνη με καλή φωτεινότητα, ανάλυσης τουλάχιστον 1920X1080 και μέγεθος από 5 min έως 5,5 max

5) Καλό ήχο! Άνω του μέσου όρου σε ποιότητα (σε ακουστικά και ηχείο) και δυνατό ηχείο (άνω του μέσου όρου)

6) Όχι παλαιότερο (αρχικό λειτουργικό) από Kitkat 4.4.2.

7) Δεν με νοιάζει αν έχει ROM 8 ή 16 ή 32, αρκεί να έχει όπως και δήποτε επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης (microsd) κι ας είναι και 8Gb ROM

8) Τουλάχιστον 4 πύρηνο (δεν καίγομαι να είναι 8πύρηνο δηλαδή)

9) Η κάμερα δεν με καίει να είναι μεγάλη σε Mp (13, 16 κτλ). Ας είναι 8 ή έστω 5Mp αρκεί να είναι αξιοπρεπής η ποιότητα της φωτό. Μπροστά θέλω κάμερα minimum 2Μp

2-3-4-5 και 7 δεν τα διαπραγματεύομαι με τίποτα... γι' αυτό και δεν βρίσκω αυτό που θέλω. Στην τιμή αν βρεθεί κάτι πραγματικά καλό, θα μπορούσα να βάλω κάνα 50άρικο ακόμα (με πολύ ζόρι όμως)

Βοηθάτε συχωριανοίοιοιοιοοι!!!!!!

Edited by ALXGS
Oneplus5 8/128 Android 10

Μιας και στο μέγεθος οθόνης δεν έβαλες όριο,ανέβα στην τιμή ( τώρα με τα cc δηλαδή γιατί πιο πρίν ήταν πολύ κοντά στα λεφτά σου )

και πήγαινε στο Huawei Ascend Mate 7

4) Οθόνη με καλή φωτεινότητα, ανάλυσης τουλάχιστον 1920X1080 και μέγεθος από 5 min έως 5,5 max

Εβαλα

Μιας και στο μέγεθος οθόνης δεν έβαλες όριο,ανέβα στην τιμή ( τώρα με τα cc δηλαδή γιατί πιο πρίν ήταν πολύ κοντά στα λεφτά σου )

και πήγαινε στο Huawei Ascend Mate 7

:happy:

Για τσέκαρε εδω πιστεύω θα σε καλύψει σε υψηλά επιπεδα και σχετικά προσιτά επιπεδα.

http://www.amazon.co.uk/Motorola-Moto-Play-SIM-Free-Smartphone/dp/B012W8XE6E/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1442594686&sr=8-5&keywords=oppo+r7+plus

http://www.notebookcheck.net/Motorola-Moto-X-Play-Smartphone-Review.150511.0.html

Verdict

Motorola proves that it is not only OnePlus that can build affordable smartphones that rock the mid-range. The Moto X Play convinces even more particularly in terms of camera and screen.

Apparently, the manufacturer has considered everyone: Multiple color combinations are possible via the Moto Maker for playful natures, but simple black or white is also an option for dignified tastes. The casing is perhaps not quite as stylish as other brands, but it is pleasant to hold, stable and slip proof. The screen is extremely bright, and offers high contrast and good viewing angles. The camera shoots very good photos and videos that can compete with the lenses in premium-range phones.

Then there is of course the battery that might not last the promised two days of mixed use, but will very likely have to be recharged after 1.5 days. Even the considerably more expensive iPhone 6 Plus can only outrun the battery life very marginally.

Motorola will certainly be up front in the mid-range with its Moto X Play. The superb screen, the durable battery, and the high-resolution camera will ensure that.

The shortcoming is found in the sound, which is not really outstanding in both calls and music playback when using the internal speakers. In addition, it does not offer the superior computing power of a OnePlus 2 or premium-range phones. The difference is unlikely to be noticed in everyday use. The high waste heat is another drawback of the Moto X Play.

Overall, the Moto X Play proves that a smartphone that can easily cope with 99% of all everyday situations, apps and games can be found for less than 400 Euros (~$454). The buyer will naturally have to search in the premium range and the latest innovations for the one remaining percent. Anyone who feels comfortable in the mid-range will find a great and, when desired, also colorful companion in the Moto X Play.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το έχω δει το συγκεκριμένο, αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή. Αν βάλεις καιτα μεταφορικά από Amazon θα πάει πολύ! :wacko:

Το έχω δει το συγκεκριμένο, αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή. Αν βάλεις καιτα μεταφορικά από Amazon θα πάει πολύ! :wacko:

Αλλιώς κανα μεταχειρισμένο z3 στα 330-350 ευρω που πουλάνε που καλύπτει απόλυτα αυτα που θες.

Παιδιά... έριξα λίγο νερό στο κρασί μου για κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και... ανέβηκα λίγο σε αυτά που λέω να δώσω.

Κατέληξα με λίγα λόγια ... ή Samsung S5 από Αθήνα και στο χέρι, ή Meizu MX5 από Κίνα και καρτέρι :D

Ίδια λεφτά χοντρικά (32Gb βέβαια το Meizu μιας και δεν έχει microsd)

Τι λέτε?:worry:

Παιδιά... έριξα λίγο νερό στο κρασί μου για κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και... ανέβηκα λίγο σε αυτά που λέω να δώσω.

Κατέληξα με λίγα λόγια ... ή Samsung S5 από Αθήνα και στο χέρι, ή Meizu MX5 από Κίνα και καρτέρι :D

Ίδια λεφτά χοντρικά (32Gb βέβαια το Meizu μιας και δεν έχει microsd)

Τι λέτε?:worry:

Είτε στο ένα είτε στο άλλο ξεχνάς την αυτονομία που θες.

Εκτός αν κάνεις συμβιβασμό.

Βάρβατη αυτονομία μόνο z3-Mate 7 η το Motorola που σου πρότεινα.

Ε μη μου το χαλάς τώρα! Αφού όλοι για καλή αυτονομία λένε και για τα δύο. Δηλαδή, τι καλύτερο υπάρχει με τις επιδόσεις ταυτόχρονα που έχουν αυτά τα δύο; (ας είναι και φθηνότερο ας πούμε)

Τα Σόνυ δεν μου αρέσουν σαν σχήμα, οπότε δεν τα κοιτάω καθόλου. Tο Μοτορόλα που πρότεινες το έχεις δουλέψει; δεν βρίσκω πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές

Edited by ALXGS

Ε μη μου το χαλάς τώρα! Αφού όλοι για καλή αυτονομία λένε και για τα δύο. Δηλαδή, τι καλύτερο υπάρχει με τις επιδόσεις ταυτόχρονα που έχουν αυτά τα δύο; (ας είναι και φθηνότερο ας πούμε)

Ουδέποτε η Samsung ούτε η Meizu φημίζονται για την βάρβατη αυτονομία.

Μόνο τα πάνω που πρότεινα η στις 6 ίντσες το Oppo R7 plus.

http://www.androidauthority.com/oppo-r7-plus-review-636202/

Το notebookchech από τα πλέον αξιόπιστα τεχνολογικά site αξιολόγησης συσκευών.

Η διαβασε κριτικές χρηστών από amazon.

Edited by alextrela

Κοίτα... το lenovo της υπογραφής μου, με τη χρήση που του κάνω με καλύπτει μια χαρά. Βγάζει 5 ώρες οθόνη/σερφαρισμα κτλ. Αν βγάζουν τόσο ή και περισσότερο και τα άλλα... μια χαρά θα είναι.

Κοίτα... το lenovo της υπογραφής μου, με τη χρήση που του κάνω με καλύπτει μια χαρά. Βγάζει 5 ώρες οθόνη/σερφαρισμα κτλ. Αν βγάζουν τόσο ή και περισσότερο και τα άλλα... μια χαρά θα είναι.

Άμα θες 5 ένταξη.

Παραπάνω όχι.

Εδώ review του Meizu

http://www.androidauthority.com/meizu-mx5-review-630258/

Edited by alextrela

Εμένα η χρήση είναι λίγα τηλεφωνήματα, σχεδόν σπάνια κάποιο παιχνίδι (κι αυτά χωρίς ιδιαίτερες ενεργειακές απαιτήσεις) λίγο βίντεο και παααααααραααα πολύ σερφάρισμα με chrome αλλά και λίγο fb και twitter.

Με αυτή τη χρήση φτάνω 5 ώρες οθόνη με μόνιμα ανοιχτά δεδομένα όταν είμαι έξω και μόνιμα ανοιχτό wifi στο σπίτι. Φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ συνήθως και κάποιες φορές ίσως και το επόμενο μεσημέρι. Πολύυυυ σπάνια να αναγκαστω να φορτίσω το ίδιο βράδυ. Μόνο στις διακοπές μου συνέβη μερικές φορές, αλλά το είχα παρακάνει με τη χρήαη του και πάλι είχα μέσα 25-30% μπαταρία.. και το φόρτιζα για να έχω φουλ μπαταρία την επόμενη μέρα.Όταν είναι μια κλασσική μέρα στη πόλη, με 30% δεν φορτίζω αφού με βγάζει άνετα μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι/απόγευμα. Όλα αυτά με 5 ώρες οθόνη όπως είπα συν τις υπόλοιπες καταναλώσεις (android system - wifi δεδομένα κτλ)

Αν έχουν την ίδια απόδοση αυτά τα δύο, μια χαρά θα είναι.

Ποιο από τα δύο όμως;

Εμένα η χρήση λίγα τηλεφωνήματα, σχεδόν σπάνια κάποιο παιχνίδι (κι αυτά χωρίς ιδιαίτερες ενεργειακές απαιτήσεις) λίγο βίντεο και παααααααραααα πολύ σερφάρισμα με chrome αλλά και λίγο fb και twitter.

Με αυτή τη χρήση φτάνω 5 ώρες οθόνη με μόνιμα ανοιχτά δεδομένα όταν είμαι έξω και μόνιμα ανοιχτό wifi στο σπίτι. Φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ συνήθως κάποιες φορές και το επόμενο μεσημέρι. Πολύυυυ σπάνια να αναγκαστω να φορτίσω το ίδιο βράδυ. Μόνο στις διακοπές μου συνέβη μερικές φορές, αλλά το είχα παρακάνει με τη χρήαη του και πάλι είχα μέσα 25-30% μπαταρία.. και το φόρτιζα για να έχω φουλ μπαταρία την επόμενη μέρα.Όταν είναι μια κλασσική μέρα στη πόλη, με 30% δεν φορτίζω αφού με βγάζει άνετα μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι/απόγευμα. Όλα αυτά με 5 ώρες οθόνη όπως είπα συν τις υπόλοιπες καταναλεις (android system - wifi δεδομένα κτλ)

Αν έχουν την ίδια απόδοση αυτά τα δύο, μια χαρά θα είναι.

Ποιο από τα δύο όμως;

Το s5 είναι πιο δοκιμασμένη και αξιόπιστη πρόταση από το Meizu που είναι φρέσκο προϊόν στην αγορά.

Από εμένα s5.

Οχι... με τιποτα. Δε θελω τοσο μεγαλο τηλεφωνο....ειπαμε!!!Πιστευω πως οι 5" βαρια μεχρι 5.5 αν ειναι σαν τα lg με μινιμαλ μπεζελς που δεν μεγαλωνει σε μεγεθος πολυ η συσκευη)... οκ. Αλλιως με τιποτα. Θεωρητικα πάντα, δεν θα ηθελα συσκευη με πανω απο 145 χιλιοστα υψος. Μετα ξεφευγει το πραγμα. Ωραιο ειναι να εχεις μεγαλη οθονη οταν το δουλευεις για σερφαρισμα... αλλα οταν μιλας ήτο κουβαλας σε τσαντακια κτλ... δυσκολευει η κατασταση. (Προσωπικη αποψη παντα)

Οχι... με τιποτα. Δε θελω τοσο μεγαλο τηλεφωνο....ειπαμε!!!Πιστευω πως οι 5" βαρια μεχρι 5.5 αν ειναι σαν τα lg με μινιμαλ μπεζελς που δεν μεγαλωνει σε μεγεθος πολυ η συσκευη)... οκ. Αλλιως με τιποτα. Θεωρητικα πάντα, δεν θα ηθελα συσκευη με πανω απο 145 χιλιοστα υψος. Μετα ξεφευγει το πραγμα. Ωραιο ειναι να εχεις μεγαλη οθονη οταν το δουλευεις για σερφαρισμα... αλλα οταν μιλας ήτο κουβαλας σε τσαντακια κτλ... δυσκολευει η κατασταση. (Προσωπικη αποψη παντα)

δεν θα βρεις τοτε αυτο που ζητας (αντε κανα s5 να πλισιαζει)

Ουδέποτε η Samsung ούτε η Meizu φημίζονται για την βάρβατη αυτονομία.

Μόνο τα πάνω που πρότεινα η στις 6 ίντσες το Oppo R7 plus.

http://www.androidauthority.com/oppo-r7-plus-review-636202/

Το notebookchech από τα πλέον αξιόπιστα τεχνολογικά site αξιολόγησης συσκευών.

Η διαβασε κριτικές χρηστών από amazon.

πολλά τα χρήματα που ζητάει η oppo για snapdragon 615,και απο την στιγμή που αναφέρεις τα προβλήματα του 810 θα έπρεπε να ξέρεις οτι και ο 615 αν τον ζορίσεις λίγο ανεβάζει επίσης θερμοκρασία και ρίχνει τις επιδόσεις

πολλά τα χρήματα που ζητάει η oppo για snapdragon 615,και απο την στιγμή που αναφέρεις τα προβλήματα του 810 θα έπρεπε να ξέρεις οτι και ο 615 αν τον ζορίσεις λίγο ανεβάζει επίσης θερμοκρασία και ρίχνει τις επιδόσεις

μην το ψάχνεις γενικός φέτος η qualcomm έχει κάνει σκα.....α ολα... ακομη και ο "καλός" 808 του g4 με λίγο ζόρισμα πίνει την μπαταρία χωρίς να υπάρχει αύριο