kosmasdel Δημοσιεύτηκε September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2015 (edited) ή κάτι άλλο; ( πχ. Asus Zenfone 2.3ghz 4 gm ram, από Κίνα ή Amazon βέβαια το ερώτημα) Είμαι ανάμεσα στα κινητά του τίτλου; Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη! Αν το Xiaomi Redmi Note 2 Prime είχε 3 gb ram θα το είχα πάρει... χτες (!) αλλά δυστυχώς.... Θέλω minimum 3gb ram. (Διακαής πόθος βέβαια είναι το Lg G4, αν και single sim, αλλά δυστυχώς η τιμή του κρατήθηκε σε ψηλά επίπεδα λόγω Capital Controls....) Για τα 3 του τίτλου το κάθενα έχει και τα + του και τα - του. πχ mi note έχεις OIS στην κάμερα και ενισχυτή audio αλλά φοβάμαι το μέγεθός του και τα 16gb rom (ξεφεύγει από το budget το 64αρι). Το MX5 δεν έχει OIS και βγάλανε το ενισχυτή audio που "φορούσε" το MX4 αλλά έχει laser autofocus και amoled. Το ZUK Z1 τεράστια μπαταρία αλλά ελάχιστα reviews (βασικά κάνενας κάτοχος στο myphone) Edited September 17, 2015 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ειχα MX4 και εχω Xiaomi note, μην την ψαχνεις καθολου παρε το xiaomi και θα με θυμηθεις.....το μεγεθος του δε, δεν καταλαβα καθολου την διαφορα! Αστο Zuk, αν δεν βιαζεσαι περιμενω το Letv 1 και θα σου το συγκρινω με το xiaomi το πολυ σε κανενα 10ημερο πιστευω. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Kαλό το Xiaomi, αλλά να χε και λίγο καλύτερη μπαταρία. Ψιλοψόφιο είναι για web browsing Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Kαλό το Xiaomi, αλλά να χε και λίγο καλύτερη μπαταρία. Ψιλοψόφιο είναι για web browsing Έχει περάσει από τα χέρια σου και το λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Έχει περάσει από τα χέρια σου και το λες; Όχι, αλλά διαβάζω τα τεστ που έχουν γίνει. Βέβαια αυτό είναι πως το βλέπει ο καθένας. Άμα έχεις μάθει με δυνατή μπαταρία, όσα είναι στο μέσο όρο και κάτω, σε χαλάνε. Είμαι και εγώ στην αναζήτηση και τα κοιτάζω και εγώ αυτά, αλλά εκεί κολλάω στο Xiaomi Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Όχι, αλλά διαβάζω τα τεστ που έχουν γίνει. Βέβαια αυτό είναι πως το βλέπει ο καθένας. Άμα έχεις μάθει με δυνατή μπαταρία, όσα είναι στο μέσο όρο και κάτω, σε χαλάνε. Είμαι και εγώ στην αναζήτηση και τα κοιτάζω και εγώ αυτά, αλλά εκεί κολλάω στο Xiaomi Με τι μπαταρία είχες συνηθίσει? δώσε ένα παράδειγμα συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Το Note παντως ειναι τερας στην μπαταρια και αφηστε τα τεστ και τις βλακειες, ολη μερα απο το πρωι ανοιχτα ολα twiter, 2 email, 3g , wifi τερμα φωτεινοτητα και ειμαι στο 79% .....:cool: Αμα μου βρεις κανενα 1-2 καλυτερα τι να πω? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Και εγω κατοχος xiaomi αλλα περιμενω την σύγκριση με το letv... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 xiaomi red me note 2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 xiaomi red me note 2!!! Αν διαβαζες κιόλας ότι ο άνθρωπος θέλει το λιγότερο 3 giga ram..... Τότε δεν θα έμπαινες στον κόπο να απαντήσεις καν!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Με τι μπαταρία είχες συνηθίσει? δώσε ένα παράδειγμα συσκευής... Aυτό της υπογραφής μου. Lenovo S660 Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Aυτό της υπογραφής μου. Lenovo S660 Άρα έχει πολύ καλύτερη το xiaomi Υπόψην δεν πιστέυω να εννοεί το redmi note (mid-range συσκευή ) αλλά το xiaomi note ,είναι διαφορετικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 To xiaomi mi note παντως στο gsmarena δεν παιρνει καλη βαθμολογια η μπαταρια σε σχεση με τα αλλα που ειπα. Επίσης είναι 5.7" οθόνη. Δεν θέλω τόσο μεγάλο. Μαξ 5.5 είπα αν και θα προτιμούσα κοντά στο 5. (5.2) ας πούμε όπως είναι το g2 ή 5.1 που είναι το s5 Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 To xiaomi mi note παντως στο gsmarena δεν παιρνει καλη βαθμολογια η μπαταρια σε σχεση με τα αλλα που ειπα. Επίσης είναι 5.7" οθόνη. Δεν θέλω τόσο μεγάλο. Μαξ 5.5 είπα αν και θα προτιμούσα κοντά στο 5. (5.2) ας πούμε όπως είναι το g2 ή 5.1 που είναι το s5 Δεν σου πρότεινα κάποιο,για την μπαταρία είπα μιας και είπες ότι δεν τα πάει καλά. Στο θέμα μπαταρίας δυστυχώς δεν είναι να εμπιστεύεσαι σχόλια χρηστών μιας και ο καθένας έχει άλλα στάνταρ κι άλλες ανάγκες. Εγώ 1 εβδομάδα που είχα και το απλό και το pro δεν είχα κανένα θέμα με την μπαταρία και τους άλλαξα και τα φώτα στην χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καμία γνώμη για Meizu MX5 ή το ZUK Z1 παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Xiaomi με κλειστά μάτια για το UI Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καμία γνώμη για Meizu MX5 ή το ZUK Z1 παιδιά; Για το MX5 εχω διαβασει για λαγκαρισματα πολλα και συν οτι δεν πιστευω οτι αξιζει τα τοσα λεφτα παραπανω απο το MX4.....η το PRO που για μενα ειναι ακομη η καλυτερη επιλογη απο τα MEIZU!!!:) Το Zuk τωρα κυκλοφορησε και στα - ο παλιος επεξεργαστης το οτι δεν εχει notification led και αλλα μικροπραγματακια! Δες εδω και τα 3 review και αποφασισε, εγω ετσι κατεληξα και πηρα το XIAMI NOTE και δεν το εχω μετανιωσει με τιποτα ομως! http://www.gizchina.com/2015/08/03/meizu-mx5-review/ http://www.gizchina.com/2015/08/10/meizu-mx5-review-follow-up/ http://www.gizchina.com/2015/09/16/here-are-10-things-ive-learned-while-using-the-zuk-z1/ http://www.gizchina.com/2015/07/18/xiaomi-mi-note-review-get-the-standard-not-the-pro/ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Για το MX5 εχω διαβασει για λαγκαρισματα πολλα και συν οτι δεν πιστευω οτι αξιζει τα τοσα λεφτα παραπανω απο το MX4.....η το PRO που για μενα ειναι ακομη η καλυτερη επιλογη απο τα MEIZU!!!:) Το Zuk τωρα κυκλοφορησε και στα - ο παλιος επεξεργαστης το οτι δεν εχει notification led και αλλα μικροπραγματακια! Δες εδω και τα 3 review και αποφασισε, εγω ετσι κατεληξα και πηρα το XIAMI NOTE και δεν το εχω μετανιωσει με τιποτα ομως! http://www.gizchina.com/2015/08/03/meizu-mx5-review/ http://www.gizchina.com/2015/08/10/meizu-mx5-review-follow-up/ http://www.gizchina.com/2015/09/16/here-are-10-things-ive-learned-while-using-the-zuk-z1/ http://www.gizchina.com/2015/07/18/xiaomi-mi-note-review-get-the-standard-not-the-pro/ Ίδιο επεξεργαστή έχει βέβαια το ZUK με το Note... Το ZUK βασικά έχει πολλά + αλλά κολλάω στο ότι είναι τελείως καινούριο και με ελάχιστα reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ίδιο επεξεργαστή έχει βέβαια το ZUK με το Note... Το ZUK βασικά έχει πολλά + αλλά κολλάω στο ότι είναι τελείως καινούριο και με ελάχιστα reviews Στριφτό.....χαχαχα Ή περίμενε ακόμη μερικές μέρες ακομη που θα παραλαβω το letv le1 που έχει και πολύ καλή τιμή πλέον. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts