loverman13 Δημοσιεύτηκε December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2004 Παιδια εχω ενα φακελο και καθε φορα που τον διαγραφω μετα απο λιγο ξαναεμφανιζεται :wacko: :blink: :confused: !!!!Τινα κανω?????????? :( Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Προφανώς κάποιο πρόγραμμα τον ξαναφτιάχνει. Πώς λέγεται ο φάκελος και πού βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 ton eixa balei cd gia na pernaw ta tragoudia pou kanw rip...kai einai sto desktop! Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 safe mode?? scan for viruses?? boot με knoppix?? για δοκιμασε αυτα που προτείνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 μου συμβαίνει και μένα μερικές φορές με κάποιους default φακέλους των windows όιπως πχ ''my ebooks '' στα ''έγγραφά μου''...:o το σβήνω και ξαναβγαίνει μόνο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loverman13 (18 Δεκ. 2004 , 14:04) ton eixa balei cd gia na pernaw ta tragoudia pou kanw rip...kai einai sto desktop! Μήπως αυτός ο φακελος εμφανίζεται μετα απο κάθε φορα που έχει κανεις rip καποιο τραγούδι; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (18 Δεκ. 2004 , 14:31) μου συμβαίνει και μένα μερικές φορές με κάποιους default φακέλους των windows όιπως πχ ''my ebooks '' στα ''έγγραφά μου''...:o το σβήνω και ξαναβγαίνει μόνο του... Ρε παιδιά γίνεται αυτοί οι @@@ φάκελοι να μην εμφανίζονται καθόλου??? :confused: Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (18 Δεκ. 2004 , 14:38) Μήπως αυτός ο φακελος εμφανίζεται μετα απο κάθε φορα που έχει κανεις rip καποιο τραγούδι; Oxi aparaithta! Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Το πρόγραμμα που κάνεις rip τα τραγούδια τον φτιάχνει. Πήγαινε στα Options του και όρισε του να τα αποθηκεύει σε κάποιο άλλο φάκελο που δεν τον βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Δεκ. 2004 , 01:56) Το πρόγραμμα που κάνεις rip τα τραγούδια τον φτιάχνει. Πήγαινε στα Options του και όρισε του να τα αποθηκεύει σε κάποιο άλλο φάκελο που δεν τον βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου. Thank`s... :) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts