supernet Δημοσιεύτηκε September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2003 Κάνω χρήση του Microsoft Outlook 2002 (English). Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Συνθέτω ένα νέο εμαιλ, και πατάω ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Άλλωτε το στέλνει μια χαρά και άλλωτε όχι. Επιστρέφοντας μου το μήνυμα "Send/Receive Error" Task 'UserXA - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC6A) : 'Your outgoing (SMTP) e-mail server has reported an internal error. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). The server responded: 451 qq temporary problem (#4.3.0)' Το ξέρω ότι αναφέρεται σε (πιθανό) πρόβλημα του mail server. Αλλά αν πάω αμέσως να στείλω από το ίδιο account μέσω web based περιβάλλον, όλα λειτουργούν άψογα. :confused: Και επιπλέον, τη στιγμή του προβλήματος o SERVER είναι Up & Running. Έχει αντιμετωπίσει κανείς, παρόμοιο πρόβλημα??? Aν μπορεί κάποιος να βοηθήσει........... Γιατί μου χει σπάσει τα νεύρα τόσο καιρό τώρα :mad: Ευχαριστώ P.S. Έχετε επίσης να προτείνετε κάποιο άλλο ισάξιο Email Client πλην του Outlook Express, Microsoft Outlook & Eudora? :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 εχεις δοκιμασει να στειλεις απο το Outlook express?Για δοκιμασε.Το θεωρω πιο κατανοητο και εκολοχρηστο.Αν δε μπορεις ουτε απο εκει καποια ρυθμιση θα ειναι λαθος.Σε ποιο provider εχεις λογαριασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Mια προφανής παρατήρηση... Αν χρησιμοποιείς τον smtp server της ΟΤΕνετ (παράδειγμα) πρέπει να είσαι συνδεδεμένος με account της ΟΤΕνετ.. Δλδ δεν μπορείς να είσαι μέσα με ΗΟL και να χρησιμοποιείς τον server της ΟΤΕνετ... Δεν ξέρω αν με κατάλαβες.. Μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον stamos εχεις δοκιμασει να στειλεις απο το Outlook express?Για δοκιμασε. Aπαπαπαπαπα :p ;) ΄ Για outgoing kai incoming κανω χρηση account πανω σε δικό μου server. Σιγουρα δεν ειναι θεμα server. Γιατι μπορεί και στελνει μεσω browser, μεσω του ιδιου server. Αυτο το κωλ***Outlook φταιει. Αλλα τι ακριβώς ; :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Μπάγιερν αυτό που λες ισχύει μόνο για τον αουτγκόινγκ μέηλ σέρβερ. Ο ινκάμινγκ μπορεί να διαβαστεί ανεξάρτητα απ'τον προβάιντερ που είσαι συνδεμένος. Σούπερνετ βάλε Νετσκέηπ Μέσεντζερ (ενσωματωμένος στον Κομιουνικέιτορ) να βρεις την υγειά σου κι άσε τις ******** του Βασιλάκη του Γκέιτς... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Πρωτη φορα χρησιμοποιω email client oποτε αν κανω κουλη ερωτηση παρακαλω μη βαρατε. Αν προσπαθησω να στειλω μεσω του thunderbird καποιο mail μου βγαζει το μυνημα "sending of mail failed. Τhe message could not be sent because connencting to SMTP server http://www.hotmail.com failed. The sever may be unavailable or is refusing SMTP connections. Please verify that youe SMTP server setting is correct and try again, or else contact your network administrator." Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοει. Αν καποιος ξερει τι ακριβως πρεπει να κανω ας γραψει. Επισης πατωντας το πληκτρο Get mail παρολο που στο λογαριασμο υπαρχει αδιαβαστο μειλ δεν κατεβαζει κανενα. Τhanks εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 το hotmail δεν έχει pop/smtp server.... ο μόνος client που έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω με hotmail είναι το outlook express το όποιο μόλις έβαλα την διεύθυνση μου @hotmail.com έκανε τις απαραίτητες ρυθμίσεις από μόνο του αν θυμάμαι καλά. Η hotmail χρησιμοποιεί HTTP server... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts