paul77gr Δημοσιεύτηκε September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2015 Καλησπέρα ψάχνω ένα κινητό φθηνό, δυνατό, ποιοτικό και αξιόπιστο. Για 2 φίλους είχα ψάξει στο παρελθόν και είχαμε πάρει το Coolpad F1 το οποίο με καλύπτει σχεδόν πλήρως. Υπάρχει κάποιο άλλο που να μπορεί να ανταγωνιστεί το coolpad ή να πάω στην δοκιμασμένη λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Xiaomi redmi note 2 ,το βρίσκεις και 130-140 ευρώ Ότι πιο vfm αυτή τη στιγμή αν δεν θες να πας σε περσινή συσκευή Αλλιώς αν σε πειράζουν οι 5.5'' , έχει και η meizu το m2 στις 5'' ( τιμή θυμάμαι ήταν γύρω στα 135$ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. September 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Το πρωί θα δοκιμάσω 5.5 σε ένα καταστημα στο χέρι μου να δώ αν με μπορώ να το δουλέψω και αν με βολεύει. Σχετικά με το Meizu είδα σε ένα βίντεο οτι όλα τα έκανε απο το κεντρικό πλήκτρο, το εψαξα λίγο περισσότερο και είδα οτι το κεντρικό ανάλογα με το πόσο το πιέζεις εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες, δεν νομίζω να βολεύει οπότε το έχω σαν επιλογη γιατι και αυτό φαίνεται καλό αλλα όχι σαν πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Το πρωί θα δοκιμάσω 5.5 σε ένα καταστημα στο χέρι μου να δώ αν με μπορώ να το δουλέψω και αν με βολεύει. Σχετικά με το Meizu είδα σε ένα βίντεο οτι όλα τα έκανε απο το κεντρικό πλήκτρο, το εψαξα λίγο περισσότερο και είδα οτι το κεντρικό ανάλογα με το πόσο το πιέζεις εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες, δεν νομίζω να βολεύει οπότε το έχω σαν επιλογη γιατι και αυτό φαίνεται καλό αλλα όχι σαν πρώτη. Ναι ισχυεί για το πλήκτρο,αλλά θεωρώ πως είναι θέμα συνήθειας. Κοίταξε όπως είπες αν σε βολέυουν οι 5.5'' κι αν δεν πάμε σε άλλες επιλογές απλά όχι τόσο αξιόπιστα όσο τα xiaomi και τα meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. September 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Είδα 5,5αρια και μου φαίνονται πολύ παντόφλες. Οπότε βγαίνει εκτός το Xiaomi Για το meizu ξεκινάω να διαβάζω τώρα στο thread του myphone. Πάντως κάθε επιπλέον πρόταση δεκτή. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει και δεν με βιάζει πάρα πολύ καθώς έχω το Samsung Galaxy S2 αλλά έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του και λέω να το ξεκουράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μπορείς να ανέβεις στα 200 να πάρεις το xiaomi mi4? Αν όχι μετά πάμε σε πιο no-name απο xiaomi και meizu Ulefone Paris DOOGEE F3 Pro Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό στα γρήγορα,αλλά προσωπικά θα επέλεγα το meizu . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 το ΜΙ4 δεν είναι χωρίς 4G?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 το ΜΙ4 δεν είναι χωρίς 4G?? :blink: Στα 200 ναι,στα 250 είναι με 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Huawei Honor 4G 5.5 4G ΜΕ ΟΛΕς ΤΙς ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς ΜΠΑΝΤΕς 175 ΕΥΡΩ- vmall.com- EU model.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Huawei Honor 4G 5.5 4G ΜΕ ΟΛΕς ΤΙς ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς ΜΠΑΝΤΕς 175 ΕΥΡΩ- vmall.com- EU model.... Είδα 5,5αρια και μου φαίνονται πολύ παντόφλες. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. September 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το Xiaomi Mi4 με χάλασε που δεν δέχεται κάρτα μνήμης Το Ulephone δεν ξέρω τί υποστίριξη θα έχει απο τον κατασκευαστή ωστε να ξεπεράσει τις παιδικες ασθένειες που συνήθως έχουν όλα τα κινέζικα το Meizu περιλαμβανομένου, αλλα η meizu ειναι σαφώς πιο γνωστή και έχει βγάλει ήδη διάφορες αναβαθμίσεις για το κινητό (όχι international rom ακομα όμως) Το doogee f3 pro μου φαίνεται πολύ καλό αλλα βαρύ λόγω μεταλικής κατασκευής μάλλον και με μικρή μπαταρία αλλα θα το παρακολουθώ όπως και το meizu καθώς είναι τα 2 που παίζουν πιο δυνατά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. September 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Γι'αυτο τι λέτε Lenovo S90 32GB Γκρι ? Αν βέβαια ανέβω τόσο μάλλον προς Ελλάδα θα μείνω Συγνώμη τώρα είδα οτι δεν παίρνει κάρτες μνήμης Edited September 12, 2015 by paul77gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Με 32GB δεν νομίζω να έχεις θέμα χώρου, χωρίς να ξέρω βέβαια τις ανάγκες σου. Αφού κοιτάς σε lenovo δες και το vibe x2. Πιο γρήγορο από το S90 και με καλύτερη οθόνη. Μπορείς να το δεις και από κοντά πριν κάνεις κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts