TXCELLAS Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πως λεγεται το προγραμμα που βλέπει τους κύκλους φόρτισης του κινητού στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ibackupbot, απλά βάλε στο YouTube πώς βρίσκεις τη ρύθμιση Μας τρομοκρατεί το iOS 12 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ibackupbot, απλά βάλε στο YouTube πώς βρίσκεις τη ρύθμιση Μας τρομοκρατεί το iOS 12 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Και υγεία ποσό σου βγάζει; Έχω πάθει σοκ λέμε. Επιτέλους το 6αρη θα αναπνεύσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Σταθερά 100%, είναι νωρίς λίγο για να πέσει πιστεύω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Σταθερά 100%, είναι νωρίς λίγο για να πέσει πιστεύω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πόσο καιρό την εχεις; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 1 μήνα, ανέβασα και πιο πάνω, 22 κύκλους έχει κάνει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 1 μήνα, ανέβασα και πιο πάνω, 22 κύκλους έχει κάνει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Οκ δεν το πρόσεξα! Σε ευχαριστώ για το μαγαζί!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μακάρι και εμένα το ίδιο μου είπε. Προσπαθούσαν από ένα γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη στην Αγίου Δημητρίου να μου βγάλουν πως φταίει το κινητό μου. Άλλαξα 3,4 μπαταρίες εκεί και μου έλεγαν η πλακέτα έχει πρόβλημα, ώσπου έβαλα του ifixit και σταμάτησαν τα restart αλλά και πάλι ούτε υγεία μπαταρίας έχω και ούτε κρατάει παραπάνω από 2 ώρες το κινητό. Μακάρι να είναι καλός και να έχει καλές μπαταρίες. Θα τον εμπιστευτώ και άλλα iphone. usb ic εχει το κινιτακι σου οσες μπαταρίες και να βάλεις αν δεν φτιαχτεί το τσιπακι στην μητρική....... (η ζημία προκαλείται από κάποιο φθραμενο καλώδιο η κακής ποιότητας καλώδιο η κάποιο βραχυκύκλωμα στον φορτιστή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) usb ic εχει το κινιτακι σου οσες μπαταρίες και να βάλεις αν δεν φτιαχτεί το τσιπακι στην μητρική....... (η ζημία προκαλείται από κάποιο φθραμενο καλώδιο η κακής ποιότητας καλώδιο η κάποιο βραχυκύκλωμα στον φορτιστή) Για αυτό λες και αυτή η μπαταρία του ifixit δεν κρατάει και ενώ φορτίζει 100% κρατάει 2 με 3 ώρες και μετά αδειάζει η μπαταρία πλήρως;; Πάντως restart δεν έκανε κανένα με τη μπαταρία του ifixit απλώς δεν κρατάει πολύ ώρα και γράφει στην υγεία θέλει σέρβις. Αυτό τσιπ που λες αλλάζει ή θέλει να το πετάξω και να κινηθώ σε κάποιο άλλο μοντέλο; Edited September 19, 2018 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Για αυτό λες και αυτή η μπαταρία του ifixit δεν κρατάει και ενώ φορτίζει 100% κρατάει 2 με 3 ώρες και μετά αδειάζει η μπαταρία πλήρως;; Πάντως restart δεν έκανε κανένα με τη μπαταρία του ifixit απλώς δεν κρατάει πολύ ώρα και γράφει στην υγεία θέλει σέρβις. Αυτό τσιπ που λες αλλάζει ή θέλει να το πετάξω και να κινηθώ σε κάποιο άλλο μοντέλο; λοιπόν για να είμαστε σίγουροι κανε το εξής τεστ φόρτισε το 100% βάλε aeroplane mode πάνε για ύπνο δες το πρωί πόσο % είναι (αν είναι ανοιχτό ακόμη) αλλάζει ναι αλλά μόνο στα μεγάλα service (έχει κάνα δυο στην Ελλάδα ) και είναι κάνα 100 ευρώ κανονικά όταν πάμε να αλλάξουμε μπαταρία 1, κάνουν μετριση μπαταριας (απο τα κλασσικα στατιστικα της) 2. αν μπαταρία είναι οκ στα στατιστικά τοτε ψιλιαζονται κάτι άλλο και σου κάνουν μερικές ερωτήσεις και το κρατάνε για έλεγχο... εσένα μάλλον απλά σου άλλαζαν μπαταρίες χύμα στο κύμα μια μετά την άλλη (χωρίς λόγο) +μπαταρία απο το ifixit μαλλον δουλεύει και απλά μπήκε σε safe mode λόγο υπερφοροτσης απο την συσκευή +μην κοιτάς τον ενσωματωμένο μετρητή υγείας (αυτός σπάνια δουλεύει με aftermarmet μπαταρίες) για να δεις την υγειά στο iphonoides την βλεπεις απο καποιο προγραμμα απο pc πχ 3utools + το σημαντικότερο όλες αυτές η ζημιές γίνονται η από φθαρμένα καλώδια η απο καλώδια του "1 ευρώ" Edited September 19, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 λοιπόν για να είμαστε σίγουροι κανε το εξής τεστ φόρτισε το 100% βάλε aeroplane mode πάνε για ύπνο δες το πρωί πόσο % είναι (αν είναι ανοιχτό ακόμη) αλλάζει ναι αλλά μόνο στα μεγάλα service (έχει κάνα δυο στην Ελλάδα ) και είναι κάνα 100 ευρώ κανονικά όταν πάμε να αλλάξουμε μπαταρία 1, κάνουν μετριση μπαταριας (απο τα κλασσικα στατιστικα της) 2. αν μπαταρία είναι οκ στα στατιστικά τοτε ψιλιαζονται κάτι άλλο και σου κάνουν μερικές ερωτήσεις και το κρατάνε για έλεγχο... εσένα μάλλον απλά σου άλλαζαν μπαταρίες χύμα στο κύμα μια μετά την άλλη (χωρίς λόγο) +μπαταρία απο το ifixit μαλλον δουλεύει και απλά μπήκε σε safe mode λόγο υπερφοροτσης απο την συσκευή +μην κοιτάς τον ενσωματωμένο μετρητή υγείας (αυτός σπάνια δουλεύει με aftermarmet μπαταρίες) για να δεις την υγειά στο iphonoides την βλεπεις απο καποιο προγραμμα απο pc πχ 3utools + το σημαντικότερο όλες αυτές η ζημιές γίνονται η από φθαρμένα καλώδια η απο καλώδια του "1 ευρώ" Δεν το σύνδεσα ποτέ μου με φθαρμένο καλώδιο στα 3 χρόνια. Και αυτό που χάλασε το αντικατέστησα με καινούργιο. Εκτός αν τη ζημιά την έκανε ο φόρτισης του iPad αλλά μόνο δυο φορές τον χρησιμοποίησα. Θα κάνω το τεστ και θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Δεν το σύνδεσα ποτέ μου με φθαρμένο καλώδιο στα 3 χρόνια. Και αυτό που χάλασε το αντικατέστησα με καινούργιο. Εκτός αν τη ζημιά την έκανε ο φόρτισης του iPad αλλά μόνο δυο φορές τον χρησιμοποίησα. Θα κάνω το τεστ και θα δούμε. μπα του ipad δεν παιζει να εκανα τπτ μόνο αν είχε ζημία το καλώδιο το παθαίνουν αυτά (προφανώς δεν αναφέρω ζημιά από υγρασία κλπ αυτά είναι αυτονόητα) το τσιπακη αυτό έχει πολύ μικρή πολυπλοκότητα και κάνει πολύ συγκεκριμένη δουλειά έτσι να χαλάσει από μόνο του δεν μπορεί (δλδ εργοστασιακό ελατομα αποκλείεται ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 μπα του ipad δεν παιζει να εκανα τπτ μόνο αν είχε ζημία το καλώδιο το παθαίνουν αυτά (προφανώς δεν αναφέρω ζημιά από υγρασία κλπ αυτά είναι αυτονόητα) το τσιπακη αυτό έχει πολύ μικρή πολυπλοκότητα και κάνει πολύ συγκεκριμένη δουλειά έτσι να χαλάσει από μόνο του δεν μπορεί (δλδ εργοστασιακό ελατομα αποκλείεται ) Όχι δεν έτυχε ποτέ ούτε φθαρμένο καλώδιο. Θα δω εάν στο 8ωρο του ύπνου αποφορτιστεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εγώ όταν είχα προβληματική μπαταρία που ήμουν στις πρώτες παρτίδες αλλαγής το 2016, στο 8ωρο ύπνου πήγαινε από την πλήρη φόρτιση στο 94% πράγμα που το θεωρούσα υπερβολικό, και άμα κοιμόμουν πχ 60, ξύπναγε με 46 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Με ενεργό 4g WiFi η μπαταρία από το 100 κατέβηκε τώρα στο 74% από τις 4 που βγήκε από το ρεύμα μέχρι τις 10 . Με μηνύματα και βαιμπερ και σκάλισμα στο safari. Δεν έχω απόλυτη εικόνα το λέω επειδή η μητέρα μου το χρησιμοποιεί φουλ και πιο πριν είχε ένα Nokia lumia 520 που έβγαζε 3 μέρες και με αυτό βγάζει με το μια μέρα και κάτι ψιλά . Ωστόσο η φθορά είναι μεγάλη στα στατιστικά. Θα προχωρήσω σε μια τελευταία αλλαγή. Μετά αν το πρόβλημα είναι στο hardware θα πάμε για καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Η μπαταρία με όλα ανοιχτά χωρίς Facebook κατέβηκε από το 70 % στο 62% στη διάρκεια του ύπνου. Άρα νομίζω ότι το usb ic ίσως το αποφύγουμε. Τώρα έχει 44 % με μηνύματα και Viber και 4g. Σίγουρα θα το πάω από Δευτέρα για αλλαγή μπαταρίας απλώς και για να φτιάξει και η υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Η μπαταρία με όλα ανοιχτά χωρίς Facebook κατέβηκε από το 70 % στο 62% στη διάρκεια του ύπνου. Άρα νομίζω ότι το usb ic ίσως το αποφύγουμε. Τώρα έχει 44 % με μηνύματα και Viber και 4g. Σίγουρα θα το πάω από Δευτέρα για αλλαγή μπαταρίας απλώς και για να φτιάξει και η υγεία. οντος δεν ειναι usb ic βασικα οταν λες 2 ωρες? μηλας για δυο ωρες σε χρηση να φανταστω? α ναι και οταν βαλεις αλλη μπαταρια ριξε και ενα restore (as new ) μονο της επαφες περνας απο παλια και ολα απο το 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 παιδια αυτό με το ibackupbot και τους κυκλους φορτισης πως ακρβως δουλευει? γαιτι εκανα ένα ψαξιμο στο youtube που προαναφέρατε αλλα δεν βρηκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Συνδέεις iPhone, ανοίγεις το προγραμμα, θα σου βγάλει πολλά μηνύματα για can’t backup, μην αγχώνεσαι, τα κανεις ignore, όταν ανοίξει το προγραμμα διαλέγεις εκεί που λέει αριστερά κάτω iPhone με την ονομασία που του έχεις δώσει, και έπειτα δεξιά στο more information Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 21, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Συνδέεις iPhone, ανοίγεις το προγραμμα, θα σου βγάλει πολλά μηνύματα για can’t backup, μην αγχώνεσαι, τα κανεις ignore, όταν ανοίξει το προγραμμα διαλέγεις εκεί που λέει αριστερά κάτω iPhone με την ονομασία που του έχεις δώσει, και έπειτα δεξιά στο more information Sent from my iPhone using Tapatalk Το έκανα. Ευχαριστώ. Λέει μπαταρία κατασκευαστή 1690 ( αν Θυμάμαι καλά) και τωρινή κατάσταση 1500. Θεωρητικά είναι καλο αυτό;; Το έχω δυο χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Το έκανα. Ευχαριστώ. Λέει μπαταρία κατασκευαστή 1690 ( αν Θυμάμαι καλά) και τωρινή κατάσταση 1500. Θεωρητικά είναι καλο αυτό;; Το έχω δυο χρόνια με λιγα λογια σου λει ειναι καινουργια ακομη (λογικα σου λει και ποσους κυκλους εκανες αν ειναι κατω απο 800 εισαι ακομη καλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος οδηγός να επιστρέψω από την 12 στην 11;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος οδηγός να επιστρέψω από την 12 στην 11;ευχαριστω Όσο προλαβαίνεις ακόμα Κατεβάζεις την 11.4.1 από τον υπολογιστή ψάχνοντας στο google Συνδέεις την συσκευή στο iTunes Μετά από το πληκτρολόγιο κρατάς πατημένο το shift και με το ποντίκι πατάς restore Επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες και την περνάει στην συσκευή Όλα αυτά όμως γρήγορα γιατί θα σταματήσει να υπογράφεται και μετά θα χάσεις την ευκαιρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Όσο προλαβαίνεις ακόμα Κατεβάζεις την 11.4.1 από τον υπολογιστή ψάχνοντας στο google Συνδέεις την συσκευή στο iTunes Μετά από το πληκτρολόγιο κρατάς πατημένο το shift και με το ποντίκι πατάς restore Επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες και την περνάει στην συσκευή Όλα αυτά όμως γρήγορα γιατί θα σταματήσει να υπογράφεται και μετά θα χάσεις την ευκαιρία καλά δεν είναι κάτι το παράνομο το κατέβασμα του ipsw file εδώ ολα τα ipsw για όλες της συσκευές https://ipsw.me/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δεν το είπε για αυτό. Απλά μετά από κάποιο διάστημα, σταματάνε να υπογράφονται τα παλαιότερα firmware από την Apple με αποτέλεσμα να μην μπορείς να γυρίσεις σε αυτά. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts