king2009 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εδώ μιλάμε για το 6s Κι εγώ έπιασα ένα iPhone 5 προχθές τι σημαίνει; Βρε η πραγματικότητα είναι ότι με τη νέα έκδοση ξεκίνησαν ένα σωρό κολλήματα και ανοίγουν πιο αργά οι εφαρμογές? Ισχύει η όχι? Ένα ναι η όχι αρκεί. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Μπήκε να τρολάρει ο ανθρωπας. Άσε λίγο να σπάσουμε πλάκα. :lol: Είναι όμως καθημερινό αυτό το φαινόμενο Δυστυχώς μετά από αλλαγές που έχουν γίνει δεν έχω δικαιώματα mod αλλιώς θα μπορούσα να σβήσω κάποια off topic Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Βρε η πραγματικότητα είναι ότι με τη νέα έκδοση ξεκίνησαν ένα σωρό κολλήματα και ανοίγουν πιο αργά οι εφαρμογές? Ισχύει η όχι? Ένα ναι η όχι αρκεί. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι ισχύει. Τα πουλάνε σωρηδον οι κάτοχοι για να σωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ναι με την αναβάθμιση εχουμε προβλήματα αν ψάχνεις την απάντηση. Πες μας όμως με ειλικρίνεια όπως απάντησα όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή ας πούμε φακό την πιο απλή λέω ετσι γιατί πρέπει να δώσεις πλήρη πρόσβαση στις εικόνες στον τηλεφωνικό κατάλογο στις επαφές στο μικρόφωνο και στην κάμερα; Υπάρχει λόγος μια εφαρμογή που ενεργοποιεί μια λάμπα led να πρέπει να βλέπει όλα αυτά ; Περιμένω την ειλικρινή απάντηση σου!!!! Αν και ξέρω την απάντηση . Και η απάντηση είναι γι αυτο δεν ξανά πάω Android γιατί η φθήνια τρώει τον παρα Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 iOS 11.0.1 με bug fixes και improvements Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην 10.3.3; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην 10.3.3; Sent from my iPhone using Tapatalk Προλαβαίνεις, πας https://ipsw.me/, κατεβάζεις την 10.3.3 για το 6s, και απλά αντί για restore στο iTunes, πατάς shift+restore στο iTunes για να διαλέξεις την 10.3.3 όπου την αποθήκευσες Sent from my iPhone 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Αφαιρέθηκαν ανούσια και offtopic σχόλια. Εδώ το τοπικ έχει τίτλο «Apple iPhone 6S» και θα παραμείνει η συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Στην ουσία την περνάς πάλι από πάνω ή γίνεται καθαρή εγκατάσταση έτσι;δε μου τη περνάει δυστυχώς,κάνω αυτό που λες αλλά τίποτα.μονο update μπορω να κανω Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 27, 2017 by Manosvasilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Στην ουσία την περνάς πάλι από πάνω ή γίνεται καθαρή εγκατάσταση έτσι;δε μου τη περνάει δυστυχώς,κάνω αυτό που λες αλλά τίποτα.μονο update μπορω να κανω Sent from my iPhone using Tapatalk Κάτι δεν κανείς σωστά Shift και μετά πατάς restore Σου ανοίγει παράθυρο και επιλέγεις το αρχείο με την 10.3.3 που είχες κατεβάσει Μόνο εάν σταμάτησε να υπογράφεται όποτε δεν γίνεται να μπει η έκδοση αυτή στην συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Την έχω κατεβάσει αλλά δε μου δίνει την επιλογή όταν πάρω shift και μετά restore δε μου ανοίγει καν .Μηπως πρέπει να το κάνω από windows? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Την έχω κατεβάσει αλλά δε μου δίνει την επιλογή όταν πάρω shift και μετά restore δε μου ανοίγει καν .Μηπως πρέπει να το κάνω από windows? Sent from my iPhone using Tapatalk Από mac είσαι; Το command νομίζω πατάς. Αριστερά από το space το δεύτερο πλήκτρο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Θα το κάνω από windows διότι από μακ τιποτα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Θα το κάνω από windows διότι από μακ τιποτα Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν πατάς το σωστό κουμπί Ρίξε μια μάτια στο google Αλλιώς windows Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Από mac είσαι; Το command νομίζω πατάς. Αριστερά από το space το δεύτερο πλήκτρο Tο option να πατήσεις ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην ουσία την περνάς πάλι από πάνω ή γίνεται καθαρή εγκατάσταση έτσι;δε μου τη περνάει δυστυχώς,κάνω αυτό που λες αλλά τίποτα.μονο update μπορω να κανω Sent from my iPhone using Tapatalk option πατημένο και επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Tο option να πατήσεις ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- option πατημένο και επαναφορά Ok Παιδιά γύρισα στο ιος 10 και όλα καλά!Θα προχωρήσω στην επόμενη μόνο όταν στρώσει. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ok Παιδιά γύρισα στο ιος 10 και όλα καλά!Θα προχωρήσω στην επόμενη μόνο όταν στρώσει. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Sent from my iPhone using Tapatalk Το θέμα είναι πως θα ξέρουμε αν έχει στρώσει γιατί σε λίγο η 10 άρα δεν θα υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Τελικά μακρυά η όχι από την iOS 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Τελικά μακρυά η όχι από την iOS 11? το 90% χρηστων που εχω διαβασει ειναι οτι μετανιωσαν που την εβαλαν και μαλιστα ξαναβαλαν το IOS 10. ακομη και το update που ηρθε δεν ελυσε προβληματα,ειδικα στο θεμα μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εγώ έχω ήδη θέμα με την μπαταρία, να βάλω και τα 11ρια να κυκλοφορώ με powerbank! :) Όποτε αναμένουμε για κάτι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Εγώ έχω ήδη θέμα με την μπαταρία, να βάλω και τα 11ρια να κυκλοφορώ με powerbank! :) Όποτε αναμένουμε για κάτι καλύτερο!Αφού έχετε θέμα, γιατί δε την αλλάζετε; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αφού έχετε θέμα, γιατί δε την αλλάζετε; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα Δεν βρίσκεις και αυθεντική κιόλας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα Δεν βρίσκεις και αυθεντική κιόλαςΕιδαμε και την αυθεντική της Apple που άλλαξα στο πρόγραμμα αντικαταστασης πόσο άντεξε. Αλλαγή μετά από 8 μήνες πήγα ired, τρώω φόλα καθώς η μπαταρία έκανε νερά μετά την πρώτη φόρτιση, τους το ξαναπήγα, μου έβαλαν άλλη, τώρα είναι καλύτερο από καινούριο. Αλλά ότι υπάρχει πολύ σάπια μπαταρία εκεί έξω, υπάρχει, γιαυτό προτιμώ να δώσω το 50€ μια φορά τα δύό χρόνια μέχρι να κάτσει η σωστή μπαταρία στο μαγαζί που θα πάω. Στο 5s θυμάμαι άλλαξα μονός μου, και μετά έβγαζε ίδιους χρόνους χρήσης με αναμονής Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Edited September 30, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ειδαμε και την αυθεντική της Apple που άλλαξα στο πρόγραμμα αντικαταστασης πόσο άντεξε. Αλλαγή μετά από 8 μήνες πήγα ired, τρώω φόλα καθώς η μπαταρία έκανε νερά μετά την πρώτη φόρτιση, τους το ξαναπήγα, μου έβαλαν άλλη, τώρα είναι καλύτερο από καινούριο. Αλλά ότι υπάρχει πολύ σάπια μπαταρία εκεί έξω, υπάρχει, γιαυτό προτιμώ να δώσω το 50€ μια φορά τα δύό χρόνια μέχρι να κάτσει η σωστή μπαταρία στο μαγαζί που θα πάω. Στο 5s θυμάμαι άλλαξα μονός μου, και μετά έβγαζε ίδιους χρόνους χρήσης με αναμονής Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Δεν είναι κάτι παράξενο Οι μαμά μπαταρίες δεν κρατάνε πάνω από 1 χρόνο Μπορείς να βάλεις οτιδήποτε κι εγώ έχω βάλει αλλά με 20€ και την αλλάζω μόνος γι αυτό Τώρα να το πας σε κατάστημα να δώσεις 50-60€ και να σου βάλουν μπαταρία από κατασκευαστή no name δεν είναι λίγο κάπως; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά ψάχνω θήκη που να είναι πολύ λεπτή Κ να έχει υφή στυλ γόμας. Έχετε να προτείνετε καμία; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts