Jump to content

Απορία για Νορτον Ghost

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν πάρω image με το Νορτον Ghost από τον σκληρό μου έτσι όπως είναι τώρα, θα μπορέσω μετά να το βάλω σε άλλο PC και να εκκινήσει κανονικά ή θα μου βγάζει μπλε οθόνη λόγω άλλης μητρικής; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (17 Δεκ. 2004 , 17:13)

Aν πάρω image με το Νορτον Ghost από τον σκληρό μου έτσι όπως είναι τώρα, θα μπορέσω μετά να το βάλω σε άλλο PC και να εκκινήσει κανονικά ή θα μου βγάζει μπλε οθόνη λόγω άλλης μητρικής; :worry:

δεν είναι μόνο η μητρική διαφορετική. Όλα θα είναι διαφορετικά. Μπάχαλο θα γίνει!!! :lol:

Μα αν καταφέρει να bootαρει, τα XP από μόνα τους θα βρουν τις νέες συσκευές, θα περάσουν τους drivers και θα σβήσουν τις παλιές. Στην τελική το κάνω κι εγώ αυτό, δεν είναι τίποτα.

Το θέμα είναι να καταφέρει να ξεκινήσει...

Λογικά κάτι θα καταφέρει. Βέβαια εξαρταται κι απο άλλα πράγματα όπως π.χ. αν χρειάζεται drivers για κανεναν sata controller όπως εμένα ας πουμε, αλλιώς τα παράθυρα δεν βρίσκουν τον δίσκο ούτε καν στην εγκατάσταση. Αν δεν έχεισ τίποτα να χάσεις (από δεδομένα πάντα) δοκίμασε το.

το θεμα ειναι να εχει το ιδιο chipset η αλλη μητρικη, και παλι αμφιβολο θα ειναι αλλα δοκιμασε το , τι εχεις να χασεις?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Το χρόνο μου για να κάνω ghost γύρω στα 40GB και να το γράψω σε DVDs :p

Bασικά σκέφτομαι να δοκιμάσω να booτάρω κατευθείαν με το σκληρό μου στο άλλο PC, αλλά φοβάμαι μη γίνει μπάχαλο μετά αυτός με τόσα βάλε-βγάλε drivers... :rolleyes:

Είναι αρκετά δύσκολο να δουλέψει χωρίς προβλήματα το image... Αν το βάλεις σε μηχάνημα με διαφορετικό chipset να περιμένεις μέχρι μπλε οθόνες.

Δύσκολο εως πολύ χλωμό :rolleyes:

Εδώ απλό σκληρό δοκίμασα με XP να βάλω σε άλλο PC για να ξεκινήσει αλλά δεν ξεκίναγε καν. Άλλες φορές που το είχα δοκιμάσει είχε πετύχει αλλά δεν χάνενις και τίποτα να δοκιμάσεις. Πάντως ένα clean format και σετάρισμα από την αρχή είναι ότι καλύτερο.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

• 1 year later...
Paidia kalispera. Na rotiso ti akrivos mporeis na kaneis me to ghost? Ego gia paradeigma sto D kommati tou diskou exo eggrafa kai tragoudia kai auto kata kyrio logo thelo na ta kano ena backup etsi oste na ta exo se ena dvd. Mporo na to kano auto? ta tragoudia einai peripou 15Gb olos o D me ta eggrafa kamia 20Gb. mporo na ton kano backup me to ghost kai na ta exo gia opoia stigmi thelo?