dathanassiou Δημοσιεύτηκε December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2004 Μηπως γνωριζει καποιος αν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα καποιο Bluetooth adapter/dongle (για συνδεση κινητου με PC) που να ειναι Class II (10μ. εμβελεια) και USB 2.0 και οχι 1.1?? Ξερω οτι υπαρχει Class II αλλα εχω βρει μονο σε USB 1.1 και λογω μεγαλων αρχειων προτιμω το USB 2.0. Αν ξερετε καποιο, παρακαλω πειτε μου τιμη και που το πηρατε ή εστω καποιο link. Ευχαριστω εκ των προτερων. :o Υ.Γ. Εχω κανει το ιδιο post και στα digital gadgets αλλα εδω μου φανηκε πιο σωστο thread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 δεν θα δεις διαφορά από USB 1.1 σε 2.0 καθώς η ταχύτητα της μεταφοράς δεν εξαρτάται από την ταχύτητα της θύρας USB αλλά από την ταχύτητα του πρωτοκόλλου Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Εξαρτάται και από την ταχύτητα της USB. Αν είναι πολύ αργή, θα λειτουργεί ως bottleneck στη μετάδοση των δεδομένων από τον adapter στο PC. Πάντως μην περιμένεις να δεις κάποια διαφορά μιας και η 1.2 έκδοση του Bluetooth πιάνει γύρω στα 730 kbps maximum, τη στιγμή που ταχύτητα των low speed USB θυρών κυμαίνεται γύρω στο 1,5 mbps. Ας με διορθώσει κάποιος αν λέω βλακείες :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Η ταχύτητα του USB 1.1 είναι θεωρητικά 12 Mbps, όχι 1,5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Έχεις δίκιο, για συσκευές έγραφε εκεί που το διάβασα κι όχι για θύρες ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts