ddr2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πάντως, ο φορτιστής που υπάρχει μέσα στο πακέτο είναι διαφορετικός από αυτόν που είχαν τα προηγούμενα σόνυ και το φορτίζει πιο γρήγορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Από την εμπειριαεμου. Οσο πιο γρήγορα φορτίζει τόσο πιο γρήγορα ξεφορτίζει μια συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Από την εμπειριαεμου. Οσο πιο γρήγορα φορτίζει τόσο πιο γρήγορα ξεφορτίζει μια συσκευή. Και εγω το εχω παρατηρησει αυτο. Επισης εχω παρατηρησει οτι στο usb αν το φορτισεις ξεφορτιζει πολυ γρηγορα, παρολο οτι αργει πολυ..Δεν ξερω γιατι. Εχω ενα Κ750 που με usb μου κραταει 3 ημερες ενω με το φορτιστη του εβδομαδα. Η μετρηση ειναι απολυτως ακριβης καθως το εχω μες το σπιτι μονο για ξυπνητηρι,χωρις σιμ και δεν κανω τιποτα αλλο. Εκανα 5 φορτισεις με φορτιστη και 5 με usb Και η διαφορα ηταν παραπανω απο εμφανης. Με το κινητο μου δεν το κανω γιατι η χρηση διαφερει καθε μερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) και ελεγα να τον αλαξω τον ep880 του z με αυτον του z5 Sony UCH20 αυτο το μοντελο οποτε δεν αξιζει να τον παρω Edited December 29, 2015 by BILLY5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να αγοράσω το ζ5 σε λίγες μέρες. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό το iPhone 6 plus και το s6 edge plus. Λόγος κυρίως γιατί σε σχέση με τα δύο αλλά είναι πολύ φθηνότερο ενώ επιπλέον έχω το ζ4 το οποίο μου χει κλέψει την καρδιά και είπα να συνεχίσω σε σονι. Μία ερώτηση /πρόβλημα μόνο που βλέπω αναφορές παντού. Τελικά ισχύει το θέμα με την θερμοκρασία? Μιλάω για νορμάλ χρήση όχι 4κ βίντεο και γκειμιν με τις ώρες Επίσης κάνα άλλο θέμα έχετε συναντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να αγοράσω το ζ5 σε λίγες μέρες. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό το iPhone 6 plus και το s6 edge plus. Λόγος κυρίως γιατί σε σχέση με τα δύο αλλά είναι πολύ φθηνότερο ενώ επιπλέον έχω το ζ4 το οποίο μου χει κλέψει την καρδιά και είπα να συνεχίσω σε σονι. Μία ερώτηση /πρόβλημα μόνο που βλέπω αναφορές παντού. Τελικά ισχύει το θέμα με την θερμοκρασία? Μιλάω για νορμάλ χρήση όχι 4κ βίντεο και γκειμιν με τις ώρες Επίσης κάνα άλλο θέμα έχετε συναντήσει? Σε συγκριση με το s6 που ειχα πριν δεν βλεπω καποια διαφορα.Εχουν βαλει μεγαλυτερη ψυκτρα στο z5 σε σχεση με το z3+ και δεν εχει θεμα. Μεχρι στιγμης κανενα παραπονο,ισως να ηθελα λιγο πιο δυνατα ηχεια αλλα ειναι κ αδιαβροχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εχω πει πολλες φορες, οτι και εγω δεν εχω θεμα με τη θερμοκρασια. Τα ηχεια μου φαινονται μια χαρα απο ολες τις αποψεις. Πολυ ανωτερα απο του z3compact που ηταν μπουκωμενα. Εδω ειναι καθαρος ο ηχος και αρκετα δυνατος. Δεν εχω παραπονα. Ο μονος τομεας που εχω παραπονο ειναι αυτος της αποδοσης. Το sw θελει δουλεια ακομα. Σε 6 μηνες πιστευω οτι το κινητο θα ειναι αγνωριστο και απο αποδοση και απο καμερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τι εννοείς sw? Και για πιο λόγο βάζεις 6 μήνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τι εννοείς sw? Και για πιο λόγο βάζεις 6 μήνες? Διότι συνηθίζεται σε αρκετες πρωτοεμφανιζόμενες συσκευή για να ωριμάσει θελει 4-6 μήνες από την κυκλοφορία του. Κυρίως στο πιο ομαλό δέσιμο hardware με software. Και άλλου συμβαίνει το ίδιο πράγμα χαρακτηριστικό παράδειγμα η s6 σειρά που έπρεπε να μπει Αύγουστος να φύγουν τα bugs και η συσκευή να παρει τα πάνω της σε πιο μέγιστο βαθμό σε όλους τους τομείς. Το ίδιο μπορώ να σου πω και για άλλες συσκευές αλλά ας μην το επεκτείνω παραπάνω. Το νόημα πιστεύω έγινε κατανοητό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Α δηλαδή ότι θα βελτιωθεί σε 6 μήνες λόγω νέων update κτλ. φοβήθηκα ήταν το αντίστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είναι δυνατόν???? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδες το digital image stabilisation του Ζ5 ειναι πραγματικα κορυφαιο και καλυτερο απο τα OIS πολλων αντιπαλων του! Σ ενα παραλληλο συμπαν μπορει.Ο daemon Που το δουλεψε δυσκολευεται να βγαλει ακομα και με 1/10/ ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτα τα ακουστικα ειχα δει απο ενα φιλο κ ξενερωσα με το z5 που δεν ειχε επειδη νομιζα οτι βαζουν σε ολα τα Z τοσο καλα ακουστικα αλλα οκ ολα καλα. :p Σε φωτο τη μερα πάντως το προτιμω απο οτιδηποτε στον ανταγωνισμο, νιωθω οτι αποτυπωνει μια ζωντανεια στις φωτο που δεν μπορουν αλλες συσκευες. Επισης το καλυτερο σε σταθεροποιηση βιντεο στην αγορα. Ελειψεις απο καμερα θα θεωρούσα μονο το ois για το βραδυ Και θα ηθελα λιγο καλυτερο αυτοματο στις βραδυνες. Κατα τ αλλα θεωρω οτι αν τα βαλεις κατω ενα ενα ειναι απο τις καλυτερες προτασεις στο συνολο.Δεν χρειαζεται να συμβιβαστεις και πολυ οπως σε άλλες συσκευες. Μη βλεπετε φαντασματα.Μακραν η χειροτερη καμερα σε κινητο.Κινεζικα τριετιας βγαζουν καλυτερες φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σ ενα παραλληλο συμπαν μπορει.Ο daemon Που το δουλεψε δυσκολευεται να βγαλει ακομα και με 1/10/ Δεν βρίσκει παγκάκι να το στερεώσει? περίεργο, γιατί έτσι τετράγωνο που είναι, βολεύει κιόλας. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι δυνατόν???? Τί? λίγο είναι? :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είναι δυνατόν???? Χαμηλό ειναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Κοίτα,η χειρότερη κάμερα σίγουρα δεν είναι.s6,g4 σίγουρα δεν είναι,ομως είναι αξιοπρεπές,χωρίς ομως να λέω ότι μπορεί να σταθεί επάξια στα δυο αυτά κινητά πού αναφέρω.και το πρόβλημα είναι στους κλειστούς χώρους η σε χαμηλό φωτισμό,εκεί πού τα άλλα δυο σαφώς και τα πηγαίνουν πολύ πολύ καλύτερα και με λιγότερο noise. Οι φωτογραφίες στην διάρκεια της ημέρας σαφώς και δεν είναι τόσο βασικό καθώς πολλές συσκευές βγάζουν καλές φωτογραφίες με το φως της ημέρας.στα δύσκολα ομως φαίνεται η υπεροχή. Εκεί το z5 δεν είναι στο στοιχείο του,κακώς βέβαια καθώς οι τύποι μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί πλασαροντας το ως το high end camera phone,με τα super wow πολλά mp. Για το antuntu φυσικά και δεν είναι λίγο το σκορ,αντιθέτως μάλιστα. Edited December 29, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κοίτα,η χειρότερη κάμερα σίγουρα δεν είναι.s6,g4 σίγουρα δεν είναι,ομως είναι αξιοπρεπές,χωρίς ομως να λέω ότι μπορεί να σταθεί επάξια στα δυο αυτά κινητά πού αναφέρω.και το πρόβλημα είναι στους κλειστούς χώρους η σε χαμηλό φωτισμό,εκεί πού τα άλλα δυο σαφώς και τα πηγαίνουν πολύ πολύ καλύτερα και με λιγότερο noise. Οι φωτογραφίες στην διάρκεια της ημέρας σαφώς και δεν είναι τόσο βασικό καθώς πολλές συσκευές βγάζουν καλές φωτογραφίες με το φως της ημέρας.στα δύσκολα ομως φαίνεται η υπεροχή. DSC_0165 by George Drizos, on Flickr Κανε zoom στα προσωπα (αλλα και να μην κανεις το ιδιο ειναι)...και πες μου εαν αυτο το θεωρεις αξιοπρεπες. Εγω το θεωρω τραγικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Ναι στα βραδινά η στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού το είπα,η μάλλον το άφησα να εννοηθεί.το τηλέφωνο δεν αξίζει μία έναντι του ανταγωνισμού. Για να βγει κάπως καλό αποτέλεσμά θα πρέπει να είναι πολύ κοντινό το πλάνο.και αν.... Edited December 29, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ναι στα βραδινά η στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού το είπα,η μάλλον το άφησα να εννοηθεί.το τηλέφωνο δεν αξίζει μία έναντι του ανταγωνισμού. Για να βγει κάπως καλό αποτέλεσμά θα πρέπει να είναι πολύ κοντινό το πλάνο.και αν.... Ναι? Για κοιτα εδω https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/qR3ETE https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/993v06 https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/X281VT Αμα καποιος θελει να βγαλει καλες φωτογραφιες, μπορει. Αμα θελει να θαψει, επισης μπορει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Δεν θαβω.απλά γράφω την αλήθεια.κάμερα ναυαρχίδας δεν είναι αυτή και κακώς το ψάχνουμε τόσο,καθώς οπως κι αν το αναλύσουμε,ότι φώτο κι αν προσπαθήσουμε να βγάλουμε,αποτέλεσμά οπως θα δώσει ένα s6 κι ένα g4 (πού πραγματικά δεν συμπαθώ καθόλου),δεν θα δώσει.η κάμερα του θέλει βελτίωσή,κι αν κάποιος το θέλει ως camera phone,μην το επιλέξει καλύτερα,γιατί οπως ξαναείπα,υστερεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μακάρι να την διορθώσουν,αν και δεν το πιστεύω. Και θα μου πεις τότε,γιατί το κρατάς ακόμα? Γιατί μου αρέσει. Σαφώς και δεν το βάζω ως καλύτερό από το s6 πού είχα,απλά βαρέθηκα το δεύτερό.κατά τα αλλά αν αφαιρέσω το κομμάτι του multitasking,το s6 είναι καλύτερό,ακόμα και στην αυτονομία δεν βλέπω τίποτα το σπουδαίο σαν διαφορά υπέρ του z5,ίσως με ανοιχτά τα δεδομένα το z5 να τα πηγαίνει καλύτερα,το s6 έπινε πιο γρήγορα την μπαταρία με δεδομένα. Το sony είναι πολύ συμπαθητικό,επίσης νομίζω αναβαθμισμένο και στο θέμα κατασκευής,έκαναν καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό. Η οθόνη,αρκετά καλή. Το ηχείο,ούτε κρύο ούτε ζέστη,απλά καλό,λίγο χαμηλό αλλά ποιοτικό,σίγουρα καλύτερό από παλιότερα μοντέλα. Αν το κάνουν πιο σβέλτο και βελτιώσουν και την κάμερα τότε πραγματικά θα μιλάμε για διαμάντι. Επίσης και την μπαταρία καθώς δεν περίμενα τα αποτελέσματα πού βλέπω καθημερινά,αυτό βέβαια πιστεύω ότι θα στρώσει με κάποιο update καθώς δεν φοράει και κάποια μικρή μπαταρία. Πολλά τα αν για την συσκευή αυτή πού παρόλα αυτά είναι πολύ συμπαθητική και σίγουρα μου αρέσει,απλά δεν μπορώ να μην γράψω και ότι με χαλάει,δεν έχω κάποιο κόλλημα με κάποια εταιρεία και σίγουρα δεν θα έδινα χρήματά σε μία εταιρεία αν δεν μου άρεσε το προϊόν. Κάποια δείγματά κι από μένα πού έβγαλα σε μαγαζί φίλου. https://flic.kr/s/aHskrZ2Zu4 Edited December 29, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) @ταξιδιωτης Φιλε μου, το σχολιο περι θαψιματος, δεν πηγαινε σε εσενα. Απο εκει και περα, εγω ειδα καλυτερη αυτονομια μετα απο αρκετες φορτισεις (10 περιπου). Κανε λιγο υπομονη. :) Συμβουλη: το βραδυ , βαζε manual, (χωρις καποια σκηνη απαραιτητα) , ρυθμιζε το iso ολως νομιζεις (μεχρι 200 δεννθα εχεις σχεδον καθολου θορυβο) και απλα τραβα. Edited December 29, 2015 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ναι? Για κοιτα εδω https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/qR3ETE https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/993v06 https://www.flickr.com/gp/126541776@N04/X281VT Αμα καποιος θελει να βγαλει καλες φωτογραφιες, μπορει. Αμα θελει να θαψει, επισης μπορει. αστο φιλε μην ασχολεισαι με φωτογραφια...ακομα κι αυτες που ανεβασες χαλια ειναι. Δευτερον, τον πρηξατε τον daemon να τραβηξει σε manual μπας και παρει καμια καλη φωτογραφια.Παπαλα. επισης δεν βλεπω να σχολιασες τιποτα στο συγκριτικο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Paok τραβάς μεγάλο ζόρι να παρακολουθεις το θέμα του Ζ5 μη γράψει κάνεις καλά λόγια για την κάμερα ε; Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αυτό να προσπαθούμε να βγάλουμε κάποιο τηλέφωνο ότι είναι το καλύτερο επειδή το έχουμε εμείς δεν θα αλλάξει ποτέ στην Ελλάδα,γράψτε αντικειμενικα την γνώμη σας τεχνολογικό φόρουμ είναι όπου μπαίνουν χρήστες και διαβάζουν απόψεις,δυστυχώς η sony στην κάμερα ίσως γιατί δεν θέλει είναι πίσω από τον ανταγωνισμό κάθε χρόνο,το να γράφουμε ότι έχει καλή φωτογραφική το z5 μόνο κακό θα κάνουμε σε κάποιον που θα διαβάσει και θα το αγοράσει πιστευοντας ότι έχει καλή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αυτό να προσπαθούμε να βγάλουμε κάποιο τηλέφωνο ότι είναι το καλύτερο επειδή το έχουμε εμείς δεν θα αλλάξει ποτέ στην Ελλάδα,γράψτε αντικειμενικα την γνώμη σας τεχνολογικό φόρουμ είναι όπου μπαίνουν χρήστες και διαβάζουν απόψεις,δυστυχώς η sony στην κάμερα ίσως γιατί δεν θέλει είναι πίσω από τον ανταγωνισμό κάθε χρόνο,το να γράφουμε ότι έχει καλή φωτογραφική το z5 μόνο κακό θα κάνουμε σε κάποιον που θα διαβάσει και θα το αγοράσει πιστευοντας ότι έχει καλή κάμερα. φιλε vag. τα παιδια που το ΕΧΟΥΝ το Ζ5 γραφουν αντικειμενικα. Απο τον daemon που λεει οτι ειναι ο,τι χειροτερο εχει δει γιατι αυτο μπορεσε να παρει μεχρι τον DDR2 και τον ταξιδιωτη που θεωρουν οτι δεν το καλυτερο της αγορας αλλα δεν ειναι κακο. Προσωπικα εχω μιλησει με 3-4 παιδια που εχουν το κινητο και ειχαν και edge και 950, και η διαφορα οπως οι ιδιοι βλεπουν ειναι στις βραδινες και στις δυσκολες (πχ σουρουπο, προσωπα, εσωτερικοι χωροι) οπου αν προσπαθησεις πολυ ή αν απλα το εχεις με το Μ, βελτιωνεις αρκετα το Ζ5 και δεν ειναι χαλια αλλα μετριο. Αυτο λενε ολοι πανω κατω, απλα το να λεμε οτι ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει τα τελευταια χρονια, και να μπαινει ο paok απλα για να το κραξει ,ειναι τραβηγμενο και δειχνει εμπαθεια. Επισης απο μπαταρια ολοι οσοι το δοκιμασαν πανω απο 1 μηνα οπου εστρωσε και εκαναν φορτισεις, διαπιστωσαν ξεκαθαρα οτι βγαζει ενα 20% παραπανω χοντρικα και οτι το Ζ5 ειναι αναμεσα σε Ζ3 και S6 Καπου. Το να λες οτι εχει και χειροτερη μπαταρια πχ ειναι τραβηγμενο (φιλε ταξιδιωτη). Α! και κατι που στα σονυ θελει προσοχη, ο φακος πρεπει ναναι καθαρος στις βραδινες, εχει διαφορα αν εχει δαχτυλιες. και ειναι μεγαλη η διαφορα.. Κλεινοντας λοιπον, ας ηρεμησουμε, ο καθε ενας επιλεγει με τα δικα του κριτηρια. Εξαλλου το Ζ5 μπορει να βγαλει φωτο μεσα σε πισινα,σε ποταμι, στη μπανιερα σου, οπου τα αλλα απλα δε μπορουν. Το να μιλαμε ολη μερα για τις βραδινες οπου υστερει, δεν νομιζω οτι βοηθαει εναν που θελει να το παρει. Σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερο, multitasking, scrolling, lag (που δεν εχει) εξοικονομηση μπαταριας, αυτονομια, αδιαβροχοποιηση, ευχρηστια μενου, κτλ κτλ κτλ. Ας μην ειναι το καλυτερο στα βραδινα, οκ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Όσοι βαρέθηκαν με slr & φακούς επιλέγουν φωτ.μηχανές sony από τις Rx 100 i μέχρι φυσικά όποιος έχει τη δυνατότητα την τωρινή Rx 100 iv.Μικρές πολύ σε διαστάσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.Δεν συζητάμε για τη σειρά nex εφόσον έχεις το μικρόβιο της αλλαγής φακών.Η εταιρία προμηθεύει ουσιαστικά όλες τις εταιρίες με φακούς κ αισθητήρες για κινητά.Οπότε εσκεμμένα θέλει να έχει υποδεέστερο αποτέλεσμα στα κινητά για να επιλεγει ο κόσμος τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της.Από την άλλη πιστεύω ότι στο manual αν και δεν έχω πια κινητό σονυ πρέπει να τα πηγαίνει εξαιρετικά.Λογικό είναι όσοι μας κουβαλούν το κινητό μαζί τους κ θέλουν να αποθανατησουν την στιγμή να επιλέγουν-επιλέγουμε το auto.Πάντως τα πολλά mpixel είναι ένας αρνητικός παράγοντας τουλάχιστον στα κινητά.Όλες οι φωτογραφίες των κινητών εφόσον τραβάμε καιρό κ ασχολούμαστε με φωτογραφία από super compact μηχανες μέχρι slr ,ξεγυμνωνονται στις οθόνες των υπολογιστών μιλώ για καλές οθόνες fhd από 22 ίντσες κ πάνω.Πάρτε λοιπόν μια μικρη καλη compact λιγο μεγαλυτερη απο ενα πακετο τσιγάρα με ενα τριποδακι μικρό για εξαιρετικές βραδινές λήψεις εφόσον θέλετε το μέγιστο αποτέλεσμα.Όσον αφορά τις φωτογραφίες κινητών για τα δικά μου μάτια, από τα καλύτερα αποτελέσματα σε πλήρες μέγεθος, συμφωνώ κι εγώ πως το εχω δει απο το s6. http://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s6-hands-on-review/2/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts