Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι (όλο ερωτήσεις είμαι το ξέρω, αλλά όταν δεν ξέρεις πρέπει να ρωτάς ;) )...

Προσπαθώ να βάλω java εφαρμογές στο 6230 μου και όταν τις βάζω χύμα δεν τις διαβάζει.

Μου είπατε να χρησιμοποιήσω το suite του κινητού και το έκανα.

Όταν τρέχω το application installer και μου λέει επιλέξτε τηλέφωνο, το κάνω, αλλά στη συνέχεια μου λέει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένο τηλέφωνο.

Πατάω το κουμπί σύνδεση bluetooth και μου λέει να διαλέξω port.

To επιλέγω και κάνει σύνδεση με το τηλέφωνο, αλλά μου ζητάει κωδικό πρόσβασης.

Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να πατήσω;

Δεν δέχεται τίποτα απο ότι βάζω.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έγινα κουραστικός... :o

auto etoimazomouna na rwtisw kai egw giati pernaw to blank.nol mesa sto kinhto ala molis paw sta settings tou kinhtou den me afinei na to dialeksw san operator logo... apla einai grizarismeno kai mou leei pws den vriskei kanena logo sthn mnhmh tou kinhtou. ... Yparxei kapoios idieteros tropos pou prepei na stalei to logo auto?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (31 Μάι. 2004 , 16:42)

auto etoimazomouna na rwtisw kai egw giati pernaw to blank.nol mesa sto kinhto ala molis paw sta settings tou kinhtou den me afinei na to dialeksw san operator logo... apla einai grizarismeno kai mou leei pws den vriskei kanena logo sthn mnhmh tou kinhtou. ... Yparxei kapoios idieteros tropos pou prepei na stalei to logo auto?

Πηγαινε απο wap στο

http://wap.keeptouch.net/

εκει που λεει Blank Operator Logo for 6230 7200 ONLY

More

http://www.tokeikedai.net.my/wap

http://wap.mob453.com/

INFO

http://hk.geocities.com/haha298/nokia_op_logo.htm

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το έγραψα και σε προηγούμενο post, πως να συνδέσεις το κινητό με το pc.Οτι κωδικό βάλεις στον υπολογιστή θα βάλεις και στο κινητό ειναι ο λεγόμενος κωδικός ΡΙΜ
LIFE IS SHORT... RIDE HARD

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (31 Μάι. 2004 , 17:33)

Πηγαινε απο wap στο

http://wap.keeptouch.net/

εκει που λεει Blank Operator Logo for 6230 7200 ONLY

Ωραια....και γιατι λεει μνημη πληρης ενω εχω 7.2ΜΒ ελευθερα? :whistle:

Καλησπέρα σε όλους.

Το 6230 αρνείται να συγχρονιστεί με το Outlook 2003 επιστρέφοντας ένα syncml error. Καμιά ιδέα? :blink:

Τρέχω Nokia Pc Suite 5.8. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με παλιότερη version?

Έχει καταφέρει κανένας να συγχρονίσει με το Outlook?

Από ότι είδα -πρόχειρα- δεν έχει ασχοληθεί κανένας με το θέμα, ελπίζω όμως να κάνω λάθος!

Ευχαριστώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος euphoria (31 Μάι. 2004 , 22:06)

Καλησπέρα σε όλους.

Το 6230 αρνείται να συγχρονιστεί με το Outlook 2003 επιστρέφοντας ένα syncml error. Καμιά ιδέα? :blink:

Τρέχω Nokia Pc Suite 5.8. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με παλιότερη version?

Έχει καταφέρει κανένας να συγχρονίσει με το Outlook?

Από ότι είδα -πρόχειρα- δεν έχει ασχοληθεί κανένας με το θέμα, ελπίζω όμως να κάνω λάθος!

Ευχαριστώ

εγώ και με την 5.8 και με την 6.1 μια χαρά.

δεν ξέρω τι φταίει. βάλε την 6.1 και δες αν το κάμει σωστά.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ο συγχρονισμός με outlook2000 και pc suite 5.8-6.1 δουλεύει άψογα.

Δοκίμασε την 6.1 (όπως είπε και ο alexkass) και δοκίμασε άλλον φάκελο συγχρονισμού (αγγλικό κατά προτίμηση) στις ρυθμίσεις της suite

Exei kataferei kanenas na kanei connect to kinhto tou me to PC-SUITE mesw Bluetooth. Eixa agorasei to D-LINK USB BT adapter pou douleuei me tous widcomm drivers ( to eixa parei giati douleue me to Motorola V600 ) Enw to kinhto kanei connect apo to "My Bluetooth Places" kai mporw na metaferw arxeia ...den mporw na to kanw connect me to PC-SUITE kai exw dokimasei se oles tis COM pou pianei to BT adaptor

καλησπέρα,παιδια αγόρασα κι εγώ το 6230 με την SW version 3.15,όταν το αφήσω βράδυ στο φορτιστή κλειστό,το πρωί ζητά ώρα και ημερομηνία κάθε φορά.Το ξέρω ότι το πρόβλημα έχει προαναφερθεί κι από άλλους,αλλά τι κάνουμε???Πήρα νοκια κλαμπ μου λέει έλα να του κάνουμε υποβάθμιση,πήρα άλλο νοκια κλαμπ μου λένε φέρτο να το στείλουμε στα κεντρικά της νοκια,καμια βδομάδα θα κάνει,μάλλον είναι hardware ki οχι software. :blink: TI KANOYME??? :eek:

Γεια χαρα!

Υπάρχει game installer για 6.1 ή 5.8?

από ότι έχω καταλάβει μόνο με το MobiMB γινετε...... η σωστή μεταφορά...

καμία λύση?

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από iasonx

Γεια χαρα!

Υπάρχει game installer για 6.1 ή 5.8?

από ότι έχω καταλάβει μόνο με το MobiMB γινετε...... η σωστή μεταφορά...

καμία λύση?

Υπάρχει game installer για την 5.8 αλλά για την επόμενη version δεν νομίζω να υπάρχει δηλαδη δεν έχει βγει ακόμα! :)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από solaris

me to game installer mporoume na fortonoume games megalou megethous? Giati me to PC Suite pou dokimasa to mono pou katafera einai na perasw game tis takseos twn 60kb

Δεν παίζει ρόλο το game installer στο μέγεθος των παιχνιδιών αλλά το κινητό . Το 6230 δέχετε παιχνίδια μέχρι 128kb. :)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

E tote pios o rolos tou Game Installer ???? Afou me to Pc-Suite 6.1 exei to Application installer pou fortoneis aneta ta games sou.

Alitheia uparxei kanena link me games gia series 40?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (31 Μάι. 2004 , 19:39)

Το έγραψα και σε προηγούμενο post, πως να συνδέσεις το κινητό με το pc.Οτι κωδικό βάλεις στον υπολογιστή θα βάλεις και στο κινητό ειναι ο λεγόμενος κωδικός ΡΙΜ

Ο υπολογιστής δεν έχει κωδικό.

Μπορείς να μου πεις σελίδα του post σου;

Έχει δοκιμάσει να στείλει κανείς MMS με εικόνα και κλιπ ήχου ταυτόχρονα;

Παρ'ότι στέλνω κάτω από 30 kb που είναι το όριο διτκύου κι ενώ το στέλνει κανονικά, ο παραλήπτης ποτέ δεν το παραλαμβάνει. :( Αυτό γίνεται μόνο όταν βάζω εικόνα, ήχο και κείμενο. Έχω σύνδεση ΤΙΜ.

Ξέρει κανείς αν είναι πρόβλημα του κινητού ή ιδιοτροποία του δικτύου; Μήπως δεν κάνω κάτι καλά;

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris ( 1 Ιούν. 2004 , 17:15)

E tote pios o rolos tou Game Installer ???? Afou me to Pc-Suite 6.1 exei to Application installer pou fortoneis aneta ta games sou.

Alitheia uparxei kanena link me games gia series 40?

Εκατομμύρια links για παιχίδια έχει στο αντίστοιχο thread "java games series 40". Ψάξε...

Ο Game Installer χρειάζεται για να εγκαθίστανται τα παιχνίδια στον Φάκελο "Παιχνίδια" και όχι στο φάκελο "Εφαρμογές".

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Χθες έβαλα το JBenchmark και μου έβγαλε:

JBenchmark: 1935

Text:397

2D:Shapes:493

3D Shapes:399

με την 3.15

Δοκιμάστε να βγάλεται την ΜMC θα σας πάει τουλάχιστον 6-7 ημέρες.(Χωρίς java εφαρμογές και mp3)

LIFE IS SHORT... RIDE HARD

Osoi theloun na aferesoun to OPERATOR LOGO kai den exoun prosvasei se WAP o pio aplos tropos einai na ginetai melos sto http://www.logolove.gr DWREAN kai na steilete to blank logo sto kinhto sas DWREAN . Auto ekana kai douleuei apsoga.

To blank logo einai mesa sthn kathgoria "LOGOS GOMES"

Μολις το πηρα και το εβαλα να φαει μερικα KB.....Eιπα νε περασω το pc suite που το συνοδευει αλλα μου βρισκει παλαιες εκδοσεις ...Τις καταργω κανω επανεκινηση σβηνω και χειροκινητα οτι βρισκω σχετικο στο pc αλλα και παλι οταν παω να το εγκαταστησω μου λεει οτι δεν γινεται γιατι βρισκει αλλη εκδοση εγκατεστημενη...Με το system machine καθαριζω οτι μπορω στο pc , ξαναδοκιμαζω αλλα τα ιδια....Καμμια ιδεα??????Ευχαριστω. :) :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.