biller Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Μάι. 2004 , 18:09) Και τέλος μια απορία γενικότερη.... :whistle: Με ποιό τρόπο ή με ποιό πρόγραμμα μπορείς να τεμαχίσεις ένα mp3 και να κρατήσεις μόνο το σημείο του (κομάτι) που σε ενδιαφέρει για να το κάνεις μετά ringtone; Παράκληση....όποιος γνωρίζει ας απαντήσει! :whistle: Πολύ απλά, γρήγορα και κατανοητά γίνεται με το Acoustica MP3 Audio Mixer Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nizinski Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αγγλικα γνωριζω.leosedf,αλλα ψάχνω για ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ. Θα ηταν καλυτερα, αν καποιος μπορει να βοηθησει, να το κανει,και οχι να ειρωνευεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (22 Μάι. 2004 , 04:14) Δές στην σελ.73 το τελευταίο post ...(εκτός κι αν δεν τα πάς πολύ καλά με τα Αγγλικά...) Εγώ πάντως τα κατάφερα μιά χαρά με τα mp3, έχω κατηγοριοποιήσει τα τραγουδάκια σε φακέλους (dance, gr κλπ) και ο Player (Αναπαρ.μουσικής) βλέπει κάθε φάκελο ώς playlist... Για αρχή σου λέω ότι χρειάζεται το PC Suite 6.1 και να σβήσεις τα mp3 που ήδη έχεις στην κάρτα σου (θα χρειαστεί να τα ξαναβάλεις με άλλο τρόπο εισαγωγής...δες σελ.73) poly kalos biller. ise top :up: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thamnos (22 Μάι. 2004 , 02:54) ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ (Αρχ.Μουσ.) ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Εμένα ρε παιδιά γιατί έπιασε; Δεν μπορώ να καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Παιδια μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να αποθηκεύσω παιχνίδια στην κάρτά και όχι στη μνλημη τηλεφώνου;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 mpa den nomizo na ginete 2mb exeis mono diathesima gia games. ego exo 35 games mesa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 HELP!! Paw na alaxw tis rithmiseis tou MMS manually kai otan mpenw sto "epexergasia energvn rithmisevn multimedia" ginete kati san reset!!! kaneis?? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Δέν ειρωνεύομαι καθόλου. Απλώς βρήκαμε φρούτο το θέλουμε και καθαρισμένο (για να μην πώ τίποτα άλλο). Τί έχει δηλαδή εκέινο το review? μια χαρά είναι Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Islas Canarias (22 Μάι. 2004 , 13:16) HELP!! Paw na alaxw tis rithmiseis tou MMS manually kai otan mpenw sto "epexergasia energvn rithmisevn multimedia" ginete kati san reset!!! kaneis?? Aπέφυγε να κάνεις αλλαγές manually... άν θές να βάλλεις άλλες ρυθμίσεις, σβήσε με την εντολή *#335738# τις παλιές ρυθμίσεις και από το επίσημο σάιτ της ΝΟΚΙΑ (http://www.nokia.com/nokia/0,,54008,00.html ) στείλε στο κινητό σου τις νέες ρυθμίσεις. Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 thanx biller alla den exei auto mms rithmiseis gia to 6230 to site pou mou edwses! par ola afta einai dynaton na kanei reset otan pas na allaxeis kati? bug?? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Islas Canarias (22 Μάι. 2004 , 13:33) thanx biller alla den exei auto mms rithmiseis gia to 6230 to site pou mou edwses! par ola afta einai dynaton na kanei reset otan pas na allaxeis kati? bug?? Φίλε επιμένω ότι έχει ρυθμίσεις για MMS to σαιτ που σου έδωσα... Σε ένα σημείο γράφει Get MMS Setings... Πάρε κατευθείαν το link άν δεν το βλέπεις... https://secure.mouse2mobile.com/clients/nokia/com/mms/1dis.asp Όσο για το reset...νομίζω δεν μπορεις να αλλάξεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις... μπάγκ δεν είναι πάντως... Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 me poia bt h-f exete dokimasei to 6230? me poia pezi teleia? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (22 Μάι. 2004 , 13:58) Φίλε επιμένω ότι έχει ρυθμίσεις για MMS to σαιτ που σου έδωσα... Σε ένα σημείο γράφει Get MMS Setings... Πάρε κατευθείαν το link άν δεν το βλέπεις... https://secure.mouse2mobile.com/clients/nokia/com/mms/1dis.asp Όσο για το reset...νομίζω δεν μπορεις να αλλάξεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις... μπάγκ δεν είναι πάντως... File mou isws den exigithika swsta! EXEI rithmiseis alla oxi gia to 6230!!! Sto forum toy myphone gia tin cosmote kapios dinei manual stoixeia gia ta mms kai se allous mporoun na mpoun, se mena oxi! Gi afto rwtaw gia bug, kanonika tha eprepe na mporeis na valeis oti tes manual sto kinito kai genika to "reset" den einai normal! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Islas Canarias (22 Μάι. 2004 , 14:32) File mou isws den exigithika swsta! EXEI rithmiseis alla oxi gia to 6230!!! Sto forum toy myphone gia tin cosmote kapios dinei manual stoixeia gia ta mms kai se allous mporoun na mpoun, se mena oxi! Gi afto rwtaw gia bug, kanonika tha eprepe na mporeis na valeis oti tes manual sto kinito kai genika to "reset" den einai normal! Φίλε μου, όλοι από εκεί πήραμε τις ρυθμίσεις και είναι επιεικώς περίεργο τό ότι δεν μπορείς να τα κατεβάσεις από εκεί.... :blink: Απλά θα ξανααναφέρω ότι όντας μέσα στις ρυθμίσεις του 6230....λινκάρεις τις ρυθμίσεις για ΜΜS, βγαίνει ένα ποπ απ παράθυρο, ακολουθείς τις οδηγίες, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και το τηλέφωνό σου και σου έρχονται με μήνυμα οι ρυθμίσεις.... ;) Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς ματαιοπονία.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (22 Μάι. 2004 , 14:44) Φίλε μου, όλοι από εκεί πήραμε τις ρυθμίσεις και είναι επιεικώς περίεργο τό ότι δεν μπορείς να τα κατεβάσεις από εκεί.... :blink: Απλά θα ξανααναφέρω ότι όντας μέσα στις ρυθμίσεις του 6230....λινκάρεις τις ρυθμίσεις για ΜΜS, βγαίνει ένα ποπ απ παράθυρο, ακολουθείς τις οδηγίες, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και το τηλέφωνό σου και σου έρχονται με μήνυμα οι ρυθμίσεις.... ;) Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς ματαιοπονία.... :whistle: Mateoponia file mou einai na nomizeis oti oloi exoun voda i tim san esena. Dokimase cosmote sto site afto kai an vreis 6230 xana sfira mou. Efxaristw! :whistle: Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Islas Canarias (22 Μάι. 2004 , 14:49) Mateoponia file mou einai na nomizeis oti oloi exoun voda i tim san esena. Dokimase cosmote sto site afto kai an vreis 6230 xana sfira mou. Efxaristw! :whistle: Φίλε μου, σόρυ....αλλά μας δουλεύεις....;;; :o ...Αφού υπάρχουν ρυθμίσεις και για Κοσμοτέ..... :blink: :alien: Τέλος πάντων....δεν ασχολούμαι άλλο..... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physical Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Παιδιά χθες το κινητό μου έπεσε κάτω και ενώ λειτουργεί κανονικότατα, στο κεντρικο πλήκτρο δε λειτουργεί καλά το αριστερά-δεξιά (χρειάζεται μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί)σε αντίθεση με το πάνω-κάτω που λειτουργεί κανονικότατα!Τι λέτε να φταίει?Κανένας ομοιπαθών που να βρήκε λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (22 Μάι. 2004 , 15:30) Φίλε μου, σόρυ....αλλά μας δουλεύεις....;;; :o ...Αφού υπάρχουν ρυθμίσεις και για Κοσμοτέ..... :blink: :alien: Τέλος πάντων....δεν ασχολούμαι άλλο..... :wacko: orexi exw na doulepsw kosmo re sy? sou lew pigene stis rithmisis cote, DEN yparxei to 6230. to afinw k egw to thema. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 ti fteei? afu ipes oti epese katw. afto tha fteei re si :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Γεια! Ανοίγω αυτό το thread γιατί θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω το φθηνότερο 6230. Στο πλαίσιο ή σε άλλα καταστήματα! Ενδιαφέρομαι μόνο για καινούργιο. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από manos the greek Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Γεια! Ανοίγω αυτό το thread γιατί θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω το φθηνότερο 6230. Στο πλαίσιο ή σε άλλα καταστήματα! Ενδιαφέρομαι μόνο για καινούργιο. Μπορείτε να μου προτείνετε και Ελληνικά e-shop. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ COSMOTE MMS EINAI: ΡΥΟΜΙΣΕΙΣ MYCQSMOS MMS NOKIA 7600/6230 Για να ενεργοποιηθούν οι Υπηρεσίες MMS που προσφέρει η Cosmote, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τη συσκευή σας. Προκειμένου να γίνουν οι ϋωοτές ρυθμίσεις, σας αποστέλλουμε τις παρακάτω παραμέτρους που θα πρέπει να αποθηκευθούν στη συσκευή σας. Επιλέξτε από το μενού ΜΗΝΥΜΑΤΑ , ΡΥΟΜΙΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ , ΜΗΝΥΜΑΤΑ MULTIMEDIA, και ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ . Επιλέγετε το μενού ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΪΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ MUUTMEDIA Εμφανίζεται μια λίστα από υπομενού που χρειάζεται να ρυθμιστούν: • Ονομασία ρυθμίσεων /Settings Name ; Πληκτρολογείτε MMS-GPRS • Αρχική Σελίδα/ Homepage : Πληκτρολογείτε http://195.167.65.220:8002 • Διακομκττής Μεσολάβησης / Proxies : Επιλέγετε Ενεργό/ Enable • Κύριος Μεσολαβητής /Primary Proxy: εμφανίζεται Θύρα/ Port : 8080 επιλέγετε ΕΠΙΛΟΓΗ και εμφανίζεται Διεύθυνση/ IP address όπου πληκτρολογείτε 010.010.010.020 Θα εμφανιστεί 010.010,010.020:8080 και θα πατήσετε OK. • Δευτερεύων Δία κομιστή ς / Secondary Proxy: Δεν κάνουμε καμία ρύθμιση • Ρυθμίσεις Φορέα / Bearer Settings : Σημείο Πρόσβασης GPRS/ access point name ; Πληκτρολογείτε mms Τύπος Ελέγχου Στοιχείων/ Authentication Type : Επιλέγετε Κανονικός / Normal Όνομα Χρήστη : κενό Κωδικός : κενό Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει χρήση των υπηρεσιών Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eirini_any (22 Μάι. 2004 , 20:22) ... Επιλέγετε το μενού ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΪΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ MUUTMEDIA ... Sto simio afto i othoni mavrizei kai anavei pali meta apo 2 defterolepta! San na kanei reset! :( Giati? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 KAMIA ANABAΘΜΙΣΟΥΛΑ??? Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eirini_any (22 Μάι. 2004 , 20:29) KAMIA ANABAΘΜΙΣΟΥΛΑ??? XTES TO PIRA!!!!! :cry: :cry: :cry: Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts