Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόγραμμα ποτυ χρισημοποιώ εγώ για μετατροπή *.avi--->*.3gp είναι το mpegableX4live το οποίο είναι πραγματικά άψογο και εύκολο στην χρήση. Μπορείς να το βρείς σε δοκιμαστική έκδοση ή να το αγοράσεις ΕΔΩ

Επίσης την ίδια δουλειά κάνει το Helix real producer plus 9 το οποίο μπορείς να βρείς στο kazaa.

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

eimai k egw enas neos eftixis katoxos enos 6230 k exw mia aporia. to snooze sta alarm pos doulevei afou xtipise molis ena alarm k den vgike epilogi gia snooze :(

episis: radiofwno mono me akoustika??? :cry:

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Guys ebgala fotografia me to 6230 , tin apothikeysa sto fakelo "eikones" (oxi sto fakelo tis kartas multimedia) k meta tin orisa os tapetsaria. Otan epanefera tin kanoniki tapetsaria k piga na diagrapso tin eikona apo to kinito den diagrafotan. Oi alles eikones pou trabao diagrafontai kanonika, mono oses bazo prosorina os tapetsaries den sbinontai.H mal...kia einai oti to dokimasa 2-3 fores prin to katalabo oti den sbinetai k exo mesa sto kinito fotos pou den diagrafontai katholou. Kserei kaneis ti ginetai?
konan1976

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konan1976 (21 Μάι. 2004 , 10:46)

Guys ebgala fotografia me to 6230 , tin apothikeysa sto fakelo "eikones" (oxi sto fakelo tis kartas multimedia) k meta tin orisa os tapetsaria. Otan epanefera tin kanoniki tapetsaria k piga na diagrapso tin eikona apo to kinito den diagrafotan. Oi alles eikones pou trabao diagrafontai kanonika, mono oses bazo prosorina os tapetsaries den sbinontai.H mal...kia einai oti to dokimasa 2-3 fores prin to katalabo oti den sbinetai k exo mesa sto kinito fotos pou den diagrafontai katholou. Kserei kaneis ti ginetai?

Φίλε μου, πρώτα πρέπει να κανεις μεταφορά της εικόνας σε άλλο φάκελο και μετά να κάνεις διαγραφή.....(αυτό συμβαίνει σε όλες τις εικόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί σαν ταπετσαρίες- για άγνωστους λόγους φυσικά...) ;)

NAI, και στην 3.15 συμβαίνει αυτό με την μή διαγραφή των εικόνων που έχουν χρησιμοποιηθεί σαν wallpaper , αλλά δεν είναι και τραγικό πρόβλημα, αφού λύνεται απλά με μιά επανεκίνηση του κινητού .
GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Έστειλα ένα ΜΜS με ένα μουσικό θέμα ΜIDI περίπου 2,5 λεπτών μια μικρή φωτό και ένα κειμενο καμια 250 χαρακτήρες και πήρε περίπου 22 ΚΒ....

Το θέμα είναι πως ενώ έφτιαξα και ρύθμισα ένα κλιπάκι περίπου 55 δευτερολέπτων (και αυτό έτσι έπαιζε με την προεπισκόπιση στο 6230), τελικά έλαβα ένα μήνυμα (στο sagem μου) που ακούγεται όλο το μουσικό θέμα περιπου 2,5 λεπτών.... :blink: :eek:

Έχετε να πείτε κατι γι αυτό; Έχει συμβεί και σε άλλους; :worry:

Τί συμβαίνει τελικά με τις ομάδες χρηστών; :confused:

Στο manuel δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό (!!!) ενώ στο τηλέφωνο που υπάρχει η επιλογή είτε στον τηλεφωνικό κατάλογο είτε στα ονοματα ξεχωριστά, με το που την κλικάρεις οδηγείσαι στην οθόνη αναμονής.... :blink:

Πιστέυοντας πως μέσα από την επιλογή αυτή μπορείς να ορίσεις ήχο κλήσης σε κάθε επαφή, τί τελικά γίνεται; :worry:

Και τέλος μια απορία γενικότερη.... :whistle:

Με ποιό τρόπο ή με ποιό πρόγραμμα μπορείς να τεμαχίσεις ένα mp3 και να κρατήσεις μόνο το σημείο του (κομάτι) που σε ενδιαφέρει για να το κάνεις μετά ringtone;

Παράκληση....όποιος γνωρίζει ας απαντήσει! :whistle:

Για τις ομάδες χρηστών είπαμε: reset κινητού. Για τα mp3 ένας οποιοσδήποτε sound editor κάνει τη δουλειά. Sound Forge, All Sound Editor κ.λ.π.

Εγώ πάλι γιατί δεν έχω αυτό το πρόβλημα με τις ομάδες χρηστών;3.15

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Ελπίζω κάποιος να μου απαντήσει.Πώς μπορώ να αφαιρέσω το λογότυπο δικτύου.Παρακαλώ αναλυτική περιγραφή.Επίσης υπάρχει κάποιος logomanager που να συνεργάζεται με το 6230;

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Teacher (21 Μάι. 2004 , 19:33)

Για τις ομάδες χρηστών είπαμε: reset κινητού. Για τα mp3 ένας οποιοσδήποτε sound editor κάνει τη δουλειά. Sound Forge, All Sound Editor κ.λ.π.

Όταν λες reset εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή κάτι άλλο; :blink:

Και ακόμα στην 3.15 φαίνεται vodafone;...γιατί στη 3.14 φαίνεται panafon.... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Μάι. 2004 , 22:12)

Όταν λες reset εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή κάτι άλλο; :blink:

Ναι, αυτό εννοώ και λύνεται το πρόβλημα για πάντα. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Teacher (21 Μάι. 2004 , 22:48)

Ναι, αυτό εννοώ και λύνεται το πρόβλημα για πάντα. ;)

Χε...χε....thanks teacher.... :D

Αντε τώρα να το ξαναπαραμετροποιήσω.... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Μάι. 2004 , 18:09)

Και τέλος μια απορία γενικότερη.... :whistle:

Με ποιό τρόπο ή με ποιό πρόγραμμα μπορείς να τεμαχίσεις ένα mp3 και να κρατήσεις μόνο το σημείο του (κομάτι) που σε ενδιαφέρει για να το κάνεις μετά ringtone;

Παράκληση....όποιος γνωρίζει ας απαντήσει! :whistle:

Εγώ έχω κατεβάσει το GOLDWAVE από ΚΑΖΑΑ και είναι πολύ καλό

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος off_d (21 Μάι. 2004 , 00:19)

hello!

exontas dokimasei to multimedia player sto nokia pc suite alla xoris epitixia, mou kolaei kapou sto 50% panta otan kano save as, tha ithela na rotiso ti allo mporo na xrisimopoiiso gia na kano convert apo mpeg kai avi se 3gpp.

thanx

Το ΝΟΚΙΑ MULTIMEDIA CONVERTER είναι πολύ καλό και είναι και της ΝΟΚΙΑ ;) .Το κατέβασα από εδώ http://www.forum.nokia.com/main/0,,034-63,00.html

Θέλει εγγραφή,που είναι δωρεάν,για το serial number

Αυτό που δεν έχω βρει είναι ένα πρόγραμμα που να κάνει το αντίθετο.Από AVI και MPEG σε 3gp.Ξέρει κανένας?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pektis7 (21 Μάι. 2004 , 23:12)

Αυτό που δεν έχω βρει είναι ένα πρόγραμμα που να κάνει το αντίθετο.Από AVI και MPEG σε 3gp.Ξέρει κανένας?

SORRY aπό 3gp σε avi και mpeg ήθελα να γράψω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nizinski (18 Μάι. 2004 , 08:53)

Χαίρετε.Διαβάζω πολύ καιρό τα post για το 6230 και αποφάσισα να το αγοράσω.Επειδή προκύπτουν πολλές απορίες και οι σελίδες του thread είναι πολλές για να ψάξει κανείς,θα πρότεινα να αναλάβει κάποιο μέλος με αρκετή εμπειρία στο κινητό να γράψει ένα ολοκληρωμένο review.

Διαβασε το επισημασμενο θεμα Nokia 6230 {επίσημο thread} .Κατα καιρους εχουν γινει αρκετα reviews

για το 6230 :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ (Αρχ.Μουσ.) ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thamnos (22 Μάι. 2004 , 02:54)

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ (Αρχ.Μουσ.) ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ

Δές στην σελ.73 το τελευταίο post ...(εκτός κι αν δεν τα πάς πολύ καλά με τα Αγγλικά...)

Εγώ πάντως τα κατάφερα μιά χαρά με τα mp3, έχω κατηγοριοποιήσει τα τραγουδάκια σε φακέλους (dance, gr κλπ) και ο Player (Αναπαρ.μουσικής) βλέπει κάθε φάκελο ώς playlist...

Για αρχή σου λέω ότι χρειάζεται το PC Suite 6.1 και να σβήσεις τα mp3 που ήδη έχεις στην κάρτα σου (θα χρειαστεί να τα ξαναβάλεις με άλλο τρόπο εισαγωγής...δες σελ.73)