andreas73 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην ανοίγει. Bάζω όλη μου τη δύναμη στο πλήκτρο και σπρώχνω άλλα δεν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Mi lete gia 4i mera diarkia giati to SX1 pu molis pira- den kratithika alo- meta polyyyyy via vgazi ti 2i..... :cry: :cry: Ke ixa sinithisi to T39 pu ksexnaga pu ine o fortistis... Papajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hlias77 ( 1 Μάι. 2004 , 16:05) mia erotisi kai apo emena.Exo sosi oles tis epafes apo to p900 san Vcard.Pos mporo na tis peraso sto 6230????Arnite katigorimatika na tis diavasi.... Kaneis? :( Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 @Andreas73: Me to ena heri patas to asimenio koumpaki. To piso meros tou kinitou vlepei pros ta sena. Me to allo heri patas akrivos apo pano apo to asimenio koumpaki kai piezeis sprohnontas pros ta pano . Kali tyhi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 @eth0: σόρρυ, δεν είχα προσέξει ότι δεν είχε πλήρη απενεργοποίηση των σταλθέντων :( @andreas73: το άνοιξες τελικά? @ssb : το συγκεκριμένο νόκια έχει αρκετά καλή κατασκευή. καλύτερα που είναι σφιχτά :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Και μένα στην αρχή με δυσκόλευε το άνοιγμα του πάρα πολύ.Μόλις τα κατάφερα όμως μετά ήταν παιχνιδάκι. :) Πραγματικά τα πλαστικά του είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 2 Μάι. 2004 , 12:43) To 2FAST 2FURIOUS που εβαλα το περασα κανονικα.Θα το βρεις στο http://www.aivanet.com Πήγα σε αυτό το σάιτ ρε φίλε gregorisvas αλλά, 1ον) δεν μου κατεβαίνουν τα παιχνιδάκια (ίσως έχει πρόβλημα το σάιτ...), 2ον) Κατάφερα και κατέβασα ένα (3on3), το πέρασα από το Suite 6.1, αλλά δεν παίζει... :mad: . Εκτός και αν κατεβάζω από λάθος σημείο του σάιτ, κατέβασα αυτά που είναι για τα Series40 (επίσης έχει για Symbian UIQ και για Series60). Αλλά από παλιότερα πόστ θυμάμαι ότι το 6230 είναι "σάν" series40. Τί κάνουμε?? Υπάρχουν άλλα σάιτ να βάλουμε κάνα παιχνιδάκι??? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Δεν ξερω ρε γμτ τι μπορει να φταιει....Βρε Αlexkass μπορεις να μας διαφωτισεις λιγουλακι?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Ρε παιδιά το ονομα του δικτυου υπαρχει τροπος να φυγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 ναι με διαφανές λογότυπο ;) όσο για τα παιχνίδια, χρησιμοποιείται το nokia application installer και δεν τρέχουν? τρέχουν σε άλλο κινητό? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis ( 3 Μάι. 2004 , 11:00) Ρε παιδιά το ονομα του δικτυου υπαρχει τροπος να φυγει? Κατέβασε και πέρνα για λογότυπο αυτό *. :) *κάνε δεξί κλικ & save target as Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 ευχαριστούμε :) και πώς μπορούμε να το περάσουμε άμεσα? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 3 Μάι. 2004 , 11:14) Κατέβασε και πέρνα για λογότυπο αυτό *. :) *κάνε δεξί κλικ & save target as ο τρόπος αυτός είναι λίγο μπακάλικος, γιατί να βάζεις transparent gif και να μη στέλνεις πχ από το logomanager κενό λογότυπο στο κινητό. Άλλος ένας τρόπος είναι να συνδεθείτε εδώ http://www.encodinginfo.org.uk/nokia/blank.nol και θα σας πεί λογ/τυπο φορέα ελήφθει και πολύ απλά κάνεται αποθ/υση! Εγω έκανα το πρώτο με το 8310 της αδερφής μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 3 Μάι. 2004 , 11:12) όσο για τα παιχνίδια, χρησιμοποιείται το nokia application installer και δεν τρέχουν? τρέχουν σε άλλο κινητό? Ναι τo installer χρισημοποιώ και δεν παίζει...!!! :mad: :mad: Ξαναρωτάω : Μήπως ξέρει κανείς, κάποια άλλη διεύθυνση να βρούμε παιχνίδια java???????????????????????????????????????? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Πρεπει να εχει βγει και αναβαθμιση 4.22!!Κοιταξτε εδω .Ειναι μια σελιδα με τους browsers ολων των κινητων.Αν βρειτε του 6230 θα δειτε οτι μεσα στην παρενθεση εκτος του 3.15 λεει και 4.22.Δηλαδη Nokia 6230/2.0(4.22) μπλα μπλα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Παιδια μελον παλι οι κολονοκιες! εχουν κλειδωσει το κινητο και δεν περναν παιχνιδια. Κανενα τροπο να σπασει αυτο ξερει κανεις? Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 3 Μάι. 2004 , 14:36) Πρεπει να εχει βγει και αναβαθμιση 4.22!!Κοιταξτε εδω .Ειναι μια σελιδα με τους browsers ολων των κινητων.Αν βρειτε του 6230 θα δειτε οτι μεσα στην παρενθεση εκτος του 3.15 λεει και 4.22.Δηλαδη Nokia 6230/2.0(4.22) μπλα μπλα. :cool: Απότι κατάλαβα κι εγώ βγήκε αναβάθμιση 4.22... (καλά από το 3.15 πήγαμε στο 4.22????) Όσο για τα παιχνίδια κατέβασα κι άλλο παιχνιδάκι και δυστυχώς δεν το παίζει... Λέτε να είναι κλειδωμένο??? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Για ασύρματα ακουστικά έχει κανένας καμιά ιδέα;Γιατί αυτά που έχει στο κουτί είναι άστα να πάνε :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pektis7 ( 3 Μάι. 2004 , 19:01) Για ασύρματα ακουστικά έχει κανένας καμιά ιδέα;Γιατί αυτά που έχει στο κουτί είναι άστα να πάνε :cry: Το συγκεκριμένο ακουστικό δεν έχει κανένα πρόβλημα....και αποδίδει άψογα τον ήχο...Ασύρματα ακουστικά δεν υπαρχουν αντίστοιχα, παρά μόνο bt, σαφώς μονοφωνικά που δεν αποδίδουν καλά ούτε καν την φωνή, πόσο μάλλον την μουσική!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιειτε για την μεταφορά-αλλαγή λογότυπου δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas73 ( 2 Μάι. 2004 , 18:09) Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην ανοίγει. Bάζω όλη μου τη δύναμη στο πλήκτρο και σπρώχνω άλλα δεν ανοίγει. απιστευτο!δεν περιμενα να βρω κι αλλον με το ιδιο προβλημα!κι εγω παιδια μολις που το αγορασα,το εκλεισα, και τωρα δεν μπορω να το ανοιξω!βαζω πολυ δυναμη!τι γινεται ρε παιδια με αυτο το καπακι?ειπαμε σφιχτα ,αλλα όχι και τόσο!μπορει να συμβουλευσει κανενας αλλος?ο μονος τροπος ειναι να βαλουμε ολη την δυναμη?φοβαμαι μην το σπασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Moυ φαίνεται αστέιο... :o Το όλο κόλπο είναι να πατήσετε γερά μεσα το ασημένιο κουμπί..... ;) Παράλληλα από το άκρο του μαύρου πλαισίου του φακού τραβάτε πρός τα πάνω και ουπς....βγήκε!!! :alien: Μετα συρταρωτά από την πανω πλευρά το φοράτε και το ξανακλείνετε.... :whistle: Αν και πάλι δεν καταφέρετε κατι....ε, τότε φωνάξτε κανένα παπά να σας βοηθήσει!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 3 Μάι. 2004 , 21:19) Moυ φαίνεται αστέιο... :o Το όλο κόλπο είναι να πατήσετε γερά μεσα το ασημένιο κουμπί..... ;) Παράλληλα από το άκρο του μαύρου πλαισίου του φακού τραβάτε πρός τα πάνω και ουπς....βγήκε!!! :alien: Μετα συρταρωτά από την πανω πλευρά το φοράτε και το ξανακλείνετε.... :whistle: Αν και πάλι δεν καταφέρετε κατι....ε, τότε φωνάξτε κανένα παπά να σας βοηθήσει!!! :p κι εμενα αστειο θα μου φαινόταν,αλλα...να που συμβαινει..... τι να πω.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Η αληθεια ειναι πως πολλες φορες νομιζς οτι σπαει με τοση δυναμη που βαζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 και εγω ειχα παρομοιο προβλημα με το 6510 οταν το πρωτοπηρα, αν καταφερεις ομως να το ανοιξεις εστω και μια φορα μετα ειναι παιχνιδακι. για να πω την πικρη μοθ αληθεια ουτε εγω μπορω να ανοιξω το καπακι (οχι πως προσπαθησα και πολυ οπως οι αλλοι φιλοι γιατι δεν εχω και καποιο σοβαρο λογο) τελικα ξερει κανεις κανενα τροπο για να περασω καποια πολυ σημαντικα μηνυματα απο το προηγουμενο μου κινητο στο 6230? το αλλο δεν εχει υπερυθρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts