Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hlias77 ( 1 Μάι. 2004 , 16:05)

mia erotisi kai apo emena.Exo sosi oles tis epafes apo to p900 san Vcard.Pos mporo na tis peraso sto 6230????Arnite katigorimatika na tis diavasi....

Kaneis? :(

@eth0: σόρρυ, δεν είχα προσέξει ότι δεν είχε πλήρη απενεργοποίηση των σταλθέντων :(

@andreas73: το άνοιξες τελικά?

@ssb : το συγκεκριμένο νόκια έχει αρκετά καλή κατασκευή. καλύτερα που είναι σφιχτά :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Και μένα στην αρχή με δυσκόλευε το άνοιγμα του πάρα πολύ.Μόλις τα κατάφερα όμως μετά ήταν παιχνιδάκι. :) Πραγματικά τα πλαστικά του είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε ΝΟΚΙΑ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 2 Μάι. 2004 , 12:43)

To 2FAST 2FURIOUS που εβαλα το περασα κανονικα.Θα το βρεις στο http://www.aivanet.com

Πήγα σε αυτό το σάιτ ρε φίλε gregorisvas αλλά, 1ον) δεν μου κατεβαίνουν τα παιχνιδάκια (ίσως έχει πρόβλημα το σάιτ...), 2ον) Κατάφερα και κατέβασα ένα (3on3), το πέρασα από το Suite 6.1, αλλά δεν παίζει... :mad: .

Εκτός και αν κατεβάζω από λάθος σημείο του σάιτ, κατέβασα αυτά που είναι για τα Series40 (επίσης έχει για Symbian UIQ και για Series60). Αλλά από παλιότερα πόστ θυμάμαι ότι το 6230 είναι "σάν" series40.

Τί κάνουμε??

Υπάρχουν άλλα σάιτ να βάλουμε κάνα παιχνιδάκι???

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Δεν ξερω ρε γμτ τι μπορει να φταιει....Βρε Αlexkass μπορεις να μας διαφωτισεις λιγουλακι?? :)

ναι με διαφανές λογότυπο ;)

όσο για τα παιχνίδια, χρησιμοποιείται το nokia application installer και δεν τρέχουν? τρέχουν σε άλλο κινητό?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis ( 3 Μάι. 2004 , 11:00)

Ρε παιδιά το ονομα του δικτυου υπαρχει τροπος να φυγει?

Κατέβασε και πέρνα για λογότυπο αυτό *. :)

*κάνε δεξί κλικ & save target as

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 3 Μάι. 2004 , 11:14)

Κατέβασε και πέρνα για λογότυπο αυτό *. :)

*κάνε δεξί κλικ & save target as

ο τρόπος αυτός είναι λίγο μπακάλικος, γιατί να βάζεις transparent gif και να μη στέλνεις πχ από το logomanager κενό λογότυπο στο κινητό. Άλλος ένας τρόπος είναι να συνδεθείτε εδώ http://www.encodinginfo.org.uk/nokia/blank.nol και θα σας πεί λογ/τυπο φορέα ελήφθει και πολύ απλά κάνεται αποθ/υση! Εγω έκανα το πρώτο με το 8310 της αδερφής μου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 3 Μάι. 2004 , 11:12)

όσο για τα παιχνίδια, χρησιμοποιείται το nokia application installer και δεν τρέχουν? τρέχουν σε άλλο κινητό?

Ναι τo installer χρισημοποιώ και δεν παίζει...!!! :mad: :mad:

Ξαναρωτάω : Μήπως ξέρει κανείς, κάποια άλλη διεύθυνση να βρούμε παιχνίδια java????????????????????????????????????????

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Πρεπει να εχει βγει και αναβαθμιση 4.22!!Κοιταξτε εδω .Ειναι μια σελιδα με τους browsers ολων των κινητων.Αν βρειτε του 6230 θα δειτε οτι μεσα στην παρενθεση εκτος του 3.15 λεει και 4.22.Δηλαδη Nokia 6230/2.0(4.22) μπλα μπλα. :cool:

Παιδια μελον παλι οι κολονοκιες! εχουν κλειδωσει το κινητο και δεν περναν παιχνιδια. Κανενα τροπο να σπασει αυτο ξερει κανεις?

Κωστας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 3 Μάι. 2004 , 14:36)

Πρεπει να εχει βγει και αναβαθμιση 4.22!!Κοιταξτε εδω .Ειναι μια σελιδα με τους browsers ολων των κινητων.Αν βρειτε του 6230 θα δειτε οτι μεσα στην παρενθεση εκτος του 3.15 λεει και 4.22.Δηλαδη Nokia 6230/2.0(4.22) μπλα μπλα. :cool:

Απότι κατάλαβα κι εγώ βγήκε αναβάθμιση 4.22... (καλά από το 3.15 πήγαμε στο 4.22????)

Όσο για τα παιχνίδια κατέβασα κι άλλο παιχνιδάκι και δυστυχώς δεν το παίζει... Λέτε να είναι κλειδωμένο???

Για ασύρματα ακουστικά έχει κανένας καμιά ιδέα;Γιατί αυτά που έχει στο κουτί είναι άστα να πάνε :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pektis7 ( 3 Μάι. 2004 , 19:01)

Για ασύρματα ακουστικά έχει κανένας καμιά ιδέα;Γιατί αυτά που έχει στο κουτί είναι άστα να πάνε :cry:

Το συγκεκριμένο ακουστικό δεν έχει κανένα πρόβλημα....και αποδίδει άψογα τον ήχο...Ασύρματα ακουστικά δεν υπαρχουν αντίστοιχα, παρά μόνο bt, σαφώς μονοφωνικά που δεν αποδίδουν καλά ούτε καν την φωνή, πόσο μάλλον την μουσική!!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas73 ( 2 Μάι. 2004 , 18:09)

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην ανοίγει. Bάζω όλη μου τη δύναμη στο πλήκτρο και σπρώχνω άλλα δεν ανοίγει.

απιστευτο!δεν περιμενα να βρω κι αλλον με το ιδιο προβλημα!κι εγω παιδια μολις που το αγορασα,το εκλεισα, και τωρα δεν μπορω να το ανοιξω!βαζω πολυ δυναμη!τι γινεται ρε παιδια με αυτο το καπακι?ειπαμε σφιχτα ,αλλα όχι και τόσο!μπορει να συμβουλευσει κανενας αλλος?ο μονος τροπος ειναι να βαλουμε ολη την δυναμη?φοβαμαι μην το σπασω!

Moυ φαίνεται αστέιο... :o

Το όλο κόλπο είναι να πατήσετε γερά μεσα το ασημένιο κουμπί..... ;)

Παράλληλα από το άκρο του μαύρου πλαισίου του φακού τραβάτε πρός τα πάνω και ουπς....βγήκε!!! :alien:

Μετα συρταρωτά από την πανω πλευρά το φοράτε και το ξανακλείνετε.... :whistle:

Αν και πάλι δεν καταφέρετε κατι....ε, τότε φωνάξτε κανένα παπά να σας βοηθήσει!!! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 3 Μάι. 2004 , 21:19)

Moυ φαίνεται αστέιο... :o

Το όλο κόλπο είναι να πατήσετε γερά μεσα το ασημένιο κουμπί..... ;)

Παράλληλα από το άκρο του μαύρου πλαισίου του φακού τραβάτε πρός τα πάνω και ουπς....βγήκε!!! :alien:

Μετα συρταρωτά από την πανω πλευρά το φοράτε και το ξανακλείνετε.... :whistle:

Αν και πάλι δεν καταφέρετε κατι....ε, τότε φωνάξτε κανένα παπά να σας βοηθήσει!!! :p

κι εμενα αστειο θα μου φαινόταν,αλλα...να που συμβαινει.....

τι να πω.. :wacko:

και εγω ειχα παρομοιο προβλημα με το 6510 οταν το πρωτοπηρα, αν καταφερεις ομως να το ανοιξεις εστω και μια φορα μετα ειναι παιχνιδακι.

για να πω την πικρη μοθ αληθεια ουτε εγω μπορω να ανοιξω το καπακι (οχι πως προσπαθησα και πολυ οπως οι αλλοι φιλοι γιατι δεν εχω και καποιο σοβαρο λογο)

τελικα ξερει κανεις κανενα τροπο για να περασω καποια πολυ σημαντικα μηνυματα απο το προηγουμενο μου κινητο στο 6230? το αλλο δεν εχει υπερυθρες.